Gość: Arek IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.01.03, 19:37 Witamy schizofremicznego czubka, ktory usprawiedliwia i popiera zlodziejstwo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sagan Re: Przyjeżdża Lepper IP: *.dialog.net.pl / *.zgora.dialog.net.pl 31.01.03, 20:44 Wodzu witaj, prowadz na Wilno, Kowno i Lwów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Przyjeżdża Lepper IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.01.03, 20:54 Poprzednia wypowiedź pretenduje do opini medycznej.Wynika z niej że podstawowym objawem schizofreni pacjenta zwanego czubkiem,jest usprawiedliwianie i popieranie złodziejstwa. Ciekawa opinia z punktu medycznego,ale ta wypowiedź nie odnosi się do tematu artykułu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniu -Paradyż Re: Przyjeżdża Lepper IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 21:19 Ciekawy jestem czy Lepper usunie z partii tego partacza szefa wojewodztwa bo on odwołał porząnnego człowieka szulgina - szefa samoobrony Zielonogorskiej. Przecież Szulgin to mądry facet on poparł Ronowicz w II turze i on powinien być nawet wiceprezydentem wtedy miasto by zyskało.Mieszkańcy Ziel-Góry trzeba podsuwać takie myśli Pani Ronowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ignacy Re: Przyjeżdża Lepper IP: *.dzonkow.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 22:24 Gdzie będzie można zobaczyć pieska sld , który się zerwał ze smyczy i pogryzł (pozornie)sld. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Przyjeżdża Lepper IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 23:27 Czy zamknieto juz wszystkie banki bo sie jeszcze zapozyczy.. ? Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec polityk egzotyczny 01.02.03, 08:29 dodaje uroku naszej scenie politycznej. Szczęśliwie procent poparcia spada i mam nadzieję, że pozostanie w wymiarze niegroźnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jorn Re: Przyjeżdża Lepper IP: 217.11.141.* 03.02.03, 09:17 O! W bibliotece, to on chyba jeszcze nie był! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogobojny Re: Przyjeżdża Lepper IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.02.03, 10:29 Jezus, Maria, Józef?!!!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czegewara Re: Przyjeżdża Lepper IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 04.02.03, 14:39 Koniec świata.Skrzyżowanie sierpomłota z hakenkreutzem zbawcą narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolek Re: Przyjeżdża Lepper IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 14:56 Słuchając wypowiedzi Leppera mam obawy ,że ta cała lewicowa retoryka prowadzi do katastrofy powtarzając za Sztaudyngauerem: Powiedziało gówno śliwie spadnij, ja Cię uszczęśliwię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Przyjeżdża Lepper IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.02.03, 14:54 wiem z poufnych źródeł,że to są ostatnie dni szmaty Tyblewskiego na stanowisku szefa samoobrony w Z.G za wyrzucenie porządnych ludzi .Ta wiadomość jest od samego p. Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś