Dodaj do ulubionych

Haliński proszę o pomoc!!!!

25.01.07, 00:06
Haliński bardzo mnie namawia na operację .Proszę napiszcie co o ty
sądzicie.Jest możliwość operacji u innego lekarza w Poznaniu.
Napiszcie czy to dobry fachowiec,czy dobrze sie uczył na studiach jak zdawał
egzaminy specjalizacyjne?
Obserwuj wątek
    • Gość: liliana Re: Haliński proszę o pomoc!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.01.07, 19:32
      A gdzie on operuje ? W Szpitalu ? Czy trzeba wczesniej iść do jego prywatnego
      Gabinetu ? A ile sie płaci za zabieg ?
      • miecznikow Re: Haliński proszę o pomoc!!!! 26.01.07, 11:26
        Pomogl mojej corce. W kazdym razie zabieg sie udal i o refluksie zapomnielismy.
        Oczywiscie bez zadnych lapowek itp. Porzadny gosc i bardzo ok lekarz!
        A i korzystalem z powszechnej drogi tzn. wizyty w gabinecie na koszt podatnika
        czyli owczesnej kasy chorych...Gabinet byl w poliklinice....
        Jak najbardziej polecam. Zreszta o ile wiem to zielonogorski oddzial chirurgii
        dzieciecej byl wysoko notowany w kraju.. Chyba stal najlepiej z posrod innych
        zielonogorskich oddzialow...
    • Gość: matka Re: Haliński proszę o pomoc!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.02.07, 10:07
      Czy płaci sie w gabinecie przed zabiegiem , czy po zabiegu ?
    • Gość: Ania studentka Re: Haliński proszę o pomoc!!!! IP: *.icpnet.pl 10.02.07, 22:25
      Uwazam ze pytanie sie o to jak ten lekarz uczyl sie na studiach ma sie nijak do
      tego czy jest obecnie dobrym fachowcem. Kompletny brak powiaznia przyczynowo
      skutkowego. Co zmieni fakt ze z reumatologi mial przykladowo 4 a z chirurgii
      4,5, totalnie nic. Wazna jest praktyka , bo studia medyczne ucza suchej wiedzy,
      która czesto nie przydtna jest w praktyce , bo jest za obszerna. Tylko praktyka
      w tym zawodzie czyni mistrza.
      • Gość: ojciec Re: Haliński proszę o pomoc!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.02.07, 10:03
        Nie zgadzam sie z tobą Aniu.
        Komputer bez programu to "szybki debil".

• Gość: Ania studentka Re: Haliński proszę o pomoc!!!! IP: *.icpnet.pl 11.02.07, 12:45
      Napewno moja wypowiedz brzmi dziwnie, ale znam tylu profesorow medycyny co
      mieli problem na studiach, albo powtarzali rok bo jakis przedmiot im nie
      poszedl,a teraz są lekarzami u których wiekszość pacjentow chciałaby sie
      leczyć , i to skłania mnie do tego żeby tak sadzić. Studia medyczne są ogromem
      wiedzy i umiejetnościa jest wybrać wiedzę praktyczna i potrafić ja wykorzystać.
      • Gość: ojciec Re: Haliński proszę o pomoc!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.02.07, 13:04
        Tacy profesorowie to efekt PRL-u i punktów za pochodzenie.
        Wcześniej jeśli ktoś pochodził z rodziny robotniczo-chłopskiej to otrzymywał na
        egzaminie dodatkowe punkty za pochodzenie (na medycynę około 2).
        Takie to były czasy .
        • Gość: michał Re: Haliński proszę o pomoc!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.02.07, 20:39
          Ania ma racje.Co z tego,że ktoś miał pały na studiach jak pacjenci chcą się u
          niego leczyć.
          • Gość: asia Re: Haliński proszę o pomoc!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 21:35
            Witam ja mogę wypowiedać się o panu dr Halińskim tylko w samych superltywach,
            pomógł mojej córce , mała miała reflux , na szczęście obyło się bez operacji i
            pomógł sam zabieg kalibracji cewki moczoej. Nadal ma skłonności do
            powracających infekcji dróg moczowych , ale przytrafiają się o wiele rzadziej.
            Z panem doktorem spotykałyśmy się zarówno na wizytach prywatnych jak i
            opłacanych przez NFZ , nie ma to jednak żadnego znaczenia , zawsze jest miły
            ale co najważniejsze zainteresowany chorobą dziecka. Ma niesamowite podejście
            do dzieci i choć niektóre wizyty nie były dla córki przyjemne z rAcji
            wykonywanych w trakcie nich zabiegów, to nie miałam żadnych problemów żeby
            namówić małą na kolejną wizytę. To wspaniały lekarz , wystarczy spojrzeć na
            ilość pacjentów jaką przyjmuje. pozdrawiam
            • Gość: alina Re: Haliński proszę o pomoc!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.02.07, 22:05
              A ja byłam z moja córka w Poznaniu u Profesora Jankowskiego, który zakazał
              kalibrowania bo mówił że tego nie wolno robić. O Zielonej Górze nie wyrażał sie
              pozytywnie.
              No i co tu o nim myśleć?
            • Gość: pielęgniarka Re: Haliński proszę o pomoc!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 08:17
              ma dobra opinię w środowisku. śmiało na zabieg do niego.powodzenia
            • Gość: mama Re: Haliński proszę o pomoc!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.03.07, 21:11
              Czy trzeba płacić za zabieg który wykonuje w Szpitalu Wojewódzkim?
    • Gość: pielęgniarka Re: Haliński proszę o pomoc!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 15:27
      jest dobrym specjalistą a tym bardziej że szkoli się na bierząco w niedawnym
      czasie zrobił dodatkowo specjalizację z urologii dziecięcej
      • Gość: kolega lekarz Re: Haliński proszę o pomoc!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.03.07, 15:35
        Cos jest na rzeczy z tymi jego egzaminami i "wiedzą". Zdania są podzielone.
        Miał same piątki?
    • malusia66 Re: Haliński proszę o pomoc!!!! 24.03.16, 11:09
      A ja mam mieszczane uczucia. Bardzo chaotyczny. Idziesz prywatnie nawet nie ma karty pajcenta z porzednich wizyt więc jak można podjmować tak decyzje co do dalszego leczenia. Na fundusz bez kija nie podchodż. Prywatnie jesteśmy perełkami... więc? Rozważam wizytę u innego specjalisty, już raz podał cardurę i efektem były szmery nad sercem... nie wiem czy zdecydowałabym się na zabieg u niego, biorąc pod uwagę, że specjalizację z urologii dziecięcej ma ok 10 lat dopiero!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka