Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.11.06, 13:33 biust kochającej kobiety zawsze jest najlepszy i to niezależnie od tych uwag co pisaliście poprzednio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marec Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.11.06, 13:45 i do tego zmysłowej Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: biust 17.11.06, 17:03 przypomina mi to mała myśl logiczną otóż w jaki sposób powiedzieć kobiecie "kocham cię" i przy tym nie skłamać? No tylko i wyłącznie podczas aktu seksualnego. To tak do kochającej, bo to za bardzo romantyczne - dodam - DLA MNIE, nie chcę kogoś oceniać ... A co do zesztywnienia - nie powiesz mi, że wolisz "sflaczałych" :D Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: biust 17.11.06, 21:37 co to znaczy "sflaczaly" bo nigdy nie spotkalam sie z takim stanem;)))? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dapajłowiec Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.11.06, 13:50 aktywistki i aktywiści tego forum proszę o autoprezentacje Odpowiedz Link Zgłoś
iris27 Re: biust 17.11.06, 14:01 wszyscy mają po części racje jeżeli chodzi o wypowiedzi na temat biustu,nawet niektóre złosliwe uwagi i smieszne dowcipy coś do tego wątku wniosły.Niespodziewałam się jednak ,że AŻ tyle uzbiera się postów,przerosło to moje najśmielsze oczekiwania.Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.11.06, 14:10 Bo post na czasie, niepolityczny, kobiecy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.11.06, 14:14 Brawo Iris za wywołanie fajowego tematu Odpowiedz Link Zgłoś
iris27 Re: biust 17.11.06, 14:20 Cieszę się,że zainteresował tyle osób,to miłe.Zabawne jest to ,że temat ten został poruszony przez kobietę o nie obfitych kształtach,ot tak poprostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.11.06, 14:23 Kształty Iris zawsze są kochane Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: biust 17.11.06, 14:47 wirtualny wielbiciel, potem wirtualny seks, a w przyszlosci moze i live Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.11.06, 14:55 nic z tego jestem już zajęty Odpowiedz Link Zgłoś
iris27 Re: biust 17.11.06, 14:59 Wcale się tym nie zmartwiłam.Zyczę powodzenia,i liczę jeszcze na dużo ciekawych wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: biust 17.11.06, 15:13 zle mnie zrozumiales, to nie byla propozycja z mojej strony:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.11.06, 14:56 Dziewczyny , źle odebrałyście moją wypowiedź powinno być tak : Kształty ,Iris ,zawsze są kochane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.11.06, 15:00 nie chciałem Ciebie Iris wcale zmartwić tylko wyprostować moją niezrozumiałą wypowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gałgan Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.11.06, 22:46 grzybek nie grzybek a jędrne piersi pociągają, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.11.06, 22:57 jeszcze jedne piękne wypociny Kazia P.T dla iris i bellany LUBIĘ, KIEDY KOBIETA... Lubię, kiedy kobieta omdlewa w objęciu, kiedy w lubieżnym zwisa przez ramię przegięciu, gdy jej oczy zachodzą mgłą, twarz cała blednie i wargi się wilgotne rozchylą bezwiednie. Lubię, kiedy ją rozkosz i żądza oniemi, gdy wpija się w ramiona palcami drżącemi, gdy krótkim, urywanym oddycha oddechem i oddaje się cała z mdlejącym uśmiechem. I lubię ten wstyd, co się kobiecie zabrania przyznać, że czuje rozkosz, że moc pożądania zwalcza ją, a sycenie żądzy oszalenia, gdy szuka ust, a lęka się słów i spojrzenia. Lubię to - i tę chwilę lubię, gdy koło mnie wyczerpana, zmęczona leży nieprzytomnie, a myśl moja już od niej wybiega skrzydlata w nieskończone przestrzenie nieziemskiego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.11.06, 22:59 a może to się spodoba VIRGINI INTACTAE Ust twych więc usta nie tknęły niczyje? Nikt nie uścisnął twojej drżącej ręki? Nikt się nie oplótł w twoich włosów pęki ani się wessał w twoją białą szyję? Nikt się nie wsłuchał, jak twe serce bije, jak omdlewają słów błękitne dźwięki, a ciała twego kształt smukły i miękki zdrój tylko widział i wodne lilije? I nigdy dumne to królewskie ciało w niczyich ramion uścisku nie drżało? Pragnienie twoje jest jak blask o wschodzie? Nigdy w tych oczu słonecznym ogrodzie nie trysła rozkosz kwiatami złotem! ? Pójdź! Tyś jest szczęściem najwyższym na ziemi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.11.06, 23:01 albo to EKSTAZA Nie widzę, słucham cię oczyma, biała! Nagości twojej linie i kolory w hymn mi się jeden łączą różnowzory, w muzykę kształtu, w pieśń twojego ciała... Melodią jesteś i harmonią cała! Rzucona kędyś w dalekie przestwory, jako przelotne świecisz meteory - - pieśń twej piękności promienieje, pała... Komu się zjawisz taka, pójdzie dalej z twarzą od świata odwróconą, senną - tak ci rzeźbiarze, co Wenus promienną niegdyś w paryjskim marmurze kowali, chodzili cisi, senni między ludem - oni widzieli cud i żyli cudem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.11.06, 23:06 trochę zmieniłem Iris Iris tajemna, smętna, zamyślona wyciąga ku mnie dziewicze ramiona i twarz nade mną pochyliwszy białą, duchowi memu każe rzucać ciało, i z własnych żądz mych i pragnień pogrzebu, z mogiły szałów mych i namiętności, ku mistycznemu podnosi mię niebu, jakbym już duchem odstawa! od kości. Młodości mojej purpury i łuny w dym się zmieniają i w ciemne całuny... Niejedno myśli wybujałe kwiecie wiatr po rozłogach i topielach miecie... Niejedna chęć ma, ach! niejedna prysła, jak bańka szklarnia, gdy na głaz upadnie; niejedna gwiazda nade mną rozbłysła, w głuchych odmętach leży zgasła na dnie... Ileż wiar moich i obłędów ile we wspomnień żywej spoczywa mogile... Wielkie kościoły, kędym klękał wprzódy, kłamstw okazały się pełne i złudy... Pustynia ruin wokoło się piętrzy, strzaskanych kolumn leżą całe zwały - posągi bogów o twarzy najświętszej strącone z podstaw w proch poupadały. Jak czynią ludzie wielką trwogą zdjęci, zło myśli chciałem pogrześć w niepamięci, lecz ono było jako wąż pod liśćmi - i nie wiedziałem w końcu, dokąd iść mi, w jakiej się ukryć niedostępnej twierdzy przed własnej myśli pościgiem zażartym? Gdzie obmyć ducha ze śniedzi i ze rdzy, by Blask odświetlał i był Blasku wartym? W bezdni upadku, w porywów bezkresie byłem jak okręt, który burza niesie: jedna pod chmury wyrzuca go fala, druga w przepastną toń odmętów zwala... Czegom nie odczuł!?... Każdy atom duszy przez piekło swoje szedł, boleścią siny - i czułem w końcu, że się duch już kruszy i że nie nie mam dla życia - prócz śliny... Aż nie wzywana i niespodziewanie biała i czysta Iris przy mnie stanie i takie światy mi nowe ujawni, jakich śnić nawet nie zdołałbym dawniej; światy, gdzie wchodzić tylko ci są zdolni, co poświęcili swoje zmysły Myśli, których duch z ciała się więzów uwolni, choć jeszcze odeń są śmiercią zawiśli. Jeśli przez moich namiętności zgliszcze zbrudzoną duszą prześnię i oczyszczę; jeśli człowieka w duchu moim zgniotę i ducha zmienię w wszechwładną istotę: królestwa swego mistyczne wrzeciądze na oścież wówczas otworzy mi Iris i wejdę w jasność, jak dziś w mroku błądzę, i ze skał grzmiących wejdę w łąki ciche. W owej tajemnej, głębokiej wyżynie duch mój się w duchu wszechświata rozpłynie, a razem w siebie jego bezmiar wchłonie, jak jedną tworzą toń dwie zlane tonie. W ów świat podniósłszy się raz i wstąpiwszy, wzgardę czuć będę, kędy dziś się trwożę, i mrąc dla siebie, sobie będę żywszy, i gasząc płomień, będę patrzył w zorzę. I mieć tam będę tryumf wyzwolenia ducha z pęt żądzy, co go opierścienia; tryumf najwyższy, kiedy mi poddanem będzie, co wprzódy było moim panem; gdy ludzkie szały, jak sokół w kapturze, nie będą śmiały zrywać się do lotu i wszystkie zmysłów i umysłów burze, jak dym rozwiany, znikną bez powrotu. I bliski będę wyczuć i zrozumień, jakim się biegiem toczy życia strumień; w jakie niebiosa z bagien i topielisk dźwiga się bytu olbrzymi obelisk? - I wiem, ze wówczas będę mógł w wszechświecie znaleźć harmonię pełną i porządek i ze spokojem patrzeć, jak się plecie nić na wrzecionie czas mierzących Prządek. Bo ponad wszystkie: i nowe, i stare, znajdę tam głębszą: rezygnacji wiarę; wiarę poddania się najwyższej Woli, co się nad wszystkie inne aureoli, skąd wszystkie inne biorą swój początek i moc pozorną, naprawdę bezwładną; gdzie wrócić muszą, podobne do łątek, co z wody wyszły i w wodę upadną. Jeszcze czas nie jest, lecz mi Iris biała na oczach duszy wiecznie będzie stała i owa w dali, jak fatamorgana, kraina ducha przez nią pokazana już zapomnienia mgłą się nie powlecze, i zapalone mam gwiazdy przewodnie; zwyciężyć w duchu, co w nim jest człowieczej i patrzeć śmierci w twarz wprost i pogodnie. KPT + fantasta Odpowiedz Link Zgłoś
iris27 Re: biust 17.11.06, 23:27 ten wiersz skierowany bezposrednio do mnie trochę mnie zdołował,nie jestem nim zachwycona nic na to nie poradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.11.06, 23:43 Iris a może to Iris fantasty Na miękkim puchu białego posłania promienna cała od słońca pozłoty, Iris, fantasty spragniona pieszczoty, z osłon swe ciało dziewicze odsłania. Z niebios się ku niej świetlny obłok słania i nagle deszcz zeń na nią spada złoty: to bóg, miłosnej czując żar tęsknoty, zwisł nad cichego pełną pożądania. Nagie jej ciało widzi i błękitu jej wielkich cudnych źrenic blask przymglony, senny, wśród boskiej rozkoszy zachwytu. Przed złotym deszczem, od słonecznej strony, u stóp jej białych, podobny do świtu, gdy dnieje: Amor uchodzi spłoniony. W dalszym ciągu KPT + fantasta Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: biust 17.11.06, 23:49 Szukam na próżno - odnaleźć nie mogę - nie mogę znaleźć dawnej duszy mojej... Gdzież jest? Gdzie znikła?... Ach! przede mną stoi jakiś cień - jodła widna przez szeżogę. Jakiś, cień, mara blada, znikła zjawa - smutno się, trwożnie, bojaźliwie do mnie zza mgły uśmiecha - patrzę nieprzytomnie, strach mi wśród piersi zrywa się i wstawa! To widmo - to jest - moja dusza!? Moja dusza!? To widmo?! Ten cień!? To konanie!? To dusza moja!? Naokół otchłanie i mgły... Tak jest: to ona. Mówi: to ja. To ja... Tak jest: to ty... Ty... Gdzieżeś była? Milczy. - Skąd wracasz? Powiedz... Schyla głowę. Mów... Głowa na piersi spada... Przez niezdrowe szłaś kraje?... Drży, jak haszyszem opiła. Wróciłaś?... Szepce: tak - i patrzy w oczy, jak pies, co zwlókł się i wraca ku nodze. Ty jesteś dusza moja... po złej drodze szłaś - nawet krew ci, spojrzyj, stopy broczy. Nie czujesz?... Przeczy głową. Zziębła, blada, nie czuje bólu, krwi na stopach. - Długo błądziłaś kędyś -patrz: czerwoną strugą za tobą bieży krew, co z nóg twych pada. Długo nie było cię. Pójdź, chcę ci rany obetrzeć z krwi... lecz gdzie są skrzydła twoje?... Gdzie skrzydła!? Powiedz! Mów! Jak orzeł dwoje skrzydeł szerokich miałaś, jak orkany! Mówi Mów! Na Bogal Gdzie twe skrzydła? Duszo! Dwa miałaś skrzydła, wielkie, silne, duże, gdzież są!? - Noc legła na całej naturze, mgły kłębem spadły w dół i światło głuszą. Gdzie skrzydła?... Pustka... Zapomniałem ciebie, nagle uczułem w sobie, że cię nie ma; zacząłem szukać - przyszłaś, jesteś... Niema cisza na ziemi zwisła i na niebie. Nagle cię znaleźć i mieć zapragnąłem: jesteś - ta sama, co tam, na Jeziorze, -- chłonęłaś w siebie świat... Przyszłaś w pokorze z bezwładną ręką i spuszczonym czołem... W źrenicach suchość masz, w skroniach pożogę, twe skrzydła strzęp, proch duma twa i siła, na stopach twoich krew... Wiem już, gdzieś była - anioł cię śmierci wwiódł na swoją drogę. -------------------------------------------------------------------------------- POEZJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iris27 Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 23:56 pomimo,że jestem już trochę śpiąca wiersz przeczytałam z zaciekawieniem,podobał mi sie ,jak równiez i to ,że romantyk z ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.11.06, 23:59 bellana KPT DUSZA W POWROCIE Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: biust 18.11.06, 00:01 Konaj, me serce - - po co żyć ci dalej? Żadne z twych pragnień nigdy się nie iści - - wrze j, aż cię ogień wewnętrzny przepali, i uschnij, na kształt oderwanych liści. Milcz i umieraj. Ileżeś to razy zadrgało próżno; klątwy ileżkrotne na twe szalone rzucałeś ekstazy, i znów milczało - - dumne i samotne. Ale tej nocy posępnej i sennej nie zdołasz milczeć, szał buntu cię zrywa, z milczenia twego powstajesz Gehenny, na ustach twoich drga klątwa straszliwa... Gdyby ta klątwa zmieniła się w gromy, skały się skruszą i spłomieni morze, zadrży sklep niebios wiecznie nieruchomy, gwiazdy zeń runą w przepaść... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.11.06, 00:03 MELODIA MGIEŁ NOCNYCH Cicho, cicho, nie budźmy śpiącej wody w kotlinie, lekko z wiatrem pląsajmy po przestworów głębinie... Okręcajmy się wstęgą naokoło księżyca, co nam ciała przezrocze tęczą blasków nasyca, i wchłaniajmy potoków szmer, co toną w jeziorze, i limb szumy powiewne, i w smrekowym szept borze, pijmy kwiatów woń rzcźwą, co na zboczach gór kwitną, dźwięczne, barwne i wonne, w głąb wzlatujmy błękitną. Cicho, cicho, nie budźmy śpiącej wody w kotlinie, lekko z wiatrem pląsajmy po przestworów głębinie... Oto gwiazdę, co spada, lećmy chwycić w ramiona, lećmy, lećmy ją żegnać, zanim spadnie i skona, puchem mlecza się bawmy i ćmy błoną przezrocza, i sów pierzem puszystym, co w powietrzu krąg toczą, nietoperza ścigajmy, co po cichu tak leci, jak my same, i w nikłe oplatajmy go sieci, z szczytu na szczyt przerzućmy się jak mosty wiszące, gwiazd promienie przybiją do skał mostów tych końce, a wiatr na nich na chwilę uciszony odpocznie, nim je zerwie i w pląsy pogoni nas skocznie... Dobranoc idę spać, miłych snów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.11.06, 00:07 Krótki powrót cieszy mnie to , że KPT ma więcej zwolenników, miłych snów Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: biust 18.11.06, 00:09 kocham poezje, tylko ostatnio proza zycia jakos to zagluszyla:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.11.06, 00:08 Niech zabrzmią trąby anielskie 250 post Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aster Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.11.06, 11:53 Sylwetka Dziewczyny! Za pewne każda z Was marzy o tym, aby mieć jak najlepszą figurę. Wiele pragnie być szczupłą, o smukłych udach, płaskim brzuchu i dużym biuście. Są takie, którym udało się bez problemu osiągnąć ten cel, jednak innym znów się nie udało. Wiele dziewczyn zaczyna wtedy odchudzać się. I to jest właśnie błąd, który popełniają, gdyż odchudzanie jest bardzo nie zdrowe dla organizmu. Lepiej np. ograniczyć do minimum słodycze, jeść dużo owoców, warzyw, sałatek, surówek, czy popijać wodę mineralną czy soki. Tutaj jest ważne, aby dbać o cały organizm. Cóż z tego, że waga wskaże 2 kg mniej, jak dziewczyna zagładza się na siłę kurcząc żołądek. Przez takie odchudzanie można nabawić się wielu chorób, często już niewyleczalnych. A tak w ogóle podczas odchudzania pierwsze malej biust! Drugim sposobem zrzucenia kilku kilogramów jest coraz bardziej popularne chodzenie na siłownie. Ale po co? BądĽmy szczerzy siłownie są dla mężczyzn. Znam osobiście takie przypadki, że dziewczyny zapisały się na siłownie, gdyż chciały mieć fajną figurkę, lecz gdy mięśnie zaczęły podczas ćwiczeń rozrastać się to nie dość, że przytyły to jeszcze powoli zaczęły zatracać się u nich kobiece kształty. A więc efektem chodzenia na siłownie dziewcząt jest ogólne wykreowanie mięśni - zwłaszcza nóg (mięśnie ud rozrastając się powodują iż uda są wyraĽnie grube), pośladków (pośladki zatracają swoje prawdziwe, kobiece kształty stając się umięśnione, duże i zgrubiałe) i rąk (na rękach widać wyróżnienie poszczególnych mięśni co powoduje, iż kobieta nie jest istotą drobną i delikatną- mięśnie te zdecydowanie lepiej wyglądają u chłopców). Po zasięgnięciu opinii chłopców na temat chodzenia dziewczyn na siłownię, niemal na 100% - 85% stwierdziło, że siłownia jest tylko dla mężczyzn, a dziewczyny po siłowni wyglądają jeszcze gorzej niż przed, są nienaturalne i wygląda to bardzo sztucznie. A w chodzeniu na siłownie chcą dorównać facetom. A więc jak widzicie Drogie Panie poprzez siłownię tracicie swoje dotychczasowe piękno. Zamiast tego lepiej idĽcie sobie do Fitness Clubu lub po prostu na aerobic. Tam są ćwiczenia dla kobiet, na poprawienie figury, kondycji i przede wszystkim zrzucenie paru kilogramów. Można również poćwiczyć samemu w domu czy biegać codziennie. Uprawianie sportów, granie w siatkówkę, koszykówkę czy pływanie też dobrze wpływa na sylwetkę. A w wolnym czasie można pojeĽdzić na rolkach czy na rowerze. Jest więc wiele sposobów na szczupłą sylwetkę dbając jednocześnie przy tym o zdrowie całego organizmu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 19:19 no dobra! zróbmy w końcu zrzutę na ten biust iris :) niech tylko iris nam chociaż powie jak duży chce mieć.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paszliwon Spadajcie na inne forum bo litosć bierze !! IP: 213.199.251.* 18.11.06, 19:34 Są takie fajne fora na ten temat w necie, a wy jak te psy które to jak już sobie upatrzą miejsce do szczania to trzeba to chemią spryskać żeby gadziny oduczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. Re: Spadajcie na inne forum bo litosć bierze !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 19:50 tak, ale my tu rozmawiamy o zielonogórskich biustach, więc spadaj na jakiś wątek polityczny i podniecaj się Bożenną, czy Kubickim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: piękny biust Iris IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.11.06, 21:36 podoba mi się ten wątek, popieram c i iris Odpowiedz Link Zgłoś
iris27 Re: piękny biust Iris 18.11.06, 21:49 cieszę się ,że wątek ten mimo wszystko wzbudza duże zainteresowanie o czym świadczy taka ogromna ilośc postów.Ci ,których ten temat irytuje niech spadają. Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: piękny biust Iris 18.11.06, 21:50 a ja nie zamierzam schodzic z tego tematu jeszcze przez najblizszy miesiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.11.06, 21:49 a to coś napisał J.B. "Wyznanie" Piersiom twoim hosanna! I pogarda światom, Co bogów swoich wielbią w obojętnym niebie, Bo ja, choć lichszy jestem niż najlichszy atom, Żyć nie mogę bez ciebie ni umrzeć bez ciebie! Na wieczność odsączyłaś krew od mego serca, Co wszystko ci za wszystkich pragnęło przebaczyć; Nie tyś je uśmierciła, bo cud nie uśmierca, Jeno los, co mi nie dał znów ciebie zobaczyć. Ja wiem, że będziesz łzami znaczyła wspomnienia Burzy, co błyskawicą dwie otchłanie łączy, Lecz ja nie znajdę nigdy w twych łzach ukojenia, Bo rozpacz nie ma końca. I już się nie skończy! Tak cierpię, że nieledwie umieram pomału, I nie ma już modlitwy na mych wargach drżących... Piersiom twoim hosanna! I zbawienie ciału. I litość wiekuista dla serc miłujących! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 21:52 a może znajdzie się ktoś, kto napisze coś od siebie cos w temacie "piersi" ? styl/forma dowolna, byle nie nudna i nie-wulgarna :) Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: biust 18.11.06, 21:57 moze byc temat piersi, ale niekoniecznie, kobieta to nie tylko biust:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: biust 18.11.06, 21:58 bellana3 napisała: > moze byc temat piersi, ale niekoniecznie, kobieta to nie tylko biust:) tak mówią :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: biust 18.11.06, 22:20 sprecyzuj jakie ty lubisz bo o tym jest ten watek, a cytaty z biblii sa mi dobrze znane:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. i moje 3 grosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 22:24 bo ważne są tylko te biusty, których jeszcze nie znamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: biust 18.11.06, 22:25 Tak jest :)))) precyzuję... choć może i nie do końca ;) nie mam jednego wzorca, modelu musi być ładny ... i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 22:35 jak dla mnie, biust tak naprawdę jest sprawą drugorzędną.. a Ty bellana , jakie biusty lubisz, lol Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: biust 18.11.06, 22:37 Gość portalu: c. napisał(a): > jak dla mnie, biust tak naprawdę jest sprawą drugorzędną.. coś w tym jest... Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: biust 18.11.06, 22:42 bellana3 napisała: > lubie taki jaki mam:)) poczucie własnej wartości to ważna rzecz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: biust 18.11.06, 22:36 bellana3 napisała: > taka odpowiedz mnie satysfakcjonuje:) O! :))) w szoku jestem :)))) już myślałem, ze za mało szczegółowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: biust 18.11.06, 22:40 tak sie zastanawiam czy bedzie dzisiaj 300% normy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: biust 18.11.06, 22:42 bellana3 napisała: > tak sie zastanawiam czy bedzie dzisiaj 300% normy:))) jeszcze zostaniesz przodownikiem :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.11.06, 22:49 no to kujmy żelazo póki gorące 300 w planie Odpowiedz Link Zgłoś
iris27 Re: biust 18.11.06, 22:53 wyszłam własnie z kapieli,ujędrniłam swoj i tak jędrny biust i teraz zamierzam tu siedzeć i "kuć żelazo póki gorące" Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: biust 18.11.06, 22:42 bellana3 napisała: > ze potrafie szokowac to wiem:))) pożyjemy zobaczymy ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 22:50 dziś sobota, siedzę w domq i na dodatek skończył mi się alkohol... i co ja mam teraz zrobić? głupie uczucie :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.11.06, 22:54 Kowal Całą bezkształtną masę kruszców drogocennych, Które zaległy piersi mej głąb nieodgadłą, Jak wulkan z swych otchłani wyrzucam bezdennych I ciskam ją na twarde, stalowe kowadło. Grzmotem młota w nią walę w radosnej otusze, Bo wykonać mi trzeba dzieło wielkie, pilne, Bo z tych kruszców dla siebie serce wykuć muszę, Serce hartowne, mężne, serce dumne, silne. Lecz gdy ulegniesz, serce, pod młota żelazem, Gdy pękniesz, przeciw ciosom stali nieodporne: W pył cię rozbiją pięści mej gromy potworne! Bo lepiej giń, zmiażdżone cyklopowym razem, Niżbyś żyć miało własną słabością przeklęte, Rysą chorej niemocy skażone, pęknięte. l.s Odpowiedz Link Zgłoś
iris27 Re: biust 18.11.06, 22:58 zakaz wklejania poezji,teraz piszemy coś od siebie i świntuszymy ile się da. Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: biust 18.11.06, 22:59 podbijajcie, moze w koncu przy 300 napijemy sie szampana:)))ale kto stawia?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 23:00 no kobieta zawsze stawia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 23:04 aaa szampanaaaa :> no fakt.. czyli iris, założycielka wątku; a więc jednak kobieta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 23:08 masz oczywiście na myśli to "wszystko" co przyjemne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 23:11 ohh, co masz na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: biust 18.11.06, 23:12 zaczniesz sie "bac", jak poznasz moje mysli:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 23:14 pora już odpowiednia ma banie się poza tym ciarki, dreszcze to jeszcze nie oznaka strachu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 23:17 jeszcze nie.. nie poznałem jeszcze tych myśli... Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: biust 18.11.06, 23:22 raczej niewielkie szanse na poznanie tych mysli:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 23:11 a my tylko wojny i gwałcenie dziewek... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iris27 Re: biust 18.11.06, 23:15 tak wy wojny,ale chyba nie wytoczysz tu swojej armaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 23:16 nie, nie wytoczę.. pozostanę przy dziewkach :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 23:20 pogubiłem się po przeniesieniu, ah ten mój malutki rozumek.. Krzysiu! lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.11.06, 23:20 strzałka pędzi do 400 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.11.06, 23:24 nic nam nie pozostaje jak każdy z nas otworzy swojego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 23:25 myślę, że założycielka wątku może się wykazać :) poza tym nie musi być zaraz szampan.. już nie będę taki.. jakieś dobre wino musujące też może być :) Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: biust 18.11.06, 23:26 mam wisniowke, moze byc? a ty irys co proponujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
iris27 Re: biust 18.11.06, 23:29 bellana przeciez wiesz jakie trunki preferuje,wisnióweczka może byc owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 23:30 a ja nie mam nic :( muszę obyć się smakiem... chyba że.. to gdzie mam przyjść? lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.11.06, 23:31 Troche tego czego miało nie być Dajmy się zaskoczyć miłości Nie kupujmy marzeń jak mebli, nie bądźmy zanadto przebiegli, nie wstydźmy się własnej nagości, tylko dajmy, dajmy, dajmy się zaskoczyć miłości. Nie paktujmy z panem Bogiem, z panem diabłem, nie mówmy, że jest głupie, to co nagłe, zamknijmy stare życie na klucz, na dwa, wystarczy spuścić ze smyczy to słowo "ja", "ja", "ja"... Nie kupujmy nieba na kredyt, nie planujmy szczęścia ni biedy, nie grajmy w dwa życia jak w kości, tylko dajmy, dajmy, dajmy się zaskoczyć miłości. Niech przyjdzie zbyt nagle zdyszana, niech nie da dotrwać do rana, niech przyjdzie nie na czas, nie w porę, niech krzyknie: "Gore... gore..., gore, gore..." Zamknijmy stare życie na klucz, na dwa, na trzy, wystarczy spuścić ze smyczy to słowo, jedno słowo: "my", "my", "my"... Niech przyjdzie znienacka zdyszana, niech nie da doczekać do rana, niech przyjdzie nie na czas, nie w porę, niech krzyknie: "Gore, gore, gore, gore!..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.11.06, 23:34 Pod dobry nastrój Niech żyje bal Życie, kochanie, trwa tyle, co taniec, fandango, bolero, bibop, manna, hosanna, różaniec i szaniec, i jazda, i basta, i stop. Bal to najdłuższy, na jaki nas proszą, nie grają na bis, chociaż żal, zanim więc serca upadłość ogłoszą - na bal, marsz na bal! Szalejcie aorty, ja idę na korty, roboto, ty w rękach się pal, miasta nieczułe, mijajcie jak porty, bo życie, bo życie to bal. Bufet jak bufet, jest zaopatrzony, zależy, czy tu, czy gdzieś tam, tańcz, póki żyjesz i śmiej się do żony, i pij zdrowie dam... Niech żyje bal, bo to życie to bal jest nad bale, niech żyje bal, drugi raz nie zaproszą nas wcale, orkiestra gra, jeszcze tańczą i drzwi są otwarte, dzień wart jest dnia i to życie zachodu jest warte! Chłopo-robotnik i boa-grzechotnik z niebytu wynurza się fal, widzi swą mamę i tatę, i żonkę, i rusz, wyrusza - na bal. Sucha kostucha, ta Miss Wykidajło, wyłączy nam prąd w środku dnia, pchajmy więc taczki obłędu jak Byron, bo raz mamy bal! Niech żyje bal, bo to życie to bal jest nad bale, niech żyje bal, drugi raz nie zaproszą nas wcale, orkiestra gra, jeszcze tańczą i drzwi są otwarte, dzień wart jest dnia i to życie zachodu jest warte! Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: biust 18.11.06, 23:36 zaluje ze nie moge uslyszec tego w twoim wykonaniu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 23:38 lol, ja tam się nie znam, nie moje czasy, ale to chyba jakas piosenka :P jawi mi się jak jakiś szlagier lat '80 lub '70 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 23:41 :> sprawdziłem :P muzyka: Seweryn Krajewski wykonanie: Maryla Rodowicz (1984) Piosenka dostępna na płycie Pięć ocenów Ścieżkę dżwiękową tej piosenki znalazła w zbiorach Seweryna Krajewskiego Maryla Rodowicz. Muzyka ta była pierwotnie stworzona dla Jerzego Połomskiego, ponieważ jednak przebywał wtedy za granicą, Seweryn zgodził się udostępnić ją Maryli Rodowicz. Wkrótce powstał tekst... Piosenka ta została przetłumaczona na język angielski ("Long Live The Ball"). W tej wersji zamiast Byrona w wersie pchajmy taczki obłędu jak Byron występuje Kopciuszek. o! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.11.06, 23:43 Bal się nam rozkręca, a może to Wspomnienie Mimozami jesień się zaczyna Złotawa krucha i miła To ty jesteś ta dziewczyna Która do mnie na ulicę wychodziła Od twoich listów pachniało w sieni Gdym wracał zdyszany ze szkoły A po ulicach pełnej zieleni Fruwały za mną jasne anioły Mimozami senność przypomina Nieśmiertelnik żółty październik To ty, to ty moja jedyna Przychodziłaś wieczorem do cukierni Z przeomdlenia, z przeomdlenia senny W parku płakałem szeptanymi słowy Młodzik z chmurek prześwitywał wiosenny Od mimozy złotej majowy Ach z czułymi przemiłymi snami Zasypiałem z nim gasnącym o poranku W snach dawnymi bawiąc się wiosnami Jak tą złotą, jak tą wonną wiązanką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 23:45 a to już chyba Czesiu Odpowiedz Link Zgłoś
iris27 Re: biust 18.11.06, 23:44 rok 1884 byłam jeszcze dzieckiem,ale kojarzę tą piosenke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 23:47 miałaś z 4 latka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 23:46 ja nawet 90 nie pamiętam, taki młody jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: biust 18.11.06, 23:48 a moze za mlody zeby tu siedziec o tej porze:))? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 23:52 a nie było napisane : dozwolone od lat 18 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.11.06, 23:53 sentymentalnie Anna Maria Smutne oczy, piękne oczy Smutne usta bez uśmiechu Widzę codzień ją z daleka Stoi w oknie aż do zmierzchu Anna Maria Tylko o niej ciągle myślę I jednego tylko pragnę Żeby chciała choć z daleka Choć przez chwilę spojrzeć na mnie Anna Maria smutną ma twarz Anna Maria wciąż patrzy w dal Jakże chciałbym ujrzeć kiedyś Swe odbicie w smutnych oczach Jakże chciałbym moć uwierzyć W to, że kiedyś mnie pokocha Anna Maria... Lat minionych, dni minionych Żadne modły już nie cofną Ten, na kogo ciągle czeka Już nie przyjdzie pod jej okno Anna Maria... x2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.11.06, 23:48 a to dla naszych dziewczyn od c i f Jeżeli kochać Jeżeli kochać, jeżeli kochać, jeżeli kochać... Jeżeli kochać, to nie indywidualnie Jak się zakochać, to tylko we dwóch Czy platonicznie pragniesz jej, czy już sypialnie Niech w uczuciu wspiera wierny cię druh Bo pojedynczo się z dziewczyną nie upora Ni dyplomata, ni mędrzec, ni wódz Więc ty drugiego sobie dobierz amatora I wespół w zespół, by rządz moc móc zmóc I wespół w zespół, wespół w zespół By rządz moc móc zmóc Bo kiedy sam w zmysłów trwasz zawierusze To wszystek czas ci pochłonie i zdrowie Lecz gdy z oddanym kolegą, to tuszę Że tylko w połowie - wniosek: Jeżeli kochać, jeżeli kochać, jeżeli kochać... Jeżeli kochać, to dlaczego nie z kolegą Dziewczynę wespół uwielbiać jest lżej Co niebezpieczne dla mężczyzny samotnego To z kolegą niebezpieczne jest mniej Jeżeli kochać, jeżeli kochać, jeżeli kochać... Jeżeli kochać, to nie indywidualnie Jak się zakochać, to tylko we dwóch Czy platonicznie pragniesz jej, czy już sypialnie Niech w uczuciu wspiera wierny cię druh I wespół w zespół, by rządz moc móc zmóc I wespół w zespół, wespół w zespół By rządz moc móc zmóc A kiedy rzuci cię w szczęścia południe Kobieta z pięknym, bezdusznym obliczem Dla samotnego to cios, aż zadudni Dla dwóch zaś to prztyczek Jeżeli kochać, jeżeli kochać, jeżeli kochać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.11.06, 23:40 a teraz dla Iris i Bellany Czy te oczy mogą kłamać A gdy się zejdą, raz i drugi, kobieta po przejściach, mężczyzna z przeszłością, bardzo się męczą, męczą przez czas długi, co zrobić, co zrobić z tą miłością. On już je widział, on zna te dziewczyny, z poszarpanymi nerwami, co wracają nad ranem nie same on już słyszal o życiu złamanym. Ona już wie, już zna te historie, że żona go nie rozumie, że wcale ze sobą nie spią, ona na pamięć to umie. Jakże o tym zapomnieć, jak w pamięci to zatrzeć, lepiej milczeć przytomnie i patrzeć. Czy te oczy mogą kłamać? Iris i Bellany .Chyba nie. Czy ja mógłbym serce złamać itp.? Gdy się farsa zmienia w dramat, nie gnam w kąt. Czy te oczy mogą kłamać - ależ skąd. A gdy się czasem w życiu uda, kobiecie z przeszłością, mężczyźnie po przejściach. Kąt wynajmują gdzieś u ludzi i łapią, i łapią trochę szczęścia. On zapomina na rok te dziewczyny z bardzo długimi nogami, co wracają nad ranem nie same, woli ciszę z radzieckim szampanem. Ona już ma, już ma taką pewność, o którą wszystkim wam chodzi, zasypia bez żadnych proszków, wino w lodówce się chłodzi. A gdy przyjdzie zapomnieć i w pamięci to zatrzeć, lepiej milczeć przytomnie i patrzeć. Czy te oczy mogą kłamać? Iris i bellany. Chyba nie. Czy ja mógłbym serce złamać itp.? Kiedyś to zrozuniesz sama, to był błąd. Czy te oczy mogą kłamać - ależ skąd. I czy te oczy mogą kłamać? Chyba nie. Czy ja móglłym serce złamać itp.? Kiedyś to zrozumiesz sama, to był błąd. Czy te oczy mogą kłamać - ależ skąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.11.06, 23:41 Maryla jest wieczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paszliwon To nie jest właściwe miejsce na takie pierdoły!! IP: 213.199.251.* 18.11.06, 23:54 pustaki i pustaczki,mordy zapewne macie opalone w mikrofalach,płycizna mizeria.Przy was Lepper,Hojarska,Beger,Wrzodak,Zawisza i wielu wielu innych to są SALONOWCY.Pieprzenie na takie tematy jest na innych forach.Wiem że z takimi durniami trudno rozmawiać ale usiłuję-uwierzcie wystarczy parę razy kliknąć i macie to o co wam chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: To nie jest właściwe miejsce na takie pierdoł IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.11.06, 23:56 odejdź dobry człowieku na te fora o których piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
iris27 Re: To nie jest właściwe miejsce na takie pierdoł 18.11.06, 23:59 przeczytaj uważnie bo specjalnie dla Ciebie nie będę pisać dwa razy.Nie chcesz nie czytaj i nie szwendaj się tu jak nie wiesz o czym tu się pisze, a teksty z "pod siekiery" zachowaj dla swojego towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: To nie jest właściwe miejsce na takie pierdoł 19.11.06, 00:00 to sa wlasnie skutki,udostepnienia netu na wiochach zabitych dechami, lazi taki i zaczepki szuka bo nie ma co ze soba zrobic, remiza dzisiaj zamknieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.11.06, 23:46 a co Wy na to Dla Ciebie Dla Ciebie Iris i Bellana Mógłbym zrobić wszystko Co zechcesz powiedz tylko Naprawdę na dużo mnie stać Dla Ciebie Iris i Bellana Mógłbym wszystko zmienić Mógłbym nawet uwierzyć Naprawdę na dużo mnie stać Dla Ciebie Iris i Bellana Zrywam polne kwiaty Szukam tych najrzadszych Naprawdę na dużo mnie stać Najchętniej Zamknąłbym cię w klatce Bo kocham na ciebie patrzeć Naprawdę na dużo mnie stać To wszystko czego chcę To wszystko czego mi brak To wszystko czego ja nigdy nie będę miał Otwórz oczy zobacz sam Przed nami mgła Dla Ciebie Iris i Bellana Mógłbym zrobić wszystko Co zechcesz powiedz tylko Naprawdę na dużo mnie stać Przez Ciebie wpadłem w głęboką depresję Już teraz nie wiem kim jestem Bo naprawdę na dużo mnie stać To wszystko czego chcę... Zamykam oczy Nie chcę widzieć nie chcę czuć Czy to koniec już To koniec już Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: biust 18.11.06, 23:52 Irys, przyjaciolko moze forum prywatne zakladamy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.11.06, 23:54 tylko do wyłącznej dyspozycji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.11.06, 23:52 na okrągłą cyfrę 333 Zawsze tam gdzie ty Zamienię każdy oddech w niespokojny wiatr By zabrał mnie z powrotem tam gdzie masz swój świat Poskładam wszystkie szepty w jeden ciepły krzyk Żeby znalazł się aż tam gdzie pochowałaś sny Już teraz wiem że dni są tylko po to By do Ciebie wracać każdą nocą złotą Nie znam słów co mają jakiś większy sens Jeśli jedno tylko, jedno tylko wiem Być tam zawsze tam gdzie Ty Nie pytaj mnie o jutro, to za tysiąc lat Płyniemy białą łódką w niezbadany czas Poskładam nasze szepty w jeden ciepły krzyk By nie uciekły nam by wysuszyły łzy Już teraz... Budzić się i chodzić spać we własnym niebie Być tam, zawsze tam gdzie ty Żegnać się co świt i wracać znów do Ciebie Być tam, zawsze tam gdzie ty Budzić się i chodzić spać we własnym niebie Być tam, zawsze tam gdzie ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paszliwon To nie jest właściwe miejsce na takie pierdoły!! IP: 213.199.251.* 19.11.06, 00:02 DO BUDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iris27 Re: To nie jest właściwe miejsce na takie pierdoł 19.11.06, 00:05 to chyba jakiś pracownik schroniska dla zwierząt wsciekły jak pies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.11.06, 00:06 Wracamy do naszego wątku a teraz będzie tajemniczo Jej portret Naprawdę jaka jesteś Iris i Bellana Nie wie nikt Bo tego nie wiesz Nawet sama ty W tańczących wokół Ciemnych lustrach dni Rozbłyska twój Złoty śmiech Przerwany wpół Czuły gest W pamięci składam wciąż Pasjans z samych serc Naprawdę jaka jesteś Iris i Bellana Nie wie nikt To prawda nie potrzebna Wcale mi Gdy nie po drodze Będzie razem iść Uniosę twój Zapach snu Rysunek ust Barwę słów Nie dokończony Jasny portret twój Uniosę go Ocalę wszędzie Czy będziesz przy mnie Czy nie będziesz Talizman mój Z zamyśleń nagłych twych I rzęs Obdarowany Tobą miła Gdy powiesz do mnie kiedyś - Wybacz Przez życie pójdę Spoglądając wciąż wstecz Odpowiedz Link Zgłoś
iris27 Re: biust 19.11.06, 00:08 podziwiam,naprawde za chęc wyszukiwania piosenek i wczesniej wierszy specjalnie dla nas,dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.11.06, 00:11 A ta już na dobranoc, pozdrawiam wszystkich życzliwych Ach śpij, kochanie Iris i Bellana W górze tyle gwiazd, W dole tyle miast, Gwiazdy miastu Zielona Góra dają znać, Że dzieci muszą spać. Ach, śpij kochanie, jeśli gwiazdki z nieba chcesz - dostaniesz, Czego pragniesz, daj mi znać, Ja ci wszystko mogę dać, Więc dlaczego nie chcesz spać? Ach, śpij bo nocą, kiedy gwiazdy się na niebie złocą, Wszystkie dzieci, nawet złe, Pogrążone są we śnie, A ty jedna tylko nie. Aaa, aaa, były sobie kotki dwa, Aaa, kotki dwa, szarobure, szarobure obydwa. Ach, śpij bo właśnie, księżyc ziewa i za chwilę zgaśnie, A gdy rano przyjdzie świt, księżycowi będzie wstyd, Że on zasnął, a nie ty Odpowiedz Link Zgłoś
iris27 Re: biust 19.11.06, 00:13 I tym miłym akcentem kończymy na dziś,dobranoc pa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.11.06, 00:14 dobranoc także mówię panu paszwilinowi Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: biust 19.11.06, 00:15 Godzina miłowania” Dzień zasypia powoli i powoli noc brodzi czemu tobie się spieszy czemu szybko odchodzisz O, gdybyś chciała zostać na dłużej godzino miłowania łatwiej byłoby świat nakłonić do pojednania Łatwiej byłoby prawdę mówić łatwiej składać słowa łatwiej tracić łatwiej żegnać łatwiej wracać znowu Dni bez ciebie są puste co nam po nich zostanie o gdybyś chciała zatrzymać godziny przemijania O, gdybyś chciała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 00:16 a paszliwon :P ten ktoś ma niezłe kompleksy łazić po forum i taki syf robić żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paszliwon To nie jest właściwe miejsce na takie pierdoły!! IP: 213.199.251.* 19.11.06, 00:23 I tak się szwarcujecie miedzy wpisami szakaliki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 00:23 znany sposób na trole to po prostu olewanie ich; odpowiadanie na posty trola nakręca go, to jest dla niego pożywka; jak sie go oleje, to się w końcu znudzi i pójdzie gdzie indziej; a trol, to taki gość z kompleksami; ten uważa, że może innych pouczać.. żenada Odpowiedz Link Zgłoś
iris27 Re: biust 19.11.06, 00:29 tak masz racje nie bedziemy sobie takim d..y zawracać.Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do budy małe c IP: 213.199.251.* 19.11.06, 00:31 pewnie nie wiesz co znaczy w muzyce małe c,to ty miernoto(wydaje ci się ze masz tzw poetyckie zacięcie??)siermięgo żałosna spać bo rano bez przytomności wyślą cie po mleko i się pogubisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. olać trola-moralizatora! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 00:00 pewnie mu gul lata, że jego wątek na temat pięknej Bożenny ciągle spada; pewnie się jeszcze masturbuje, zboczeniec jeden, przy zdjęciu Bożenny, bądź, o zgrozo - Bożeny! poszoł won! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paszliwon To nie jest właściwe miejsce na takie pierdoły!! IP: 213.199.251.* 19.11.06, 00:10 Wyjśc w dzień na ulicę to pewnie wstyd z waszymi ułmnościami więc nocą anonimowo ażeby zagłuszyc kompleksy a może i fizyczne ułomnosci wyłazicie jak te robale po deszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stop-stop-stop nie karmić trola: paszliwon IP: 213.199.251.* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 00:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paszliwon Tak należy zwalczać śmiecenie na forum!! IP: 213.199.251.* 19.11.06, 00:43 Myslę że jakąś naukę z tego pobraliście,z drugiej zaś strony trzeba was trochę pochwalić bo blokersi są od was trochę gorsi.To tyle na dziś robaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Tak należy zwalczać śmiecenie na forum!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 00:54 jak ci tym dobrze to niech bedzie tak jak mowisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.11.06, 08:17 niedziela mineła nam bez wpisów, ale nowy tydzień zaczynamy z animuszem motto na dziś "Kobiety zawsze postawią na swoim, bo mają piersi. Nieważne duże czy małe, sam fakt ich posiadania oznacza, że stoicie na wygranych pozycjach." Jonathan Carroll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka Teresa z Kal Re: miłość IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.11.06, 08:23 Miłość jest owocem każdej pory roku, dlatego zawsze jest w zasięgu ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: biust IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.11.06, 09:13 ćwiczenia na ładne piersi 1 a Stań w niewielkim rozkroku; plecy i głowa wyprostowane; wyciągnij ramiona w bok, zegnij je w łokciach i unieś przedramiona do góry; ramiona z barkami muszą być w jednej linii i tworzyć kąt prosty z przedramionami, a ty powinnaś odczuwać napięcie w mięśniach rąk. 1 b Zaciśnij dłonie; zgięte pod kątem prostym ręce złącz przed sobą, dociśnij przedramiona i zasłoń buzię; wytrzymaj w pozycji 3 sekundy, powtórz 15 razy. 2 a Klęknij na podłodze; dłonie oprzyj na podłodze; ręce wyprostuj i rozłóż na szerokość barków; ciężar ciała powinnaś równomiernie rozłożyć na obu rękach; kręgosłup musi być prosty. 2 b Ugnij ręce w łokciach i piersiami dotknij podłogi, wypinając pupę do góry; pamiętaj, aby napiąć mięśnie brzucha, bo w ten sposób utrzymasz kręgosłup w jednej linii; powoli wróć do pozycji wyjściowej. Powtórz ćwiczenie 10 razy. 3 a Połóż się na podłodze na plecach; nogi zegnij w kolanach; stopy wygodnie oprzyj na podłodze; w każdą dłoń weź kilogram cukru. 3 b Zegnij ręce w łokciach, rozłóż na boki (barki i ramiona powinny ściśle przylegać do podłogi) i szybkim ruchem wypchnij ramiona w górę, tak, by wyprostowały się w łokciach; pamiętaj o prawidłowym oddychaniu: opuszczając ręce weź wdech przez nos, a wypychając ramiona w górę zrób wydech ustami. Powtórz 10 razy. 4. Połóż się na plecach; nogi zegnij w kolanach; stopy oprzyj na podłodze; w każdą dłoń weź po kilogramie cukru i wyprostuj je do góry; wyprostowanymi rękoma wykonuj ruchy imitujące "nożyce". Na każdą rękę zrób po 10 wymachów. 5. Stań w lekkim rozkroku, plecy proste, ręce uniesione na wysokość twarzy i złożone jak do modlitwy; naciskaj na dłonie z całej siły; wytrzymaj 10 sekund; rozluźnij się. Powtórz 5 razy. 6. Stań w lekkim rozkroku, plecy proste, ramiona uniesione poziomo na wysokość piersi, dłonie splecione razem; ściskaj dłonie z całej siły; wytrzymaj 10 sekund, po czym rozluźnij się. Powtórz 5 razy. Życzę przyjemnych ćwiczeń Odpowiedz Link Zgłoś