Gość: wesołek Re: Anna Drobek kandydatem Samoobrony na prezyden IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.11.06, 13:32 Uważam, że byłaby najlepszym prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Anna Drobek kandydatem Samoobrony na prezyden IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.11.06, 14:06 A mnie trochę szkoda p. Ani, młoda, ładna miała szansę coś zrobić dla zielonki, bez układów i zaplecza kolesiów. Prawnik nie dałaby sobie w kasze dmuchać. Natomiast nadchodzące rządy Bożenny przerażają ilością partyjniactwa, układów i kolesi. Kto komu ile i z czego odda za bilbordy, reklame. Stołeczki i ulgi i umorzenia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: Anna Drobek kandydatem Samoobrony na prezyden IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.11.06, 18:24 Blondi na pewno nie bała by się debaty wprost kandydat z kandydatem jak to się boi Bożenna B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdecydowany Re: Anna Drobek kandydatem Samoobrony na prezyden IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.11.06, 11:28 A dla mnie blondi wygrała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starywyga Temat już sie mocno zblazował-oszołomy do kąta!!!! IP: 213.199.251.* 18.11.06, 11:37 Jedz do Klewek oglądać Talibów ,jest na to większa szansa aniżeli prezydentura Drobkowej(powinna zmienić nazwisko na Drobniak) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdecydowany Re: Anna Drobek kandydatem Samoobrony na prezyden IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.11.06, 21:35 gościu stary wyga ty nienawiścią zioniesz do samoobrony a nie do Drobek a to są dwie różne sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starywyga Do zdecydowanego--skup się mocno!! IP: 213.199.251.* 19.11.06, 11:46 Dowcip; W czasach głębokiej komuny tępak chce wstapić do PZPRu,są jednak pewne warunki do spełnienia.Komisja;1-szy sekretarz,zastępca i jeszcze paru zadają mu pytania;pada pytanie 5x5?? odpowiedz kandydata=10?- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdecydowany Re: Anna Drobek kandydatem Samoobrony na prezyden IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.11.06, 11:50 jak zwykle post manipulują faktami, jak ty to robisz - starywygo , gdzie napisałem, że AD była najlepsza, ale jeżeli ty tak uważasz to chyba jest prawda - manipulatorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starywyga Do zdecydowanego--skup się mocno!! IP: 213.199.251.* 19.11.06, 11:58 Napisałeś że dla ciebie to ona wygrała-patrz 5 wpisów wyżej---ale jaja!!masz problemy z liczeniem-bingo!!!!to byłeś ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdecydowany Re: Do zdecydowanego--skup się mocno!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.11.06, 12:03 Jest wiele płaszczyzn wygranej, ale jak ktoś myśli o swoich starych jajach to ma problem - starywygo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starywyga Re: Do zdecydowanego--skup się mocno!! IP: 213.199.251.* 19.11.06, 12:23 I ty jeszcze dyskutujesz?? nie pojęte Różnica między nami jest szalona,mam na myśli poziom intelektualny.Nie zamierzam się schylać :)kończę więc. ps.Jeżeli natomiast w dalszym ciągu na forum będziesz "kreował" takie idiotyzmy to będę forumowiczom ciebie wystawiał na pokaz(jesteś klinicznym przypadkiem fana samoobrony)-materiał do badań socjologicznych fantastyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdecydowany Re: Do zdecydowanego--skup się mocno!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.11.06, 12:27 Anna Drobek występowała z list Samoobrony ale jako kandydat niezależny, doktryniarzu - starawygo (manipulator) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trochę zboku poza dyskusją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 12:29 ktoś kto mówi/pisze, że przewyższa kogoś intelektualnie: 1) jest żałosny 2) nie ma klasy 3) ma kompleks (megaloman) 4) jest to starywyga ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starywyga Re: poza dyskusją ???? IP: 213.199.251.* 19.11.06, 13:11 No proszę jest was więcej?:)dla ciebie też 2x2=6?? Jeszcze trochę a klub założycie ps.O wybaczenie proszę-dalej już nie będę się schylał,będę natomiast bacznie obserwował ilu was tu jaszcze dołączy[zwolennicy samoobrony!!!przyrost waszego pogłowia mnie interesuje-wy wiecie o co chodzi] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trochę zboku Re: poza dyskusją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 13:16 jak widać po tobie, można być chamem i wcale za SO nie głosować mi jest bardzo daleko do poparcia dla SO, zresztą widać po ostatnich wyborach ile jest dziś zwolenników SO - popełniasz więc głos generalizacji; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tz Re: poza dyskusją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 13:19 *błąd generalizacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starywyga Re: poza dyskusją IP: 213.199.251.* 19.11.06, 13:36 No popatrz?? a myślałem ze klub powstanie Dobrze dobrze-wszystko jasne ty!! "tz" Po tym twoim wyzywaniu od chamów zaryzykuję tezę graniczącą z pewnością: Jesteś chamem z pis-u a może z lpr-u? różnica nie wielka ps.Teraz już naprawdę na odpowiedzi nie czekam-w Castoramie mam do kupienia parę drobiazgów które są dla mnie ważniejsze aniżeli "konwersacja" z tobą lub podobnie myślącymi jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tz Re: poza dyskusją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 13:52 i znów lipa panie stary, możesz i za "moje miasto" mnie brać, mnie to nie rusza :) nie było wyzywania, tylko wyzwanie (liczba pojedyńcza) czekasz, ale sprawdzisz :P uważaj w casto, zaczaję się na ciebie przy kominkach :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam ze sobą na sam Re: Anna Drobek kandydatem Samoobrony na prezyden IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.11.06, 17:24 Kogo poparła sexbomba w krawacie w biało-czerwone pasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Anna Drobek kandydatem Samoobrony na prezyden IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.11.06, 18:38 ciebie głąbie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek Re: Anna Drobek kandydatem Samoobrony na prezyden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 21:58 i bedzie znowu na plakatach.... lelija :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leet Re: Anna Drobek kandydatem Samoobrony na prezyden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 20:43 ciekawe jak beda wygladały plakaty i ulotki "leliji" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek kozodój Re: Anna Drobek kandydatem Samoobrony na prezyden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.07, 22:36 Lelija Odpowiedz Link Zgłoś