Dodaj do ulubionych

Segment na Cegielni

30.01.07, 20:20
Może znacie kogoś, kto zamierza sprzedać 100m segment na Osiedlu Cegielnia?
Obserwuj wątek
    • Gość: kalina Re: Segment na Cegielni IP: 80.50.56.* 31.01.07, 07:29
      100 m kw. to raczej domeczek ;)
      Widziałam natomiast na stronie jednego z biur nieruchomości w ZG dom o pow. 160
      m kw. na osiedlu Cegielnia.
      • Gość: kit Re: Segment na Cegielni IP: *.gala.net.pl 31.01.07, 07:43
        też widziałem to ogłoszenie - chyba chodzi o dom na uliczce prowadzącej do
        tego "jeziorka" - o ile się nie myle kosztuje 450 tys zł albo coś koło tego -
        chyba biuro "apartament"
    • Gość: ? Re: Segment na Cegielni IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.01.07, 08:02
      W któryms z zielonogórskich biur widzialem oferte segmentu na cegielni za 750
      000 zl. !!!!!!!!-poszukaj w necie......
      • Gość: ajax333 Re: Segment na Cegielni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 10:06
        Kochani- dziękuję za reakcję, ale te przykłady ofert nie dla mnie. Domy są za
        duże, to znaczy za drogie.
      • ajax333 Re: Segment na Cegielni 31.01.07, 10:09
        Kochani-dziękuję za szybką reakcję,ale niestety,domy o których mówicie są dla
        mnie za duże /czyt.za drogie/.
        • Gość: mieszkaniec cegiel Re: Segment na Cegielni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 12:38
          Pozwolę sobie wtrącić;-)jeżeli chodzi o segmenty 100 m ( tzw. szeregówki ) to
          ich cena na rynku wacha sie od 400.000,00 do 500.000,00 w zaleznosci od
          standatru wykończenia.Ten o którym piszą za "750.000,00" to zapewne blizniak o
          pow. ok. 120-140 m.Domy na jeziorkiem za 450.000,00 sa w stanie
          tzw.deweloperskim czyli do wykończenia.
          • Gość: Zuzanna Re: Segment na Cegielni IP: *.eranet.pl 01.02.07, 13:30
            Proponuję Ci kupić działkę, trochę się pomęczyć i wybudować sobie mały domek.
            Wychodzi ok. 2 do 3 razy taniej niż kupiłbyś na rynku. Sama się właśnie
            wprowadziłam do nowego "własnoręcznie" wybudowanego domku. Kiedy rozmawialiśmy
            z ewentualnym developerem to cena za postawienie stanu surowego była dwukrotnie
            wyższa niż zapłaciliśmy po wybudowaniu go przez zatrudnionych murarzy, cieśli i
            dekarzy. Teraz nasz dom na rynku wart jest bajońską sumę. Nigdy nie byłoby nas
            stać na jego kupno. A wybudowaliśmy. Ceny nieruchomości na rynku są
            nieadekwatne do kosztów. Ja rozumiem, że każdy musi zarobić ale przepłacić 100
            czy 200% to lekka przesada. Można miec za to 2 domy. To są życiowe pieniądze.
            Ale ostrzegam budowanie domu to niełatwe zadanie. Ale może można sie pomęczyć
            dla tych 100-200 tysięcy?
    • Gość: xxx Re: Segment na Cegielni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 16:46
      a wszystko to na byłym wysypisku :)
      • Gość: mieszkaniec cegiel Re: Segment na Cegielni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 12:43
        z prochu powstałeś...w proch się zamienisz...prędzej czy póżńej ,bez znaczenia
        gdzie;-)
        • Gość: lll Re: Segment na Cegielni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 13:02
          i nie wszędzie były te śmieci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka