maruda1310 04.12.06, 19:34 mama mojej may jest siostrą prababki pana x Ja jestem dla pana x wujkiem kim on jest dla mnie?? Bardzo prosze o POMOC.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: takasobiorientacja Re: Problem z drzewem rodzinnym :/ IP: *.ztpnet.pl 04.12.06, 21:43 Pan X jest synem - kuzyna lub kuzynki, bo nie wiem dokładnie czy jego babcia miała syna czy córkę. Chyba dokładniejszego określenia nie ma, ja nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Problem z drzewem rodzinnym :/ IP: *.centertel.pl 04.12.06, 22:39 Dla mnie to wy jeśteście dalsze kuzynostwo!!! albo... całkiem obce osoby. A co to zadanie z geneaologii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolf Re: Problem z drzewem rodzinnym :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 22:44 Ja w swoim drzewku niewielu potrafię nazwać. Zobacz sam www.orkiestra.neostrada.pl/Genealogia.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Problem z drzewem rodzinnym :/ IP: *.centertel.pl 04.12.06, 22:48 A zkim miałeś ćwiczenia na które robiłeś to drzewko. Bo zajeżdża mi pewną panią dr? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuzynka Re: Problem z drzewem rodzinnym :/ IP: *.ztpnet.pl 05.12.06, 11:11 pan x jest po prostu Twoim dalszym kuzynem i tyle Odpowiedz Link Zgłoś