markoniec 07.02.03, 19:52 byłem ostatnio w naszych dwóch największych sklepach miejskich, tłok jak przed świętami, co jest ? wojna ? jakieś święto przegapiłem czy co ? sam zostawiłem niezłe sumki :-))) lodówkę kupiłem krajową !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tezgucio Re: drgnęło? 07.02.03, 22:14 markoniec napisał: > byłem ostatnio w naszych dwóch największych sklepach miejskich, tłok jak > przed świętami, co jest ? wojna ? jakieś święto przegapiłem czy co ? > sam zostawiłem niezłe sumki :-))) > lodówkę kupiłem krajową !!!!! wojna idzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mis Re: drgnęło? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 22:49 Z Irakiem czy z Gorzowem? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: drgnęło? 07.02.03, 22:51 Gość portalu: Mis napisał(a): > Z Irakiem czy z Gorzowem? Z Gorzowem podobno już jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: drgnęło? IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.02.03, 12:12 Marek_P kosy na sztorc znowu stawia Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: drgnęło? 08.02.03, 13:54 markoniec napisał: > tylko podjazdowa To też wojna, a może zwykły incydent (rzeczywistość) przygraniczny. Odpowiedz Link Zgłoś
green_bottle Re: drgnęło? 08.02.03, 13:35 A zielona butelka chciala pomoc polskim rolnikom. Chcac kupic sobie kukurydze zrezygnowala z przepysznej "Bonduelle" na rzecz "Rolnika". Zielona butelka przyszla do domu, oglada jeszcze raz kukurydze "Rolnik", patrzy a tu napis: "wyprodukowano na Wegrzech" *zielona butelka pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: drgnęło? 08.02.03, 13:53 green_bottle napisała: > A zielona butelka chciala pomoc polskim rolnikom. Chcac kupic sobie kukurydze > zrezygnowala z przepysznej "Bonduelle" na rzecz "Rolnika". Zielona butelka > przyszla do domu, oglada jeszcze raz kukurydze "Rolnik", patrzy a tu > napis: "wyprodukowano na Wegrzech" > > *zielona butelka pozdrawia Wegrzy produkują dużo dobrej kukurydzy. I potrafią ją sprzedać. Odpowiedz Link Zgłoś
green_bottle Re: drgnęło? 08.02.03, 14:23 tylko ze zielona butelka chciala polska.. a w ogole to widzialo mi sie ostatnio keczup z etykietka "keczup pomidorowy". Czy keczup moze byc inny niz pomidorowy? *zielona butelka pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś