vtzzzg 13.03.07, 21:35 czy ktoś mnie może oświecić,gdzie jest ulica rzeźniczaka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janek109 Re: W Zielonej Górze powstanie nowe osiedle 13.03.07, 21:50 musisz jechać ulicą Batorego w kierunku Brico, ale przed Brico skręć w prawo pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vtzzzg Re: W Zielonej Górze powstanie nowe osiedle IP: 81.20.176.* 13.03.07, 23:52 dziękuję,już wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolikot a co na to Ciemnoczolowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 22:25 Jego znajomy gorzowiak jest w zagrożeniu ciekawe jak mu oddzwięczy się marszałek?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazdrośnik W Zielonej Górze powstanie nowe osiedle IP: *.ztpnet.pl 14.03.07, 09:30 Na całym świecie dba się o to,by na osiedlach mieszkaniowych nie zabrakło zieleni.Nawet przesadza się duże drzewa jak: dęby,klony, brzozy i wiele innych,robi się oczka wodne. Ale to co robi się z przyrodą na osiedlu Śląskim to tragedia.Dozorca /niefachowiec/ tnie, przycina,wycina z korzeniami wszystko co mu przeszkadza w sprzątaniu terenu.Bo opadające liście, bo chwasty itp. Trawę kosi do "zera", nie trzeba wtedy "przemęczać" się często, bo odrośnie za miesiac lub wcale. Szkoda,że prezesi nie zatrudniają fachowców od zieleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany W Zielonej Górze powstanie nowe osiedle IP: 80.50.249.* 14.03.07, 13:48 Dobrze wam radzę, nie kupujecie nic od tego człowieak ani od żadnej jego firmy!! NIe potrafią robić nic dobrze. Mi robili dach i ani konstrukcji nie zrobili dobrze ani dachówek. I takich oszukanychjest wielu któych ja znam, a ilu jeszcze oprócz tego ? Jeżeli tak będą stawiać to osiedle jak robili do tej pory inne żeczy to współczuję tym co się dadzą nabrać.Oszukali wielu ludzi i zamkneli jedną firmę żeby otworzyć drugą. Pewnie teraz też tak zrobią !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagustynka Re: W Zielonej Górze powstanie nowe osiedle IP: *.ztpnet.pl 14.03.07, 21:47 Nie prawda, mi zrobili dobrze, i to nie raz... Odpowiedz Link Zgłoś
tk_logowany Re: W Zielonej Górze powstanie nowe osiedle 14.03.07, 21:49 Gość portalu: Jagustynka napisał(a): > Nie prawda, mi zrobili dobrze, > i to nie raz... kto Jagustynce zrobił dobrze? Czesiek - Hydraulik ? co zrobił? :P Odpowiedz Link Zgłoś