Dodaj do ulubionych

Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwości

18.03.07, 20:12
Szanowni Państwo,
witajcie na spektaklu traktującym o pokusach władzy, jak owa władza deprawuje
i itp. itd. Pod wielce wymownym tytułem:"Jak się urywa łeb sprawie?"
w rolach tragicznych:
1. Policjanci - dwaj odważni, którzy władzy się nie ulękli, ale przez nią
(czyli władze) zostaną ukarani i nigdy już wiecej nie uratują spiacych na
lawkach biesiadników
2. Robert S. - postać tragikomiczna, szybko chorująca, mająca tyle stresów ze
ratuje go tylko lekarstwo (1,78) radny-biesiadny. Stosujący złotą
maksymę: "moje miasto, moja ławka, moge na niej spać".
3. Chór - Podtrzymujący i Spierający nieszczęsnika, który w swoich kwestiach
twardo stac za nim będzie. i nie pozwoli nie oj nie zeby krzywda stała się :)
4. Reszta - czyli my,mieszkańcy tego zacnego grodu, którzy co najwyżej będą
mogli przeklnąć pod nosem, machnąc ręką i Broń Boże zasnąć zmeczeni na
ławeczce - upojeni wiosenna aurą.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: wanda Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.03.07, 20:21
      Radny chory psychicznie, co wy się człowieka czepiacie, powiedziane jest jasno,
      był niepoczytalny
    • Gość: Arek Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwości IP: 217.97.158.* 18.03.07, 20:26
      To jest właśnie CAŁA 4-ta kacza RP. Nie trafi pod sąd 24 godzinny bo jest z
      PIS. SKANDAL, KTÓRY TRZEBA NAGŁOŚNIĆ!!!
      • Gość: agta Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.ztpnet.pl 18.03.07, 20:35
        Przeczytaj nieuku artykuł ze zrozumieniem, a jak nie umiesz czytać, to poproś kogoś mądrzejszego o komentarz.
        • Gość: Maraczek Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.03.07, 22:02
          Czy mądra Agta może w swych postach powstrzymać się od inwektyw. Swoją uwagą
          podziel się z Robercikiem. Treść postu świadczy, że nadajesz się do
          Zielonogórskiej elity.
        • Gość: elf Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.gala.net.pl 19.03.07, 08:03
          rzeczywiście, agto, komentarz godny intelektualistki ... czasami warto się
          zastanowić co się komentuje i w jaki sposób, jeśli ktoś ma inne zdanie niż
          twoje wcale nie oznacza to, że jest niedoukiem i należy je szanować. A jeśli
          się z kimś nie zgadzasz to wcale nie musisz go obrażać. Pamitaj,że twój
          komentarz świadczy wyłacznie o Tobie....Pozdrawiam i życzę większego poziomu
          tolerancji dla innych
        • Gość: anty agta Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.ztpnet.pl 19.03.07, 10:43
          hej agta ! nie udawaj durnia niz jestes , bo na te gierki nie damy sie nabrac
          teraz cała hałastra lekarzy i adwokatów będą robic wszystko by sapa nie
          odpowiedzał za swoje czyny , prawo jest dla pospulstwa ? a wy to kto jestescie
          jak nie hałastra najgorszego firmametu , powinien byc sądzony jak kazdy
          obywatel .
        • Gość: wq Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 13:42
          mądralińska się znalazła :P
      • Gość: Jan Kowalski Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.03.07, 20:38
        Sapa jest moim lekarzem rodzinnym. Dziwiło mnie, że mój lekarz przebiera się
        wieczorami w w obce ciuchy, zakłada perukę, chleje wódę i wygłupia się na
        scenie U Jadźki. Nie wiedziałem jednak, że to są symptomy choroby psychicznej.
        Teraz dopiero dowiaduję sie, że leczył mnie facet z żółtymi papierami nie
        ponoszący odpowiedzialności za swoje czyny.
        • Gość: q2 Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.07, 20:45
          A przebierał się? Żartowniś, on tylko żartował, a policjanci nie poznali się na
          jego inteligentnych żartach.
      • Gość: q2 Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.07, 20:42
        Pomroczność, przemęczenie, niepoczytalność... oj biedaczek ci on.
        Dla przykładu, że nie ma równych i równiejszych powinien być osądzony w ciągu 24
        godzin.
    • Gość: q2 Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.07, 20:32
      Arogancja nie jedno ma imię, tym razem to Robert.
      Przekonanie o własnej "wielkości" zaprowadziło pana S. (kto nie wie o kogo
      chodzi?) przed oblicze sprawiedliwości. Tupet, buta, arogancja, nieszanowanie
      bliźnich, to jest prawdziwy obraz radnego PIS. Obraz drugiego można było oglądać
      na żywo, w samochodzie. I tak niestety wygląda część Rady Miasta, część, która
      sprawy publiczne ma "głęboko w poważaniu". Niestety. Pamiętać o tym należy za
      trzy lata.
      • Gość: ? Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.ztpnet.pl 18.03.07, 21:27
        czemu ty czerwońcu sam ze sobą gadasz?
        • Gość: prawica Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.03.07, 21:30
          Ty "?" Tez jestes z tych mocnych znajomych min.Ziobry ? Też wszystkich
          załatwisz ?
          Spieprzaj Dziadu
        • Gość: Maraczek Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.03.07, 22:06
          Koniec świata. Czerwona Jadźka (mało kto wie jak załatwiła sobie w UM lokal na
          galerię) wystawia świadectwo prawicowemu radnemu.
          • Gość: xz Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.03.07, 09:09
            Racja, wrobili go, myslisz ze to ona?
    • Gość: Wątpliwości Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.ztpnet.pl 18.03.07, 21:28
      A nie dziwi was fakt,że dopiero po 2 dniach gliniarze przypomnieli sobie ,że
      Sapa powołał się na znajomosci z Ziobrą?
      • Gość: poczytalny Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.03.07, 21:33
        Widocznie w pierwszej chwili chcieli pomóc "niepoczytalnej" osobie.
        Wiadomo "niepoczytalni" pieprzą bez sensu.
        Spieprzaj Dziadu !
      • Gość: Sumienie Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.westnet.pl 18.03.07, 21:40
        Czy na tym forum jest ktoś naprawdę bez winy? Hipokryci - jak szybko chcecie
        człowieka ukamienować.
        • Gość: Yza jestem grzesznikiem, więc muszę milczeć i "ruki po IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 08:24
          szwam"? Nie wolno mi skrytykować innego grzesznika? Czy tylko takiego, który
          zgrzeszył mniej ode mnie? A może mogę krytykować tylko takiego, który nagrzeszył
          więcej? To jest bardzo logiczny post.
    • Gość: MAXX Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.03.07, 21:33
      Najbardziej to mnie w tej sprawie wkurza ,iz zamiast przyznac ,że gosc sie
      nawalil i zasnąl na lawce ,a potem psom kazal spadac ....zaczyna się robic
      CYRK -że niby on chory ,że stres,że pomroczność jasna ( ś.p.Falandysz się
      klania) - jakbym to ja nawalony odszeknąl cos pieskom ,to w mediach by najwyżej
      o kolejnym degeneracie-alkoholiku napisali,że dzielna policja kolejnego
      zwinęla......ale ON to KTOS -z nim tak po prostu nie można .........i znów są
      równi i równiejsi wobec prawa.........
    • Gość: spostrzegawczy Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwości IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.03.07, 21:37
      Juz po przeczytaniu tego artykulu golym okiem widac ze PIS ukreci leb sprawie a
      radny bedzie ofiara POLICJI
      • Gość: zyga Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.03.07, 21:57
        mysle,ze to jest problem szerszy istniejacy w PIS.najpierw Wladek powoluje sie
        na swoje znajomosci z wysoko postawionymi aby zostac dyrektorem WORD.potem sie
        wypiera.tez radny.teraz Robert straszy znajomymi,oczywiscie po pojaku.tacy sa
        radni PIS.taka jest IV RP.bron mnie panie boze od takich pomocnikow Prezydenta
        iPremiera-panow K..
        • Gość: Gosc dnia Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.03.07, 22:03
          Nie zdziwi mnie fak jak PIS bedzie chcial sprawie ukrecic
          leb.Najlepiej udawac wariata.Ale wariat lekarzem, czy radnym?
          • Gość: Iwa Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 08:33
            Ręce opadają, honorek wisi Panie Doktorku
            • Gość: ira Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 08:38
              I jak Ci biedni starsi ludzie maja teraz iść do dr z depresją, z traumą lub z
              chorobą alkoholową. A może będą chodzić do JADŹKI i tam w nocy w dobrej formie
              panowie lekarze będą leczyć ich. Powodzenia.
        • Gość: Yza PiS to zbieranina szumowin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 08:28
          Większość z PiS-uarów to karierowicze. W porę wyczuli skąd wieje wiatr. Ani im w
          głowie naprawa państwa, a na pewno wisi im prawo i sprawiedliwość. Im chodzi o
          własne koryta i kieszenie. Śledzę te nazwiska od 18 lat, np. takiego Drozda.
          Parę ekip uz zaliczył. Może już starczy?
    • Gość: z Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.03.07, 22:07
      Czy trauma dla radnego byly całonocne występy i balanga?To jest kpina z prawa i
      Ziobry.Dlaczego naraża sie podatnikow na dodatkowe koszty przez powolywanie
      biegłych?
    • Gość: haha SAPA - prawdziwe oblicze IVRP - zakłamany bufon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.07, 22:10
      kolesiostwo i nic więcej
    • Gość: mon Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.03.07, 22:26
      cwaniaczek pijaczek
    • Gość: młyn Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.03.07, 22:35
      Lekarski samorząd chce się zająć leczeniem lekarzy alkoholików. Ci, którzy nie
      zgodzą się na terapię, mogą zostać odsunięci od pracy w zawodzie
      miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,3995818.html
      Coś dla naszego kolesia Roberta
    • Gość: Pan C. Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 22:48
      W świetle informacji, jakie uzyskaliśmy za pośrednictem mediów, wydaje się, że
      sprawa już od samego pocztątku jest przegrana. Policja twierdzi bowiem, że są
      w jej posiadaniu nagrania świadczące o skandalicznym zachowaniu się radnego; tą
      sprawę odłóżmy więc na bok.

Zastanówmy się natomiast, czy lekarz, wprawiając się w stan nietrzeźwości, mógł
      przewidzieć to, iż doprowadzi się do stanu uniemożliwiającego bądź
      ogranczającego możliwość rozpoznania znaczenia lub kierowania swoim
      postępowaniem.

Od ludzi zawodowo zajmujących się pewnymi dziedzinami życia, oczekuje się
      więcej. W swej praktyce napotykają bowiem oni na sytuacje, z którymi większość
      z nas nigdy nie ma do czynienia. Ich wiedza, poza tą nabytą w trakcie nauki, w
      dużym stopniu pochodzi też i z doświadczenia. Wydaje mi się zatem, że lekarz -
      i to z wieloletnią praktyką - powinien zdawać sobie sprawę z ewentualnych
      następst, jakie w danym przypadku niesie za sobą spożycie alkoholu. Szczerze
      powiedziawszy, do większości z tych następstw nie trzeba szczególnej wiedzy
      medycznej. Na każdym bowiem leku, dokładniej - na ulotce- są wyszczególnione
      wskazania/przeciwskazania/ewentualne interakcje. Zażywając lek i pijąc, robimy
      to na swoje ryzyko.
      Podobnie ma się ze stresem, traumatycznymi przeżyciami, depresją. Nie jest
      żadną tajemnicą, że ludzie niejednokrotnie właśnie dlatego piją, gdyż nie
      potrafią sobie z czymś poradzić. Lekarz, jak nikt inny powinien sobie zdawać
      sprawę, że w pewnych okolicznościach należy po prostu zapomnieć o piciu..

To nie wszystko. Zwróćmy uwagę, że badanie alkomatem wykazało tu ok. 1,78
      promila alkoholu we krwi, a więc S. był w stanie upojenia alkoholowego.

W związku z powyższym, tłumaczenie jednego z zielonogórskich prawników, mimo,
      że nie pozbawione sensu, uważam w tym przypadku za trudne do zaakceptowania.
      Lekarz, z racji wykonywanego zawodu, mógł przewidzieć, że wprawi się w stan
      nietrzeźwości lub odurzenia powodujący wyłączenie lub ograniczenie
      poczytalności.
      • Gość: józek student Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.03.07, 00:16
        Bardzo słuszne uwagi!
      • Gość: Pan M. Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.03.07, 09:21
        moze nie wiemy wszystkiego..., sa rzeczy ktore sie jednak zdarzaja. Proponuje
        odczekac chwile, potem ferowac wyroki.
    • Gość: zgora tez bym sie zdenerowal na propozycje policjantow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 07:16
      i by pakowac bez powodu do izby
    • Gość: tylda Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwości IP: *.ztpnet.pl 19.03.07, 07:43
      to wina policji ! bo przeważnie oni sami zaczynaja prowokowac ludzi ! jak sobie
      spokojnie człowiek siedział na ławce to musza zaczepiać ! a na izbe za brak
      dokumentów ??? dlaczego nie zaproponowali odwiezienie do domu ??? sami jak sie
      napiją to udają cwaniaków że im wszystko wolno ,bo po nich moga jedynie
      przyjechac kolesie z pracy !!! a co sapa inny człowiek i nie może wypic
      sobie ??? przeciez piwo i wóda są ogólnie dostepne dla ludzi a nie dla
      zwierzat !!! trzymaj sie ROBERT jesteśmy z Tobą !!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ella Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.gala.net.pl 19.03.07, 08:17
        a niby dlaczego mieliby go odwozić do domu????? i napisz może jeszcze, że
        policyjnym radiowozem,bo biedaczek PISiorek się nawalił i nie może sam trafić
        do domku???? Bez przesady, to przecież normalny człowiek tak jak ja czy ty, nie
        ma dla mnie znaczenia w tym momencie, czy on jest lekarzem czy radnym, nawalił
        się, nie miał dokumentów to powinien zostać potraktowany tak samo jak
        przysłowiowy Kowalski. Ciekawe czy twoje zdanie byłoby taie samo gdyby chodziło
        o kogoś ze znienawidzonej przeciwległej sceny politycznej???
        • Gość: zx Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.03.07, 09:30
          Teraz wiem dlaczego Ludzie Wyksztalceni, takze Lekarze z Polski uciekaja, w
          Niemczech gdzie mieszkam Policjanci szanuja Lekarzy i odwrotnie jest wzajemny
          szacunek i porzadek. Naturalnie Ella jest biedna i pozostanie biedna - bo sie
          glupia urodzila. Nalezy sie zastanowic co tu pozostanie jak juz ten ostatni
          wyksztalcony z Polski wyjedzie, Ella bedzie jeszcze bardziej biedna...
          • Gość: ella Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.gala.net.pl 19.03.07, 09:49
            prawdopodobnie też jesteś lekarzen sądząc po diagnozie jaką mi postawiłeś.. ja
            przynajmniej nie jestem tchórzem, a co do rozumu hmmm... nie będę
            polemizowała...
            pozdrawiam
          • Gość: znawcaTematu Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 10:10
            Ci co uciekli już żałują.A tacy jak Sapa nie wyjadą,bo za dobrze w Polsce
            mają.I nie porównaj standartów pracy lekarzy na zachodzie.Owszem zarabiają
            więcej,ale stosunek do pacjenta też jest inny i podlegaja prawu jak każdy inny
            obywatel.
          • Gość: r polska policja jeszcze sie nie nauczyla,ze ma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 12:24
            pomagac obywatelowi w potrzebie, i nie jest WAZNE czy jest pijany czy trzezwy,
            bo pijany to tez czlowiek i swoje prawa obywatelskie MA!!
    • Gość: spolegliwy Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.tpn.ceron.pl 19.03.07, 07:53
      Mimo wszystko uważałem R Sapę za człowieka honoru i w tej przykrej dla niego
      sytuacji, złoży poprostu rezygnację z pełnionych funkcji publicznych. Stało się
      inaczej, do tego chce wykorzystać swoje zawodowe układy, a to już zaczyna
      brzydko pachnieć. Moj syn /alkoholik/, w podobnej sytuacji bez wahania zawarł
      z policją ugodę o dobrowolne poddanie się karze. I kto tu jest człowiekiem
      honoru? Przypomnę w tym miejscu sprawę byłego szefa palestry zielonogórskiej,
      który aktualnie obok Sapy zasiada w sejmiku wojewódzkim. Z licznych artykułów
      prasowych wynika, ze jest pośrednio odpowiedzialny za smierć niejakiego
      Łapkowskiego - o innych mniejszych grzeszkach nie wspomnę. Dzięki układom
      zawodowym wśród ludzi decydujących o stanowieniu i stosowaniu prawa, pełni
      dzisiaj funkcje publiczne, a funkcjonarjusze CBŚ, którzy próbowali rozwiązać tę
      zagadkę znależli się za kratkami. Oto polska rzeczywistość, w zderzeniu z 2
      Art. Konstytucji RP, którego brzmienie przypomnę: "Rzeczpospolita Polska jest
      demokratycznym państwem prawnym, urzeczywiistniającym zasady sprowiedliwości
      społecznej". Kabaret to, czy paranoja?.
      • Gość: obserwator Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: 81.15.171.* 19.03.07, 08:51
        I jeszcze jedno.

W tej sytuacji czym różni się grupa pijanych ubliżających Policji pseudokibiców
        od radnego PiS? Przecież oni też są w wielkim stresie (powiedział bym nawet, że
        w większym) i prawie na pewno działają pod wpływem silnych emocji, do tego w
        psychozie tłumu i nie są w stanie prawidłowo ocenić swoich czynów. Więc z
        automatu pod 24 godzinne sądy nie powinni stawać.
      • Gość: Pan C. dr S. bohaterem :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 12:42
        Jest jeszcze jeden sposób, w jaki może wytłumaczyć się dr S. Bardzo prosty :)

Dr S. zrobił to wszystko celowo. Zrobił to dla nas, obywateli. Jest bohaterem.
        Wiedział co robi. Wprowadził się w stan upojenia alkoholowego. Usiadł na ławce
        i przysnął, licząc, że prędzej czy później zainteresuje się nim Policja. Tak
        też się stało.
        Gdy doszło do konfrontacji, do słownej przepychanki, dr S. odmówił
        podporządkowania się Policji w akcie OPBYWETELSKIEGO NIEPOSŁUSZEŃSTWA. On po
        prostu nie zgadza się na to, by obywateli zwozić do izb wytrzeźwień,
        skandalicznego reliktu komunizmu. Dr S. decydując się na takie posunięcie
        godził się z tym, że zostanie aresztowany i że poniesie tego koszty. Zrobił to
        po to, by zwrócić uwagę na niehumanitarne traktowanie przebywających w izbach
        osób, na niezgodne z jego poczuciem sprawiedliwości pozbawianie ich wolności.

:)
    • Gość: abc Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwości IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.03.07, 09:04
      wrobili go
    • Gość: ZeZ Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: 82.160.254.* 19.03.07, 09:08
      W tej sprawie jedna rzecz jest niebezpiecznie symptomatyczna – to postawa
      prokuratury.
      Jestem przekonany , że gdyby miejsce tego napitego „wybitnego” polityka PiS
      zajęła jakakolwiek inna osoba, to dzisiaj znalibyśmy już wyrok 24-godzinnego
      sądu, a prokuratura w gazetach chwaliłaby się, jak to potrafi w ekspresowym
      tempie przygotować skuteczny akt oskarżenia. Gdyby zaś skazanym delikwentem był
      działacz organizacji kontestującej pisowskie rządy, to sukces ten byłby
      wielokrotnie większy. No ale jest jak jest, napił się kto się napił, narozrabiał
      kto narozrabiał. Co więc robi prokuratura? – T.łumaczy, że radny być może ma coś
      z głową, że sprawa nie jest prosta, że trzeba i konsultacji i obserwacji i
      diabli wiedzą czego jeszcze. W związku z tym sprawy w trybie sądu 24-godzinnego
      nie można przeprowadzić!
      Trudno i darmo, ale tłumaczenie to zupełnie mnie nie przekonuje. A właściwie
      przekonuje do tego, że jeżeli zamierza się ktoś w naszym mieście solidnie
      nawalić, to bezpieczniej wcześniej zaopatrzyć się w legitymację jedynej prawej i
      sprawiedliwej partii można bowiem liczyć na pewne ulgi w traktowaniu takiego
      delikwenta.
      A swoją drogą słysząc o tym, że rządzą nami ludzie, co do których zachodzi
      podejrzenie, że cierpią oni na zaburzenia psychiczne to muszą powiedzieć, że od
      jakiegoś czasu to podejrzewałem – sądziłem jednak, że moje podejrzenia
      potwierdzą lub je obalą lekarze, a nie prokuratorzy.
    • Gość: raf. Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.ztpnet.pl 19.03.07, 10:38
      gatz. a miało byc tak dobrze , miało nie byc świetych krów [ o to walczylismy w
      80 r i co jest ? są świete krowy ale z inego nadania .
    • Gość: w zlikwidowac izby wytrzezwien i policje i bedzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 12:22
      dla wszystkich lepiej i TANIEJ!!!
      • Gość: RP pomrocznośc jasna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 13:32
        Zatrważającym jest, że już z artykułu wynika jasno sposób obrony szanownego
        delikwenta przed wymiarem spraiwdliwości. CHWILOWA NIEPOCZYTALNOŚĆ spowodowana
        lekami i tylko niewielką dawką alkoholu. Pracę magisterską można o tym napisać.
        Niech żyje pokłosie pomroczności jasnej. Bo w końcu kto jak kto, ale pan doktór
        wraz z kolegami biegłymi lekarzami nie takie rzeczy w opinii ma szanse
        powymyślać. Pozdrawiam wszystkich (jeszcze) trzeźwo myślących.
    • Gość: ww Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 13:50
      Nie jest istotne to, że wychlał i to że ubliżał i to,że powoływał się na
      znajomości, ale istotne jest to jak to wszystko się skończy. Widząc jak
      postępuje PIS to jestem przkonany, że jeśli potwierdzą sie zarzuty to władze
      partii wyciągną, surowe konsekwencje w stosunku do doktora. Patrzcie i uczcie
      się postkomuniści jak takie sprawy się załatwia. Przy okazji przypomina mi sie
      pewien prominentny SLD-owiec, który na imprezie wystawniczej w Gorzowie latał
      po pijanemu z gołą dupą i nic ..... . To były czasy III RP niezapomniane he,
      he, he
    • Gość: zezik Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwości IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.03.07, 15:01
      Tak to właśnie wygląda, gdy...sytuacja przytrafi się hmm. powiedzmy
      nie "dziadowi" Zapowiada się nowy przypadek pomroczności jasnej.
      • Gość: Gość Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.03.07, 15:51
        Jak bybłby uczciwy to zrezygnowałby z bycia radnym. Ludzie nie wiedzieli, że
        wybierają człowieka chorego.
      • Gość: ELE Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.ztpnet.pl 19.03.07, 16:30
        ZEZIK skadal ! skadal ! juz jest pomrocznosc jasna .
    • Gość: przeciwniczka pis Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 16:10
      to prawda ze jest bufonem i uwaza ze jako PiS stoi ponad prawem!!! ale mimo
      wszystko troche szkoda faceta!
    • Gość: wq Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 16:14
      Ostatni news: przeprosił wyborców, ale coś kręci, że nie pamięta co się z nim
      po wyjściu działo.. no to już znamy jego linię obrony;

Swoją drogą słyszałem, że sytuacja była zgoła inna: S. awanturował się w
      lokalu, krzesłami rzucał; przyjechała policja, nie wiedzieli co z nim zrobić
      (bali się) i zadzwonili do szefa; ten nakazał im zawieść go na jakieś badania
      psychiatryczne, co by 24godz. sądu nad nim nie było..

Osobiście sądzę, że jest to zwykła plotka, ale.. ale.. aleeee... :)
      • Gość: Jasio Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 19:12
        Panie Waldku, czy to Pan ?
    • Gość: ele. Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.ztpnet.pl 19.03.07, 16:27
      panie Perdej , chwilową niepoczytalnoscia moze tłumaczyc sie KAZDY ! złapany
      pijak ! to po co są sady 24 ? , powtarzam kazdy złapany na pijastwie i złym
      zachowaniu teraz bedzie sie tłumaczył chwilową niepoczytalnoscia ! APEL ! do
      pana prokuratora Pardeja ! po tej pana kompromitacji podaj sie pan do
      dymisji !!! bo nie ma pan moralnego prawa juz cokolwiek robic ! WSTYD !
      • Gość: spieprzajdziadu Re: Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 17:11
        czy chory psychicznie lekarz nie powinien stracić prawa do wykonywania zawodu?
        co wiecej, umożliwienia mu dalszej pracy to narażenie życia pacjentów...panie
        prokuratorze...!
    • Gość: Bliźniak Jak radny PiS podpadł ministrowi sprawiedliwości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 18:05
      Z naszą władzą tak już jest,jak złapie stanowisko to wydaje im się,że oni to są
      paniska a reszta to chołota,ten scenariusz był wiele razy przerabiany,temu panu
      PIS powinien szybko podziękować,nie może tak być żeby reprezentujący władzę
      dawali zły przykład.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka