dj_dlugi 09.06.06, 23:58 ale czy to nie było do przewidzenia? (o meczu mówie z ekwadorem) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elisabethn Re: przegraliśmy... 10.06.06, 18:29 My też byliśmy smutni po wczorajszym meczu. Nawet picie polskiego piwa, w ramach solidarności z polskimi piłkarzami, nic nie dało. Kolejne spotkanie w środę, ale czy możemy liczyć na cud? Pocieszamy się, że belgowie w ogóle nie grają...Pozdrawiam ciepło Żagańskich kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: przegraliśmy... 12.06.06, 21:13 A na cóż liczyłeś DJu? Czyżbyś się łudził, że podwórkowa drużyna pokona w tym turnieju jakikolwiek zespół? Wstyd tylko, że ci tandeciarze reprezentują Polskę, czyli także mnie. Ale czego oczekiwać po reprezentacji kraju, w którym już III liga jest zawodowa. To trochę tak jak w szkole: jeśli można mieć "5" z klasówki nie ucząc się, to po co się uczyć? Jeśli za bezładną kopaninę kopacze dostają niezłą kasę, to po co sie starać? I tak wrócą w glorii a kibice będą płakali ze szczęścia, bo przecież grali na Mundialu, co nie wszystkim było dane. Prawda, tylko, że nikt nie skompromitował się tak jak nasi: WKS (podoba mi się ten skrót) remisuje ze Szwedami, TiT dzielnie walczy z Argentyną, Iran nie przestraszył się Meksyku, a faworyzowana Japonia przegrała z Australią! Nie powiedziałbym złego słowa o naszych gdyby przegrali po walce. Niestety, według mnie nawet w walce pod budką z piwem nie są w stanie pokonać kogokolwiek... Odpowiedz Link Zgłoś
elisabethn Re: przegraliśmy... 14.06.06, 23:23 Przegraliśmy, ale przynajmniej walczyliśmy. Szkoda chłopaków, przegrana jest zawsze przegraną. Mamy w grupie z francuskiego dwóch Niemców. Pocieszające jest to, że nauka francuskiego idzie nam (Polakom)dużo lepiej :-). Myślę, że jutro mogę iść na zajęcia z podniesioną głową. Prasa niemiecka wypisywała o nas różne bzdury, często niemiłe. Ale gola nie oddaliśmy im łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
dj_dlugi Re: przegraliśmy... 16.06.06, 13:31 a zatem jednak kompromitacja... kiedy Oni wszyscy (polacy) nauczą się pokory? To chyba narodowe nie wiem co, brask pokory! Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: przegraliśmy... 16.06.06, 18:10 Na temat wyników polskiej kompromitacji.... padron, reprezentacji mam swoją teorię. Słuchajac komentarza pana Szpakowskiego można usłyszeć, że Szymkowiak szukał rogu, a Jeleń szukał karnego, Krzynówek szukał szczęścia między nogami przeciwnika, a Żurawski szukał bramki. Możliwości są więc dwie: albo grali z zawiązanymi oczami, albo są krótkowidzami. Na szczęście nikt nie szukał stadionu, bo byłby walkower, dlatego naszych dzielnych chłopców zawieziono na mecz autobusem. Stara do prawda, że nasi zawodowcy dorównują zachodnioeuropejskim tylko przy kasie, reszta - jak powiada nieoceniony pan Szpakowski- to degustacja (miał na myśli zdegustowanie) Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: przegraliśmy... 17.06.06, 14:01 Tyle sie mówi o ustawieniu wgrze. Zauważyliście?W naszej drużynie grają ofensywni obrońcy i defensywni napastnicy. Zawsze myślałem, ze napastnicy są ze swej natury ofensywni, a tu jeszcze i pomocnicy defensywni. Może tu jestprzyczyna slabej gry naszej kompromitacji? Odpowiedz Link Zgłoś
jelmar Re: przegraliśmy... 17.06.06, 19:50 Moim zdaniem to cały PZPN wraz z listkiewiczem (czy jak mu tam) na czele to jakas pomyłka, piłkażyki to juz nie wiedzą od czego są, z ich wypowiedzi wynika to co sam powiedziałes czyli nic, chłopcy nie wiedza po co przyjechali na MŚ. Co do Jelenia to należy mu sie Szacunek pokazał ze potrafi grać, w przeciwieństwie do reszty reprezentacji. Ach gdyby było choc kilku takich Jeleni moze było by inaczej. W każdym razie PZPN do likwidacji, poco oni wogóle są potrzebni???? Zawodnikom??????? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
dj_dlugi Re: przegraliśmy... 17.06.06, 22:47 Zdelegfalizować Janasa i PZPN, a co ROmek może to ja też! Odpowiedz Link Zgłoś