Dodaj do ulubionych

Ja chce TVN24 w przewodó

IP: *.kronopol.com.pl 23.11.01, 10:44
Kto jeszcze? Podobno zamiast tego kanalu w przewodówce ma być Romantica...
podobno nie ma zainteresowania TVN24 ze strony abonentów ZTP
Czy to prawda? :)
Obserwuj wątek
    • tom_tom Re: Ja chce TVN24 w przewodó 23.11.01, 13:14
      Ja też chcę TVN24. To świetny program, a przewodówka nas olewa. Co to za
      argument, że nikt do nich w tej sprawie nie dzwonił. W ten sposób można
      wyłączyć połowę kanałów. Spadajcie z Romanticą!!!!
      • Gość: b.G. A ja chce ten program z satelitki ... IP: *.pool.mediaWays.net 23.11.01, 15:52
        Wlasnie przestano nadawac ten program droga satelitarna. Jest mozliwosc odbioru
        (o ile mi wiadomo) wylacznie na platformach cyfrowych. I co ja z tego mam ?
        Na razie wielkie g...
        Jezeli mozecie cos zrobic, broncie tego programu.
        Pozdrawiam.
        Gorzowianin
        P.S.
        Nie wszyscy sa be.
        ;)
        • Gość: kota7 Re: A ja chce ten program z satelitki ... IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.11.01, 21:09
          na razie mamy tvn 24; lisu ok; miasto północne ok; mam nadzieję że lesu
          gordonu wyprostuje nieścisłości proceduralne; swoją droga to dziwne, czemu
          miasto nie może dowolnie dysponować swoją kasą; chcą dać na żużel ok, chcą dać
          na wyścigi autobusow też ok; zarząd masta powinien rozliczać się przed swoimi
          wyborcami; znowu patafiany z warszawki decudują o wydatkach samorządów; pergo
          ok; falubaz ok;
      • Gość: Siara Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.01, 18:34
        Juz dawno nie bylo programu, ktory by sie tak dobrze sprawdzil jak TVN24. Nie
        wiem czy ktos sie zastanowil nad tym, ze nowy program z tasiemcami (romantica)
        nie zmienia niczego bowiem i tak jest tego pelno na kazdym kanale. Ruszcie
        glowa drodzy panstwo z kablowki!
    • Gość: ABC Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 21:04
      Jestem jak najbardziej za TVN24. Niech przewodówka, jeśli musi, wyrzuci jakiś
      niemiecki kanał.
      • Gość: Miś Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 01:23
        Nie chcę tych głupawych telenowel. Chcę TVN24. Jak trzeba to zapłacę złotówkę
        więcej, ale niech nas nie katują, kolejną głupawą stacją.
        • ula_ Re: Ja chce TVN24 w przewodó 24.11.01, 02:19
          TVN24 jest faktycznie niezłe. Chociaż początki nadawania były ciekawsze, wiecej
          hitów i relacji na żywo, mniej powtórek.
          Gorzowianka ;)
          • Gość: b.G. Niestety, ja z satelitki ... IP: *.arcor-ip.net 24.11.01, 16:43
            Nie mam innej mozliwosci odbioru.
            Dali "posmakowac" programu, a gdy sie spodobal, znosi sie go z otwartego
            transpordera zostawiajac mozliwosc jego odbioru tylko na platformach cyfrowych.
            A wiec placic ludie placic ...
            Szkoda
            P.S.
            Ja na razie rezygnuje z jego odbioru. :(
            • Gość: Zielonog Re: Niestety, ja z satelitki ... IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.11.01, 16:31
              Kolego. Ale nam nawet dodatkowej opłaty nie zaproponowano.
              Dodatkowa złotówka miesięcznie, to dzieląc średnio przez 30 dni,
              jest 3,3 gr. dziennie.
              A informacje w TVN24 są wiele cenniejsze.
      • Gość: Zielonog Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.11.01, 19:46
        Pójdę dalej Twoim tropem.
        Ja chcę TVN24 w miejsce kanału-chały pt. "Kablowka".
        TVN24 zamiast beznadziejnych produkcji kilku głupków z Kablówki.
    • Gość: Stevills Oto jak Przewodówka traktuje klientów IP: *.pz.zgora.pl 24.11.01, 18:34
      Ogólnie można by to skwitować jednym zdaniem:
      "Płaćcie i siedźcie cicho".
      Bardzo to przykre- myślałem, że żyjemy w czasach gdzie wyznaje się
      zasadę "Klient nasz pan", ale jak się po raz kolejny okazuje- niekoniecznie.
      Nic dziwnego jak ma się status monopolisty w mieście i okolicach.

Swojego czasu poszedłem do kablówki zapytać się czy nie mogli by dorzucić do
      oferty programów radiowych, bardzo dobrego radia a mianowicie "Radiostacji".
      Usłyszałem tylko krótkie: "Nie mamy zamiaru".

A co do TVN24- to niech ktoś kompetentny z kablówki odpowie mi na
      pytanie: "Gdzie i kiedy były przeprowadzane badania na temat popularności tego
      programu?".
      Przecież to jedyny program na którym ZAWSZE jest coś ciekawego.

Ładnie Panowie i Panie prezesi. Jak tak dalej pójdzie to ludzie zaczną
      rezygnować z waszej oferty.......
      Może by tak zrobić badania ukierunkowane na oglądalność poszczególnych kanałów.
      Takie to trudne? A! Zapomniałem- to kosztuje. Po co więc robić badania skoro
      można sobie wypłacić pieniążki.....

Przykre:(
      Do czasu zmian- nie pozdrawiam
      Kamil
      • Gość: Zielonog Re: Oto jak Przewodówka traktuje klientów IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.11.01, 19:50
        Pan Samosiuk jest chyba za ciężki, żeby ruszyć swoje 4 litery i ruszyć w teren,
        żeby zrobić porządną ankietę oglądalności.
        • Gość: Anna Re: Oto jak Przewodówka traktuje klientów IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 20:02
          Brawo! Genialny pomysł -zastąpić TVN24 Romantiką. Niech się gawiedź wzrusza
          jakąś Fiorellą lub inną durnotą, a jak chce uzyskać informacje co się dzieje na
          świecie niech obejrzy "Raport" Kablówki- cha, cha, cha.
          • arwena Re: Oto jak Przewodówka traktuje klientów 24.11.01, 23:42
            jestem za. choć nie wiem za bardzo co to ta 'romantica' i tv omijam raczej.
            wydaje mi sie, ze w koncu kablowka da tvn, szkoda tylko, ze bezwzglednie
            wykorzystuje swoja pozycje, praktycznie nawet bezzasadnie
            i chyba ta arogancja wlasnie najbardziej boli
      • Gość: ts Nasz klient? Nasz Petent! IP: *.kronopol.com.pl 25.11.01, 01:57
        ZTP traktuje swoich abonentów z pozycji monopolisty a zatem jedynym naszym
        prawem jest "podpisać umowę, płacić i nie wymagać!".
        Podczas podpisywania umowy w zeszłym roku zostałem potraktowany jak petent
        który właśnie przeszkadza w trakcie przedpołudniowej pogawędki. Na moją prośbę
        by się mną zajęto, gdyż chcaiłem w owym czasie zostać podłączony do ZTP,
        uprzejma pani stwierdziła, że "teraz nie ma czasu, a jeśli mi sie coś nie
        podoba nie muszę podpisywać umowy i korzystać z usług ZTP" - słusznie! Tylko
        jaką ja mam alternatywę?
        • arwena monopolista 25.11.01, 09:45
          niestety, nie ma to jak konkurencja!
          tak naprawdę to poza upublicznianiem tego typu sytuacji nie mamy wyjscia

pozdrawiam i zycze wytrwalosci
          a
          • Gość: Zielonog Re: monopolista IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.11.01, 11:54
            W dobie gospodarki rynkowej jest jeszcze jedna możliwość.
            Ktoś przejmie udziały w ZTP i zmieni nieumiejętny "zarząd".
            W końcu to ZTP jest dla klienta a nie odwrotnie.
            Może to zrozumieją wtedy, ale może być za późno.
          • Gość: Blic nie ma konkurencji? IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 18:11
            arwena napisał(a):

> niestety, nie ma to jak konkurencja!

A nie ma w Zielonej innych kablówek? Nie chce mi się wierzyć żeby była tylko
            jedna...

pzdr
            Bx
            • Gość: ts Re: nie ma konkurencji? IP: *.kronopol.com.pl 25.11.01, 21:26
              Niestety nie ma konkurencji...
              ZTP jest tutaj (w Zielonej Górze) Panem... :((
        • Gość: Widz Re: Nasz klient? Nasz Petent! IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.12.01, 11:41
          I stało się ... Nie ma już TVN24. Ale nie ma też u mnie kanału "Kablówka".
          Rozstroiłem go. I będę polecał to innym. Może reklamodawcy też zweryfikują czy
          reklamować się w medium, które nie rozumie jak powinno działać.
          AHA. W miejsce "Kablówki" wrzuciłem program informacyjny, ale nie powiem jaki,
          bo może być on również zagrożony.
          • Gość: Miś Kablówka ma nas w nosie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 14:15
            Tego należało sie spodziewać - wyłączyli TVN24. Kablówka jesteście gnojki. Na
            ogół w dyskusji nie używam takich okresleń, ale kablówka bije rekordy
            arogancji. Mają widzów w nosie. Ich programy nie zozstrajam, bo i tak nie ma
            tam co oglądać - żenująco niski poziom. Pewnie nie są w stanie nawet zrozumieć
            o czym mówia w TVN24, dlatego go wyłączyli.
            • Gość: Władek Re: Kablówka ma nas w nosie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.12.01, 21:23
              Masz rację.
              Z pewnością nie rozumieją co się mówi w TVN24.
              Zatrzymali się na etapie głupiego nastolatka.
    • Gość: Zielonog Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: 213.77.48.* 26.11.01, 08:05
      Po dzisiejszej lekturze Wyborczej dochodzę do wniosku, że redaktorom
      też nie zależy na TVN24 (no pewnie, mają dostęp do wiadomości z agencji PAP,
      Reuters i innych, po co się nimi dzielić z innymi). Krótka wzmianka w
      Telefonicznej Opinii Publicznej z pewnością nie wzbudzi zainteresowania tematem
      i będziemy serwowani flakami z olejem pt. "Romantica".
      No ale skoro lepiej ogłupiać naród ...
      Znajdę sobie inne media. Na pewno nie właczę programu pt. "Kablówka".
      • tom_tom Re: Ja chce TVN24 w przewodó 26.11.01, 08:47
        Masz jeszcze sondaz na pierwszej stronie portalu. Tam większość jest za TVN24.
        Ja już kliknąłem. Czy to coś da?
        • Gość: Zielonog Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: 213.77.48.* 26.11.01, 12:58
          Coś drgnęło. Rano jeszcze nie było pytania o TVN24 na pierwszej stronie
          internetowej "Wyborczej".
          A może by tak większy artykuł "strzelić".
          Państwo dziennikarze, 4-ta władzo, help ...
      • Gość: Adaś Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.12.01, 23:45
        A ja proponuję zamiast lokalnej prognozy pogody, wróżenie z Tarota.
        Kto wie może jutro będzie + 20 stopni Celsjusza.
        Czy władze ZTP myślą, że widzowie to już takie durnie te władze?
        Nawet nie ma co dalej komentować. Wysłać ich do Brazylii.
    • Gość: pikus Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 01:56
      juz dawno Szylderowicz, Lipiec i spolka maja w d... swoich klientow. nic
      ciekawego sie w ZTP nie wydarzylo od dawna, a teraz chca zabrac jeden z
      niewielu sensownych programow??? uwazalem,ze start tv51 wykonczyl TPZG i
      wykonczyl w ogole telewizje lokalna w ZG, ale teraz widac, ze monopol
      Szylderowiczowej bandy moze doprowadzic jedynie do dalszej degradacji.
      co to jest w ogole ta kablowka? wielka chala reklamowana przez 2 miesiace,
      gdzie w Przesluchaniu wielki dziennikarz pyta o ulubiony kolor itp. Gazetka
      Popcorn bylaby dumna z takich pytan... podobnie rzecz sie ma z Raportem. Po
      prostu chala!!! Bezmyslne zapychacze programu w stylu powtorek wiadomosci
      lokalnych z przed 3-6 lat, to juz wcale sie nie chce komentowac.

gdyby tylko mozna bylo bez problemow zawieszac w blokach satki na balkonie...

• Gość: grys Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: *.univ.szczecin.pl 05.12.01, 18:14
        Bardzo sie cieszylem gdy startowala tv51.To byl naprawde porzadny kanal,ale do czasu kiedy podpisali jakies umowy z "tv nasza"Byli jak na likalne warunki naprawde profesjinalni!Reportaze, wiadomosci lokalne,wszystko ciekawie podane z ust milej prezenterki.Niestety tv51 upadla i zostala beznadziejna "Kablowka",ktora nawet wiadomosci nie potrafi zrobic na jakimkolwiek poziomie, nie wspominajac juz o prezenterkach,ktore w najmniejszym stopniu nie nadaja sie do telewizji."Kablowka" to wielkie dno!!!!!Caly czas mam nadzieje ze odrodzi sie tv51 i wykonczy "k"!Co do tvn24,to tylko jakis palant mogl podjac decyzje o zdjeciu tego kanalu!Widac, ze kierownictwo kablowki to ludzie z poziomu brazylijskich seriali i ambitne kanaly ciezko jest im zrozumiec!
    • Gość: gruby Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 08:34
      jestem jak najbardziej za TVN 24, ponieważ to jeden z tych programów, które na
      kablówce da się oglądać. z ponad 50 kanałów umieszczonych w ofercie "K"
      użytkuję około 15 - 20. chciałbym aby osoby władne zastanowiły się kto ogląda
      np. M6 czy TVE. wśród moich znajomych, a mam ich kilku, nie znalazłem żadnego
      amatora francusko- czy hiszpańskojęzycznych kanałów. ponadto potwierdza się
      opinia, że trzeba tepić monopole. ciekawe co panowie z "K" powiedzieliby gdyby
      w Zielonce pojawiła się konkurencja...
      • Gość: Widz Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: 213.77.48.* 28.11.01, 12:03
        Popieram Grubego. Zweryfikować oglądalność wszystkich kanałów i wyrzucić
        niepotrzebne. Wtedy bez problemu znajdzie się miejsce dla TVN24.
        Może ZTP we współpracy z Gazetą Lubuską lub Zachodnią przeprowadzi jakąś
        ankietę.
        Poza tym dziwi mnie brak odzewu władz ZTP w mediach publicznych (przecież mają
        media w swoich łąpkach). Nie czytają gazet?

Mają nas w d..ie?
        • arwena Re: Ja chce TVN24 w przewodó 28.11.01, 22:05
          Gość portalu: Widz napisał(a):
          > Popieram Grubego. Zweryfikować oglądalność wszystkich kanałów i wyrzucić
          > niepotrzebne. Wtedy bez problemu znajdzie się miejsce dla TVN24.
          > Może ZTP we współpracy z Gazetą Lubuską lub Zachodnią przeprowadzi jakąś
          > ankietę.
          > Poza tym dziwi mnie brak odzewu władz ZTP w mediach publicznych (przecież mają
          > media w swoich łąpkach). Nie czytają gazet?
          > Mają nas w d..ie?
          niestety na końcu wypowiedzi nie powinno być znaku zapytania.
          w przypadku monopolu cierpi bardzo jakość dostarczanego produktu i obsługa klienta
          naprawde konkurencja czyni cuda
          jedyne na czym mozna wygrac moim zdaniem to na upublicznianiu tego typu spraw
          pozdrawiam
          a
      • Gość: ts Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: 217.153.48.* 29.11.01, 08:49
        Ja ze swojej strony dodam jeszcze RAI, ZDF, TV5, ARD, TM3, etc... Jako programy
        kandydujace do opuszczenia ZTP.
        Moim zdaniem wiekszosc programow w ofercie ZTP to typowe "zapychanie kabla" na
        siłe. Bardzioej liczy sie chyba ilosc niz jakosc. Moja propozycja jest taka,
        skoro ZTP nie jest w stanie zrobić ankiety to moze niech GW-ZG w jej tym
        pomoze! :)
        Napiszcie prosze jakich programow nie ogladacie, moze jakis "władny" z ZTP
        zajrzy w to miejsce i dotrze do niego, ze repertuar "lekko" sie rozmija z
        oczekiwaniami abonentow...
        • Gość: s Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.11.01, 10:03
          Gość portalu: ts napisał(a):
          > Ja ze swojej strony dodam jeszcze RAI, ZDF, TV5, ARD, TM3, etc... Jako programy
          > kandydujace do opuszczenia ZTP.
          zapomniałeś o kanałach sportowych - jest ich zdecydowanie za dużo ;-)

A tak poważniej - zamiast bezmyślnie wyrzucać kanały, które inni mogą oglądać,
          proponuję bardziej zróżnicować oferowane pakiety, wg jakiegoś sensownego klucza.
          Np. wg języka: podstawowy pakiet - programy polskie + kilka pakietów
          uzupełniających obejmujących programy anglojęzyczne, niemieckojęzyczne, itd.
          albo wg tematyki, czyli pakiet podstawowych programów polskich + dodatkowe
          pakiety np. informacyjno-edukacyjne, rozrywkowe, sportowe, itd.

Ale to, oczywiście, zbyt duży kłopot i pewnie mniejsze dochody dla ZTP. I nadal
          będzie tak, że muszę płacić najdroższy abonament, choć oglądam tylko kilka
          kanałów.
    • Gość: s Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.11.01, 15:06
      Nie rozumiem zachwytów nad TVN24, ale jeśli mam wybór między tym a
      brazylijskimi serialami, to oczywiście wolę ten pierwszy kanał.

A ZTP rzeczywiście nie liczy się z klientami. Jakiś czas temu mój mężczyzna
      dzwonił do nich z propozycją dodania jednego programu i usłyszał w odpowiedzi,
      że to i tak nikogo nie zainteresuje. Czy oni w ogóle robią jakieś badania,
      ankiety?
      • Gość: b.G. Program TV, diabelki i .... IP: *.arcor-ip.net 28.11.01, 21:25
        Gość portalu: s napisał(a):

> Nie rozumiem zachwytów nad TVN24, ale jeśli mam wybór między tym a
        > brazylijskimi serialami, to oczywiście wolę ten pierwszy kanał.
        Tu chyba nie chodzi o takie typowe zachwyty. Jest to po prostu jedyny
        (prawdopodobnie) program tv, gdzie mozna o kazdej porze zobaczyc wiadomosci.
        Przyszlo nam zyc w ciekawych czasach i warto wiedziec co dzieje sie w swiecie.
        Dlatego tez tego rodzaju programy przezywaja wielki boom. Szkoda, ze min. ZTP
        tego nie zauwaza.
        > A ZTP rzeczywiście nie liczy się z klientami. Jakiś czas temu mój mężczyzna
        > dzwonił do nich z propozycją dodania jednego programu i usłyszał w odpowiedzi,
        > że to i tak nikogo nie zainteresuje. Czy oni w ogóle robią jakieś badania,
        > ankiety?
        Droga "s", tym przykladem potwierdzasz powyzsze stwierdzenie, dotyczace ZTP.
        A tak na marginesie. Twoj mezczyzna dzwonil do nich ..., niestety bez efektu.
        Nie wiem, dlaczego, ale nasunelo mi sie takie powiedzonko; " Gdzie diabelek nie
        moze, tam trzeba Kobiete ..." ;)))
        Moze wtedy by sie udalo ?
        Pozdrawiam. :)
        P.S.
        Do boju. Probujcie jeszcze raz.
        • Gość: s Re: Program TV, diabelki i .... IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.11.01, 10:31
          Gość portalu: b.G. napisał(a):
          > " Gdzie diabelek nie
          > moze, tam trzeba Kobiete ..." ;)))
          > Moze wtedy by sie udalo ?

obawiam się, że nie jestem kobietą z tego porzekadła ;-)

• Gość: b.G. Porzekadla a Niewiasty IP: *.arcor-ip.net 29.11.01, 21:14
            Gość portalu: s napisał(a):

> obawiam się, że nie jestem kobietą z tego porzekadła ;-)

;)))

P.S.
            :)))

• Gość: Teacher Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.11.01, 00:37
        A może szefostwo ZTP to analfabeci i nie umieją czytać.
        Jak się nauczą to przeczytają artykuły w GW.
        No to Gaudeamus ...
    • Gość: Ananas Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: 213.77.48.* 29.11.01, 09:59
      Już mnie nie dziwi nic.
      ZTP ma nas w d...
      Temat TVN24 wałkuje się już tak długo, a nikt nadal z ich grona nie raczył
      wydać jakiegokolwiek oświadczenia w sprawie (choćby wymieniany w artykule
      Gazety Wyborczej pan Samosiuk).
      Ja jeszcze czekam, ale cierpliwość się kończy.

PS. I tak nie wierzę, że ktoś się odezwie.
    • Gość: Skoti Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 10:01
      Też jestem za obecnością TVN24 w kablówce. Obecnie jest mnóstwo kanałów,
      których nikt nie ogląda, więc można je wyłączyć. Uważam również, że opłata jest
      też zawyżona. Na przykład we Wrocławiu, jedna z sieci kablowych o podobnej
      ilości użytkowników, nie daje niemickich czy innych kanałów. Skoncentroali się
      na polskich plus zagraniczne kanały informacyjne. I w cenie 32 zł miesięcznie
      (brutto) w kablu mają non stop HBO, sporą część z pakietu Canal +, Wizji i
      Polsatu. Okazuje się, że można podać dobrą ofertę w kablu. Więc może ZTP zrobi
      wśród swoich klientów ankietę co by chcieli zobaczyć a czego nie oglądają.
      Poza tym ktoś z ZTP podał, że zamiast TVN24 będzie Romantica lub National
      Geografic. Ja jestem za tym, żeby pozostawić TVN24 i włączyć National
      Geografic, a wywalić wszystkie włoskie, hiszpańskie i połowę niemieckich
      kanałów. Zostawcie tylko DSF.
      Skoti z Nowej Soli
    • Gość: MJ Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.12.01, 17:52
      Gość portalu: ts napisał(a):

> Kto jeszcze? Podobno zamiast tego kanalu w przewodówce ma być Romantica...
      > podobno nie ma zainteresowania TVN24 ze strony abonentów ZTP
      > Czy to prawda? :)

To by było zbyt profesjonalne podejście, jak na ZTP.
    • Gość: s Re: jak to robią inni IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.12.01, 10:23
      Na zlecenie Wizji TV i Cyfry+ IPSOS-Demoskop bada, jakie kanały będą chcieli
      oglądać widzowie obu platform po zakończeniu fuzji ich nadawców.

Ankieta została podzielona na 11 rozdziałów. W pierwszym wymieniono 54 programy
      dostępne do tej pory w pakietach obu platform.
      Abonenci mają zaznaczyć, czy w połączonej platformie dany program "musi
      być", "może być, ale nie musi", "nie chcę, żeby był" albo "trudno powiedzieć".
      • Gość: jakub Re: jak to robią inni IP: 194.181.72.* 08.12.01, 09:53
        Nie ma bardziej kretyńskich decyzji jak podejmuje kierownictwo naszej miejskiej
        kablówki. TV 24 jest bardzo dobrą stacją. Głupawe tłumaczenia o podniesieniu
        opłat za użytkowanie czegoś co jest i tak drogie (TV Zielona
        Góra ).Proponowanie na to miejsce stacji Romantika jest pozbawone gustu, smaku
        i jest szczytem kretynizmu. Ale nie tylko przypominanie w wiadomościach
        miejskich starych berbeluchów z przed wielu lat jest największą błazenadą jaką
        sobie wyobrażam. Życzę kierownictwu kablówki więcej wyobraźni
        przenikliwości.Zdzierstwo nie zawsze
        poppłaca
    • Gość: majkel Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: *.ceron.pl 09.12.01, 21:14
      no ja słyszałem ze z kablówki ma zniknac TVN I TVP a w ich miejsce ma pojawić
      się ale kino 24(nowy program z filmami z lat 70-tych) oraz serialsat(nowy
      serial na podobe romanticy ale więcej powtórek )
    • Gość: Maszyna Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 18:06
      Nasza kablówka robi wielkie g....,bo nadaje sam shit a najlepszy kanal
      informacyjny jaki byl zostal zniesiony ze wzgledow "ekonomicznych".Sorry ale
      kto oglada jakies kanaly hiszpanskie,czy np Bloomberg????kablowa powinna dac
      mozliwosc wyboru abonentom poszczegolnych kanalow,lecz wtedy tracila by na
      tym:))))))Ja polowe bym wyrzucil,bo uwazamn je za bezwartosciowe a np za to
      wstawil bym HBO.Do tej pory nadawana jest plansza "Kanala Channel 5 zostal
      wylaczony z nie znanych nam wzgledow".Gdyby komus chcialo ruszyc sie tylek to
      by zauwazyl,ze trabili o tym na 2 tygodnie przed koncem roku,ze zmieniaja
      transponder na cyfrowke:)))))Burax
      • sunrise Re: Ja chce TVN24 w przewodó 11.01.02, 18:15
        Gość portalu: Maszyna napisał(a):
        > Do tej pory nadawana jest plansza "Kanala Channel 5 zostal
        > wylaczony z nie znanych nam wzgledow".Gdyby komus chcialo ruszyc sie tylek to
        > by zauwazyl,ze trabili o tym na 2 tygodnie przed koncem roku,ze zmieniaja
        > transponder na cyfrowke:)))))Burax

ale do tego trzeba znać angielski ;-)

• Gość: Kaes Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.01.02, 20:37
        Gość portalu: Maszyna napisał(a):

> Nasza kablówka robi wielkie g....,bo nadaje sam shit a najlepszy kanal
        > informacyjny jaki byl zostal zniesiony ze wzgledow "ekonomicznych".Sorry ale
        > kto oglada jakies kanaly hiszpanskie,czy np Bloomberg????

Ja oglądam kanały hiszpańskie!!!
    • Gość: Mis Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 14.12.02, 15:16
      Nadal chcę TVN24 w przewodówce!!!!
      • Gość: Coxy Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.02.03, 09:51
        Qrcze szkoda że kablowa ignoruje potencjalnych klientów.Przyjdzie
        unia ,bedzie wieksza konkurencja.No i wtedy klienci ich podsumują za tą drogą i
        mierną oferte.A TVN24 po dwoch podwyżkach jak nie ma tak nie ma.
    • Gość: ewa Re: Ja chce TVN24 w przewodó IP: 10.40.68.* 15.09.03, 14:12
      liczy sie kasa reszt jest niewazna, to proste...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka