Dodaj do ulubionych

Haręźlak stawia na gimnazjum na Chynowie

27.12.06, 22:23
Dwoma słowami mozna te brednie ując : Brak pomysłu.Brak pomysłu na
zielonogórską oświatę, a sporcie i kulturze nie ma ani słowa.Mózg szczelnie
okryty jak boisko zadaszone folią.Szkoła na Chynowie gdyby Ronowicz jej nie
pogoniła do roboty dalej byłaby rupieciarnią z dennym poziomem
kształcenia.Zresztą dzisiaj jeszcze tam poziom jest niski.
Obserwuj wątek
    • Gość: ptyś Re: Haręźlak stawia na gimnazjum na Chynowie IP: *.cyberbiznes.pl 27.12.06, 23:28
      chyba kotuś coś ci się pomerdało - poziom tam jest taki że dzieciaki dojeżdząją
      z innych dzielnic miasta, a gdyby dyrektorka słuchała babki kiepskiej to
      faktycznie ... byłaby rupieciarnia
    • Gość: zatrwozony Harezlak chce sobie udowodnic za moje pieniadze IP: *.ica.net 28.12.06, 05:12
      Przeraza mnie,ze znowu ktos ma "COS DO UDOWODNIENIA SOBIE,a przede wszystkim
      INNYM" i bedzie to czynil za moje i innych podatnikow pieniadze.
      Koloejna "specjalistka od wydawania i marnotrawienia pieniedzy podatnikow.
      Kompleksy niech ta Pani leczy sobie prywatnie i na wlasny koszt-a eksperymentuje
      z jadlospisem a nie na duza skale za nasze pieniadze.DOTARLO?.

• Gość: Slug Re: Haręźlak stawia na gimnazjum na Chynowie IP: *.ztpnet.pl 28.12.06, 07:12
      Artykuł i rozmowa z panią Haręźlak utwiedzają mnie tylko w jednym.Ta osoba to
      wynik łapanki.Nikt pewnie z osób znających się na oświacie,a takich na lewicy
      jest niewielu,nie chciał służyć pod czerwonym Januszem.Podczas prezentacji
      wiceprezydentów duży nacisk kładziono na to,że mają się oni zajmować straegią.W
      przypadku pani Haręźlak jej strategia rozwoju zielonogórskiej oświaty sprowadza
      się do budowy gimnazjum na Chynowie,a więc na własnych włosciach oraz do
      przedłużenia umowy menadżerowania dwóm dyrektorom jednoznacznie kojarzonym z
      SLD: Bulandzie z IV LO i Kamieniarz z SP7.Umowy z nimi podpisali Listowski i
      Domaszewicz,także pani Haręźlak nie zapomina o towarzyszach na trudnym
      oświatowym odcinku.Reszta to frazesy uzasadniajace te dwa ruchy.Dobrze,że
      chociaż na ręcę będą jej patrzyli radni PO i PiS.
      • Gość: Słuchacz1971 Re: Haręźlak stawia na gimnazjum na Chynowie IP: *.ztpnet.pl 28.12.06, 10:02
        W radiu Zielona Góra coś Haręźlak beblała o jedności zielonogórskiej
        oświaty.Jak się nie wie co się mówi,to sie mówi co się wie:)
        www.rzg.pl/info.php?id=6308
      • Gość: kiks Re: Haręźlak stawia na gimnazjum na Chynowie IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.12.06, 18:09
        raz sierpem zar młotem w czerwoną ............. całe szczęscie to nie od niej
        zależy mienotata miernota i jeszcze raz miernota
    • Gość: / Re: Haręźlak stawia na gimnazjum na Chynowie IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.12.06, 14:45
      Cz u zafoliowanej testy po szóstej klasie odbywały się bez podpowiedzi
      nauczycieli?
    • Gość: pomidor Re: Dzieci nie dostały paczek świątecznych... IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.12.06, 15:27
      Zafoliowana wickowa niedopilnowała zeby zawiadomione przez MOPS dzieci
      otrzymały 23 grudnia paczki świateczne...To jest skandaliczna niefrasobliwośc.
      Czerwony Janusz życzył na Wigilii miejskiej radosci. No to sprawił dzieciakom
      żal obiecankami..Kogo myśmy wybrali!!
    • Gość: Przychylna Haręźlak stawia na gimnazjum na Chynowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 23:01
      Wioletta, trzymam za Ciebie kciuki.Wiem ,ze jestes silna kobietą i poradzisz
      sobie śwetnie z funkcją wiceprezydenta. Najłatwiej jest pisac bzdury na forum.
      Pokaz malkontentom co potrafisz. Wierze w Ciebie. Pamietaj masz wokol siebie
      wiele osób bardzo Ci przychylnych. Jestem jedną z nich.Pozdrawiam. B
      • Gość: re Re: Haręźlak stawia na gimnazjum na Chynowie IP: *.ztpnet.pl 28.12.06, 23:46
        problem w tym,że twoja wioletta niewiele potrafi
        • kumak13 Re: Haręźlak stawia na gimnazjum na Chynowie 30.12.06, 00:13
          imprezowac chyba potrafi...
    • Gość: zielek Re: Haręźlak stawia na gimnazjum na Chynowie IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.12.06, 11:15
      wiceFoliówka powinna stawiac na edukację niewyedukowanych wicków
      • Gość: rodzic Re: Haręźlak stawia na gimnazjum na Chynowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 15:28
        pani wioleta to wspaniały człowiek.Starajmy się oceniać ludzi na podstawie tego
        co zrobili a nie jakichś chorych przesłanek. dzięki niej szkoła w chynowie
        funkcjonuje prężnie , nauczanie jest na wysokim poziomie. jedynym problemem są
        przepełnione grupy zarówno przedszkolne jak i szkolne a jest to wynikiem tego
        że rodzice dzieci z poza rejonu chynowa usilnie starają się o to, by ich
        pociechy również uczęszczały do naszej szkoły. czy to nie wystarczający dowód
        na to, że starania pani wiolety nie poszły na marne. ciesze się że moje dziecko
        będzie uczęszczało właśnie do tej szkoły, a pani wiolecie dziękuje za cały trud
        jaki włożyła w doprowadzenie tej placówki do obecnego stanu. ŻYCZĘ PANI
        WYTRWAŁOŚCI PANI WIOLETTO!!! mama przedszkolaka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka