nierydzykuj 12.02.07, 14:24 czy ktoś spotkał się już z kontraktem małżenskim w Polsce? jestem ciekaw opinii, skutkow prawnych itp... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mizeria ....Re: Kontrakt małżeński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 17:39 cicho wszedzie.... głucho wszędzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Kontrakt małżeński 12.02.07, 17:41 nierydzykuj napisał: > czy ktoś spotkał się już z kontraktem małżenskim w Polsce? > jestem ciekaw opinii, skutkow prawnych itp... a czym to się objawia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
nierydzykuj Re: Kontrakt małżeński 12.02.07, 17:50 wzor amerykanski nie intercyza ale umowa małzęnska ciekawy jestem czy ktos juz tak zrobil i jak to wyglada.... moge sie tylko domyslac, niemniej jednak chcialbym poznac opinie praktyka ( praktyczki? czy praktykantki?) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Kontrakt małżeński 12.02.07, 17:52 nierydzykuj napisał: > wzor amerykanski > nie intercyza ale umowa małzęnska szykujesz się? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nierydzykuj Re: Kontrakt małżeński 12.02.07, 17:56 :) biore pod uwage taką ewentualność hihihihi i ciekawy jestem jak to jest.... z tym kontraktem... intercyze juz wielu przetestowalo na wlasnej skorze..... a o kontraktach jeszcze nie slyszalem Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: Kontrakt małżeński 13.02.07, 07:45 ot ja durna;) nawet intercyzy nie podpisałam;) dzieci płodzę bez ustanku;) ech... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mir brak doswiadczeń? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 21:34 ??? nikt nie wie nic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korek a po co sie żenić z kontraktem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 08:04 jest sens? a gdzie zaufanie? wiara? miłość? hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trabancik Re: Kontrakt małżeński IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.02.07, 08:39 no - a ślub cywilny to nie to samo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roza Re: Kontrakt małżeński IP: *.ztpnet.pl 14.02.07, 12:34 Mozna nim rozszerzyc badz zawezic zakres majatku poszczegolnego malzonka.Polecam zajzec do przepisow KRO. Odpowiedz Link Zgłoś