Dodaj do ulubionych

Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparcia!

26.11.06, 21:22
Posiadam wyniki ze wszystkich lokali wyborczych:
Kubicki 18018 głosów 53%
Bukiewicz 15661 głosów 47%

różnica 2357 głosów

gratuluje Panie Prezydencie!
Obserwuj wątek
    • Gość: HR Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:24
      no, sensacja, ale może dobrze, tyle obelg i jednak wygral
    • Gość: ka Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:25
      a skad tez posiadasz tak dokladne wyniki? skoro w niektorych komisjach glosy
      jeszcze nie sa policzone? ;)
      • robertz68 Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci 26.11.06, 21:27
        brakuje jeszcze wynikow z 6 obwodow
        • westi1 Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci 26.11.06, 21:29
          brakuje bo nie są przesłane drogą elektroniczną, ale policzone już są wszędzie
      • westi1 Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci 26.11.06, 21:28
        głosy są już wszędzie policzone tylko nie wszyscy przesłali je drogą elektroniczną, skąd wiem? mamy ere tel. komórkowych ;-) sztab kubickiego pracuje i w kazdej komisji ma swojego człowieka..
      • armex Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci 26.11.06, 21:31
        Wielu moich znajomych nie głosowało na Bukiewicz tylko dlatego że Ta pani
        zkumała się z PiS,proponowała na wicka Łatwińskiego to wielu odstraszyło także
        mnie.Gość ma u mnie kredyt zaufania.
    • Gość: Blancos Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:27
      Brawo ZG wraca normalne.
    • Gość: kaziu Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:29
      gratulacje z Gorzowa :-)
    • Gość: wyborca Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.11.06, 21:31
      Gratuluję Januszowi, gratuluję kol. Nestorowiczowi , chłopaki dobra robota
      • Gość: Marta Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:33
        głosowałam na Bukiewicz, ale nie żałuję, że wygrał facet
        • Gość: alek Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.ztpnet.pl 26.11.06, 21:35
          TAkt o wina pis-u heheh :)

Zrozumcie matoly z PO ze jak RAZEM nie wiezmiemy sie za czerwonych to zawsze tak
          bedzie.

Na forum 90% wpisow bylo jaki to zly pis i Łatwinski zamiast mowic o Kubickim.
          teraz widze ze dalej ta polityka bedzie kontynulowana.
          • robertz68 Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci 26.11.06, 21:42
            matolku, jestem mlody ale popieram sld nie dlatego ze sa (czy tam byli)
            czerwoni ale poprostu za to ze jednak jakos lepiej potrafia rzadzic, a mnie
            jako zwyklego czlowieka interesuje to jak mi sie zyje a nie to zeby rozliczac
            poprzednikow. To co wyprawia prawicowa pis to sie w glowie nie miesci - od
            rozliczen i karania mamy prokuratury i sady no i oczywiscie historie a
            rzadzacych mamy od rzadzenia.
            Moze teraz troche ludzi wroci z wygnania :(
            • Gość: student Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:58
              "Moze teraz troche ludzi wroci z wygnania" - kontekst jest taki:

Komuna w Polszy trwała 45 lat + wiele lat po odzyskaniu wolności rządy SLD(PZPR).
          • Gość: reni Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:58
            Ty weż się zastanów ,ten wynik to zasługa między innymi takich wypowiedzi jak
            Twoja.
            Zobacz co się dzieje w Polsce, zobacz jakie wyniki. Czy to nie daje do
            myślenia , chyba dość kłótni i obrażania się , obrzucania błotem .Głosowałam na
            Panią Bukiewicz , ale zawsze miałam i mam szacunek dla mądrości innych opcji i
            ludzi, zwłaszcza ludzi.
            W każdej grupie są i tacy i tacy. Trzeba to uszanować . Czy pasuje czy nie.
            Najważniejsze nasze miasto Zielona Góra i jego sprawy.

• Gość: onyx Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:34
      Janusz gratuluję wygranej!A za miedzą do domu powraca syn marnotrawny. YES YES
      YES
      • Gość: Bożenna Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.ztpnet.pl 26.11.06, 21:37
        YES YES YES
        pasuje mi i ZG i WAWA

:)
        • Gość: mieszkaniec Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.ztpnet.pl 26.11.06, 21:41
          Brawo Janusz!
          Wierzyłem w Ciebie,i w mądrych wyborców.
          • Gość: XEm Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.11.06, 21:48
            I znowu wielke gó.. będzie. Wymiecie 3/4 urzedu i spółek miejskich. A rada
            będzie blokować się nawzajem z prezydentem.

Ciekawi mnie jakie nazwiska wróca do gry: bambrowicz, ferjan, i nne tego typu
            komusze indywidua - kubicki jest przegrany. Ale jesli postawi np na młodych i na
            ludzi typu wojciuszkiewicz to mooze byc ok
          • Gość: Andriusz Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:52
            Kubica szczęśliwie dojechał do mety :) Buka wraca do krainy Muminków (sejm :D)!

Gratulacje i liczymy na nowe ścieżki rowerowe :)
            • Gość: bl Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.11.06, 22:02
              Nie porównój Kubicy z tym pryszczatym Czesiem
      • Gość: Danny Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 23:39
        >A za miedzą do domu powraca syn marnotrawny
        Jedyne do czego może powrócić, to do odremontowanej kamienicy. Gdyby Kazik
        wystartował na prezydenta Gorzowa, pewnie miałby większe szanse niż w
        Warszawie, chociaż nieduża przegrana w II turze i tak jest niezłym wynikiem.
    • Gość: Waldek Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 22:09
      mam nadzieję, że postawi na młodych fachowców, starzy gracze niech nie drażnią
      wyborców, którzy zagłosowali na Kubickiego a nie na zgrane nazwiska.
      Jeśli postawi na ludzi przegranych, to po nim.
      Gratuluję
    • Gość: jarek_zg Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 22:10
      hehe fajnie, ze wygral to chyba dlatego, ze podal mi raczke na deptaku jak mu
      powiedzialem zeby sie nie wysilal bo i tak na niego zaglosuje...

no coz pani bozenno... skoro zatrudnia pani corke za 6000 zlotych jeszcze kiedy
      nie jest pani prezydentem to duza czesc ludzi niestety na to nie pozwoli...
    • Gość: dj Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.ztpnet.pl 26.11.06, 22:14
      skończyła się jedna żałoba - zaczęła następna...
    • Gość: sedzia Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 22:27
      Wygrał A. Kwaśniewski! W Warszawie. Brawo!
      • Gość: PiS Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 22:43
        A co wy myslicie buraki z PO.
        Że tak latwo się pIs poddaa???
        Kazio szykuje się teraz na prezydenta RP!!!!!!!!!!!!
        Czysta, tania i solidarna Polska!
        • westi1 Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci 26.11.06, 23:24
          Gość portalu: PiS napisał(a):

> A co wy myslicie buraki z PO.
          > Że tak latwo się pIs poddaa???
          > Kazio szykuje się teraz na prezydenta RP!!!!!!!!!!!!
          > Czysta, tania i solidarna Polska!

Tania to ona będzie jak PiS porzadzi jeszcze troche...
          • Gość: alek Re: Ciekawe co z basenem IP: *.ztpnet.pl 26.11.06, 23:42
            Jak myslicie bedzie ???

raczej nie.
            • hehe22 Re: Ciekawe co z basenem 27.11.06, 22:00
              Zobaczymy....
    • Gość: xyz Re: Mam wyniki! Kubicki prezydentem - 53% poparci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 23:52
      I co na to red. Łukasiewicz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka