Dodaj do ulubionych

Ostatni Bastion SLD w ZG

03.07.06, 22:32
No tak. Wyprowadzili sie z deptaka ale dokad?
Do prywatniego mieszkania? Co za bzdura.
Przeciez w prywatnym mieszkaniu nie sposób prowadzic partyjnych narad
w tak licznym gronie.
Pozostała zatem Poliklinika MSWiA i jej pomieszczenia i jej szef Dariusz
Kubicki.
Az dziw że PiSiory jeszcze nie zaanektowały Polikliniki ale jak sie dobrze
przypatrzec to argument jest jeden. Nikt nie chce byc nowym szefem
tonacego "Titanika".
Obserwuj wątek
    • Gość: ziomal_zg Re: Ostatni Bastion SLD w ZG IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.07.06, 22:47
      Przynajmiej wiadomo skąd będzie następna wyprowadzka.
    • Gość: Pyrk. Re: Ostatni Bastion SLD w ZG IP: *.ztpnet.pl 03.07.06, 22:49
      Nie Dariusz a Janusz Kubicki.Jego dni w Poliklinice też są policzone.Jako
      kandydat SLD na prezydenta Zielonej Góry przegra z Bocheńskim,który dogadał sie
      juz z Wontorem w tej sprawie.Mówiąc krótko Kubicki to przegraniec.
      • rob.in.hood Re: Ostatni Bastion SLD w ZG 03.07.06, 23:02

Racja. Pomyliłem imiona, co nakazuje mi przeprosić Dariusza o tym samym nazwisku
        Pyrk - dobrze kombinujesz. Bochen jak widzi Kubickiego to mu sie jelita
        skrecają. Wontor tez nie przepada za Kubickim z racji jego (Kubickiego)
        niepohamowanego pedu do szkodzenia.
        Nie ma sie czemu dziwić że Wontor postawil na inteligencje/spryt polityczny
        Bochena. Też sądze ze Kubicki wkrótce zmieni status z robotnego na bez.
        • Gość: Pyrk. Re: Ostatni Bastion SLD w ZG IP: *.ztpnet.pl 04.07.06, 07:26
          Jeden i drugi to do dupy kandydat.Bocheński jest sprytniejszy i dlatego Kubicki
          nie zostanie kandydatem.Czas SLD,nawet w Zielonej Gorze dobiega końca.Zostal im
          już tylko twardoglowy elektorat.Socjalny przejmie PiS,a intelektualny PO.
        • oczapowski inteligencja i bochen!!!!Buuuuhahahahahaha!!!!! 04.07.06, 07:35
          ......postawil na inteligencje/spryt polityczny
          > Bochena......

Ha, ha, ha, ha, Buuuuhahahahahahah!!!! Ale zart na dzien dobry!!!!!
          • Gość: Maniek Re: inteligencja i bochen!!!!Buuuuhahahahahaha!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 08:17
            Oczapowski masz rację z tą ich inteligencją.Jest lato i Bochen może się
            wreszcie wykazać w tym w czym podobno jest najlepszy-mam na myśli grilowanie
            {j...na ich mać}.Ot i takich mamy polityków -buce potrafią przewracać posypane
            przyprawami mięso na ruszcie.
            • rob.in.hood Re: inteligencja i bochen!!!!Buuuuhahahahahaha!!! 04.07.06, 09:03

No przecież jakoś musiałem rozwartosciowac obydwu panów.
              Taka kategoria jest fajna bo i smieszna zarazem
              Aczkolwiek słowo inteligentny wcale nie znaczy że koniecznie madry.
      • Gość: olo Re: Ostatni Bastion SLD w ZG IP: *.ztpnet.pl 04.07.06, 17:11
        w czym się niby dogadał Wontor z Bocheńskim?
        • Gość: Pyrk. Re: Ostatni Bastion SLD w ZG IP: *.ztpnet.pl 04.07.06, 23:19
          Z odstawką Kubickiego i poparciem Bocheńskiego na kandydata na preaydenta ZG.
          • Gość: lewak Re: Ostatni Bastion SLD w ZG IP: *.ztpnet.pl 05.07.06, 15:16
            Akurat oni maja ch...ja do gadania wy debile
    • Gość: marysia Re: Ostatni Bastion SLD w ZG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 15:02
      nie wirzę ,że ostatni
      • Gość: zmęczona SLDupa Re: Ostatni Bastion SLD w ZG IP: *.ztpnet.pl 07.07.06, 20:06
        No tak, został jeszcze (poza polikliniką) Dżonków. Sami sportowcy z SLD hłe,
        hłe, hłe....
        Poliklinkę zlikwidować, budynek przekazać szpitalowi a Kubickiemu na
        pocieszenie dać statuetkę Lenina (kolejną do kolekcji), bo się chłopak załamie
        po utracie stanowiska. Wyobrażacie sobie, bezrobotny kandydat na prezydenta. No
        ale to tylko kandydat. Więcej nie przeskoczy. Szkoda mi biedaczka.... Nie ta
        liga i doświadczenie co Bocheński.
        Jeszcze tą kuchnię okupować chcą hłe, hłe. Niech lepiej chłopaki z SLD złożą CV
        do BBC w Londynie by zatrudnili ich w drugiej edycji Monty Python-a, bo jak
        narazie prym w rozśmieszaniu w kraju wiedzie ekipa rządząca. Tam ich nikt nie
        przebije.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka