ii3 30.10.06, 20:07 Roman - szkoda. Byłoby dobrze gdybyś Prezydentem został.Pomogłeś wielu inwestorom w tym mieście.Pozdrawiam Kolega. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ble ble Re: Kandydat na prezydenta jechał po kielichu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 20:27 www.zachod.pl/zachodv1/main.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIP Re: Kandydat na prezydenta jechał po kielichu IP: *.ztpnet.pl 30.10.06, 21:34 pewnie pomógł tobie SLD-owski inwestorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: Roman D. jechał po pijanemu IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.10.06, 21:55 Roman D., były prezydent, obecnie zajmujący się handlem nieruchomościami( jak Alexis), teść radnego PO i członka miejskiej komisji przeciwalkoholowej( dieta około 600 zł miesięcznie) chyba jeszcze nie wytrzeźwiał skoro chce sprawę dziury przy Ratuszu rozwiązać w godzinę.Przypomnę że to Roman D.sprzedał tak fatalnie pod "inwestycje" tę nieruchomość, że nam ta sprzedaż do dzisiaj bokiem wychodzi. Zięciu Romana bierz się do roboty i pomóż ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moje M to SLD Re: Roman D. jechał po pijanemu IP: *.ztpnet.pl 30.10.06, 22:07 Urbaniak to Urbaniak.Porządna firma.Doganowski to SLD-owiec ukryty pod szyldem Moje Miasto.Jest tam jeszcze kilku takich-Batkowski-beton SLD(który krytykuje Doganowskiego),Bambrowicz-SLD-od przetargów(wiceprezydent u Listowskiego), Panek-Gara-czerwona radna.Sobański-SLD w Forum Rad Rodziców.Jakieś pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
lubuskielotnisko Re: Roman D. jechał po pijanemu 30.10.06, 22:38 Pan Doganowski jutro o jedenastej podobno ma wydać oświadczenie odnośnie swojej kandydatury. Sprawa dla mnie nie jest taka prosta, jakby wiedział że ma za kołnierzem to porzuciłby samochód w rowie. Sprawy nie oceniam, nie jestem od tego. Nieformalnie mówi się iz p. Doganowski zrezygnuje z kandydowania. Pan Doganowski mnie ujął programem rewitalizacji starówki i chęcią pozostawienia lasów wokół miasta. Dziś w Moim Mieście była dość ożywiona debata. Stowarzyszenie ma problem- są tam osoby które robią pozapolityczną platformę społeczników dla tego miasta, a tymczasem będzie ono znane tylko ze strony wypadku p. Doganowskiego, bo tak postepują media w tym kraju. Nie podoba mi się to. Adam Fularz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moje M to SLD Re: Roman D. jechał po pijanemu IP: *.ztpnet.pl 30.10.06, 22:43 Pani Fularz! A reszta pańskich kolegów z MM to co?Powtórzę to co napisałam.Urbaniak to Urbaniak.Porządna firma.Doganowski to SLD-owiec ukryty pod szyldem Moje Miasto.Jest tam jeszcze kilku takich-Batkowski-beton SLD(który krytykuje Doganowskiego),Bambrowicz-SLD-od przetargów(wiceprezydent u Listowskiego), Panek-Gara-czerwona radna.Sobański-SLD w Forum Rad Rodziców.Jakieś pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitun Re: Roman D. jechał po pijanemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 23:04 A może tak od strony moralnej a nie poiltycznej drodzy dyskutanci? Nazwiska , zasługi i diety . Ale, że potencjalny Prezydent pozwala sobie po alkoholu prowadzić samochód jakoś nie wzbudza emocji? A gdzie poczucie zwykłej przyzwoitości? Nad czym się zastanawiać? Mam nadzieję, że pan Doganowski zdaje sobie sprawę, że nie tłumaczy go nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Roman D. jechał po pijanemu IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.10.06, 23:38 Głosujcie na młodych.Co znowu chcecie głosowac na beton Bartkowiaki Bocheńscy itp lub krzykacze Budzińscy,Sapa itp Co znowu obiecują a przez 4 lata co robili ? siedzieli cicho i nic a teraz aktywni są nagle i co oni nagle nie zrobią każdy się przechwala.Kłamstwa kłamstwa i groch o ściane.Głosujcie na młodych ludzi nie na czerwone gęby.A broń boże już na Bambrowicza itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOO Re: Roman D. jechał po pijanemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 08:19 poczucie przyzwoitości w tym kraju zabili już dawno politycy np. tacy ,którzy normalne kupczenie stanowiskami i propozycje naginania wyroków sądowych nazwali normalnymi negocjacjami politycznymi.A w tym mieście poczucie przyzwoitości straciło na znaczeniu np.wtedy gdy mąż urzędującej prezydent i znany polityk PO złapany na jeździe po pijanemu w godzinach porannych nie podał się do dymisji,od wyroku sądu sie odwołał,bo uważał ,że go skrzywdzono,a z szeregów jego partii go nie usunięto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Roman D. jechał po pijanemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 05:12 co ma Sobański z Moim Miastem do czynienia Du...pku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazi Re: Roman D. jechał po pijanemu IP: *.ztpnet.pl 31.10.06, 09:25 Racja.Sobański jest na liście SLD.W Moim Mieście jest jego kumpel Mroczek.Porozstawiały się chłopaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: Roman D. jechał po pijanemu IP: 82.160.254.* 31.10.06, 08:51 Trzeba być wyjątkowym ignorantem by pisać, że Doganowski to SLD. Co zaś do samej wpadki z jazdą po kilichu to powiem tak. Szkoda bo Doganowskego (choć nie jestem jego fanem)uważałem za dobrego a nawet wiecej za najsensowniejszego kandydata na prezydenta. Z drugiej jednak strony, nie mogę nie zauważyć, swym wybrykiem wykazał, że ma skłonności do bycia niepoważnym - a to dyskredytuje. Reasumując, teraz mam problem na kogo głosować? Bo przecież nie na Bukiewicz, wszak jedną (przepraszam za słowo) babę już mieliśmy i starczy na długo. Jakoś kandydat PiS też mi nie odpowiada. Bo może to i senowny facet, ale szefów ma jakich ma a ich nie toleruję. Kubicki - no nie wiem? A reszty nieznam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: Roman D. jechał po pijanemu IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.11.06, 11:16 ty, "Moje M to SLD", o co ci chodzi? czy wiesz, ze żyjemy jeszcze w demokratycznym kraju i mozna w tym kraju żyć na wolności bedąc w innej partii niż ty? jesteś faszystą, bo ludzi o innych pgladach politycznych sprzątnąłbys z tego swiata; Polska już miala jedyną siłę narodu, ty od kaczyńskich tez byś wolał,zeby pis był taką jedyną siłą; dlatego w wyborach samorządowych nalezy glosować nie na pis i nie na po, bo one po wyborach się połączą i będzie syf nie tylko tam na górze ale i w samorzadach terytorialnych; panowie prawica żyjecie tylko zemstą, niczym, co może budować nie zajmujecie się; Aleksis była radną byle jaką; jaką ona moze być prezydent, to sobie dopowiedzcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emu Re: Roman D. jechał po pijanemu IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.11.06, 11:21 Urbaniak jest przereklamowany przez dziennikarzy, ktorzy uczepili sie go, bo tak naprawdę nie mają jak przekonywać do partii, do ktorej należą lub tez mają poglądy takie jak w po; nie maja nikogo poza nim, żeby sie chwalic swoim ugrupowaniem; Urbaniak przy kamerach pracował, poza tym zajmował sie przez cały czas swoja firmą, nawet na sesjach- gadał wciąż przez telefon; słyszeliście o jego dyzurach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da Kandydat na prezydenta jechał po kielichu IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.10.06, 23:31 www.mojemiasto.zgora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: Staruchy -out!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 00:16 Staruchy się pchają do koryta bo nic innego nie potrafią jak kręcić i załatwiać lewe interesiki. Starcom utuczonym na dietach Z NASZYCH PODATKÓW mówię stanowcze NIE!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Wiecej rozsądku hehe IP: *.ztpnet.pl 31.10.06, 00:35 To "stowarzyszenie" to typowa partia polityczna, lewicowa. Juz widac jaki poziom posiadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 21 Re: Wiecej rozsądku hehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 08:02 Statystyka i rachunek prawdopodobieństwa są bezwzględne. Jeżeli w Polsce pije i codziennie wsiada do samochodu tak ogromna liczba ludzi, to każdy z nich gdyby tylko pomyślał (przed) doszedłby do wniosku, że znalezienie się w sytuacji takiej jak D. może się zdarzyć z dużo większym prawdopodobieństwem niż wygrana w Lotto. Zobacz: www.cbr.home.pl/pijani.htm Dla pana D. to już koniec. Trzeba zabrać zabawki. A swoją drogą "to dobrze" że stało się to teraz. Bo gdyby mu "się udało" dojechać (i do domu i do prezydenckiego fotela, w co akurat nie wierzyłem od samego początku), istniałoby poważne zagrożenie dla prezydenckiego Peugota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOO Re: Wiecej rozsądku hehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 08:13 prezydencki Peugeot ma służbowego kierowcę ,bardzo solidnego fachowca- abstynenta:) Odpowiedz Link Zgłoś
lubuskielotnisko Re: Staruchy -out!!! 31.10.06, 08:04 > Staruchy się pchają do koryta bo nic innego nie potrafią > jak kręcić i załatwiać lewe interesiki. > Starcom utuczonym na dietach Z NASZYCH PODATKÓW > mówię stanowcze NIE!!!!!!!!! > To co Pani szerzy to agesizm- uprzedzenie odnośnie osób starszych. Poza tym czemu Pani twierdzi że tam sa sami starcy? To niezbyt pasuje do osób poniżej 30- tki, a tam trochę takich jest. Sam mam poniżej 30 lat. Pozdrawiam, Adam Fularz, kandydat na radnego z listy Moje Miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Staruchy -out!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.11.06, 11:28 oj, Hela, kto cie wychowuje? twoi rodzice i dziadkowie sa mlodzi jak ty? ludzie maja wybór, na listach sa i mlodzi i starsi, wybierz, tego, kto tobie odpowiada i pomódl sie i pomysl, jak Ojciec Swiety zareagowałby na takie twoje slowa o "staruchach"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAXX Re: Kandydat na prezydenta jechał po kielichu IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.10.06, 08:31 Najbardziej to mi sie podoba sposób przedstawienia problemu-taki miekki,lekki i subtelny -gdybym to JA jechal z 0,7 promila i rozpie..lil auto to wydzwiek bylby taki: KOLEJNY PIJANY ALKOHOLIK SPRAWCĄ TRAGEDII DROGOWEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrowienia dla pismaków i panów policjantów -nie zyje równosc obywateli IV RP wobec prawa..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbert Re: Kandydat na prezydenta jechał po kielichu IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.10.06, 08:44 Niestety ale mylicie się niektórzy co do stowarzyszenia Moje Miasto.Przez 4 ostatnie lata robiliśmy dużo festynów i akcji społecznych min."stop narkotykom""pierwszy dzien wiosny" itp.Fakt że robiło to zawsze ok 10-12 osób a przed wyborami jest nas zawsze więcej ale to normalne.Łączenie tych ludzi którzy coś chcą robić i robią z lewicowcami którzy znależli ostatni bastion w swej karierze politycznej u nas jest złe i niestety nam szkodzi.Każdy w wyborach ma długopis w ręku i możliwośc postawienia krzyżyka przy osobie która wzbudza jego zainteresowanie lub podobają się jej poglądy.Nie musicie wybierać tak jak piszecie "betonu" i "starych" nie oddając na nich głosu sami sprawicie im "miła niespodziankę"...Jednak dyskusja kto gdzie jest nie ma sensu bo w każdej parti są przejścia i podziały polityczne.Wrzucenie wszystkich do jednego worka jest nieodpowiednie i obrażające pozostałych członków stowarzyszenia którzy w większości tylko dlatego są tam aby być apolitycznymi.Tak więc drodzy wyborcy proszę o rozwagę i nie przekreślanie młodych osób które coś chcą zrobić dla miasta.Ja mam 30 lat i nie jestem upaprany w żadne polit interesy i układy.Sam rozkreciłem własna firmę i jej oddziały,nie przejąlem tego po tacie lub wygrałem w totka.Ciężka praca i zdolności menadżerskie doprowadzają czasem do miłych sytuacji.Dlatego za namową ludzi postanowiłem kandydować gdyż w mojej głowie jest 1000 pomysłów na lepsze miasto i jego wizerunek,Mam dośc polityki i kłotni ,miastu potzreba dobrych biznesmenów którzy jak dużą firmą pokierują nim.Wiem że potrafię razem z innymi mądrymi ludzmi podołać temu.Liczę na państwa głosy. Norbert Perski kandydat na radnego lista nr 13 poz 3 (osiedle Morelowe,ul.Władyslawa,Jędrzychów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Norbert.....tiaaaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 20:58 tiaaaaa..... forum nie ma slużyć reklamie.... tiaaaa..... zdolności menadżerskie..... tiaaaaa..... a polityka..... tiaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Kandydat na prezydenta jechał po kielichu IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.11.06, 11:35 Panie Norbert, z takimi pomysłami to trzeba startowac na prezydenta, bo radny nie ma takich mozliwości, jak pan sadzi; nie ma pan pojęcia, czym zajmuje sie radny; niech pan popatrzy na Urbaniaka, wymyslił proch? niczego, czym mógłby się pochwalic nie zrobił, interweniował tylko w sprawch prawnych, a zostal okrzyknięty najlepszym radnym (ocenili go tak "najlepsi dziennikarze", slowo daje- najlepsze redcje sie o nich biją! he he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sawa Re: Kandydat na prezydenta jechał po kielichu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 08:35 Po prostu wstyd. Myslę,że takich ludzi z ambicjami bycia osobami publicznymi powinno się karać szczególnie dotkliwie, przykladnie. Ale pewnie znów wszystko rozejdzie sie po kościach. Najgorsze są jednak te "glupkowate" tlumaczenia, czy pan D uważa innych za idiotów? A może liczy na to, że zostanie jednak wybrany i ucieknie przed karą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiedyś_złapany Re: Kandydat na prezydenta jechał po kielichu IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.10.06, 09:20 niestety sam kiedyś jechałem na drugim gazie i zostałem złapany, wypiłem dwa piwa, minęło około dwóch godzin i alkomat wskazał 0,22 promila, więc te bajki o kieliszku wina to można dzieciom w przedszkolu opowiadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Żadnych trepów,emerytów i nauczycieli!!!!!!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 31.10.06, 20:35 Tylko młodzi menadżerowie typu.... i tu sami dopowiedzcie bo nie chcę być agitatorem.A są tacy wsrod kandydatów??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abba2006 Kandydat na prezydenta jechał po kielichu IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.06, 20:45 Zaraził sie od pana R.?Co innego w sloganach przedwyborczych a co innego w MOIM MIEŚCIE!Tak właśnie wygląda IV RP!!A szkoda.Panie Doganowski,że głupota przeważyła nad Pańskim dotychczasowym życiem!I co tu się dziwić młokosom,jeśli siwa głowa też nie świadczy o mądrości!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.l. Re: Kandydat na prezydenta jechał po kielichu IP: 148.122.180.* 31.10.06, 21:00 Szkoda mi Romana... na tle obecnych kandydatow byl naprwde indywidualnoscia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moje miaso Re: Kandydat na prezydenta jechał po kielichu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 09:57 niestety pan roman to o......t mam dowody i niech sie nie odzywa ani jego miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciuch dla komentujących z zacięciem "politycznym" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 21:11 Andrzej Bursa "mam w dupie małe miasteczka" kto zgadnie kiedy to napisał i gdzie to opublikowano? i dodatkowy bonus!!!! komu mozna to zadedykowac? w nagrode - mozliwośc skreślenia z listy kogokolwiek już wkrotce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia Równy z niego gość, przynajmiej nie zboczony jak IP: *.ztpnet.pl 01.11.06, 15:17 Ci na szczytach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wstyd Re: Kandydat na prezydenta jechał po kielichu IP: *.ztpnet.pl 01.11.06, 16:58 RZG Nie siedmiu a sześciu – tylu zostało kandydatów do fotela prezydenta Zielonej Góry w zbliżających się wyborach samorządowych. Przyłapany na jeździe pod wpływem alkoholu Roman Doganowski z komitetu „Moje Miasto” – ogłosił rezygnację. A oto oświadczenie, jakie dotarło do Radia Zielona Góra: „Jestem człowiekiem honoru i nie kłamię. Nie zaprzeczałem incydentowi, który się wydarzył i udzielałem wyczerpujących wyjaśnień. Popełniłem błąd, do którego miałem odwagę się przyznać, co jednak natychmiast przekręcono i wykorzystano przeciwko mnie. Informacje podawane przez media są nierzetelne i nie znajdują potwierdzenia w policyjnym protokole. Nie uchylam się od odpowiedzialności, ale mam prawo do sprawiedliwego osądu. Tymczasem już w kilkanaście godzin po zdarzeniu, które jest moją osobistą tragedią, zostałem przez media osądzony i skazany. Moim wyborcom nie dano możliwości wykazania, czy to zdarzenie ma wpływ na ocenę moich kompetencji. Chciałem brać udział w wyborach, których celem jest wyłonienie najlepszego, najbardziej kompetentnego prezydenta miasta. Nie zamierzam natomiast uczestniczyć w festiwalu obłudy i agresywnej, niemerytorycznej kampanii. Nie chcę też, aby to nieszczęśliwe zdarzenie zaważyło na wizerunku Stowarzyszenia Moje Miasto. Z tych powodów podjąłem autonomiczną decyzję o rezygnacji z udziału w wyborach na zaszczytną i trudną funkcję prezydenta Zielonej Góry. Żałosny bufon! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzeźwy[do bólu;-) Re: Kandydat na prezydenta jechał po kielichu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 17:38 Gość portalu: Wstyd napisał(a): > RZG > A oto oświadczenie, jakie dotarło do Radia Zielona Góra: > > „Jestem człowiekiem honoru i nie kłamię. Nie zaprzeczałem incydentowi, kt > óry się wydarzył i udzielałem wyczerpujących wyjaśnień. Super, ale to żadna łaska. Każdy obywatel ma prawo do wyjaśnień. > Popełniłem błąd, do którego miałem odwagę się przyznać, Po badaniu każdy ma "odwagę" się "przyznać". > co jednak natychmiast przekręcono i wykorzystano > przeciwko mnie. Czyli? Pan pił czy nie pił? Autko dachowało czy nie? > Informacje podawane przez media są nierzetelne i nie znajdują > potwierdzenia w policyjnym protokole. Tiaaa, zabrali prawko czy nie? > Nie uchylam się od odpowiedzialności, ale > mam prawo do sprawiedliwego osądu. Jak każdy obywatel. Za pijaństwo zabiera się prawko. [niestety niektorym na krótko:(] > Tymczasem już w kilkanaście godzin po > zdarzeniu, które jest moją osobistą tragedią, zostałem przez media osądzony i > skazany. Czyli? Napisały wredne hieny, że panicza złapano z promilami? I bardzo dobrze, że napisały. Osobista tragedia? Pewnie tak, dobrze jednak, że tylko jednej osoby. > Moim wyborcom nie dano możliwości wykazania, czy to zdarzenie ma wpływ > na ocenę moich kompetencji. Nastepny ktory liczy, że wyborcy to ciemniaki. Nie chcemy za "sterami" kogoś, kto po kielichu siada za kierownicę. > Chciałem brać udział w wyborach, których celem jest > wyłonienie najlepszego, najbardziej kompetentnego prezydenta miasta. Najlepszy i najbardziej kompetentny jeździ trzeźwy! Albo ma kierowcę, trzeżwego! > Nie > zamierzam natomiast uczestniczyć w festiwalu obłudy i agresywnej, > niemerytorycznej kampanii. Dopiero teraz szanowny pan to zauważył? Rychło w czas. > Nie chcę też, aby to nieszczęśliwe zdarzenie > zaważyło na wizerunku Stowarzyszenia Moje Miasto. Choć raz trzeźwo gada. > Z tych powodów podjąłem > autonomiczną decyzję o rezygnacji z udziału w wyborach na zaszczytną i trudną > funkcję prezydenta Zielonej Góry. Srutu tutu. Nie chcemy pijących kierwoców u władzy. Kto następny? > Żałosny bufon! Zgadzam sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.P. Doganowski jechał po kielichu po raz drugi IP: 212.109.135.* 02.11.06, 10:14 Tak, ale to RECYDYWISTA. Kilka lat wcześniej został przyłapany na podobnym WYCZYNIE. To człowiek NIEODPOWIEDZIALNY i BUFON, któremu ciągle się wydaje, że to nic takiego WYPIĆ i JECHAĆ SAMOCHODEM. I on chciał być Prezydentem Zielonej Góry!!! Wam kury szcz.. prowadzać, a nie politykę robić Doganowski. Ten "klub" Moje Miasto skupia "wyjątkowe" egzemplarze polityki miejscowej - SPADY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: Doganowski jechał po kielichu po raz drugi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 21:18 Jestem zbulwersowany ,że ludzie którzy pchają się do koryta mają tak mały iloraz inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
winniczek3 Re: Doganowski jechał po kielichu po raz drugi 02.11.06, 22:47 Wszystkie te spady + ordynacka(w tym dziennikarzyny mediów zielonogórskich) + inicjacja batmana organizują degregoladę III na temat trójmiasta 6 listopada. Te dziobaki na koszt uniwersytetu ( zadłużonego) będą się wzajemnie podniecać bzdurami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Doganowski jechał po kielichu po raz drugi IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.11.06, 18:03 Precz z moim miastem. A na kogo będzie teraz głosował A. Urbaniak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox MMoje miasto=Moje wino czy moja wina???Mea culpa? IP: *.ztpnet.pl 03.11.06, 20:42 Wstydz sie kandydacie na kandydata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: MMoje miasto=Moje wino czy moja wina???Mea cu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 14:53 Myślę,że Doganowski powinien dostać wyrok 2 lata odsiadki.Tam w zamknięciu nie będzie już żałować swojego radyjka.Za rozbitego Saaba też ze 2 lata i po kadencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Doganowski jechał po kielichu po raz drugi IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.11.06, 17:35 sam jesteś spadem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanda Re: Kandydat na prezydenta jechał po kielichu IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.11.06, 17:32 A ja lubię wino i będę głosowała na tego prezydenta. Pijący wino złączmy się i głosujmy na naszych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krak Re: Kandydat na prezydenta jechał po kielichu IP: *.ztpnet.pl 04.11.06, 17:39 Głupia albo zapijaczona jesteś wandziu.On zrezygnował ze startu,dlatego nie możesz na niego głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: Kandydat na prezydenta jechał po kielichu IP: *.ztpnet.pl 04.11.06, 21:05 Wandziu. tylko po kielichu lubisz sie łączyć z menem????'' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox A kandydatka Bukiewicz dziś w sklepie "polmosu"... IP: *.ztpnet.pl 04.11.06, 21:10 Kupowała wóde. Co sie dzieje z tymi kandydatami.Musza być na wspomaganiu??? Sądzę że sama nie piła ale pewnie sztab musi łykać> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaz Re: A kandydatka Bukiewicz dziś w sklepie "polmos IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.11.06, 09:06 stare kobiety są problemem samym dla siebie,, Odpowiedz Link Zgłoś