Gość: biały IP: 195.117.82.* 16.03.03, 19:26 a niech sie nawet komuchy pozabijają.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kubuś Re: Baron z SLD zachował stanowisko IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.03, 20:32 No wreszcie przytarto nosa temu palantowi Wontorowi. Jego kandydat do rady SLD w Zielonej Górze przegrał w zeszłym tygodniu. Prywatnie brat posła.Podejrzenia o próby konstruowania rządów typu nepotystycznego. W przyszłości Przewodniczący SLD w mieście miałby stac się Prezydentem. O zgrozo tylko nie ten ! Teraz kandydat do fotela wojewódzkiego poniósł klęskę. To dobrze. Mniej straci Zielona Góra . Ten wywrotowiec koniecznie ciągnie do metody "po mnie choćby potop" Ktoś tego gada niech weźmie w obroty. Może też centrala SLD zajmie stanowisko w stosunku do tego szubrawca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Baron z SLD zachował stanowisko IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.03.03, 21:10 Historia zna wiele przykładów gdy w imię własnych interesików zdradzano sprawy większe.Tow Wontor zawarł sojusz z Gorzowem zdradzając Zieloną Górę i jako zdrajca interesów zielonogórskich przeprowadzi się chyba do Gorzowa.Nie sympatyzuję z SLD,ale jako lokalny patriota cieszę się że wygrał Brachmański. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: set Re: Baron z SLD zachował stanowisko IP: *.kam.pl 16.03.03, 21:35 To glupie ze znaczenie ma dla paru misiow polnoc lub poludnie a nie kompetencje czlowieka.Wyglada ze to sa kibole a nie politycy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mis Re: Baron z SLD zachował stanowisko IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 16.03.03, 23:10 Nie dajmy się na to nabrać. Tak zweane podziały pólnoc-południe panowie traktujea calkowicie instrumentalnie. Pewnie sa one widowiskowe i są świetnym kitem dla dziennikarzy. Chodzi tak naprawdę kto kogo pokona. Macher Wator promuje Kochanowskiego z Gorzowa, bo liczy że grając pólnoca ugra swoje - instrumentalnie wykorzystuje towarzyszy Jędrzejczaka i Kochanowskiego. Z tekstu niestety nie dowiedziałem sie kim grał Brachmański. Właściwie wcale tu nie występuje. Ktoś go jednak wybrał. Może cwaniak przestał udawać zielonogórskośc lub gorzowskiość? Lubuska grografia polityczna robi się coraz bardziej nudna i idiotyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Niedzwiedź Re: Baron z SLD zachował stanowisko IP: *.dip.t-dialin.net 17.03.03, 14:52 Gość portalu: Mis napisał: > niestety nie dowiedziałem sie kim grał Brachmański. Właściwie wcale tu nie > występuje. Ktoś go jednak wybrał. Ale mnie rozbawiłeś! Ty to jesteś taki mały komiczny Miś. Ja byłem w harcerstwie już w czasach Jacka Kuronia, jak jeszcze Brachmański do zuchów należał. Wybory odbywały się zawsze jednakowo i nie mogło tu być żadnego przypadku. Najpierw ustalano kto ma zostać wybrany i komu z sali przewodniczący ma udzielić głosu. Pierwsza osoba z sali zgłaszała kandydaturę tego kto ma być wybrany. Następnie jedna lub dwie osoby zgłaszały kandydatury jakiś pierdołów których nikt nie lubił i nie mieli szans. Następna osoba wnioskowała zamknięcie listy i przewodniczący się do tego przychylał. Głosowanie to była tylko formalność. Już wtedy śmieszyła mnie grupa starych działaczy. Pomimo że zawsze wybory odbywały się jednakowo to oni zawsze bardzo pasjonowali się tym, kto zostanie wybrany, tak jak by to były prawdziwe wybory. Ty jesteś mały Miś to pomyśl od dziś. Czy Ty naprawdę myślałeś, że ten kogo Brachmański zrobił wojewodą gra przeciwko niemu? www1.gazeta.pl/metroon/1,0,1364203.html Brachmański grał tymi trzema w tym artykule wymienionymi osobami które zgłosiły kontrkandydata i tym oto prostym sposobem wyeliminowały Wontora czy tam kogoś innego kto miałby szanse w głosowaniu. Nie wiem czy to dobrze, czy źle. Nie znam się na polityce. Mnie tylko ubawiło to, że tyle lat, ci sami ludzie, robią takie same wybory i tak samo inni się nie mogą zorientować kto kim grał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lvc Re: Baron z SLD zachował stanowisko IP: 213.77.27.* 17.03.03, 07:25 TO co się stałot oklęska całej lewicy. Wybrano tego człowieka któy uważa że najważniejsze jest jego stanowisko. Intereresuje go tylko jendo - jego własny stołek. To ten człowiek doporwiadził do tego że Zielona Góa cały czas traci na korzyść innych. Wszystko co może obsadza ludzmi z poza naszego miasta taki ma styl i tylko tak potrafi pracować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XLaska Re: Baron z SLD zachował stanowisko IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.03.03, 06:46 Oczywiście,że interesują go bardziej ludzie z innych miast, bo przecież sam wywodzi się z Wolsztyna. To dziwne,że ma tutaj taki "posłuch". Rozumiem,że w Wolsztynie, ale Zielona Góra.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkx00 Re: Baron z SLD zachował stanowisko IP: *.cvx8-bradley.dialup.earthlink.net 17.03.03, 09:18 Gość portalu: biały napisał(a): > a niech sie nawet komuchy > pozabijają.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Amen. Spuscic po nich wode !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Earl of GreenHill Re: Baron z SLD zachował stanowisko IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 17.03.03, 11:29 Puppa, pippa, pappa, pippa, pappa , puppa Wiatr histerii w eSeLDe wieje Baron Wontora w wyborach leje Puppa, pippa, pappa, pippa, pappa , puppa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mis Re: Baron z SLD zachował stanowisko IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 17.03.03, 22:41 I pozostaje jeszcze pytanie kto lepszy Wontor czy Brachmański? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Niedźwiedź Re: Baron z SLD zachował stanowisko IP: *.dip.t-dialin.net 18.03.03, 09:42 Gość portalu: Mis napisał: > I pozostaje jeszcze pytanie kto lepszy Wontor czy Brachmański? Z dwojga złego, nie wybieraj żadnego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Open Re: Baron z SLD zachował stanowisko IP: *.teleton.pl 18.03.03, 12:57 No i dobrze . Teraz niech zrobi integrujące posuniecie i zabierze do siebie swojego przydupasa dyrektora wszystkich gorzowskich szpitali ,w których Fras działa jak piata kolumna . W 13 porzednich dyrektorskich stanowiskach nic dobrego nie uczynił oprócz doprowadzenia zakładów do ruiny. W Gorzowie czyni to samo. Wiec tow. BARONIE weż sobie tego Frasa ,żeby nasze dzieci nie mówiły ,ze likwidacje gorzowskich szpitali zawdzieczamy Zielonej Górze, a nie baronowemu szwagrowi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Baron z SLD zachował stanowisko IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.03.03, 19:42 Jest dobrze Panowie posłowie Wontor i Kochanowski czapki z głów "chcieć to .................." i jak się macie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wonti Re: Baron z SLD zachował stanowisko IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 22.03.03, 08:53 łi hi hi hi hi hi he he he ha ha ha ha hu hu hu hu łu hu hu łhu hu bu ha ha ha ha ha łiłłiłi ha ha ha ha ha hałi hi hi hi hi hi he he he ha ha ha ha hu hu hu hu łu hu hu łhu hu bu ha ha ha ha ha łiłłiłi ha ha ha ha ha ha prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbig Re: Baron z SLD zachował stanowisko IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.03.03, 19:16 A.BRACHMAŃSKI jak menedżer – tworzy ze swoich członków efektywną i sprawną organizacje, zdolna realizować założone cele.Dowód Zjazd Wojewódzki SLD. Odpowiedz Link Zgłoś