Dodaj do ulubionych

Kandydat na prezydenta jechał po kielichu

30.10.06, 20:07
Roman - szkoda. Byłoby dobrze gdybyś Prezydentem został.Pomogłeś wielu
inwestorom w tym mieście.Pozdrawiam Kolega.
Obserwuj wątek
    • Gość: ble ble Re: Kandydat na prezydenta jechał po kielichu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 20:27
      www.zachod.pl/zachodv1/main.php
    • Gość: BIP Re: Kandydat na prezydenta jechał po kielichu IP: *.ztpnet.pl 30.10.06, 21:34
      pewnie pomógł tobie SLD-owski inwestorze
    • Gość: ooo Re: Roman D. jechał po pijanemu IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.10.06, 21:55
      Roman D., były prezydent, obecnie zajmujący się handlem nieruchomościami( jak
      Alexis), teść radnego PO i członka miejskiej komisji przeciwalkoholowej( dieta
      około 600 zł miesięcznie) chyba jeszcze nie wytrzeźwiał skoro chce sprawę
      dziury przy Ratuszu rozwiązać w godzinę.Przypomnę że to Roman D.sprzedał tak
      fatalnie pod "inwestycje" tę nieruchomość, że nam ta sprzedaż do dzisiaj bokiem
      wychodzi. Zięciu Romana bierz się do roboty i pomóż !
      • Gość: Moje M to SLD Re: Roman D. jechał po pijanemu IP: *.ztpnet.pl 30.10.06, 22:07
        Urbaniak to Urbaniak.Porządna firma.Doganowski to SLD-owiec ukryty pod szyldem
        Moje Miasto.Jest tam jeszcze kilku takich-Batkowski-beton SLD(który krytykuje
        Doganowskiego),Bambrowicz-SLD-od przetargów(wiceprezydent u Listowskiego),
        Panek-Gara-czerwona radna.Sobański-SLD w Forum Rad Rodziców.Jakieś pytania?
        • lubuskielotnisko Re: Roman D. jechał po pijanemu 30.10.06, 22:38

Pan Doganowski jutro o jedenastej podobno ma wydać oświadczenie odnośnie swojej
          kandydatury. Sprawa dla mnie nie jest taka prosta, jakby wiedział że ma za
          kołnierzem to porzuciłby samochód w rowie. Sprawy nie oceniam, nie jestem od
          tego. Nieformalnie mówi się iz p. Doganowski zrezygnuje z kandydowania.

Pan Doganowski mnie ujął programem rewitalizacji starówki i chęcią
          pozostawienia lasów wokół miasta. Dziś w Moim Mieście była dość ożywiona
          debata. Stowarzyszenie ma problem- są tam osoby które robią pozapolityczną
          platformę społeczników dla tego miasta, a tymczasem będzie ono znane tylko ze
          strony wypadku p. Doganowskiego, bo tak postepują media w tym kraju. Nie podoba
          mi się to.

Adam Fularz
          • Gość: Moje M to SLD Re: Roman D. jechał po pijanemu IP: *.ztpnet.pl 30.10.06, 22:43
            Pani Fularz! A reszta pańskich kolegów z MM to co?Powtórzę to co
            napisałam.Urbaniak to Urbaniak.Porządna firma.Doganowski to SLD-owiec ukryty
            pod szyldem
            Moje Miasto.Jest tam jeszcze kilku takich-Batkowski-beton SLD(który krytykuje
            Doganowskiego),Bambrowicz-SLD-od przetargów(wiceprezydent u Listowskiego),
            Panek-Gara-czerwona radna.Sobański-SLD w Forum Rad Rodziców.Jakieś pytania?
            • Gość: pitun Re: Roman D. jechał po pijanemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 23:04
              A może tak od strony moralnej a nie poiltycznej drodzy dyskutanci? Nazwiska ,
              zasługi i diety . Ale, że potencjalny Prezydent pozwala sobie po alkoholu
              prowadzić samochód jakoś nie wzbudza emocji? A gdzie poczucie zwykłej
              przyzwoitości? Nad czym się zastanawiać? Mam nadzieję, że pan Doganowski zdaje
              sobie sprawę, że nie tłumaczy go nic.
              • Gość: d Re: Roman D. jechał po pijanemu IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.10.06, 23:38
                Głosujcie na młodych.Co znowu chcecie głosowac na beton Bartkowiaki Bocheńscy
                itp lub krzykacze Budzińscy,Sapa itp Co znowu obiecują a przez 4 lata co robili
                ? siedzieli cicho i nic a teraz aktywni są nagle i co oni nagle nie zrobią każdy
                się przechwala.Kłamstwa kłamstwa i groch o ściane.Głosujcie na młodych ludzi nie
                na czerwone gęby.A broń boże już na Bambrowicza itp
              • Gość: BOO Re: Roman D. jechał po pijanemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 08:19
                poczucie przyzwoitości w tym kraju zabili już dawno politycy np. tacy ,którzy
                normalne kupczenie stanowiskami i propozycje naginania wyroków sądowych nazwali
                normalnymi negocjacjami politycznymi.A w tym mieście poczucie przyzwoitości
                straciło na znaczeniu np.wtedy gdy mąż urzędującej prezydent i znany polityk PO
                złapany na jeździe po pijanemu w godzinach porannych nie podał się do
                dymisji,od wyroku sądu sie odwołał,bo uważał ,że go skrzywdzono,a z szeregów
                jego partii go nie usunięto.
        • Gość: kolega Re: Roman D. jechał po pijanemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 05:12
          co ma Sobański z Moim Miastem do czynienia Du...pku
          • Gość: fazi Re: Roman D. jechał po pijanemu IP: *.ztpnet.pl 31.10.06, 09:25
            Racja.Sobański jest na liście SLD.W Moim Mieście jest jego kumpel
            Mroczek.Porozstawiały się chłopaki.
        • Gość: Miś Re: Roman D. jechał po pijanemu IP: 82.160.254.* 31.10.06, 08:51
          Trzeba być wyjątkowym ignorantem by pisać, że Doganowski to SLD. Co zaś do
          samej wpadki z jazdą po kilichu to powiem tak. Szkoda bo Doganowskego (choć nie
          jestem jego fanem)uważałem za dobrego a nawet wiecej za najsensowniejszego
          kandydata na prezydenta. Z drugiej jednak strony, nie mogę nie zauważyć, swym
          wybrykiem wykazał, że ma skłonności do bycia niepoważnym - a to dyskredytuje.
          Reasumując, teraz mam problem na kogo głosować? Bo przecież nie na Bukiewicz,
          wszak jedną (przepraszam za słowo) babę już mieliśmy i starczy na długo. Jakoś
          kandydat PiS też mi nie odpowiada. Bo może to i senowny facet, ale szefów ma
          jakich ma a ich nie toleruję. Kubicki - no nie wiem? A reszty nieznam.
        • Gość: nemo Re: Roman D. jechał po pijanemu IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.11.06, 11:16
          ty, "Moje M to SLD", o co ci chodzi? czy wiesz, ze żyjemy jeszcze w
          demokratycznym kraju i mozna w tym kraju żyć na wolności bedąc w innej partii
          niż ty? jesteś faszystą, bo ludzi o innych pgladach politycznych sprzątnąłbys z
          tego swiata; Polska już miala jedyną siłę narodu, ty od kaczyńskich tez byś
          wolał,zeby pis był taką jedyną siłą; dlatego w wyborach samorządowych nalezy
          glosować nie na pis i nie na po, bo one po wyborach się połączą i będzie syf
          nie tylko tam na górze ale i w samorzadach terytorialnych; panowie prawica
          żyjecie tylko zemstą, niczym, co może budować nie zajmujecie się; Aleksis była
          radną byle jaką; jaką ona moze być prezydent, to sobie dopowiedzcie!
        • Gość: emu Re: Roman D. jechał po pijanemu IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.11.06, 11:21
          Urbaniak jest przereklamowany przez dziennikarzy, ktorzy uczepili sie go, bo
          tak naprawdę nie mają jak przekonywać do partii, do ktorej należą lub tez mają
          poglądy takie jak w po; nie maja nikogo poza nim, żeby sie chwalic swoim
          ugrupowaniem; Urbaniak przy kamerach pracował, poza tym zajmował sie przez cały
          czas swoja firmą, nawet na sesjach- gadał wciąż przez telefon; słyszeliście o
          jego dyzurach?
    • Gość: da Kandydat na prezydenta jechał po kielichu IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.10.06, 23:31
      www.mojemiasto.zgora.pl
    • Gość: Hela Re: Staruchy -out!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 00:16
      Staruchy się pchają do koryta bo nic innego nie potrafią
      jak kręcić i załatwiać lewe interesiki.
      Starcom utuczonym na dietach Z NASZYCH PODATKÓW
      mówię stanowcze NIE!!!!!!!!!
      • Gość: alek Re: Wiecej rozsądku hehe IP: *.ztpnet.pl 31.10.06, 00:35
        To "stowarzyszenie" to typowa partia polityczna, lewicowa.

Juz widac jaki poziom posiadaja.
        • Gość: 21 Re: Wiecej rozsądku hehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 08:02
          Statystyka i rachunek prawdopodobieństwa są bezwzględne. Jeżeli w Polsce pije i
          codziennie wsiada do samochodu tak ogromna liczba ludzi, to każdy z nich gdyby
          tylko pomyślał (przed) doszedłby do wniosku, że znalezienie się w sytuacji
          takiej jak D. może się zdarzyć z dużo większym prawdopodobieństwem niż wygrana w
          Lotto. Zobacz: www.cbr.home.pl/pijani.htm
          Dla pana D. to już koniec. Trzeba zabrać zabawki. A swoją drogą "to dobrze" że
          stało się to teraz. Bo gdyby mu "się udało" dojechać (i do domu i do
          prezydenckiego fotela, w co akurat nie wierzyłem od samego początku), istniałoby
          poważne zagrożenie dla prezydenckiego Peugota.
          • Gość: BOO Re: Wiecej rozsądku hehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 08:13
            prezydencki Peugeot ma służbowego kierowcę ,bardzo solidnego fachowca-
            abstynenta:)
      • lubuskielotnisko Re: Staruchy -out!!! 31.10.06, 08:04
        > Staruchy się pchają do koryta bo nic innego nie potrafią
        > jak kręcić i załatwiać lewe interesiki.
        > Starcom utuczonym na dietach Z NASZYCH PODATKÓW
        > mówię stanowcze NIE!!!!!!!!!
        >

To co Pani szerzy to agesizm- uprzedzenie odnośnie osób starszych. Poza tym
        czemu Pani twierdzi że tam sa sami starcy? To niezbyt pasuje do osób poniżej 30-
        tki, a tam trochę takich jest. Sam mam poniżej 30 lat.
        Pozdrawiam,
        Adam Fularz, kandydat na radnego z listy Moje Miasto.
      • Gość: Ela Re: Staruchy -out!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.11.06, 11:28
        oj, Hela, kto cie wychowuje? twoi rodzice i dziadkowie sa mlodzi jak ty? ludzie
        maja wybór, na listach sa i mlodzi i starsi, wybierz, tego, kto tobie odpowiada
        i pomódl sie i pomysl, jak Ojciec Swiety zareagowałby na takie twoje slowa
        o "staruchach"?
    • Gość: MAXX Re: Kandydat na prezydenta jechał po kielichu IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.10.06, 08:31
      Najbardziej to mi sie podoba sposób przedstawienia problemu-taki miekki,lekki i
      subtelny -gdybym to JA jechal z 0,7 promila i rozpie..lil auto to wydzwiek
      bylby taki: KOLEJNY PIJANY ALKOHOLIK SPRAWCĄ TRAGEDII DROGOWEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Pozdrowienia dla pismaków i panów policjantów -nie zyje równosc obywateli IV RP
      wobec prawa.....
      • Gość: Norbert Re: Kandydat na prezydenta jechał po kielichu IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.10.06, 08:44
        Niestety ale mylicie się niektórzy co do stowarzyszenia Moje Miasto.Przez 4
        ostatnie lata robiliśmy dużo festynów i akcji społecznych min."stop
        narkotykom""pierwszy dzien wiosny" itp.Fakt że robiło to zawsze ok 10-12 osób a
        przed wyborami jest nas zawsze więcej ale to normalne.Łączenie tych ludzi którzy
        coś chcą robić i robią z lewicowcami którzy znależli ostatni bastion w swej
        karierze politycznej u nas jest złe i niestety nam szkodzi.Każdy w wyborach ma
        długopis w ręku i możliwośc postawienia krzyżyka przy osobie która wzbudza jego
        zainteresowanie lub podobają się jej poglądy.Nie musicie wybierać tak jak
        piszecie "betonu" i "starych" nie oddając na nich głosu sami sprawicie im "miła
        niespodziankę"...Jednak dyskusja kto gdzie jest nie ma sensu bo w każdej parti
        są przejścia i podziały polityczne.Wrzucenie wszystkich do jednego worka jest
        nieodpowiednie i obrażające pozostałych członków stowarzyszenia którzy w
        większości tylko dlatego są tam aby być apolitycznymi.Tak więc drodzy wyborcy
        proszę o rozwagę i nie przekreślanie młodych osób które coś chcą zrobić dla
        miasta.Ja mam 30 lat i nie jestem upaprany w żadne polit interesy i układy.Sam
        rozkreciłem własna firmę i jej oddziały,nie przejąlem tego po tacie lub wygrałem
        w totka.Ciężka praca i zdolności menadżerskie doprowadzają czasem do miłych
        sytuacji.Dlatego za namową ludzi postanowiłem kandydować gdyż w mojej głowie
        jest 1000 pomysłów na lepsze miasto i jego wizerunek,Mam dośc polityki i kłotni
        ,miastu potzreba dobrych biznesmenów którzy jak dużą firmą pokierują nim.Wiem że
        potrafię razem z innymi mądrymi ludzmi podołać temu.Liczę na państwa głosy.

Norbert Perski kandydat na radnego lista nr 13 poz 3 (osiedle
        Morelowe,ul.Władyslawa,Jędrzychów)
        • Gość: ziutek Norbert.....tiaaaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 20:58
          tiaaaaa.....
          forum nie ma slużyć reklamie....
          tiaaaa.....
          zdolności menadżerskie.....
          tiaaaaa.....
          a polityka.....
          tiaaaa
        • Gość: Ela Re: Kandydat na prezydenta jechał po kielichu IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.11.06, 11:35
          Panie Norbert, z takimi pomysłami to trzeba startowac na prezydenta, bo radny
          nie ma takich mozliwości, jak pan sadzi; nie ma pan pojęcia, czym zajmuje sie
          radny; niech pan popatrzy na Urbaniaka, wymyslił proch? niczego, czym mógłby
          się pochwalic nie zrobił, interweniował tylko w sprawch prawnych, a zostal
          okrzyknięty najlepszym radnym (ocenili go tak "najlepsi dziennikarze", slowo
          daje- najlepsze redcje sie o nich biją! he he...
    • Gość: Sawa Re: Kandydat na prezydenta jechał po kielichu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 08:35
      Po prostu wstyd. Myslę,że takich ludzi z ambicjami bycia osobami publicznymi
      powinno się karać szczególnie dotkliwie, przykladnie. Ale pewnie znów wszystko
      rozejdzie sie po kościach. Najgorsze są jednak te "glupkowate" tlumaczenia, czy
      pan D uważa innych za idiotów? A może liczy na to, że zostanie jednak wybrany i
      ucieknie przed karą.
      • Gość: kiedyś_złapany Re: Kandydat na prezydenta jechał po kielichu IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.10.06, 09:20
        niestety sam kiedyś jechałem na drugim gazie i zostałem złapany, wypiłem dwa
        piwa, minęło około dwóch godzin i alkomat wskazał 0,22 promila, więc te bajki o
        kieliszku wina to można dzieciom w przedszkolu opowiadać
        • Gość: fox Żadnych trepów,emerytów i nauczycieli!!!!!!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 31.10.06, 20:35
          Tylko młodzi menadżerowie typu.... i tu sami dopowiedzcie bo nie chcę być
          agitatorem.A są tacy wsrod kandydatów???
    • Gość: abba2006 Kandydat na prezydenta jechał po kielichu IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.06, 20:45
      Zaraził sie od pana R.?Co innego w sloganach przedwyborczych a co innego w MOIM
      MIEŚCIE!Tak właśnie wygląda IV RP!!A szkoda.Panie Doganowski,że głupota
      przeważyła nad Pańskim dotychczasowym życiem!I co tu się dziwić młokosom,jeśli
      siwa głowa też nie świadczy o mądrości!!!
      • Gość: m.l. Re: Kandydat na prezydenta jechał po kielichu IP: 148.122.180.* 31.10.06, 21:00
        Szkoda mi Romana... na tle obecnych kandydatow byl naprwde indywidualnoscia
        • Gość: moje miaso Re: Kandydat na prezydenta jechał po kielichu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 09:57
          niestety pan roman to o......t mam dowody i niech sie nie odzywa ani jego miasto
    • Gość: dzieciuch dla komentujących z zacięciem "politycznym" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 21:11
      Andrzej Bursa "mam w dupie małe miasteczka"
      kto zgadnie kiedy to napisał i gdzie to opublikowano?
      i dodatkowy bonus!!!! komu mozna to zadedykowac?
      w nagrode - mozliwośc skreślenia z listy kogokolwiek już wkrotce
    • Gość: Ewunia Równy z niego gość, przynajmiej nie zboczony jak IP: *.ztpnet.pl 01.11.06, 15:17
      Ci na szczytach
    • Gość: Wstyd Re: Kandydat na prezydenta jechał po kielichu IP: *.ztpnet.pl 01.11.06, 16:58
      RZG
      Nie siedmiu a sześciu – tylu zostało kandydatów do fotela prezydenta Zielonej
      Góry w zbliżających się wyborach samorządowych. Przyłapany na jeździe pod
      wpływem alkoholu Roman Doganowski z komitetu „Moje Miasto” – ogłosił
      rezygnację. A oto oświadczenie, jakie dotarło do Radia Zielona Góra:

„Jestem człowiekiem honoru i nie kłamię. Nie zaprzeczałem incydentowi, który
      się wydarzył i udzielałem wyczerpujących wyjaśnień. Popełniłem błąd, do którego
      miałem odwagę się przyznać, co jednak natychmiast przekręcono i wykorzystano
      przeciwko mnie. Informacje podawane przez media są nierzetelne i nie znajdują
      potwierdzenia w policyjnym protokole. Nie uchylam się od odpowiedzialności, ale
      mam prawo do sprawiedliwego osądu. Tymczasem już w kilkanaście godzin po
      zdarzeniu, które jest moją osobistą tragedią, zostałem przez media osądzony i
      skazany. Moim wyborcom nie dano możliwości wykazania, czy to zdarzenie ma wpływ
      na ocenę moich kompetencji. Chciałem brać udział w wyborach, których celem jest
      wyłonienie najlepszego, najbardziej kompetentnego prezydenta miasta. Nie
      zamierzam natomiast uczestniczyć w festiwalu obłudy i agresywnej,
      niemerytorycznej kampanii. Nie chcę też, aby to nieszczęśliwe zdarzenie
      zaważyło na wizerunku Stowarzyszenia Moje Miasto. Z tych powodów podjąłem
      autonomiczną decyzję o rezygnacji z udziału w wyborach na zaszczytną i trudną
      funkcję prezydenta Zielonej Góry.
      Żałosny bufon!
      • Gość: trzeźwy[do bólu;-) Re: Kandydat na prezydenta jechał po kielichu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 17:38
        Gość portalu: Wstyd napisał(a):

> RZG
        > A oto oświadczenie, jakie dotarło do Radia Zielona Góra:
        >
        > „Jestem człowiekiem honoru i nie kłamię. Nie zaprzeczałem incydentowi, kt
        > óry się wydarzył i udzielałem wyczerpujących wyjaśnień.
        Super, ale to żadna łaska. Każdy obywatel ma prawo do wyjaśnień.

> Popełniłem błąd, do którego miałem odwagę się przyznać,
        Po badaniu każdy ma "odwagę" się "przyznać".

> co jednak natychmiast przekręcono i wykorzystano
        > przeciwko mnie.
        Czyli? Pan pił czy nie pił? Autko dachowało czy nie?

> Informacje podawane przez media są nierzetelne i nie znajdują
        > potwierdzenia w policyjnym protokole.
        Tiaaa, zabrali prawko czy nie?

> Nie uchylam się od odpowiedzialności, ale
        > mam prawo do sprawiedliwego osądu.
        Jak każdy obywatel. Za pijaństwo zabiera się prawko. [niestety niektorym na
        krótko:(]

> Tymczasem już w kilkanaście godzin po
        > zdarzeniu, które jest moją osobistą tragedią, zostałem przez media osądzony i
        > skazany.
        Czyli? Napisały wredne hieny, że panicza złapano z promilami? I bardzo dobrze,
        że napisały.
        Osobista tragedia? Pewnie tak, dobrze jednak, że tylko jednej osoby.

> Moim wyborcom nie dano możliwości wykazania, czy to zdarzenie ma wpływ
        > na ocenę moich kompetencji.
        Nastepny ktory liczy, że wyborcy to ciemniaki.
        Nie chcemy za "sterami" kogoś, kto po kielichu siada za kierownicę.

> Chciałem brać udział w wyborach, których celem jest
        > wyłonienie najlepszego, najbardziej kompetentnego prezydenta miasta.
        Najlepszy i najbardziej kompetentny jeździ trzeźwy! Albo ma kierowcę, trzeżwego!

> Nie
        > zamierzam natomiast uczestniczyć w festiwalu obłudy i agresywnej,
        > niemerytorycznej kampanii.
        Dopiero teraz szanowny pan to zauważył? Rychło w czas.

> Nie chcę też, aby to nieszczęśliwe zdarzenie
        > zaważyło na wizerunku Stowarzyszenia Moje Miasto.
        Choć raz trzeźwo gada.

> Z tych powodów podjąłem
        > autonomiczną decyzję o rezygnacji z udziału w wyborach na zaszczytną i trudną
        > funkcję prezydenta Zielonej Góry.
        Srutu tutu. Nie chcemy pijących kierwoców u władzy.
        Kto następny?

> Żałosny bufon!
        Zgadzam sie!
      • Gość: W.P. Doganowski jechał po kielichu po raz drugi IP: 212.109.135.* 02.11.06, 10:14
        Tak, ale to RECYDYWISTA. Kilka lat wcześniej został przyłapany na podobnym
        WYCZYNIE. To człowiek NIEODPOWIEDZIALNY i BUFON, któremu ciągle się wydaje, że
        to nic takiego WYPIĆ i JECHAĆ SAMOCHODEM. I on chciał być Prezydentem Zielonej
        Góry!!! Wam kury szcz.. prowadzać, a nie politykę robić Doganowski. Ten "klub"
        Moje Miasto skupia "wyjątkowe" egzemplarze polityki miejscowej - SPADY.
        • Gość: Mieszkaniec Re: Doganowski jechał po kielichu po raz drugi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 21:18
          Jestem zbulwersowany ,że ludzie którzy pchają się do koryta mają tak mały
          iloraz inteligencji.
          • winniczek3 Re: Doganowski jechał po kielichu po raz drugi 02.11.06, 22:47
            Wszystkie te spady + ordynacka(w tym dziennikarzyny mediów zielonogórskich) +
            inicjacja batmana organizują degregoladę III na temat trójmiasta 6 listopada.
            Te dziobaki na koszt uniwersytetu ( zadłużonego) będą się wzajemnie podniecać
            bzdurami.
            • Gość: wyborca Re: Doganowski jechał po kielichu po raz drugi IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.11.06, 18:03
              Precz z moim miastem. A na kogo będzie teraz głosował A. Urbaniak?
              • Gość: fox MMoje miasto=Moje wino czy moja wina???Mea culpa? IP: *.ztpnet.pl 03.11.06, 20:42
                Wstydz sie kandydacie na kandydata.
                • Gość: Wyborca Re: MMoje miasto=Moje wino czy moja wina???Mea cu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 14:53
                  Myślę,że Doganowski powinien dostać wyrok 2 lata odsiadki.Tam w zamknięciu nie
                  będzie już żałować swojego radyjka.Za rozbitego Saaba też ze 2 lata i po
                  kadencji.
        • Gość: go Re: Doganowski jechał po kielichu po raz drugi IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.11.06, 17:35
          sam jesteś spadem
    • Gość: wanda Re: Kandydat na prezydenta jechał po kielichu IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.11.06, 17:32
      A ja lubię wino i będę głosowała na tego prezydenta. Pijący wino złączmy się i
      głosujmy na naszych
      • Gość: krak Re: Kandydat na prezydenta jechał po kielichu IP: *.ztpnet.pl 04.11.06, 17:39
        Głupia albo zapijaczona jesteś wandziu.On zrezygnował ze startu,dlatego nie
        możesz na niego głosować.
        • Gość: fox Re: Kandydat na prezydenta jechał po kielichu IP: *.ztpnet.pl 04.11.06, 21:05
          Wandziu. tylko po kielichu lubisz sie łączyć z menem????''
          • Gość: fox A kandydatka Bukiewicz dziś w sklepie "polmosu"... IP: *.ztpnet.pl 04.11.06, 21:10
            Kupowała wóde.
            Co sie dzieje z tymi kandydatami.Musza być na wspomaganiu???
            Sądzę że sama nie piła ale pewnie sztab musi łykać>
            • Gość: gaz Re: A kandydatka Bukiewicz dziś w sklepie "polmos IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.11.06, 09:06
              stare kobiety są problemem samym dla siebie,,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka