Dodaj do ulubionych

Przewrót w powiatach, SLD już nie rządzi

19.11.06, 20:57
w lubuskiem SLD wypadło najlepiej w kraju. Zatem pisanie o porażce jest nieco
dziwne. Chyba nikt nie liczył na to, że ta partia powtórzy wynik sprzed 4 lat.
Obserwuj wątek
    • elfhelm Re: Przewrót w powiatach, SLD już nie rządzi 19.11.06, 21:25
      wynik procentowo może i jest dobry. Ale nie ma przełożenia na mandaty i
      faktyczną władzę (starostów).
      • Gość: starywyga Re: Przewrót w powiatach, SLD już nie rządzi IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.11.06, 21:27
        ale rządzi bukiewicz i spółka
        • westi1 Re: Przewrót w powiatach, SLD już nie rządzi 19.11.06, 21:30
          bukiewicz jeszcze nie rzadzi i mam nadzieje ze do tego nie dojdzie... w sejmie nic nie zrobiła (patrz post rozliczenie bukiewicz) i jako prezydent nic nie zrobi...
          • Gość: starywyga Re: Przewrót w powiatach, SLD już nie rządzi IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.11.06, 21:34
            rządzi i będzie rządziła ja mam na to dowody
          • Gość: normalny Re: Przewrót w powiatach, SLD już nie rządzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 21:40
            łesti daj juz spokój ;)
    • Gość: Witek Re: Przewrót w powiatach, SLD już nie rządzi IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 19.11.06, 21:35
      podziwiam Tyszkiewicza, umiał sobie radzić z SLD i nie boi się PiSu.
      Szybko poparł Bukiewicz, zapewne wie dlaczego , aż mnie zaskoczył.
    • Gość: starywyga Tow.Lesiak podszywa się pod moj nick?? IP: 213.199.251.* 19.11.06, 21:48
      precz z SLD
      • Gość: starywyga Re: Tow.poprzedni podszywa się IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.11.06, 21:50
        znam szafę Lesiaka napewno coś w niej jest na twój temat
        • Gość: starywyga Tow.Lesiak podszywa się pod moj nick?? IP: 213.199.251.* 19.11.06, 21:52
          Ale jaja
          • Gość: undertaker4po Re: Tow.poprzedni podszywa się pod moj nick?? IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.11.06, 21:53
            nie rób jaj
            • Gość: ASHANTI konczy się era z frajera na menadzera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:16
              sld TO CHOROBA, nik tylko nikiem, a plagiaty to w sld, która teraz gotuje się.

Zrozumcie pacany z forum za sld, że to już wasz koniec zbliża się.
              Ostatnie podrygi i won z posadek.

Powinni odizolować was od społeczeństwa, bo przyzwyczajeni do budżetowych
              numerów nie dacie rady bez swoich układów.

Możecie lizać już mi nogi, ale ja wam napewno nie pomogę.
              Zabierajcie swój ZSMP i na Kube gońcie się.

ps. pozdrowienia od undertekera
              • Gość: nicelus komu bije dzwon? IP: *.dip.t-dialin.net 20.11.06, 16:24
                może lewicy, może prawicy, ale napewno nie demokracji i tak jest dobrze.

www.wprost.pl/ar/?O=97141
    • Gość: westi1 wybierzmy seplenistę ślina? to nic takiego IP: 213.199.251.* 19.11.06, 22:15
      a co??
      • Gość: ona Re: wybierzmy seplenistę ślina? to nic takiego IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.11.06, 22:30
        Czyżby Westi i starywyga to ta sama osoba? i Dyskutuje sam ze sobą? Zobaczcie
        IP: 213.199.251.*
        buhahahaha
        • westi1 Re: wybierzmy seplenistę ślina? to nic takiego 19.11.06, 22:58
          Gość portalu: ona napisał(a):

> Czyżby Westi i starywyga to ta sama osoba? i Dyskutuje sam ze sobą? Zobaczcie
          > IP: 213.199.251.*
          > buhahahaha

podszywa sie pod mój nick ;-0 ae niech sie chłopak bawi ;-)
          • Gość: bystreoko Dobry ginekolog na kasę chorych? IP: 213.199.251.* 19.11.06, 23:09
            polecam ten tyt. na forum b.ciekawe
    • Gość: nicelus Re: Przewrót w powiatach, SLD już nie rządzi IP: *.dip.t-dialin.net 20.11.06, 15:01
      "Przewrót w powiatach, SLD już nie rządzi ... SLD słabo wypadł również w
      powiecie sulęcińskim ..."

czyżby? członek sld, obecny starosta wspólnie ze (swoimi) ludzmi zdobył 2
      mandaty, reszta członków sld 2 mandaty, naturalny koalicjant sld w obecnej
      kadencji - forum powiatowe 4 mandaty. lewicowcy mają większość w 15 mandatowej
      radzie powiatu i mogą ponownie wybrać obecnego starostę z sld. co to za
      przewrót w powiecie?
      • Gość: nicelus i mam na to dowody! IP: *.dip.t-dialin.net 20.11.06, 15:03
        wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/wynikiRadaPowiatu.html?jdn=080700
    • Gość: Prawy Re: Przewrót w powiatach, SLD już nie rządzi IP: *.kam.pl 20.11.06, 17:08
      Winą za porażkę może SLD obarczyć oczywiście marszałka i niejakiego Jerulanka,
      który chociaż niekompetentny chcciał połączyć szpitale w Gorzowie. Wyjątkowy
      partacz
      • Gość: POPIS Re: Przewrót w powiatach, SLD już nie rządzi IP: *.gala.net.pl 20.11.06, 18:01
        POPIS w zielonej gorze i tyle - a czerwoni niech w niedziele smerfuja do
        kosciola na msze !! blochowiak ma jeszcze sprawe za welne a listowski tez chyba
        jakis procesik jak ktos wie to niech napisze dokladnie !!! POPIS niechaj
        zagosci w naszych sercach w zielonej gorze - juz dosc mialem przez 8 lat
        rzadzenia komuchow !!
    • Gość: PO-PIS - PSL Re: Przewrót w powiatach, SLD już nie rządzi IP: *.gala.net.pl 20.11.06, 19:06
      PO PIS PSL w zielonej gorze !!!! chyba tak bedzie - no czerwoni aut
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w czerwonej gorze !!!
      • Gość: 21 Re: Przewrót w powiatach, SLD już nie rządzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 19:50
        Jeszcze tylko kilka dni i rzeczywiście może być tak, że rządzenie SLD się skończy.
        Mam nadzieję, że na szczęście dla mieszkańców.
        Po wyborach trzeba będzie jednak trwałego wysiłku i prostego kręgosłupa aby
        ograniczać także nieoficjalne wpływy skompromitowanych ludzi z SLD na nasze
        życie publiczne.
        A co do "czerwonej góry", może pora już nie używać takiego skojarzenia.
        • Gość: nikt Re: Przewrót w powiatach, SLD już nie rządzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 20:20
          wydaje mi się że będzie nowe ale po staremu.
    • Gość: nie starywyga Przewrót w powiatach, SLD już nie rządzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 20:02
      niektórzy z państwa nie odróżniają kto rządzi w powiecie ,a kto w mieście.Moi
      drodzy Pani Bukiewicz to prawdopodobnie przyszła Prezydent Zielonej Góry.,a
      starosta rządzi w powiecie i nie wiadomo kto będzie nim,bo Panu
      Romankiewiczowi powiedziano DZIEKUJEMY za 8 lat!
    • Gość: precz.z.SLD "SLD już nie rządzi"-i chwała wyborcom. Osiem lat IP: 206.54.158.* 21.11.06, 05:54
      zmarnowanych szans (denna pozycja regionu w rankingach), afer (Błoch, Listowski
      vel Aquarena), złodziejstw (kamienica), wygłupow (Kuba) to wystarczy, by
      dorobek SLD zakwalifikowac do miana szamba.

I z tym hamulcowym SLD-eckim szambem trzeba było sie rozstac, co tez ma teraz
      miejsce.

SLD roni obecnie krokodyle łzy nad ordynacją wyborczą, ktora wg. nich
      jest "wielkim oszustwem" i pokarała ich - biednych i niewinnych - marnymi
      wynikami i utratą władzy. Taaa, panowie towarzysze i panie towarzyszki z SLD. A
      czy nie przyszło wam na mysl, ze samo SLD jest własnie tym jednym "wielkim
      oszustwem", poczwarą o PZPR-owskim rodowodzie i personaliach ?

Precz z SLD. Won na margines.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka