Dodaj do ulubionych

przegraliśmy...

09.06.06, 23:58
ale czy to nie było do przewidzenia?
(o meczu mówie z ekwadorem)
Obserwuj wątek
    • elisabethn Re: przegraliśmy... 10.06.06, 18:29
      My też byliśmy smutni po wczorajszym meczu. Nawet picie polskiego piwa, w
      ramach solidarności z polskimi piłkarzami, nic nie dało. Kolejne spotkanie w
      środę, ale czy możemy liczyć na cud? Pocieszamy się, że belgowie w ogóle nie
      grają...Pozdrawiam ciepło Żagańskich kibiców
    • cancro Re: przegraliśmy... 12.06.06, 21:13
      A na cóż liczyłeś DJu? Czyżbyś się łudził, że podwórkowa drużyna pokona w tym
      turnieju jakikolwiek zespół? Wstyd tylko, że ci tandeciarze reprezentują Polskę,
      czyli także mnie. Ale czego oczekiwać po reprezentacji kraju, w którym już III
      liga jest zawodowa. To trochę tak jak w szkole: jeśli można mieć "5" z klasówki
      nie ucząc się, to po co się uczyć? Jeśli za bezładną kopaninę kopacze dostają
      niezłą kasę, to po co sie starać? I tak wrócą w glorii a kibice będą płakali ze
      szczęścia, bo przecież grali na Mundialu, co nie wszystkim było dane. Prawda,
      tylko, że nikt nie skompromitował się tak jak nasi: WKS (podoba mi się ten
      skrót) remisuje ze Szwedami, TiT dzielnie walczy z Argentyną, Iran nie
      przestraszył się Meksyku, a faworyzowana Japonia przegrała z Australią! Nie
      powiedziałbym złego słowa o naszych gdyby przegrali po walce. Niestety, według
      mnie nawet w walce pod budką z piwem nie są w stanie pokonać kogokolwiek...
      • elisabethn Re: przegraliśmy... 14.06.06, 23:23
        Przegraliśmy, ale przynajmniej walczyliśmy. Szkoda chłopaków, przegrana jest
        zawsze przegraną. Mamy w grupie z francuskiego dwóch Niemców. Pocieszające jest
        to, że nauka francuskiego idzie nam (Polakom)dużo lepiej :-). Myślę, że jutro
        mogę iść na zajęcia z podniesioną głową. Prasa niemiecka wypisywała o nas różne
        bzdury, często niemiłe. Ale gola nie oddaliśmy im łatwo.
        • dj_dlugi Re: przegraliśmy... 16.06.06, 13:31
          a zatem jednak kompromitacja... kiedy Oni wszyscy (polacy) nauczą się pokory? To
          chyba narodowe nie wiem co, brask pokory!
          • cancro Re: przegraliśmy... 16.06.06, 18:10
            Na temat wyników polskiej kompromitacji.... padron, reprezentacji mam swoją
            teorię. Słuchajac komentarza pana Szpakowskiego można usłyszeć, że Szymkowiak
            szukał rogu, a Jeleń szukał karnego, Krzynówek szukał szczęścia między nogami
            przeciwnika, a Żurawski szukał bramki. Możliwości są więc dwie: albo grali z
            zawiązanymi oczami, albo są krótkowidzami. Na szczęście nikt nie szukał
            stadionu, bo byłby walkower, dlatego naszych dzielnych chłopców zawieziono na
            mecz autobusem. Stara do prawda, że nasi zawodowcy dorównują
            zachodnioeuropejskim tylko przy kasie, reszta - jak powiada nieoceniony pan
            Szpakowski- to degustacja (miał na myśli zdegustowanie)
            • cancro Re: przegraliśmy... 17.06.06, 14:01
              Tyle sie mówi o ustawieniu wgrze. Zauważyliście?W naszej drużynie grają
              ofensywni obrońcy i defensywni napastnicy. Zawsze myślałem, ze napastnicy są ze
              swej natury ofensywni, a tu jeszcze i pomocnicy defensywni. Może tu
              jestprzyczyna slabej gry naszej kompromitacji?
              • jelmar Re: przegraliśmy... 17.06.06, 19:50
                Moim zdaniem to cały PZPN wraz z listkiewiczem (czy jak mu tam) na czele to
                jakas pomyłka, piłkażyki to juz nie wiedzą od czego są, z ich wypowiedzi wynika
                to co sam powiedziałes czyli nic, chłopcy nie wiedza po co przyjechali na MŚ. Co
                do Jelenia to należy mu sie Szacunek pokazał ze potrafi grać, w przeciwieństwie
                do reszty reprezentacji. Ach gdyby było choc kilku takich Jeleni moze było by
                inaczej. W każdym razie PZPN do likwidacji, poco oni wogóle są potrzebni????
                Zawodnikom???????

Pozdrowienia
                • dj_dlugi Re: przegraliśmy... 17.06.06, 22:47
                  Zdelegfalizować Janasa i PZPN, a co ROmek może to ja też!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka