Dodaj do ulubionych

Piszą o naszych

09.09.06, 08:15
Wreszcie Żagań znowu na łamach regionalnego dodatku do GW! Tym razem o
gwałcicielu, który dokonał zaboru mienia w postaci komórki.
miasta.gazeta.pl/zielonagora/1,35161,3605552.html
I wcale nie chodzi mi o to, ze o takich rzeczach nie powinno się pisać, bo "to
psuje wizerunek miasta". Chodzi mi o to, że o niczym innym w naszym mieście
się nie pisze. Ale jak chcą niektórzy zielonogórzanie "vivat Terra Lubusiana".
Obserwuj wątek
    • chwilowy5 zielonogórki takie są, w TV lubuskiej ukradziono 09.09.06, 11:33
      Żaganiowi ostatnio (parę dni temu) pałac, sugerując nie obeznajomionym z zielonogórą ludziom, ze taki to oto zabytek jest ich - jakie to zielonogórskie!. - W relacji z obchodzonego w zielonejgórze światowego dnia dziedzictwa kulturowego (cała relacja o tym, że konferencja odbywa się w zgórze, przegląd sali, wywiad z "wybitnymi" konserwatorami zabytków, i wpleciony w to budynek ŻPK, no nie wiem , każdy pomyślałby ze toto cudo jest w zielonogórze, ciekawe jak by sie poczuli Gorzowianie jakby w tej relacji ukazała sie katedra gorzowska? ).
      • cancro Re: zielonogórki takie są, w TV lubuskiej ukradzi 09.09.06, 12:26
        No tak, a potem się "lubuszanie " obrażają, gdy mówi się, że marginalizują inne
        miasta tego cherlawego województwa, a nawet je "doją"!
        Ale ja chciałem o czym innym Chwilowy wywołał sprawę Lubuskiej TV. Na marginesie
        chcę powiedzieć, że od pewnego czasu nazywa się to "TV Gorzów" przynajmniej tak
        jest napisane na czołówkach TV3. Ale do rzeczy. Jak odbierać lokalna TV w
        Żaganiu. U mojej mamy ustawiłem na Wrocław, bo od kiedy pamiętam tak była
        ustawiona antena. Jednocześnie chcę dodać, że "kręcąc" anteną z lokalnych stacji
        złapałem Poznań, a nawet stacje czeskie i niemieckie. Lokalnej TV3 - nie! Kto
        wie jak to zrobić?
        • chwilowy5 w kablówce :P 09.09.06, 12:46
          a poza tym bodaj wczoraj oglądałem tą tv (jak ja nielubie bukowskiej!!!!!) i
          mówili tam coś o tym, że do około godziny po wyemitowaniu informacji lu...(nie
          przejdzie mi ta nazwa) mają pojawiać się one w necie na stronie :).
          • dj_dlugi Re: w kablówce :P 09.09.06, 14:34
            nawet nie próbowałem ustawiać ;) kierunek aneteny połódnie ale nie wrocław bo
            przynajmniej czechy i niemców miałem ;D, teraz mam P***** ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka