01.09.06, 12:51
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • sotie Re: dobry dentysta w Zielonej Górze? 01.09.06, 13:27
      polecam Krzysztofa Michalaka, przyjmuje w pasazu Novity przy II Armii i na
      Jaskółczej.
      młody, miły, kompetentny!
      jak byłam ostatnio (czyli z rok temu), to plomba 70-80pln kosztowała.
      mankament, to fakt, iż z dużym wyprzedzeniem trzeba się umawiać.
      • Gość: oma Re: dobry dentysta w Zielonej Górze? IP: *.ztpnet.pl 01.09.06, 14:56
        ja chodze do pani marii mróz ona przyjmuje na przecieko wenecji na 1 pietrze
        nad optykiem cena tak za plomby swiatło utwardzalne 80 90 zł pół roku gwarancji
        ja niebyłam już dawno ale plomby trzymaja sie super
        • jezyk_angielski Re: dobry dentysta w Zielonej Górze? 01.09.06, 21:23
          Ja polecam panią Popiel na Krośnieńskiej, w jednym z wieżowców. Przyjmuje na
          parterze. Są tabliczki. Za plombę weźmie 50 zł, znieczulenie da gratis, a jak
          ona robi ci w zębach to nawet cię nie boli tak bardzo. Jest sympatyczną panią i
          swoich pacjentów zabawia rozmową. :)

------------------------------
          Uczciwa konkurencja! :)
          • monarosa Re: dobry dentysta w Zielonej Górze? 02.09.06, 11:10
            Szczerze polecam p.Edytę Mandryk. Przyjmuje na Wyszyńskiego koło kawiarenko-
            lodziarni (nie pamiętam jak się nazywa). Pani Edyta robi na prawdę świetnie.
            Chodzę do niej już przeszło 10 lat. Robi na prawdę dobrze, solidnie i
            dokładnie. Nigdy nie musiałam zgłaszać "reklamacji". A że ostatnio na wizycie
            kontrolnej powiedziała, że nie ma u mnie co robić, to zdecydowałam się na
            wybielanie zębów. Wizyta kosztuje 75 zł + ewentualne znieczulenie 15 zł.
            Umawiać się trzeba z około 2-tygodniowym wyprzedzeniem. Tel. 601995429 lub
            3233177
            • Gość: wiolka Re: dobry dentysta w Zielonej Górze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 11:17
              A ja polecam Andrzeja Ciesielskiego.Przyjmuje na Słowackiej za Zabką.Trzeba się
              umawiac tydzień wczesniej.Moje plomby trzymaja sie z 8lat i nigdy nie miałam
              problemów z ich wypadaniem. Wizyta tzn.plombowanie to koszt 60zł, leczenie
              kanałowo do 200zl. Byłam na przeglądzie i z usuwaniem kamienia zapłaciłam 15zł.
              Za znieczulenie nic się nie dopłaca.
              • Gość: Julia Re: dobry dentysta w Zielonej Górze? IP: *.ztpnet.pl 02.09.06, 13:27
                Polecam p. Jacka Kotułę, Przyjmuje na ul. Wyszyńskiego, obok Cepelii. Bardzo
                miły, można z nim pożartować i pogadać:) Niezwykle delikatny, chyba wyznaje
                zasadę "oby nie bolało":) Wszystkie zabiegi wykonuje bardzo solidnie. Plomba
                (światłoutwardzalna)- w granicach 60 zł. Jeszcze raz polecam!
          • Gość: asd Re: dobry dentysta w Zielonej Górze? IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.09.06, 18:10
            chodzilem dlugo, byla ok, ale tak jak piszesz - "troche" jednak bolalo...
      • Gość: karo Re: dobry dentysta w Zielonej Górze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 13:01
        polecam dr Chliwe przyjmuje na Dantyszka os.Słowackiego, nie policzyla mi za
        zeba ktorego leczyla mi pol roku, bo nie dalo sie go wyleczac, robila go na
        wlasna odpowiedzialnosc a nie chciala mnie zwyczajnie naciagac Polecam
    • Gość: asd Re: dobry dentysta w Zielonej Górze? IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.09.06, 18:09
      dla mnie absolutny nr 1 w ZG to Pan Artur Ferencz z Sienkiewicza!!!!

Chodzilem wczesniej do kilku dentystow, w tym wspomnianej Pani z Krosnienskiej i bylo czasem lepiej, czasem gorzej, ale jednak wszedzie bolalo - takie zeby, tlumaczyli...

dopiero na sienkiewicza przekonalem sie, ze wizyta u dentysty WCALE nie musi (nie moze wrecz wg. tego Pana) bolec!!!

a ceny? nie wiem, czy taniej, czy drozej, ale za przekonanie sie, ze wizyta u dentysty nie musi byc bardziej stresujaca niz u jakiegokolwiek innego specjalisty i tak bym gotow byl zaplacic prawie kazda cene!

sprzet jest, fachowiec jest, do tego znajomosc ludzkiej psychiki - zagaduje dokladnie w momencie, gdy jednak jakis stres przychodzi i zupelnie zapomina sie o zebach :-)

• Gość: logopeda Re: dobry dentysta w Zielonej Górze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 18:20
        > dla mnie absolutny nr 1 w ZG to Pan Artur Ferencz z Sienkiewicza!!!!

zgadzam sie. w przypadku moich zebow to zaamienil ruiny zamku w chojniku w palac :-) po wielu latach panicznego leku przed dentystami (podkarmianego czasem jakas wizytka u kogostam)... facet wyciagnal ode mnie chyba z 1,5 tysiaka a ja mu jeszcze dziekowalem.
        • Gość: asd Re: dobry dentysta w Zielonej Górze? IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.09.06, 00:54
          jak ktos to czyta, to pewnie mysli, ze to sam dentysta pisze, takze radze - jak martwicie sie o swoje zeby i o komfort leczenia, to chociaz "zaryzykujcie" jedna wizyte u ferencza - sami sprawdzicie, ze to nie sciema!

• Gość: jaaa Re: dobry dentysta w Zielonej Górze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 21:00
      pani Fularz? kilka znajomych mi osób ma podobną opinię :(
    • Gość: Mira Re: dobry dentysta w Zielonej Górze? IP: *.ztpnet.pl 03.09.06, 21:24
      Do szkół powinni wrócić dentyści.Jak ja chodziłam do liceum to dentystka raz na
      pół roku sprawdzała nam zęby i zaraz po tym leczyła.
      • Gość: asd Re: dobry dentysta w Zielonej Górze? IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.09.06, 03:37
        nie, oszczedz mi koszmarow! ;-)

rozgrzebala mi zeba, kazala szeroko trzymac otwarte usta, zab boli, a ona popija kawke (i zajada ciasteczka!) z kolezanka i gada!
    • zielonagora4 Re: dobry dentysta w Zielonej Górze? 04.09.06, 19:47
      Lecze sie od lat u Andrzeja Tondryka przy ul.Wyspianskiego,nie poszlabym za
      zadne skarby do kogos innego.Polecam.
      • Gość: mruczek Re: dobry dentysta w Zielonej Górze? IP: *.ztpnet.pl 04.09.06, 21:40
        ja tż tak myślałam o p. dr Fularz.
        • Gość: alka26 Re: dobry dentysta w Zielonej Górze? IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.09.06, 00:00
          polecam sylwie sobczyńską ma prywatny gabinet na zaciszu tel:3263612, naprawde
          super...plomby sie trzymaja cierpliwa i delikatna :)
          • Gość: travelcare Re: dobry dentysta w Zielonej Górze? IP: *.ztpnet.pl 05.09.06, 12:21
            A co powiecie o dentystce (nazwiska nie pamiętam) która ma swój gabinet na przeciwko stadionu na Sulechowskiej?? Ponoć babka jest bardzo wporządku, i jest jedną z najlepszych dentystek w mieście.
            Pozdrawiam
    • bella2822 Re: dobry dentysta w Zielonej Górze? 10.09.06, 13:44
      Byłam niedawno u dentysty - rwał mi godzinę aż szumiało mi w głowie.
      Był az zielony /nazwiska nie podaję - bo nie chcę mu wystawiać złej opini/ ale
      w końcu zapakował mnie do samochodu i zawiózł na ....... Dolinę Zieloną.
      Dwa ruchy ręką i było po wszystkim.
      Ile jej zapłacił - nie wiem.
      Chodze dalej do niego z zębami - był w porządku, nie dawał sobie rady to
      pojechał ze mną do lepszego dentysty.

• Gość: nina Re: dobry dentysta w Zielonej Górze? IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.09.06, 14:57
        Polecam Dr Leszka Chlamtacza , przyjmuje na Strumykowej.
        • Gość: ????? Re: dobry dentysta w Zielonej Górze? IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.09.06, 23:11
          miejmy nadzieje, ze ze swojego ojca podejsciem do pacjentow nie ma nic wspolnego...
      • Gość: jaaa Re: dobry dentysta w Zielonej Górze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 23:41
        o rany, ja bym do takiego nie wróciła, jak nie da sobie rady z kanałowym to też
        będzie cie wiózł na dolinę zieloną? daj spokój, zmień go na porządnego lekarza
        od zębów.
    • merry45 Re: dobry dentysta w Zielonej Górze? 10.09.06, 22:03
      korzystam z uslug wymienionego dentysty i nie mmoge powiedziec zlego slowa. ogromne doswiadczenie ktore uratowalo mi nie jednego zeba. do tego wprawa i minimum bolu (znieczulenie).
      moim zdaniem nie wystarczy li tylko dobry dentysta tylko trzeba tez zadbac higiene jamy ustnej oraz prawidlowe odzywianie. moze julka zaniedbalas to?
      • Gość: jaaa Re: dobry dentysta w Zielonej Górze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 23:42
        wymienionego dentysty, tzn. którego? bo tu parę nazwisk sie przewija?
        • madzia295 Re: dobry dentysta w Zielonej Górze? 12.09.06, 10:10
          a może tak polecicie dobrego dla dzieci?w rozsądnej cenie,a jeszcze lepiej w
          ramach NFZ-choć tu pewnie bedzie problem.
        • merry45 Re: dobry dentysta w Zielonej Górze? 13.09.06, 15:47
          Oczywiscie chodzilo mi o Dr Fularz - ale to wynika z hierachi watku.
          A w ogole to publiczne wymienianie nazwisk jak to zrobila niejaka Julka jest duzym nietaktem - chyba ze ma sie niezbite dowody i nie tylko "wlasne widzi-misie".
          • julka202 Re: dobry dentysta w Zielonej Górze? 13.09.06, 16:37
            Nie wiem, czy droga Merry zauważyłaś, że w forum chodzi właśnie o to, aby
            dyskutować i porównywać opinie na różne tematy. Jesli chcę się dowiedzieć, co
            forumowicze sądzą na temat jakiejś osoby, to nie sposób nie podać nazwiska tej
            osoby. Zresztą poczytaj inne wątki. Pisząc zapytanie na formum, nie obrażam
            osoby, o której w nim chodzi, ale wyrażam swoją opinię na jej temat i proszę
            innych o zdanie. To wszystko. Gdzie tu nietakt!!!!!
          • Gość: jaaa Re: dobry dentysta w Zielonej Górze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 18:49
            niezbite dowody to mają moja ciotka i jej rodzina w zębach, chociaż teraz już
            trochę mniej tych dowodów, bo chodzą do innej dentystki, która naprawia to co
            poprzedniczka tam "natworzyła".

autorka wątku napisała, że zdażyło jej się, że plomba wypadła jej po kilku
            tygodniach, więc to chyba wystarczy za rekomendację? Gdyby jej nie wypadły to by
            się nie pytała o nowego lekarza.
    • Gość: Irena Maria Re: dobry dentysta w Zielonej Górze? IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.09.06, 19:28
      Jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził. Gabinetów
      stomatologicznych w Zielonej Górze jest ponad sto. Ja i moi znajomi chodzimy do
      dr Fularz. Jest świetnym fachowcem. Pracuje z rzadko już dzisiaj spotykaną
      pasją. Polecam wszystkim.
    • Gość: AdamNewfarmer Re: dobry dentysta w Zielonej Górze? IP: *.ztpnet.pl 13.09.06, 18:50
      Tylko Sylwia Sobczyńska !!!!
      Ma prywatny gabinet na Zaciszu.
      Jest naprawdę dobra bo lubi swoją pracę.
      - tel:3263612,
    • redakcja_zielona Dlaczego post został usunięty 15.09.06, 16:04
      Usunęliśmy post autorstwa julki 202, który rozpoczynał ten wątek. Autorka
      osobiście prosiła nas o to. Poza tym przeprosiła na forum opisaną panią
      stomatolog.
      Poniżej wklejam link z przeprosinami.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=73&w=48642670
    • Gość: andi szkoda gadac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 11:53
      julka to chyba nie pierwsze twoje przewinienie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka