greatt1 10.11.06, 00:08 www.smog.pl/wideo/5400/krzysztof_kononowicz_kandydujacy_na_prez Nie mogę poprostu spadłem z krzesłą jak to obejrzałem :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdulcia78 Re: Humor wyborczy 10.11.06, 10:53 Od razu mi się humor poprawił od rana. Kandydat 1 klasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Humor wyborczy IP: *.ztpnet.pl 11.11.06, 14:19 szkoda, że u nas takiego nie ma, Łatwiński to jednak nie to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: Humor wyborczy IP: *.sulechow.net 11.11.06, 15:18 Mnie pasuje bardziej do Kubickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Humor wyborczy IP: *.ztpnet.pl 11.11.06, 16:40 posturą? może i masz rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Stop kolega z po zakazuje pisac IP: *.ztpnet.pl 11.11.06, 17:21 Autor: Gość: The Underteker4pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Data: 11.11.06, 17:04 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz STOP jest cisza wyborcza! Jednak pisior alek nie przestrzega prawa, bo ma swoje i dalej chce pchać kolesi, aby poźniej w sądzie go czyścili i mówili, że nic się nie stało. Szkoda mi jedynie Kościoła i ludzi wierzących, bo się tylko bardziej przejadą. Jest cisza i nawet wspominac na forum nie mozna. Wielkie bilbordy Bozenny wisza wiec forum juz jest zbedne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The Underteker4pis Re: Humor wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 19:22 Na maxiorze są fajne humory, polecam hymn pisuarków i itp. koniec z bzdurami i kłamastwami dla ludzi. Obiecanki cacanki, gdzie mieszania?? gdzie tanie państwo?? Odpowiedz Link Zgłoś