nata136 24.08.06, 16:02 Podajcie proszę, gdzie warto zajrzeć. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zasieki1 Re: Lumpeksy - który polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 16:29 tiru riru na ptasiej bodajze. fajne ciuchy i fajni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: Lumpeksy - który polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 19:22 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lumpeksiara Re: Lumpeksy - który polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 23:28 tiru riru jest najlepszy maja swietne rzeczy.dostawa co sobota i prwdziwe rzeczy z anglii a nie jak w skandynawskim pelno angolskich rzeczy a oni mydla oczy skandynawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka Re: Lumpeksy - który polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 08:41 a wktórym miejscu jest ten lumpeks bo to że na Ptasiej to wiem Odpowiedz Link Zgłoś
sotie Re: Lumpeksy - który polecacie? 25.08.06, 09:57 na Licealnej jest fajny lumpek i na botanicznej :) a to tiru riru to w którym miejscu dokładnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zasieki1 Re: Lumpeksy - który polecacie? IP: *.opera-mini.net 25.08.06, 17:32 Od Wyszyńskiego w dol z 300 metrów po prawej stronie. Koło poczty. W tym miejscu był kiedyś sklep ze sprzętem hi-fi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lumpeksy - który polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 16:36 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: Lumpeksy - który polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 16:44 Nie znam Zieloej, ale bede tam w sobotę. Jak znaleźć tego lumpka? Czy to jest gdzieś w centrum? Wytłumaczcie laikowi!!! Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nitka Re: Lumpeksy - który polecacie? IP: *.centertel.pl 25.08.06, 18:18 Niezłe ciuchy znalazłam w tym nowootwartym na Budziszyńskiej. No i fajni faceci tam obsługują :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Lumpeksy - który polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 21:05 Nie znam Zielonej. Jak tam trafić z centrum, czyli od jakiegoś miejsca, które napewno znajdę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lumpeksy - który polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.06, 01:01 up Odpowiedz Link Zgłoś
ja_sylwia tiru-riru pytanie 27.08.06, 11:44 przepraszam, ale chcę dopytać odnośnie tego lumpka. Na Ptasiej wiem tylko gdzie jest Biedronka i Intermarche, może ktoś mnie naprowadzić mniej więcej w którym kierunku jest ten sklep? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzebiuszka Re: tiru-riru pytanie IP: *.wimbp.zgora.pl 01.09.06, 12:15 ten lumpeks jest przy ul. ptasiej obok poczty. pojedz "osemka" do konca ul. wyszynskiego w kierunku amfiteatru i zejdz w lewo ptasia w dol. b. blisko, w tym samym budynku co poczta. czyli od biedronki w dol ptasiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Lumpeksy - który polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 19:40 Mnie też! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza Re: Lumpeksy - który polecacie? IP: *.ztpnet.pl 01.09.06, 15:00 ja chodze tu na słowacką.ekstrarzeczy super ceny.to jest koło szkoły 18.od studia prostro do góry kawałek za garbami naprzeciwko komisu ten gdzie pisze stop tania odzież Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazownik Re: Lumpeksy - który polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 21:44 A koło grill chaty przy szopena? Też niezgorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menka Re: Lumpeksy - który polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 12:05 ja polecam skandynawski, jest naprawde super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamana Re: Lumpeksy - który polecacie? IP: *.dialog.net.pl 18.09.06, 12:11 kilka fajnych na starej gazowni,za przystankiem 8 obok norwida. p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonogórzanka Re: Lumpeksy - który polecacie? IP: *.slawa-slaska.sdi.tpnet.pl 18.09.06, 13:34 a ja polecam na jedności-super obsługa i lumpki niezłe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juki Re: Lumpeksy - który polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 20:56 ja polecam rowniez skandynawski,sa nawet dwa Odpowiedz Link Zgłoś
kamila214 Re: Lumpeksy - który polecacie? 19.09.06, 06:47 CZEŚĆ!Polecam "skandynawa"w CENTRUM w Z.G.Na wagę i super ciuchy za niewiele.Tylko musisz patrzeć w jaki dzień idziesz bo codziennie jest inna cena.Najtaniej(o ile się nie mylę)jest w czwartki(10zł.za kg)i zawsze świerzy towar.NAPRAWDĘ WARTO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom? Re: Lumpeksy - który polecacie? IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.09.06, 13:13 A tak nikt sie nie siarzy przy wejsciu/wyjsciu? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: Lumpeksy - który polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 14:49 Polecam lumpeks Misiu z rzeczami dla dzieci. Znajduje się na Wyszyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: Lumpeksy - który polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.06, 20:50 sklep z używaną odziżą tiru-riru jest ok, duży wybór miła obsługa, jedyny duży minus - zakup towaru w sobotę, kiedy wykładają nowy towar- grupy szalonych, niesympatycznych, młodych dziewczyn(chyba przyjaciółki) które tarasują w kilka osób wejście, przepychją się utrudniając zakupy innym,i naprawde nie jest to miły widok. Polecam sklepy na gazowni zawsze można coś wyszukać, poza jednym w którym pani myśli że jeśli ma markowe rzeczy to może narzucać duże ceny np spodnie jeansy po 70 zł, swetry , spódnice 50, 60 zł, nie żartuję, przy tym Pani jest niesympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś