westi1 26.11.06, 21:22 Posiadam wyniki ze wszystkich lokali wyborczych: Kubicki 18018 głosów 53% Bukiewicz 15661 głosów 47% różnica 2357 głosów gratuluje Panie Prezydencie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: HR Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:24 no, sensacja, ale może dobrze, tyle obelg i jednak wygral Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:25 a skad tez posiadasz tak dokladne wyniki? skoro w niektorych komisjach glosy jeszcze nie sa policzone? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
robertz68 Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci 26.11.06, 21:27 brakuje jeszcze wynikow z 6 obwodow Odpowiedz Link Zgłoś
westi1 Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci 26.11.06, 21:29 brakuje bo nie są przesłane drogą elektroniczną, ale policzone już są wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś
westi1 Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci 26.11.06, 21:28 głosy są już wszędzie policzone tylko nie wszyscy przesłali je drogą elektroniczną, skąd wiem? mamy ere tel. komórkowych ;-) sztab kubickiego pracuje i w kazdej komisji ma swojego człowieka.. Odpowiedz Link Zgłoś
armex Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci 26.11.06, 21:31 Wielu moich znajomych nie głosowało na Bukiewicz tylko dlatego że Ta pani zkumała się z PiS,proponowała na wicka Łatwińskiego to wielu odstraszyło także mnie.Gość ma u mnie kredyt zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blancos Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:27 Brawo ZG wraca normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziu Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:29 gratulacje z Gorzowa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.11.06, 21:31 Gratuluję Januszowi, gratuluję kol. Nestorowiczowi , chłopaki dobra robota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:33 głosowałam na Bukiewicz, ale nie żałuję, że wygrał facet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.ztpnet.pl 26.11.06, 21:35 TAkt o wina pis-u heheh :) Zrozumcie matoly z PO ze jak RAZEM nie wiezmiemy sie za czerwonych to zawsze tak bedzie. Na forum 90% wpisow bylo jaki to zly pis i Łatwinski zamiast mowic o Kubickim. teraz widze ze dalej ta polityka bedzie kontynulowana. Odpowiedz Link Zgłoś
robertz68 Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci 26.11.06, 21:42 matolku, jestem mlody ale popieram sld nie dlatego ze sa (czy tam byli) czerwoni ale poprostu za to ze jednak jakos lepiej potrafia rzadzic, a mnie jako zwyklego czlowieka interesuje to jak mi sie zyje a nie to zeby rozliczac poprzednikow. To co wyprawia prawicowa pis to sie w glowie nie miesci - od rozliczen i karania mamy prokuratury i sady no i oczywiscie historie a rzadzacych mamy od rzadzenia. Moze teraz troche ludzi wroci z wygnania :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:58 "Moze teraz troche ludzi wroci z wygnania" - kontekst jest taki: Komuna w Polszy trwała 45 lat + wiele lat po odzyskaniu wolności rządy SLD(PZPR). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:58 Ty weż się zastanów ,ten wynik to zasługa między innymi takich wypowiedzi jak Twoja. Zobacz co się dzieje w Polsce, zobacz jakie wyniki. Czy to nie daje do myślenia , chyba dość kłótni i obrażania się , obrzucania błotem .Głosowałam na Panią Bukiewicz , ale zawsze miałam i mam szacunek dla mądrości innych opcji i ludzi, zwłaszcza ludzi. W każdej grupie są i tacy i tacy. Trzeba to uszanować . Czy pasuje czy nie. Najważniejsze nasze miasto Zielona Góra i jego sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onyx Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:34 Janusz gratuluję wygranej!A za miedzą do domu powraca syn marnotrawny. YES YES YES Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożenna Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.ztpnet.pl 26.11.06, 21:37 YES YES YES pasuje mi i ZG i WAWA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.ztpnet.pl 26.11.06, 21:41 Brawo Janusz! Wierzyłem w Ciebie,i w mądrych wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XEm Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.11.06, 21:48 I znowu wielke gó.. będzie. Wymiecie 3/4 urzedu i spółek miejskich. A rada będzie blokować się nawzajem z prezydentem. Ciekawi mnie jakie nazwiska wróca do gry: bambrowicz, ferjan, i nne tego typu komusze indywidua - kubicki jest przegrany. Ale jesli postawi np na młodych i na ludzi typu wojciuszkiewicz to mooze byc ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andriusz Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:52 Kubica szczęśliwie dojechał do mety :) Buka wraca do krainy Muminków (sejm :D)! Gratulacje i liczymy na nowe ścieżki rowerowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bl Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.11.06, 22:02 Nie porównój Kubicy z tym pryszczatym Czesiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 23:39 >A za miedzą do domu powraca syn marnotrawny Jedyne do czego może powrócić, to do odremontowanej kamienicy. Gdyby Kazik wystartował na prezydenta Gorzowa, pewnie miałby większe szanse niż w Warszawie, chociaż nieduża przegrana w II turze i tak jest niezłym wynikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 22:09 mam nadzieję, że postawi na młodych fachowców, starzy gracze niech nie drażnią wyborców, którzy zagłosowali na Kubickiego a nie na zgrane nazwiska. Jeśli postawi na ludzi przegranych, to po nim. Gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek_zg Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 22:10 hehe fajnie, ze wygral to chyba dlatego, ze podal mi raczke na deptaku jak mu powiedzialem zeby sie nie wysilal bo i tak na niego zaglosuje... no coz pani bozenno... skoro zatrudnia pani corke za 6000 zlotych jeszcze kiedy nie jest pani prezydentem to duza czesc ludzi niestety na to nie pozwoli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.ztpnet.pl 26.11.06, 22:14 skończyła się jedna żałoba - zaczęła następna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sedzia Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 22:27 Wygrał A. Kwaśniewski! W Warszawie. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 22:43 A co wy myslicie buraki z PO. Że tak latwo się pIs poddaa??? Kazio szykuje się teraz na prezydenta RP!!!!!!!!!!!! Czysta, tania i solidarna Polska! Odpowiedz Link Zgłoś
westi1 Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci 26.11.06, 23:24 Gość portalu: PiS napisał(a): > A co wy myslicie buraki z PO. > Że tak latwo się pIs poddaa??? > Kazio szykuje się teraz na prezydenta RP!!!!!!!!!!!! > Czysta, tania i solidarna Polska! Tania to ona będzie jak PiS porzadzi jeszcze troche... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Ciekawe co z basenem IP: *.ztpnet.pl 26.11.06, 23:42 Jak myslicie bedzie ??? raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 23:52 I co na to red. Łukasiewicz? Odpowiedz Link Zgłoś