Dodaj do ulubionych

Byłam w Carrefurze-szok

29.07.06, 17:37
Co dzisiaj się działo w Carrefurze - aż mnie głowa boli jak sobie przypomne.
Ludzi tłum, zwabili wszystkich cukrem za 1,99. Ludzie z przyczepkami
poprzyjeżdżali, koszyki załadowane, że hoho.
Obserwuj wątek
    • Gość: mimi Re: Byłam w Carrefurze-szok IP: *.54.68.248.tisdip.tiscali.de 29.07.06, 17:58
      Ten bol,to z powodu...ze zabraklo dla Ciebie tego cukru ?
      Czy mialas moze trudnosci z zaladunkiem przyczepy ;)?
      • Gość: Marysia Re: Byłam w Carrefurze-szok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 13:40
        a ile było tam cukru w cukrze?
        • Gość: Majka Re: Byłam w Carrefurze-szok IP: *.ztpnet.pl 30.07.06, 14:42
          Ludzie się rzucają jak by za darmo dawali.Przesada ile zaoszczędzą na tym
          cukrze.Sklep wie jak baranów przyciągnąć.Też to widziałam.Kupią cukier taniej a
          przy okazji masę niepotrzebnych rzeczy.
          • Gość: malarz-tapeciarz Re: Byłam w Carrefurze-szok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 15:59
            Chołota!!!Ciemnogród!!!
            • Gość: DDD Re: Byłam w Carrefurze-szok IP: *.ztpnet.pl 31.07.06, 17:54
              sAM JESTEŚ CHOŁOTA I CIEMNIAK. a LUDZIE TO LUDZIE PROŚCI ALE KASĘ UMIEJĄ LICZYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a TY CO KORZONKI WPIER-SZ??!! smacznego!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: tomasss Re: Byłam w Carrefurze-szok IP: *.ztpnet.pl 31.07.06, 18:14
                Przede wszystkim cukier jest niezdrowy w postaci "białej śmierci". Ten z owoców
                ma sens:) No przaśno-żenujące te wyścigi na kosze, przyczepki, kolejki i
                pchanie się łokciami. Widziałem w Kablówce co tam się wyrabiało, no ale czego
                chcieć... Jak otwierali u nas McDonaldsa to prezydent ZG przecinał wstęgę, były
                flesze, media a kolejka ustawiona od 6.00 rano (też widziałem w kablówce lata
                temu). Z kolei w TVN widziałem promocję w MediaMarkcie w Łodzi jak ludzie
                zabijali się nawzajem miażdżąc jądra ochroniarzowi, no ale to NIE DLA
                WIARIATÓW:)
                Polska to przaśny kraj, dziwna tu ludzia - jak mawiał Zulu Gula
    • Gość: Aanika Re: Byłam w Carrefurze-szok IP: *.ztpnet.pl 31.07.06, 22:06
      A nie bałaś się, że dach spadnie ci na głowę? W Katowicach też się nie bali
    • Gość: abc Re: Byłam w Carrefurze-szok IP: 62.87.177.* 01.08.06, 10:24
      a ktos wie czemu sie dyrektorek z carrefoura zwolnil przed zamknieciem? czy go
      wyrzucili??
      • Gość: bleble Re: Byłam w Carrefurze-szok IP: 80.48.221.* 03.08.06, 13:12
        Dyrektorka zwolnili i to on narobił tyle halasu wokół tego dachu Dymaniec jeden.
        A co do tego szoku - NIKT NA SIłę TAM NIKOGO NIE CIAGNOL a jezeli ludzie
        przyszli to tylko z wlasnej woli. Troszkę upał doskwierał ale po co to
        komentować (wszyscy wiedzieli że w domu się nie da wysiedzieć bez wiatraka) a co
        dopiero w takim blaszaku bez klimy !!! Ale grunt że się otworzył i kto chce ten
        może robić znów zakupy w Carrefourze
        • aski68 Re: Byłam w Carrefurze-szok 04.08.06, 22:52
          Gość portalu: bleble napisał(a):

> Dyrektorka zwolnili i to on narobił tyle halasu wokół tego dachu Dymaniec jeden
          > .
          > A co do tego szoku - NIKT NA SIłę TAM NIKOGO NIE CIAGNOL a jezeli ludzie
          > przyszli to tylko z wlasnej woli. Troszkę upał doskwierał ale po co to
          > komentować (wszyscy wiedzieli że w domu się nie da wysiedzieć bez wiatraka) a c
          > o
          > dopiero w takim blaszaku bez klimy !!! Ale grunt że się otworzył i kto chce ten
          > może robić znów zakupy w Carrefourze

Do katowickiej hali też nikgo na siłę nie ciągneli... dziwny tok rozumowania...
      • Gość: ?/? Re: Byłam w Carrefurze-szok IP: *.ztpnet.pl 04.08.06, 16:32
        Dyrektor cały czs jest tena sam. Masz wiadomości chyba z Paryża!
        • Gość: as Re: Byłam w Carrefurze-szok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 22:04
          Jakie zapasy? Przecież to oczywiste, że tymi przyczepkami wywiozą ten cykier na
          wioski i małych sklepikach pódzie za 3 zł
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka