pandada 19.11.06, 20:57 w lubuskiem SLD wypadło najlepiej w kraju. Zatem pisanie o porażce jest nieco dziwne. Chyba nikt nie liczył na to, że ta partia powtórzy wynik sprzed 4 lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elfhelm Re: Przewrót w powiatach, SLD już nie rządzi 19.11.06, 21:25 wynik procentowo może i jest dobry. Ale nie ma przełożenia na mandaty i faktyczną władzę (starostów). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starywyga Re: Przewrót w powiatach, SLD już nie rządzi IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.11.06, 21:27 ale rządzi bukiewicz i spółka Odpowiedz Link Zgłoś
westi1 Re: Przewrót w powiatach, SLD już nie rządzi 19.11.06, 21:30 bukiewicz jeszcze nie rzadzi i mam nadzieje ze do tego nie dojdzie... w sejmie nic nie zrobiła (patrz post rozliczenie bukiewicz) i jako prezydent nic nie zrobi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starywyga Re: Przewrót w powiatach, SLD już nie rządzi IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.11.06, 21:34 rządzi i będzie rządziła ja mam na to dowody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Przewrót w powiatach, SLD już nie rządzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 21:40 łesti daj juz spokój ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Przewrót w powiatach, SLD już nie rządzi IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 19.11.06, 21:35 podziwiam Tyszkiewicza, umiał sobie radzić z SLD i nie boi się PiSu. Szybko poparł Bukiewicz, zapewne wie dlaczego , aż mnie zaskoczył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starywyga Tow.Lesiak podszywa się pod moj nick?? IP: 213.199.251.* 19.11.06, 21:48 precz z SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starywyga Re: Tow.poprzedni podszywa się IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.11.06, 21:50 znam szafę Lesiaka napewno coś w niej jest na twój temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starywyga Tow.Lesiak podszywa się pod moj nick?? IP: 213.199.251.* 19.11.06, 21:52 Ale jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: undertaker4po Re: Tow.poprzedni podszywa się pod moj nick?? IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.11.06, 21:53 nie rób jaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASHANTI konczy się era z frajera na menadzera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:16 sld TO CHOROBA, nik tylko nikiem, a plagiaty to w sld, która teraz gotuje się. Zrozumcie pacany z forum za sld, że to już wasz koniec zbliża się. Ostatnie podrygi i won z posadek. Powinni odizolować was od społeczeństwa, bo przyzwyczajeni do budżetowych numerów nie dacie rady bez swoich układów. Możecie lizać już mi nogi, ale ja wam napewno nie pomogę. Zabierajcie swój ZSMP i na Kube gońcie się. ps. pozdrowienia od undertekera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus komu bije dzwon? IP: *.dip.t-dialin.net 20.11.06, 16:24 może lewicy, może prawicy, ale napewno nie demokracji i tak jest dobrze. www.wprost.pl/ar/?O=97141 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: westi1 wybierzmy seplenistę ślina? to nic takiego IP: 213.199.251.* 19.11.06, 22:15 a co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: wybierzmy seplenistę ślina? to nic takiego IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.11.06, 22:30 Czyżby Westi i starywyga to ta sama osoba? i Dyskutuje sam ze sobą? Zobaczcie IP: 213.199.251.* buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
westi1 Re: wybierzmy seplenistę ślina? to nic takiego 19.11.06, 22:58 Gość portalu: ona napisał(a): > Czyżby Westi i starywyga to ta sama osoba? i Dyskutuje sam ze sobą? Zobaczcie > IP: 213.199.251.* > buhahahaha podszywa sie pod mój nick ;-0 ae niech sie chłopak bawi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bystreoko Dobry ginekolog na kasę chorych? IP: 213.199.251.* 19.11.06, 23:09 polecam ten tyt. na forum b.ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Przewrót w powiatach, SLD już nie rządzi IP: *.dip.t-dialin.net 20.11.06, 15:01 "Przewrót w powiatach, SLD już nie rządzi ... SLD słabo wypadł również w powiecie sulęcińskim ..." czyżby? członek sld, obecny starosta wspólnie ze (swoimi) ludzmi zdobył 2 mandaty, reszta członków sld 2 mandaty, naturalny koalicjant sld w obecnej kadencji - forum powiatowe 4 mandaty. lewicowcy mają większość w 15 mandatowej radzie powiatu i mogą ponownie wybrać obecnego starostę z sld. co to za przewrót w powiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus i mam na to dowody! IP: *.dip.t-dialin.net 20.11.06, 15:03 wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/wynikiRadaPowiatu.html?jdn=080700 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy Re: Przewrót w powiatach, SLD już nie rządzi IP: *.kam.pl 20.11.06, 17:08 Winą za porażkę może SLD obarczyć oczywiście marszałka i niejakiego Jerulanka, który chociaż niekompetentny chcciał połączyć szpitale w Gorzowie. Wyjątkowy partacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POPIS Re: Przewrót w powiatach, SLD już nie rządzi IP: *.gala.net.pl 20.11.06, 18:01 POPIS w zielonej gorze i tyle - a czerwoni niech w niedziele smerfuja do kosciola na msze !! blochowiak ma jeszcze sprawe za welne a listowski tez chyba jakis procesik jak ktos wie to niech napisze dokladnie !!! POPIS niechaj zagosci w naszych sercach w zielonej gorze - juz dosc mialem przez 8 lat rzadzenia komuchow !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO-PIS - PSL Re: Przewrót w powiatach, SLD już nie rządzi IP: *.gala.net.pl 20.11.06, 19:06 PO PIS PSL w zielonej gorze !!!! chyba tak bedzie - no czerwoni aut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w czerwonej gorze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 21 Re: Przewrót w powiatach, SLD już nie rządzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 19:50 Jeszcze tylko kilka dni i rzeczywiście może być tak, że rządzenie SLD się skończy. Mam nadzieję, że na szczęście dla mieszkańców. Po wyborach trzeba będzie jednak trwałego wysiłku i prostego kręgosłupa aby ograniczać także nieoficjalne wpływy skompromitowanych ludzi z SLD na nasze życie publiczne. A co do "czerwonej góry", może pora już nie używać takiego skojarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Przewrót w powiatach, SLD już nie rządzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 20:20 wydaje mi się że będzie nowe ale po staremu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie starywyga Przewrót w powiatach, SLD już nie rządzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 20:02 niektórzy z państwa nie odróżniają kto rządzi w powiecie ,a kto w mieście.Moi drodzy Pani Bukiewicz to prawdopodobnie przyszła Prezydent Zielonej Góry.,a starosta rządzi w powiecie i nie wiadomo kto będzie nim,bo Panu Romankiewiczowi powiedziano DZIEKUJEMY za 8 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz.z.SLD "SLD już nie rządzi"-i chwała wyborcom. Osiem lat IP: 206.54.158.* 21.11.06, 05:54 zmarnowanych szans (denna pozycja regionu w rankingach), afer (Błoch, Listowski vel Aquarena), złodziejstw (kamienica), wygłupow (Kuba) to wystarczy, by dorobek SLD zakwalifikowac do miana szamba. I z tym hamulcowym SLD-eckim szambem trzeba było sie rozstac, co tez ma teraz miejsce. SLD roni obecnie krokodyle łzy nad ordynacją wyborczą, ktora wg. nich jest "wielkim oszustwem" i pokarała ich - biednych i niewinnych - marnymi wynikami i utratą władzy. Taaa, panowie towarzysze i panie towarzyszki z SLD. A czy nie przyszło wam na mysl, ze samo SLD jest własnie tym jednym "wielkim oszustwem", poczwarą o PZPR-owskim rodowodzie i personaliach ? Precz z SLD. Won na margines. Odpowiedz Link Zgłoś