Dodaj do ulubionych

W Zielonej Górze powstanie nowe osiedle

13.03.07, 21:35
czy ktoś mnie może oświecić,gdzie jest ulica rzeźniczaka?
Obserwuj wątek
    • janek109 Re: W Zielonej Górze powstanie nowe osiedle 13.03.07, 21:50
      musisz jechać ulicą Batorego w kierunku Brico, ale przed Brico skręć w prawo
      pozdrawiam
      • Gość: vtzzzg Re: W Zielonej Górze powstanie nowe osiedle IP: 81.20.176.* 13.03.07, 23:52
        dziękuję,już wiem!
    • Gość: opolikot a co na to Ciemnoczolowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 22:25
      Jego znajomy gorzowiak jest w zagrożeniu ciekawe jak mu oddzwięczy się marszałek?.
      • vts1 Re: a co na to Ciemnoczolowski? 13.03.07, 23:54
        :)
    • Gość: zazdrośnik W Zielonej Górze powstanie nowe osiedle IP: *.ztpnet.pl 14.03.07, 09:30
      Na całym świecie dba się o to,by na osiedlach mieszkaniowych nie zabrakło
      zieleni.Nawet przesadza się duże drzewa jak: dęby,klony, brzozy i wiele
      innych,robi się oczka wodne.
      Ale to co robi się z przyrodą na osiedlu Śląskim to
      tragedia.Dozorca /niefachowiec/ tnie, przycina,wycina z korzeniami wszystko co
      mu przeszkadza w sprzątaniu terenu.Bo opadające liście, bo chwasty itp.
      Trawę kosi do "zera", nie trzeba wtedy "przemęczać" się często, bo odrośnie za
      miesiac lub wcale. Szkoda,że prezesi nie zatrudniają fachowców od zieleni.
    • Gość: oszukany W Zielonej Górze powstanie nowe osiedle IP: 80.50.249.* 14.03.07, 13:48
      Dobrze wam radzę, nie kupujecie nic od tego człowieak ani od żadnej jego firmy!!
      NIe potrafią robić nic dobrze. Mi robili dach i ani konstrukcji nie zrobili
      dobrze ani dachówek. I takich oszukanychjest wielu któych ja znam, a ilu
      jeszcze oprócz tego ? Jeżeli tak będą stawiać to osiedle jak robili do tej
      pory inne żeczy to współczuję tym co się dadzą nabrać.Oszukali wielu ludzi i
      zamkneli jedną firmę żeby otworzyć drugą. Pewnie teraz też tak zrobią !!!
      • Gość: Jagustynka Re: W Zielonej Górze powstanie nowe osiedle IP: *.ztpnet.pl 14.03.07, 21:47
        Nie prawda, mi zrobili dobrze,
        i to nie raz...
        • tk_logowany Re: W Zielonej Górze powstanie nowe osiedle 14.03.07, 21:49
          Gość portalu: Jagustynka napisał(a):

> Nie prawda, mi zrobili dobrze,
          > i to nie raz...
          kto Jagustynce zrobił dobrze? Czesiek - Hydraulik ? co zrobił? :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka