Gość: ts IP: *.kronopol.com.pl 23.11.01, 10:44 Kto jeszcze? Podobno zamiast tego kanalu w przewodówce ma być Romantica... podobno nie ma zainteresowania TVN24 ze strony abonentów ZTP Czy to prawda? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tom_tom Re: Ja chce TVN24 w przewodó 23.11.01, 13:14 Ja też chcę TVN24. To świetny program, a przewodówka nas olewa. Co to za argument, że nikt do nich w tej sprawie nie dzwonił. W ten sposób można wyłączyć połowę kanałów. Spadajcie z Romanticą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. A ja chce ten program z satelitki ... IP: *.pool.mediaWays.net 23.11.01, 15:52 Wlasnie przestano nadawac ten program droga satelitarna. Jest mozliwosc odbioru (o ile mi wiadomo) wylacznie na platformach cyfrowych. I co ja z tego mam ? Na razie wielkie g... Jezeli mozecie cos zrobic, broncie tego programu. Pozdrawiam. Gorzowianin P.S. Nie wszyscy sa be. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kota7 Re: A ja chce ten program z satelitki ... IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.11.01, 21:09 na razie mamy tvn 24; lisu ok; miasto północne ok; mam nadzieję że lesu gordonu wyprostuje nieścisłości proceduralne; swoją droga to dziwne, czemu miasto nie może dowolnie dysponować swoją kasą; chcą dać na żużel ok, chcą dać na wyścigi autobusow też ok; zarząd masta powinien rozliczać się przed swoimi wyborcami; znowu patafiany z warszawki decudują o wydatkach samorządów; pergo ok; falubaz ok; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siara Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.01, 18:34 Juz dawno nie bylo programu, ktory by sie tak dobrze sprawdzil jak TVN24. Nie wiem czy ktos sie zastanowil nad tym, ze nowy program z tasiemcami (romantica) nie zmienia niczego bowiem i tak jest tego pelno na kazdym kanale. Ruszcie glowa drodzy panstwo z kablowki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 21:04 Jestem jak najbardziej za TVN24. Niech przewodówka, jeśli musi, wyrzuci jakiś niemiecki kanał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 01:23 Nie chcę tych głupawych telenowel. Chcę TVN24. Jak trzeba to zapłacę złotówkę więcej, ale niech nas nie katują, kolejną głupawą stacją. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Ja chce TVN24 w przewodó 24.11.01, 02:19 TVN24 jest faktycznie niezłe. Chociaż początki nadawania były ciekawsze, wiecej hitów i relacji na żywo, mniej powtórek. Gorzowianka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Niestety, ja z satelitki ... IP: *.arcor-ip.net 24.11.01, 16:43 Nie mam innej mozliwosci odbioru. Dali "posmakowac" programu, a gdy sie spodobal, znosi sie go z otwartego transpordera zostawiajac mozliwosc jego odbioru tylko na platformach cyfrowych. A wiec placic ludie placic ... Szkoda P.S. Ja na razie rezygnuje z jego odbioru. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonog Re: Niestety, ja z satelitki ... IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.11.01, 16:31 Kolego. Ale nam nawet dodatkowej opłaty nie zaproponowano. Dodatkowa złotówka miesięcznie, to dzieląc średnio przez 30 dni, jest 3,3 gr. dziennie. A informacje w TVN24 są wiele cenniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonog Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.11.01, 19:46 Pójdę dalej Twoim tropem. Ja chcę TVN24 w miejsce kanału-chały pt. "Kablowka". TVN24 zamiast beznadziejnych produkcji kilku głupków z Kablówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stevills Oto jak Przewodówka traktuje klientów IP: *.pz.zgora.pl 24.11.01, 18:34 Ogólnie można by to skwitować jednym zdaniem: "Płaćcie i siedźcie cicho". Bardzo to przykre- myślałem, że żyjemy w czasach gdzie wyznaje się zasadę "Klient nasz pan", ale jak się po raz kolejny okazuje- niekoniecznie. Nic dziwnego jak ma się status monopolisty w mieście i okolicach. Swojego czasu poszedłem do kablówki zapytać się czy nie mogli by dorzucić do oferty programów radiowych, bardzo dobrego radia a mianowicie "Radiostacji". Usłyszałem tylko krótkie: "Nie mamy zamiaru". A co do TVN24- to niech ktoś kompetentny z kablówki odpowie mi na pytanie: "Gdzie i kiedy były przeprowadzane badania na temat popularności tego programu?". Przecież to jedyny program na którym ZAWSZE jest coś ciekawego. Ładnie Panowie i Panie prezesi. Jak tak dalej pójdzie to ludzie zaczną rezygnować z waszej oferty....... Może by tak zrobić badania ukierunkowane na oglądalność poszczególnych kanałów. Takie to trudne? A! Zapomniałem- to kosztuje. Po co więc robić badania skoro można sobie wypłacić pieniążki..... Przykre:( Do czasu zmian- nie pozdrawiam Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonog Re: Oto jak Przewodówka traktuje klientów IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.11.01, 19:50 Pan Samosiuk jest chyba za ciężki, żeby ruszyć swoje 4 litery i ruszyć w teren, żeby zrobić porządną ankietę oglądalności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Oto jak Przewodówka traktuje klientów IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 20:02 Brawo! Genialny pomysł -zastąpić TVN24 Romantiką. Niech się gawiedź wzrusza jakąś Fiorellą lub inną durnotą, a jak chce uzyskać informacje co się dzieje na świecie niech obejrzy "Raport" Kablówki- cha, cha, cha. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Oto jak Przewodówka traktuje klientów 24.11.01, 23:42 jestem za. choć nie wiem za bardzo co to ta 'romantica' i tv omijam raczej. wydaje mi sie, ze w koncu kablowka da tvn, szkoda tylko, ze bezwzglednie wykorzystuje swoja pozycje, praktycznie nawet bezzasadnie i chyba ta arogancja wlasnie najbardziej boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ts Nasz klient? Nasz Petent! IP: *.kronopol.com.pl 25.11.01, 01:57 ZTP traktuje swoich abonentów z pozycji monopolisty a zatem jedynym naszym prawem jest "podpisać umowę, płacić i nie wymagać!". Podczas podpisywania umowy w zeszłym roku zostałem potraktowany jak petent który właśnie przeszkadza w trakcie przedpołudniowej pogawędki. Na moją prośbę by się mną zajęto, gdyż chcaiłem w owym czasie zostać podłączony do ZTP, uprzejma pani stwierdziła, że "teraz nie ma czasu, a jeśli mi sie coś nie podoba nie muszę podpisywać umowy i korzystać z usług ZTP" - słusznie! Tylko jaką ja mam alternatywę? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena monopolista 25.11.01, 09:45 niestety, nie ma to jak konkurencja! tak naprawdę to poza upublicznianiem tego typu sytuacji nie mamy wyjscia pozdrawiam i zycze wytrwalosci a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonog Re: monopolista IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.11.01, 11:54 W dobie gospodarki rynkowej jest jeszcze jedna możliwość. Ktoś przejmie udziały w ZTP i zmieni nieumiejętny "zarząd". W końcu to ZTP jest dla klienta a nie odwrotnie. Może to zrozumieją wtedy, ale może być za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blic nie ma konkurencji? IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 18:11 arwena napisał(a): > niestety, nie ma to jak konkurencja! A nie ma w Zielonej innych kablówek? Nie chce mi się wierzyć żeby była tylko jedna... pzdr Bx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ts Re: nie ma konkurencji? IP: *.kronopol.com.pl 25.11.01, 21:26 Niestety nie ma konkurencji... ZTP jest tutaj (w Zielonej Górze) Panem... :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widz Re: Nasz klient? Nasz Petent! IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.12.01, 11:41 I stało się ... Nie ma już TVN24. Ale nie ma też u mnie kanału "Kablówka". Rozstroiłem go. I będę polecał to innym. Może reklamodawcy też zweryfikują czy reklamować się w medium, które nie rozumie jak powinno działać. AHA. W miejsce "Kablówki" wrzuciłem program informacyjny, ale nie powiem jaki, bo może być on również zagrożony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Kablówka ma nas w nosie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 14:15 Tego należało sie spodziewać - wyłączyli TVN24. Kablówka jesteście gnojki. Na ogół w dyskusji nie używam takich okresleń, ale kablówka bije rekordy arogancji. Mają widzów w nosie. Ich programy nie zozstrajam, bo i tak nie ma tam co oglądać - żenująco niski poziom. Pewnie nie są w stanie nawet zrozumieć o czym mówia w TVN24, dlatego go wyłączyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Władek Re: Kablówka ma nas w nosie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.12.01, 21:23 Masz rację. Z pewnością nie rozumieją co się mówi w TVN24. Zatrzymali się na etapie głupiego nastolatka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonog Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: 213.77.48.* 26.11.01, 08:05 Po dzisiejszej lekturze Wyborczej dochodzę do wniosku, że redaktorom też nie zależy na TVN24 (no pewnie, mają dostęp do wiadomości z agencji PAP, Reuters i innych, po co się nimi dzielić z innymi). Krótka wzmianka w Telefonicznej Opinii Publicznej z pewnością nie wzbudzi zainteresowania tematem i będziemy serwowani flakami z olejem pt. "Romantica". No ale skoro lepiej ogłupiać naród ... Znajdę sobie inne media. Na pewno nie właczę programu pt. "Kablówka". Odpowiedz Link Zgłoś
tom_tom Re: Ja chce TVN24 w przewodó 26.11.01, 08:47 Masz jeszcze sondaz na pierwszej stronie portalu. Tam większość jest za TVN24. Ja już kliknąłem. Czy to coś da? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonog Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: 213.77.48.* 26.11.01, 12:58 Coś drgnęło. Rano jeszcze nie było pytania o TVN24 na pierwszej stronie internetowej "Wyborczej". A może by tak większy artykuł "strzelić". Państwo dziennikarze, 4-ta władzo, help ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.12.01, 23:45 A ja proponuję zamiast lokalnej prognozy pogody, wróżenie z Tarota. Kto wie może jutro będzie + 20 stopni Celsjusza. Czy władze ZTP myślą, że widzowie to już takie durnie te władze? Nawet nie ma co dalej komentować. Wysłać ich do Brazylii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikus Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 01:56 juz dawno Szylderowicz, Lipiec i spolka maja w d... swoich klientow. nic ciekawego sie w ZTP nie wydarzylo od dawna, a teraz chca zabrac jeden z niewielu sensownych programow??? uwazalem,ze start tv51 wykonczyl TPZG i wykonczyl w ogole telewizje lokalna w ZG, ale teraz widac, ze monopol Szylderowiczowej bandy moze doprowadzic jedynie do dalszej degradacji. co to jest w ogole ta kablowka? wielka chala reklamowana przez 2 miesiace, gdzie w Przesluchaniu wielki dziennikarz pyta o ulubiony kolor itp. Gazetka Popcorn bylaby dumna z takich pytan... podobnie rzecz sie ma z Raportem. Po prostu chala!!! Bezmyslne zapychacze programu w stylu powtorek wiadomosci lokalnych z przed 3-6 lat, to juz wcale sie nie chce komentowac. gdyby tylko mozna bylo bez problemow zawieszac w blokach satki na balkonie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grys Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: *.univ.szczecin.pl 05.12.01, 18:14 Bardzo sie cieszylem gdy startowala tv51.To byl naprawde porzadny kanal,ale do czasu kiedy podpisali jakies umowy z "tv nasza"Byli jak na likalne warunki naprawde profesjinalni!Reportaze, wiadomosci lokalne,wszystko ciekawie podane z ust milej prezenterki.Niestety tv51 upadla i zostala beznadziejna "Kablowka",ktora nawet wiadomosci nie potrafi zrobic na jakimkolwiek poziomie, nie wspominajac juz o prezenterkach,ktore w najmniejszym stopniu nie nadaja sie do telewizji."Kablowka" to wielkie dno!!!!!Caly czas mam nadzieje ze odrodzi sie tv51 i wykonczy "k"!Co do tvn24,to tylko jakis palant mogl podjac decyzje o zdjeciu tego kanalu!Widac, ze kierownictwo kablowki to ludzie z poziomu brazylijskich seriali i ambitne kanaly ciezko jest im zrozumiec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 08:34 jestem jak najbardziej za TVN 24, ponieważ to jeden z tych programów, które na kablówce da się oglądać. z ponad 50 kanałów umieszczonych w ofercie "K" użytkuję około 15 - 20. chciałbym aby osoby władne zastanowiły się kto ogląda np. M6 czy TVE. wśród moich znajomych, a mam ich kilku, nie znalazłem żadnego amatora francusko- czy hiszpańskojęzycznych kanałów. ponadto potwierdza się opinia, że trzeba tepić monopole. ciekawe co panowie z "K" powiedzieliby gdyby w Zielonce pojawiła się konkurencja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widz Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: 213.77.48.* 28.11.01, 12:03 Popieram Grubego. Zweryfikować oglądalność wszystkich kanałów i wyrzucić niepotrzebne. Wtedy bez problemu znajdzie się miejsce dla TVN24. Może ZTP we współpracy z Gazetą Lubuską lub Zachodnią przeprowadzi jakąś ankietę. Poza tym dziwi mnie brak odzewu władz ZTP w mediach publicznych (przecież mają media w swoich łąpkach). Nie czytają gazet? Mają nas w d..ie? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Ja chce TVN24 w przewodó 28.11.01, 22:05 Gość portalu: Widz napisał(a): > Popieram Grubego. Zweryfikować oglądalność wszystkich kanałów i wyrzucić > niepotrzebne. Wtedy bez problemu znajdzie się miejsce dla TVN24. > Może ZTP we współpracy z Gazetą Lubuską lub Zachodnią przeprowadzi jakąś > ankietę. > Poza tym dziwi mnie brak odzewu władz ZTP w mediach publicznych (przecież mają > media w swoich łąpkach). Nie czytają gazet? > Mają nas w d..ie? niestety na końcu wypowiedzi nie powinno być znaku zapytania. w przypadku monopolu cierpi bardzo jakość dostarczanego produktu i obsługa klienta naprawde konkurencja czyni cuda jedyne na czym mozna wygrac moim zdaniem to na upublicznianiu tego typu spraw pozdrawiam a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ts Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: 217.153.48.* 29.11.01, 08:49 Ja ze swojej strony dodam jeszcze RAI, ZDF, TV5, ARD, TM3, etc... Jako programy kandydujace do opuszczenia ZTP. Moim zdaniem wiekszosc programow w ofercie ZTP to typowe "zapychanie kabla" na siłe. Bardzioej liczy sie chyba ilosc niz jakosc. Moja propozycja jest taka, skoro ZTP nie jest w stanie zrobić ankiety to moze niech GW-ZG w jej tym pomoze! :) Napiszcie prosze jakich programow nie ogladacie, moze jakis "władny" z ZTP zajrzy w to miejsce i dotrze do niego, ze repertuar "lekko" sie rozmija z oczekiwaniami abonentow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.11.01, 10:03 Gość portalu: ts napisał(a): > Ja ze swojej strony dodam jeszcze RAI, ZDF, TV5, ARD, TM3, etc... Jako programy > kandydujace do opuszczenia ZTP. zapomniałeś o kanałach sportowych - jest ich zdecydowanie za dużo ;-) A tak poważniej - zamiast bezmyślnie wyrzucać kanały, które inni mogą oglądać, proponuję bardziej zróżnicować oferowane pakiety, wg jakiegoś sensownego klucza. Np. wg języka: podstawowy pakiet - programy polskie + kilka pakietów uzupełniających obejmujących programy anglojęzyczne, niemieckojęzyczne, itd. albo wg tematyki, czyli pakiet podstawowych programów polskich + dodatkowe pakiety np. informacyjno-edukacyjne, rozrywkowe, sportowe, itd. Ale to, oczywiście, zbyt duży kłopot i pewnie mniejsze dochody dla ZTP. I nadal będzie tak, że muszę płacić najdroższy abonament, choć oglądam tylko kilka kanałów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.11.01, 15:06 Nie rozumiem zachwytów nad TVN24, ale jeśli mam wybór między tym a brazylijskimi serialami, to oczywiście wolę ten pierwszy kanał. A ZTP rzeczywiście nie liczy się z klientami. Jakiś czas temu mój mężczyzna dzwonił do nich z propozycją dodania jednego programu i usłyszał w odpowiedzi, że to i tak nikogo nie zainteresuje. Czy oni w ogóle robią jakieś badania, ankiety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Program TV, diabelki i .... IP: *.arcor-ip.net 28.11.01, 21:25 Gość portalu: s napisał(a): > Nie rozumiem zachwytów nad TVN24, ale jeśli mam wybór między tym a > brazylijskimi serialami, to oczywiście wolę ten pierwszy kanał. Tu chyba nie chodzi o takie typowe zachwyty. Jest to po prostu jedyny (prawdopodobnie) program tv, gdzie mozna o kazdej porze zobaczyc wiadomosci. Przyszlo nam zyc w ciekawych czasach i warto wiedziec co dzieje sie w swiecie. Dlatego tez tego rodzaju programy przezywaja wielki boom. Szkoda, ze min. ZTP tego nie zauwaza. > A ZTP rzeczywiście nie liczy się z klientami. Jakiś czas temu mój mężczyzna > dzwonił do nich z propozycją dodania jednego programu i usłyszał w odpowiedzi, > że to i tak nikogo nie zainteresuje. Czy oni w ogóle robią jakieś badania, > ankiety? Droga "s", tym przykladem potwierdzasz powyzsze stwierdzenie, dotyczace ZTP. A tak na marginesie. Twoj mezczyzna dzwonil do nich ..., niestety bez efektu. Nie wiem, dlaczego, ale nasunelo mi sie takie powiedzonko; " Gdzie diabelek nie moze, tam trzeba Kobiete ..." ;))) Moze wtedy by sie udalo ? Pozdrawiam. :) P.S. Do boju. Probujcie jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Program TV, diabelki i .... IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.11.01, 10:31 Gość portalu: b.G. napisał(a): > " Gdzie diabelek nie > moze, tam trzeba Kobiete ..." ;))) > Moze wtedy by sie udalo ? obawiam się, że nie jestem kobietą z tego porzekadła ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Porzekadla a Niewiasty IP: *.arcor-ip.net 29.11.01, 21:14 Gość portalu: s napisał(a): > obawiam się, że nie jestem kobietą z tego porzekadła ;-) ;))) P.S. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teacher Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.11.01, 00:37 A może szefostwo ZTP to analfabeci i nie umieją czytać. Jak się nauczą to przeczytają artykuły w GW. No to Gaudeamus ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ananas Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: 213.77.48.* 29.11.01, 09:59 Już mnie nie dziwi nic. ZTP ma nas w d... Temat TVN24 wałkuje się już tak długo, a nikt nadal z ich grona nie raczył wydać jakiegokolwiek oświadczenia w sprawie (choćby wymieniany w artykule Gazety Wyborczej pan Samosiuk). Ja jeszcze czekam, ale cierpliwość się kończy. PS. I tak nie wierzę, że ktoś się odezwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skoti Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 10:01 Też jestem za obecnością TVN24 w kablówce. Obecnie jest mnóstwo kanałów, których nikt nie ogląda, więc można je wyłączyć. Uważam również, że opłata jest też zawyżona. Na przykład we Wrocławiu, jedna z sieci kablowych o podobnej ilości użytkowników, nie daje niemickich czy innych kanałów. Skoncentroali się na polskich plus zagraniczne kanały informacyjne. I w cenie 32 zł miesięcznie (brutto) w kablu mają non stop HBO, sporą część z pakietu Canal +, Wizji i Polsatu. Okazuje się, że można podać dobrą ofertę w kablu. Więc może ZTP zrobi wśród swoich klientów ankietę co by chcieli zobaczyć a czego nie oglądają. Poza tym ktoś z ZTP podał, że zamiast TVN24 będzie Romantica lub National Geografic. Ja jestem za tym, żeby pozostawić TVN24 i włączyć National Geografic, a wywalić wszystkie włoskie, hiszpańskie i połowę niemieckich kanałów. Zostawcie tylko DSF. Skoti z Nowej Soli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.12.01, 17:52 Gość portalu: ts napisał(a): > Kto jeszcze? Podobno zamiast tego kanalu w przewodówce ma być Romantica... > podobno nie ma zainteresowania TVN24 ze strony abonentów ZTP > Czy to prawda? :) To by było zbyt profesjonalne podejście, jak na ZTP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: jak to robią inni IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.12.01, 10:23 Na zlecenie Wizji TV i Cyfry+ IPSOS-Demoskop bada, jakie kanały będą chcieli oglądać widzowie obu platform po zakończeniu fuzji ich nadawców. Ankieta została podzielona na 11 rozdziałów. W pierwszym wymieniono 54 programy dostępne do tej pory w pakietach obu platform. Abonenci mają zaznaczyć, czy w połączonej platformie dany program "musi być", "może być, ale nie musi", "nie chcę, żeby był" albo "trudno powiedzieć". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub Re: jak to robią inni IP: 194.181.72.* 08.12.01, 09:53 Nie ma bardziej kretyńskich decyzji jak podejmuje kierownictwo naszej miejskiej kablówki. TV 24 jest bardzo dobrą stacją. Głupawe tłumaczenia o podniesieniu opłat za użytkowanie czegoś co jest i tak drogie (TV Zielona Góra ).Proponowanie na to miejsce stacji Romantika jest pozbawone gustu, smaku i jest szczytem kretynizmu. Ale nie tylko przypominanie w wiadomościach miejskich starych berbeluchów z przed wielu lat jest największą błazenadą jaką sobie wyobrażam. Życzę kierownictwu kablówki więcej wyobraźni przenikliwości.Zdzierstwo nie zawsze poppłaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkel Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: *.ceron.pl 09.12.01, 21:14 no ja słyszałem ze z kablówki ma zniknac TVN I TVP a w ich miejsce ma pojawić się ale kino 24(nowy program z filmami z lat 70-tych) oraz serialsat(nowy serial na podobe romanticy ale więcej powtórek ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maszyna Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 18:06 Nasza kablówka robi wielkie g....,bo nadaje sam shit a najlepszy kanal informacyjny jaki byl zostal zniesiony ze wzgledow "ekonomicznych".Sorry ale kto oglada jakies kanaly hiszpanskie,czy np Bloomberg????kablowa powinna dac mozliwosc wyboru abonentom poszczegolnych kanalow,lecz wtedy tracila by na tym:))))))Ja polowe bym wyrzucil,bo uwazamn je za bezwartosciowe a np za to wstawil bym HBO.Do tej pory nadawana jest plansza "Kanala Channel 5 zostal wylaczony z nie znanych nam wzgledow".Gdyby komus chcialo ruszyc sie tylek to by zauwazyl,ze trabili o tym na 2 tygodnie przed koncem roku,ze zmieniaja transponder na cyfrowke:)))))Burax Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise Re: Ja chce TVN24 w przewodó 11.01.02, 18:15 Gość portalu: Maszyna napisał(a): > Do tej pory nadawana jest plansza "Kanala Channel 5 zostal > wylaczony z nie znanych nam wzgledow".Gdyby komus chcialo ruszyc sie tylek to > by zauwazyl,ze trabili o tym na 2 tygodnie przed koncem roku,ze zmieniaja > transponder na cyfrowke:)))))Burax ale do tego trzeba znać angielski ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaes Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.01.02, 20:37 Gość portalu: Maszyna napisał(a): > Nasza kablówka robi wielkie g....,bo nadaje sam shit a najlepszy kanal > informacyjny jaki byl zostal zniesiony ze wzgledow "ekonomicznych".Sorry ale > kto oglada jakies kanaly hiszpanskie,czy np Bloomberg???? Ja oglądam kanały hiszpańskie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mis Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 14.12.02, 15:16 Nadal chcę TVN24 w przewodówce!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coxy Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.02.03, 09:51 Qrcze szkoda że kablowa ignoruje potencjalnych klientów.Przyjdzie unia ,bedzie wieksza konkurencja.No i wtedy klienci ich podsumują za tą drogą i mierną oferte.A TVN24 po dwoch podwyżkach jak nie ma tak nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: 10.40.68.* 15.09.03, 14:12 liczy sie kasa reszt jest niewazna, to proste... Odpowiedz Link Zgłoś