Dodaj do ulubionych

co mnie kręci u faceta

22.10.06, 00:41
lubię,gdy facet ma fajny,ciepły głos,jest błyskotliwy,ma poczucie humoru i
fajnie pachnie.Nie lubie natomiast rozjechanych butów i jak nie wie co to
umiarkowana depilacja.Dopiszcie cos jeszcze dziewczyny.
Obserwuj wątek
    • wylewnygazda Re: co mnie kręci u faceta 22.10.06, 15:40
      a lubisz zarośnieta klatę?Po mojej mozesz się przejechać jak po chochołwskich
      szczytach i tez mozesz szczytować!!!
      • Gość: Joa Re: co mnie kręci u faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 16:21
        O takiego jak wyżej to bym nie chciała:(
        bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
      • Gość: Joa Re: co mnie kręci u faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 16:22
        choć Z lekka dowcipny:)
        • mn81 Re: co mnie kręci u faceta 22.10.06, 19:47
          i co nic was w nas nie kreci??
          bo jestem ciekaw co jeszcze?? bo moze cos innego niz we wroclawiu
          bo narazie nie moge nikogo spotkac z zielonej aby mogl mi pokazac cos pieknego w
          tym miescie
          • yepes-boski Re: co mnie kręci u faceta 22.10.06, 22:21
            wychodzi na to,ze nie kręcimy kobiet:(
            • Gość: magimag Re: co mnie kręci u faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 22:54
              nie lubię starych ,śliniących się lubieżników,a uwielbiam jak facet ma ten
              pieprz w sobie,poczucie humoru i odrobinke szaleństwa.
    • Gość: facet Re: co mnie kręci u faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 23:17
      faceci mnie jakoś nie kręcą :)
      • yepes-boski Re: co mnie kręci u faceta 22.10.06, 23:19
        mnie też:)
    • martybell Re: co mnie kręci u faceta 23.10.06, 12:35
      Zadbane dlonie ,moze nie az do przesady wycacane.:)
    • Gość: napalona Re: co mnie kręci u faceta IP: *.stat.gov.pl 23.10.06, 13:13
      ....mnie kręci duża klata i mały ptak :):):)...a tak serio to musi miec to
      coś :):)
      • martybell Re: co mnie kręci u faceta 23.10.06, 13:33
        zgadzam sie z toba, to cos jest najwazniejsze.Jesli zas chodzi o ptaka, to nie
        rozmiar a jakosc, z tym ze ja jednak wole ten o rozmiar wiekszy:))))
        • Gość: Suza Ładne cialo IP: *.server.ntli.net 23.10.06, 13:40
          Co nas kreci?Czyli co nas podnieca,prawda?To oznacza to samo. A podniecac moze
          glownie cialo. Ocywiscie,ze istnieja dewiacje seksualne ale ogolnie zdrowych
          ludzi podnieca cialo i jego walory. Zadna z Was Panie nie zaprzeczy,ze woli
          patrzec na ladne, wysportowane cialo a nie na grube i obwisle. Cialo meskie
          powinno byc przynajmniej odrobine umiesnione i uksztaltowane. Nic mnie bardziej
          nie podnieca u mojego faceta jak jego piekne cialo. Moglabym cale dnie na niego
          patrzec.Jest boski.
          A jesli chodzi o "wyposazenie" to takze ma czym sie pochwalic. hi hi
          Ale niech nie martwia sie Panowie nie obdarzeni bo wtedy to juz pozostawmy
          umiejetnoscia.
          • Gość: magimag Re: Ładne cialo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 13:51
            facet super wysportowany,mięsnie jak Johny Bravo,opalony,wygolony,wielki ptak,a
            pod czaszką nic.Ale może są wyjątki.
          • Gość: napalona Re: Ładne cialo IP: *.stat.gov.pl 23.10.06, 14:16
            ...do Suza: oj biedny ten twój facet będzie jak trochę obwiśnie, obawiam się że
            widzisz w nim typowy obiekt a nie faceta, cóż nie moja sprawa ale jakoś w te
            doskonałości nie wierze :):):)
    • joankaa1 Re: co mnie kręci u faceta 23.10.06, 15:04
      Odpowiedni wzrost, tzn, powyżej 180, nie ma nic gorszego niż mały karakan:),
      poczucie humoru,wysportowana sylwetka(ale broń Boże mięśniak bez szyji),no i to
      coś, co trudno sprecyzować,ale coś co powoduje,że robi mi się gorąco....:)
    • Gość: klikusia Re: co mnie kręci u faceta IP: *.access.telenet.be 23.10.06, 15:40
      Zadbane dlonie,czyste buty i zapach dobrych perfum.
      • glupiutkamariolka Re: co mnie kręci u faceta 23.10.06, 15:48
        ładne ciałko to podstawa-bez tego nie ma szans,pozatym musi miec niezle
        poukladane pod okryciem głowy(niekoniecznie moherowy berecik)
        inteligentny,spojrzeniem ma prowokowac i powodować,ze robi mi sie mokro:)
        • Gość: Suza Do >>Napalonej<< IP: *.server.ntli.net 23.10.06, 18:00
          Nie twierdze,ze facet ma wygladac jak kupa miesni bez mozgu ale wydaje mi
          sie,ze ladne,zadbane cialo to bardzo wazna sprawa. Podejrzewam,ze Twoj facet
          poprostu nie jest ladnie zbudowany i dlatego twierdzisz,ze nie wazne jest
          cialo. To jest tak jak z facetami,ktorzy maja dziewczyny z malutkim biuscikiem
          i twierdza,ze lubia piersi male, "takie na raczke".Bzdura.Tak jak kazdy facet
          lubi duze piersi u kobiet tak i my kobiety lubimy mezczyzn z ladnym,
          wysportowanym cialem.
          • Gość: facet Re:(...) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 18:29
            taa duże cyce i duża d.. no super!
            my faceci lubimy ładne ciałka, a nie jakieś obwisłe z pępkiem na wieżchu i w
            przymałych spodniach .. ble :)
            laska ma miec: ładna buźka; zgrabne ciałko, ładne piersi (bez rozstępów!!) i
            nie może być spalona na solarium; fajnie, jak ma z 1.7m i wyżej :) ale małych
            wcale nie dyskryminuję, byle nie były "okrągłe" :)to tyle na temat ciałka
            • wylewnygazda Dobrze gada! 23.10.06, 18:48
              racja!!!Małym kulkom dziękujenmy!a najbardziej odpychaja-to dobre słowo mnie
              młode siksy w lokalach,które wychowały się na mac donaldach co widać po ich
              sylwetkach,bleeeee.A wracając do tematu facet musi być wysportowany!
              • martybell najmniej mnie kreca 23.10.06, 18:56
                faceci co nie grzesza inteligencja, ani dbaloscia o swoj wyglad, a od kobiety
                wymagaja zeby byla super laska.
                • Gość: magimag Re: najmniej mnie kreca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 19:07
                  zgadzam się z toba.faceci mówią bleee dziewczyną z niedoskonała
                  figurą,brzydkimi piersiami,i grubą pupą a ich wygląd pozostawia wiele do
                  zyczenia.
              • Gość: l Re: Dobrze gada! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 19:30
                Chlopcze!!Jak Cie trafi to nawet nie zwrocisz uwagi czy to kulka czy juz kula
                armatnia!!Oj wy chyba nigdy nie byliscie zakochani...I zeby nikt mnie nie
                posadzal ze z moim facetem cos nie tak i dlatego tak pisze,bo on jest baaaardzo
                ok i niczego mu nie brakuje:)))
                • Gość: dekadent Re: Dobrze gada! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 19:53
                  ważne,żeby kobieta pociagala swojego faceta i na odwrót-facet musi poci agac
                  kobietę,jedno i drugie powinno dbać o siebie,zeby sie sobie nawzajem
                  podobać,chyba o to chodzi
                  • Gość: dzikaroza2 Re: Dobrze gada! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 22:42
                    • Gość: dzikaroza2 co nas kręci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 22:48
                      dziewczyny miały napisać,co ich kręci u facetów,a tu faceci przechwycili wątek
                      i piszą pierdoły,które piersi fajniejsze.A wiadomo,że te fajniejsze,które nie
                      są w zasięgu ich ręki.
                      • Gość: facet Re: co nas kręci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 23:29
                        tak, wszystkiemu winne są te złe samce :P przez nas robicie sobie operacje
                        powiększania piersi, katujecie się na aero, dbacie o linie.. tak to byście nie
                        zwracały w ogóle uwagi na kalorie itd a zapomniałem jeszcze, że pewnie jeszcze
                        byście się nie malowały :D
                        och Wy biedne, słodkie istotki :)
    • Gość: 2k6 Re: co mnie kręci u faceta IP: 213.199.250.* 23.10.06, 22:56
      Wiecie co kobietki ... szkoda ze wsrod Was nie ma chodz jedej ktorej na
      wygladzie nie zalezy tylko na charakterze... nie mowie ze ma byc to jakis
      oblesny brzydki i nie dbajacy o siebie chlopak ale jest moze ktos w waszym
      otoczeniu na ktorego normalnie nigdy nie zwrocilibyscie uwagi a on moze czeka
      na kazdy Wasz przyjazny gest .... pomyslcie czasem nad tym POZDR :)
      • Gość: joko Re: co mnie kręci u faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 20:27
        Są, ale szkoda im czasu na odzywanie się w takich nudnych wątkach.
    • Gość: Ekierka Re: co mnie kręci u faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 13:54
      ..... a mnie kreca kobiety, faceci sa nudni
      • Gość: Maniek Re: co mnie kręci u faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 15:00
        Ekierka a trójkąty Ci nie pasują?ja juz dwa razy próbowalem-rewelacja:)
        • Gość: magimag Re: co mnie kręci u faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 17:31
          maniek próbował trojkata,on,jego dziewczyna i jej wibrator.
        • Gość: Ekierka Re: co mnie kręci u faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 18:08
          Maniek, moze sprobujemy: Ty, ja i moj TŻ?
        • martybell Re:jestesmy chetne!!! 24.10.06, 21:07
          moja przyjaciolka i ja jestesmy chetne na trojkat:) wchodzisz w to?;)
          • Gość: Maniek Re:jestesmy chetne!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 00:03
            Pewnie!!!
    • be.em kpina w oczach:) 24.10.06, 15:20
      intelekt i gest dłoni od którego mam ciary:)
      • wylewnygazda Re: kpina w oczach:) 24.10.06, 17:28
        a wygląd nie jest wazny?
        • be.em Re: kpina w oczach:) 24.10.06, 18:08
          wylewnygazda napisał:

> a wygląd nie jest wazny?

nie:) poważnie.. znałam extra boyów z mózgiem na pół paznkocia i fajnych
          brzydali w których można się było zakochać za ciepło w oczach:)
          • martybell Re: kpina w oczach:) 24.10.06, 18:12
            podpisuje sie pod tym, nie musi byc urodziwy, ale musi miec to cos:):P
            • be.em Re: kpina w oczach:) 24.10.06, 18:26
              martybell napisała:

podpisuje sie pod tym, nie musi byc urodziwy, ale musi miec to cos:):P

i nie może mieć więcej kosmetyków ode mnie;))
              • martybell Re: kpina w oczach:) 24.10.06, 18:46
                wycacany jak juz wczesniej mowilam nie moze byc. Dziewczyny podajcie przyklady
                znanych facetow ktorzy was kreca znanych z tv lub z innych mediow, mnie kreci
                ogromnie:Jon Bon Jovi, Brad Pitt...
                • be.em Re: kpina w oczach:) 24.10.06, 18:49
                  martybell napisała:

> wycacany jak juz wczesniej mowilam nie moze byc. Dziewczyny podajcie
                  przyklady
                  > znanych facetow ktorzy was kreca znanych z tv lub z innych mediow, mnie kreci
                  > ogromnie:Jon Bon Jovi, Brad Pitt...

oo.. Brad Pitt nawet na tylnym siedzeniu mojego samochodu;)
                  • be.em Re: kpina w oczach:) 24.10.06, 18:49
                    > martybell napisała:

Dziewczyny podajcie
                    > przyklady
                    > > znanych facetow ktorzy was kreca znanych z tv lub z innych mediow

mnie kręci młody Cugowski:)

>
                    • Gość: rozbawiony Re: kpina w oczach:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 18:56
                      rotfl
                      • be.em Re: kpina w oczach:) 24.10.06, 18:57
                        Gość portalu: rozbawiony napisał(a):

> rotfl

wymownie;)
                    • martybell Re: kpina w oczach:) 24.10.06, 20:07
                      tapeta w moim kompie, to prawie nagi Brad Pitt :)))
                • Gość: :) Re: kpina w oczach:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 01:50
                  jason statham,a nie jakis wypacykowany brad pitt...
                  • Gość: ewcia 23 Re: kpina w oczach:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 12:39
                    romek jest tylko jeden!Roman Giertch-cudo!
                    • tinna2 a dlaczego nie? 25.10.06, 17:53
                      a dlaczego nikt nie napisał,że kręci go dobry seks?tak ,ja lubię seks ,dużo
                      dobrego seksu.
                      • martybell Re: a dlaczego nie? 25.10.06, 20:39
                        to jest oczywiste po co o tym pisac:) trzeba dzialac a nie pisac:)
                        • Gość: jola Re: a dlaczego nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 02:12
                          SEX SEX SEX SEX to kreci wszystkich,ale to nie wszystko,co z tego,ze bedzie
                          udany seks jak inne ważne elementy partnerstwa beda w powijakach?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka