Dodaj do ulubionych

Wczoraj Robert S. Dziś Dariusz K. Obaj z PiS.

19.03.07, 22:48
Obaj uczą nas jak należy unikać Sądu 24 godzinnego. Po złapaniu, w razie
kłopotów za wszelką cenę "zachorować". W ten prosty sposób zyskujemy na
czasie. Brawo panowie z PiS. Niezła lekcja poglądowa.
Obserwuj wątek
    • Gość: waldi Re: Wczoraj Robert S. Dziś Dariusz K. Obaj z PiS. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 23:09
      Kto to jest Dariusz K ???
      • Gość: grzesiek234 Przeczytaj artykuł. IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.03.07, 02:28
        Dariusz K. to dyro jednej ze szkół w Sulęcinie. jechał po pijaku (1,5) a do
        tego uciekał przed Policją. Jest z PiS - zobaczymy co mu zrobia.
        • Gość: zyzio tylko dyrektor czy tez nauczyciel? i czego Dariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 07:19
          K. uczy mlodziezy?
          moze jset tez insruktorem prawa jazdy lub egzaminatorem w WORD Zielna Góra?
          • Gość: qqryq masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 09:57
            To już nie czasy pomroczności jasnej, to już wyższa szkoła europejska.
            Jak uniknąć, aby być czystym.
            Pan M.Ast mówi, że ten pan (chodzi o Sapę) nie jest już członkiem partii,
            oczywiście do wyjaśnienia sprawy, ale już lepiej ją ukrócić i mieć spokój.
            Pan Sapa wie co robić tzn. udawać depresję, nie pamiętać, bo wtedy nic mu nie
            zrobią. Ludzie pisu są tacy sami jak pomarańczowi czy czerwoni, ale może
            bardziej portkami trzęsą.
            Trzeba pamiętać, że to też policyja napewno też jest winna, ja im nigdy nie
            ufam, bo niejednego człowieka zniszczyli, a szczególnie w Czerwonej Górze gdzie
            pisy i PO jeszcze trzymają czerwonych u władzy. Nie inwestują w nowe firmy i
            rozwój miasta (tylko we własnym zakresie), a teraz to skutkuje właśnie takimi
            zachowaniami i przegranymi wyborami, bo jedność jest wśród czerwonych wojskowych
            i policjantów.
            Trzeba odpowiedzieć sobie na pytanie czy pan Sapa zrobił coś złego śpiąc na
            ławce w mieście??? i czy policja musi wszystkich zabierać do Izby Wytrzeźwień?.
            • Gość: ziutek Re: masakra IP: *.ztpnet.pl 20.03.07, 10:47
              > Trzeba odpowiedzieć sobie na pytanie czy pan Sapa zrobił coś złego śpiąc na
              > ławce w mieście???

Zrobil cos zlego obrazajac policjantow, a nie spiac na lawce.

> i czy policja musi wszystkich zabierać do Izby Wytrzeźwień?.

Pytala sie go czy jest w stanie sam dojsc do chaty.
              • Gość: anna W nas siła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 11:55
                To co zdarza się czasem pisowcom, to jest "pikuś" w porównaniu z tym co robili
                wasi idole przez 17lat, młodzi nie pamiętają. Górą Kaczory!

wiadomosci.onet.pl/1,15,11,28637380,78841738,3682515,0,forum.html
                • Gość: wq przewartościowanie wartości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 12:08
                  a kaczorry to się urodziły dopiero przed wyborami?
                  AWSiaki z nich były jak trza! dziś występują jako PiS i odcianają się od
                  wszystkiego, czego wcześniej byli współtwórcami

Na współpracowników "moralnej odnowy" wybrali sobie szlachetnych członków
                  Samoobrony i LPRu, zaś za ojca chrzestnego tego potworka - o.Rydzyka
                  • Gość: anna Re: przewartościowanie wartości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 12:24
                    Do wq-twój słowotok to słowotok lewackiego eksponatu z muzeum osobliwaści.

• Gość: wq tak... wszyscy kochają PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 13:11
                      muzeum "osobliwaści"? lewacki eksponat? słowotok? co to za język?
                      Gomułka by się go nie powstydził, ale co ty możesz o tym wiedzieć, twoja pamięc
                      kończy się "na wczoraj"
                      • Gość: anna do wq IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 13:33
                        do wq-wyobraziłam sobie, że jesteś niewysokim mężczyzną, obgryzającym paznokcie
                        z niepokoju,który jest w tobie, nosisz buty - rozm.39, a jeśli tak to pojawia
                        się pytanie: w jaki sposób w takich małych butach może zmieścić się tyle słomy;
                        psujesz urodę krajobrazu i zanieczyszczasz powietrze, i tak na marginesie to na
                        Berdyczów, na Berdyczów
                        • Gość: wq do ANNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 13:56
                          Znów ten język..
                          Spróbuję grzecznie ci odopwiedzieć, co może być dla Ciebie - biorąc pod uwagę
                          poziom, jaki sobą reprezentujesz - niezrozumiałe.

Wyobraźnia czasem płata figla i niestety nie wpasowuję się w twój ideał
                          męskości. Rrozumiem jednak skąd u ciebie taki gust. W końcu prezydent, premier,
                          jeden wice-premier nie są raczej rosłej postury.

Jeśli zaś chodzi o mnie, to czytając tw posty - nie wiem dlaczego - mam przed
                          oczyma starszego już mężczyznę, który podaje się za kobietę. Naprawdę, sam nie
                          wiem dlaczego tak myślę. Może to ten twój "słodki" język, jakim raczysz inaczej
                          myślących, a może ten trącący myszką "na Berdyczów"?
                        • Gość: xxx Re: do wq IP: 217.153.100.* 20.03.07, 14:57
                          > wyobraziłam sobie, że jesteś niewysokim mężczyzną, obgryzającym paznokcie
                          >
                          > z niepokoju,który jest w tobie, nosisz buty - rozm.39, a jeśli tak to pojawia
                          > się pytanie: w jaki sposób w takich małych butach może zmieścić się tyle słomy

A to pytanie zadaj najlepiej braciom K.

:)))))
            • Gość: ele. Re: masakra IP: *.ztpnet.pl 20.03.07, 11:52
              gosc . ggryg to typowy smrodzasz ! figura pokretna jak cały PIS w Ziel.
              Górze ! puszcza śmierdzące bąki ze cos czerwoni ze cos PO ,a tak naprawde to
              Sapa jest niewinny ! to pomrocznosc jasna ! gosciu jestes typowy smrodzasz co w
              towarzystwie cuchnące baki puszczasz !
              • Gość: qqryq masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 13:50
                napisałem prawdę i to cię tak rozbolało, ale dalszy dialog z tobą jest bezsensu
                widać, że żyjesz jeszcze w większym smrodzie.
                ps. winna to jest twoja matka, że latała z jednego i na drugiego kwiatka.
                • Gość: anna wq wypisz wymaluj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 13:59
                  Coś ze Szpota o kim misiu? o tobie

Nie może być! Przeciera oczy,
                  myśląc, że kac go jeszcze mroczy,
                  potem paznokcie w ciało wbija,
                  lecz wszystko na nic! Widzi ryja!

Ogląda w lustrze ryj krytycznie -
                  no, nie jest znowu tak tragicznie!
                  Od twarzy znów tak różny nie jest!
                  Więc gdy poleje go yardleyem,
                  da na to krem, a potem puder,
                  odróżnić będzie można z trudem...

• Gość: wq Re: wq wypisz wymaluj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 14:25
                    anno, miej litość, dr Robert może to czyta!
                    • Gość: anna Re: wq wypisz wymaluj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 15:09
                      To co dziś dzieje się z mediami to woła o pomstę do nieba, przez 17-lat nie
                      zauważały niczego zdrożnego w zachowaniach co poniektórych osób publicznych
                      hołdując strusiej zasadzie: głowa w piasek(zamilczany skandal z bolącą golenią"
                      A. Kwaśniewskiego
                      ledwostojącego nad grobami pomordowanych w Katyniu, na Białorusi wchodzącego
                      przez bagażnik
                      do pojazdu-wynik upojenia alkoholowego, "pomroczność jasna" obecnie posła J.
                      Wałęsy itp. itd, mnóstwo tego było, zawsze cicho,sza), pytam: gdzie byli
                      wówczas dzisiejsi bohaterowie dziennikarstwa-Lis, Morozowski, Olejnik, i cały
                      ten "rój"-jak ich nazywa Ziemkiewicz w michnikowszczyźnie. Rzeczjasna nic nie
                      tłumaczy zachowań typu "pan dr. spał na ławce"

Śmierdziel

Przyszedł śmierdziel do ogrodu
                      I stwierdził,
                      Że się ktoś dopuścił smrodu,
                      Bo śmierdzi.

Stanął śmierdziel, żeby fakt ten
                      Ustalić
                      I cos w związku z tym nietaktem
                      Uchwalić.

Więc się śmierdziel zebrał licznie
                      W drzew cieniu,
                      Protestując energicznie
                      W imieniu.

Potem ruszył po ogrodzie
                      Pochodem,
                      Krzycząc: "Hańba! Precz, narodzie,
                      Ze smrodem!"

Krzyczał, ryczał, ducha sławił
                      (Nie ciało),
                      Ale gdzie się tylko zjawił -
                      Śmierdziało.

Z tego morał się wywodzi
                      Dla wielu:
                      Nie protestuj, gdy sam smrodzisz,
                      Śmierdzielu.

• Gość: wq Jeszcze nie zapomniałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 15:56
                        Jeszcze nie zapomniałem
                        Tłustych świętych, którzy wszystko mogli
                        Jeszcze nie zapomniałem
                        Wycierania ryjów narodowym sztandarem
                        Pamiętam dokładnie
                        Słodką mowę, która nic nie znaczyła
                        To nie tak dawno
                        Propaganda wszystko tłumaczyła

A teraz znowu to widzę
                        A teraz znowu to słyszę
                        To wali się na mnie
                        Ze wszystkich stron
                      • Gość: 123 Re: wq wypisz wymaluj IP: *.ztpnet.pl 20.03.07, 23:24
                        Pomyliłaś braci - na "pomroczność jasną" cierpiał Przemysław W. :)
                      • Gość: do anny Re: wq wypisz wymaluj IP: *.ztpnet.pl 21.03.07, 21:35
                        No na szczęście są jeszcze media, na których redaktora naczelnego nie wstawiono
                        jakiegoś PiSiora, który będzie pisał poematy o prezesie JK:) PiS zawładnął
                        wiele mediów, w których nie ma prawa byćinformacji antyPiSowskiej, tym bardziej
                        trzeba sie cieszyc ze sa jakies obiektywne:) A Tobie polecam dobrego doktora -
                        doktora S. buhehehe
                        • Gość: alek Re: wq wypisz wymaluj IP: *.ztpnet.pl 21.03.07, 23:30
                          > No na szczęście są jeszcze media, na których redaktora naczelnego nie wstawiono
                          >
                          > jakiegoś PiSiora, który będzie pisał poematy o prezesie JK:) PiS zawładnął
                          > wiele mediów, w których nie ma prawa byćinformacji antyPiSowskiej,

No fakt troche ich jeszece jest
                          TVN,TVN24, Polsat, super stacja,tv4,wyborcza, newsweek,polityka,radio z,lubuska....

tym bardziej
                          >
                          > trzeba sie cieszyc ze sa jakies obiektywne:)

Twoj usmiech na koncu jest bardzo wymowny
                          • Gość: do alka Re: wq wypisz wymaluj IP: *.ztpnet.pl 22.03.07, 21:36
                            Uśmiech jest na pochybel czarnym:)
                            Są media obiektywne i są propisowskie.
                            Bezczelność PiSu w przejęciu TVP sięgnęła zenitu.
                            A ja chce aby media panstwowe byly niezależne, a nie proPisowskie.
                            jasne?:)
                        • Gość: BRRRR Re: wq wypisz wymaluj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 01:15
                          Tia TW. POSAT, UB24,I CAPO DI TUTTI
                • Gość: ele. Re: masakra IP: *.ztpnet.pl 21.03.07, 09:03
                  do ggryg . ty brudasie prawicowy ! co ci moją matka zawiniła ? czy znasz ją ?
                  tak to typowe dla brudasa i smrodzarza prawicowego obrazac rodziców .
                  • Gość: Tata i Mama masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 14:13
                    Ele przecież ty już nie jesteś naszym dzieckiem!.
                    Takiego djabła jak ty, to nawet tu w piekle wszyscy mieliśmy dość!!!

Ps. Uświadom synu to sobie, że coś od tej brudnej polityki poprzestawiało ci się
                    w głowie.
    • Gość: Lech Re: Wczoraj Robert S. Dziś Dariusz K. Obaj z PiS. IP: *.gorzow.mm.pl 20.03.07, 12:51
      Pisuary achowują się niegodnie.Pchają się do koryta. Ci, którzy dadzą się
      złapać na pijaństwie uciekają sie do małych, głupich wykrętów. To jest ta ich
      IV RP. Tyle tylko, że pomroczna. Gęby pełne frazesów o prawie i sprawiedliwości
      w w praktyce jedno wielkie szambo. Tak zachowuje się hołota a nie pożal się
      Boże " politycy". Widać twoarzystwo Leppera, Łużwińskiego, Hojarskiej i innych
      ma wpływ na Pis. Brawo, oby tak dalej. Wybory coraz bliżej. Wykształciuchy z
      łżychelit pogonią to podejrzane towarzystwo...
      • Gość: alek Re: Wczoraj Robert S. Dziś Dariusz K. Obaj z PiS. IP: *.ztpnet.pl 20.03.07, 15:33
        Pisuary achowują się niegodnie.Pchają się do koryta.

spokojnie kulturalny wykszalciuchu, spokojnie.
        Idac do wyborow, wygrywajac je = pchac sie do koryta tak ??

Wykształciuchy z
        > łżychelit pogonią to podejrzane towarzystwo...

Tak tak, oczywiscie.
        Przeciez media sa super obiektywne, przekazuja tylko info.

W ost. miesiacach, napita poslanka PO jechala po pijaku , Jeden z dziennikarzy
        " co to przeciez wypila tylko jeden kieliszek, nic sie nie stalo"
        Dwoje napitych poslow PO dobijali sie do pokoju hotelowego poslanki samoobrony.
        Mala wzmianka w mediach.

Polutycy sld .... golen, kropelki na serce, plyn do wycieraczek...dalej w sld,
        Nie ma o czym mowic.

Taka Polska wlasnie.

Ps. kto to Dariusz K ??
        Znany na caly swiat polityk PiS ???
        • Gość: anna Moralność III R.P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 16:21
          Doskonale zobrazowała kataryna na swoim blogu, co mówili wtedy: Żakowski, Lis,
          Kuroń i inni "nauczyciele", a co mówią dziś.

kataryna.blox.pl/2007/03/Z-dedykacja-dla-Jacka-
          Zakowskiego.html#ListaKomentarzy
          • Gość: Piotr Re: Moralność III R.P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 17:08
            Musimy pamiętać że prawie wszystkie przekręty w SLD wyszły za czasów SLD.A PiS-
            uary teraz szukają różnych przekrętów i nic.Zlikwidowali WSI/notabene kiedyś
            odpowiedzą przed trybunałem stanu za to i nic nie znależli pare naciąganych
            spraw przez tego psychicznego gościa z którego cały kraj się śmieje.
            • Gość: marek Re: Moralność III R.P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 17:18
              Nie bój się koleś- ubecja wyćwiczona w niszczeniu, lecz dowody są na
              mikrofilmach choćby w Moskwie i nietylko; w odpowiednim dla nich czasie
              zrobią "podrzutki"
        • Gość: ele Re: Wczoraj Robert S. Dziś Dariusz K. Obaj z PiS. IP: *.ztpnet.pl 21.03.07, 09:08
          alek pełna zgoda co do PO ! tylko nie oto nam chodzi !chcemy równego
          traktowania ludzi , bo po co te frazesy o prawie i sprawiedliwosci ? jak
          radnego posyła sie do psychologa a innego do sądu 24 godz ! ? zawinił finita
          sąd 24 godz i wyrok ! a my mu mogli by wspułczuc ! tyle . ale wtedy by była
          sprawiedliwos i prawo.
    • Gość: Janek SLD chociaż nie udawało. Oni byli tacy naprawdę. IP: *.ztpnet.pl 20.03.07, 23:05
      A PiSiaki? Faryzeusze po prostu. Gdzie odnowa? Gdzie prawda? Alkoholizowanie
      się SLD czy PO nie jest alibii dla PiS. Proste.
      • Gość: mekusto Re: SLD chociaż nie udawało. Oni byli tacy napraw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 08:46
        Racja!
        • Gość: paweł My oddajemy cześć... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 11:41
          ..jak goleń oddawała cześć:
          cz.I

www.youtube.com/watch?v=g8N_EG7jJ5U
    • Gość: łysy Są tacy sami jak SLD. Tak samo bronią kolesi. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 14:19
      Nic dodać nic ując. Republika kolesiów trwa.
      • Gość: jojo Re: Są tacy sami jak SLD. Tak samo bronią kolesi. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 16:09
        mp3.wp.pl/ftp/s/84/84355.mp3?fname=Pawel_Kukiz_%26_Piersi-virus_sLd
        • Gość: karo ja wiedziałem, że internauci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 16:12
          to mądrzy, rozsądni ludzie; spox

• Gość: dod Re: ja wiedziałem, że internauci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 17:15
            te wpisy może zrobić jeden gó..arz z młodzieżówki PiS w ciągu 20
            minut.Natomiast sondaż który bardzo często jest na onecie pokazuje prawdziwe
            poparcie które wacha się od 5-10% oczywiście dla kartofli.
            • Gość: alek Re: ja wiedziałem, że internauci IP: *.ztpnet.pl 21.03.07, 18:54
              > poparcie które wacha się od 5-10% oczywiście dla kartofli.

Tak i 95% poparcia dla cieniasow z PO i zeby bylo smieszniej 40% dla bandziorow
              z sld :P

szkoda tylko ze podczas wyborow jest inaczej co :P
            • Gość: rico Re: ja wiedziałem, że internauci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 21:00
              Pan, panie emerytowany ubeku, nie byłby w stanie tego wpisać, bo wieczorem
              po flaszcze z drugim ormowcem nie jest pan w stanie odróżnić kompa od swojej
              kozy.
    • Gość: zadra10 Re: Wczoraj Robert S. Dziś Dariusz K. Obaj z PiS. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 09:21
      W temacie jest meritum dyskusji. Fakty sa takie, że Sapa i ten drugi nawalili
      się, a przecież są z tej "moralnej strony spoleczeństwa". Nie piją, nie palą, w
      niedzielę chodzą do kościoła i siadają w pierwszym rzędzie oraz przeprowadzają
      staruszki przez jezdnię. Chodzi o to, że przed kamerami pouczają innych jak
      żyć, a sami robią swoje.
      • Gość: ordynacka oleksy pierdnął-a fe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 15:33
        fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/oleksy-zachowuje-sie-jak-kretyn,886311,2943

wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8783154&rfbawp=1174573888.933&ticaid=136e8
        • Gość: gaucho Re: oleksy pierdnął-a fe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 15:37
          Jaka piękna tragedia.

kataryna.salon24.pl/index.html
          • Gość: rico Re: oleksy pierdnął-a fe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 15:46
            Czy naprawdę Olek mógłby udusić Józka?

www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=36627
            • Gość: alek Re: oleksy pierdnął-a fe IP: *.ztpnet.pl 22.03.07, 15:50
              SLD to jest dobra partia !!!
              Kaczki sa zle.

Nawet jesli tam w wa-wie sa zli ludzie w sld to ja sie nie martiwe bo wiem ze
              tutejsi liderzy sld sa ok :)
              • Gość: natasza Re: oleksy pierdnął-a fe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 16:10
                Przed chwilą W. Olejniczak zapowiedział nowe otwarcie SLD.
                To bardzo intrygujące-jak się otwiera z "grobu"?.
                • Gość: Felicjan Re: oleksy pierdnął-a fe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 16:23
                  No i jak tu nie zgodzić się ze słowami piosenki Kukiza?

mp3.wp.pl/ftp/s/84/84355.mp3?fname=Pawel_Kukiz_%26_Piersi-virus_sLd
                  • Gość: ola Józef Oleksy to wizjoner IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 16:47
                    Spoko, spoko - Oleksy to młody inteligentny, dynamiczny, obdarzony talentem
                    politycznym wizjoner; jeszcze będziecie żałować tego, że przedwcześnie go
                    skreśliliście z "życia poitycznego"
                    • Gość: alek Re: Józef Oleksy to wizjoner IP: *.ztpnet.pl 22.03.07, 17:38
                      Olejniczak zapowiada nowa lewice ??
                      Zn owu !!???
                      Super hehe siedzi ze Szmajdzinskim,Senyszn i gada o nowej lewicy :P
                      Jest cieniutki i g..... moze, tam rzadzi stara sitwa co ma Polske w ......
                      • Gość: rambo Prze..ne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 17:47
                        Superniezręczna sytuacja dla Majewskiego i Wojewódźkiego: zrobią swoje programy
                        satyryczne o Olku i Józku-źle, (wynocha z tvn-u)nie zrobią tyż źle.Obadamy
                        • Gość: Andrzej Co nie zmienia faktu, iż Sapa z PiS i Dariuusz K. IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.03.07, 18:42
                          napili się i unikneli odpowiedzialnosci przed sądami 24 h. I mam wrażenie że są
                          jakoś inaczej traktowani. A Oleksy? Toż to osoba prywatna, były poseł, co gadał
                          przy kielichu z Gudzowatym. O Gudzowatym nie wypowiadam się, bo brak słów na
                          człowieka, który podlizuje się nowej władzy, ujawniając prywatne rozmowy. Wstyd.
                          • Gość: jan Arystoteles-zgodność słów z faktami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 20:56
                            Jakie masz na to dowody, że Gudzowaty sam ujawnił te taśmy, pytam masz dowody?
                            • Gość: jan Re: Arystoteles-zgodność słów z faktami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 23:48
                              No nie, bo zaraz się posikam-następne kawałki w "dzienniku"

O: Tak, zgoda. Prawda jest taka, że cały kapitalizm polityczny stworzył
                              Kwaśniewski.
                              G: I wy wszyscy
                              O: Nie, to w jego salonie...
                              G: ...nakupowali wam smokingów. Wyglądaliście jak pingwiny, ku.... w czasie
                              Bożego Narodzenia. Makabra, no.
                              O: Ja mam swój prywatny smoking.
                              www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=36593
                              • Gość: jan Re: Arystoteles-zgodność słów z faktami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 00:21
                                No to chłopaki z kabaretów mają inspirację, rewelka; najlepsze jest o
                                pasztetowej.

www.tvn24.pl/-1,1499814,wiadomosc.html
                          • Gość: nicelus Re: osoba prywatna??? IP: *.dip.t-dialin.net 27.03.07, 08:45
                            Andrzej napisał:

> A Oleksy? Toż to osoba prywatna, były poseł...

no nie! przuecież był szefem wywiadu, był ministrem spraw wewnętrznych i
                            administracji, był premierem rządu rp, był szefem rządzącej partii, oprócz
                            prezydentury rp sprawował wszystkie najwyższe funkcje partyjne i państwowe. to
                            mało? obecnie jest najbardziej wiarygodną osobą w sld.
                            :)

• Gość: Czekam na cd.. Re: Wczoraj Robert S. Dziś Dariusz K. Obaj z PiS. IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.03.07, 23:12
      • Gość: nicelus Re: Dariusz K. nie jest już dyrektorem ... IP: *.dip.t-dialin.net 27.03.07, 08:56
        wielka afera... ktoś popił i wyleciał za to ze stanowiska. jego strata.
        tymczasem moim zdaniem dla miasta istotniejsza sprawa, to pozbawione etyki
        grabie które zachłannie grabią do siebie ...

www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070327/POWIAT16/70326074

• Gość: zadra10 A co z naszym marcowym Bachusem? IP: *.ztpnet.pl 28.03.07, 18:03
          Nadal chory? Czy już może odpowiadać?
          • Gość: vts Re: A co z naszym marcowym Bachusem? IP: *.ztpnet.pl 28.03.07, 22:01
            pozuje do dzieła z brązu pt. Śpiący

• Gość: zadra10 Re: A co z naszym marcowym Bachusem? IP: *.ztpnet.pl 31.03.07, 17:10
              Po pozowaniu do rzeźby, mógłby już łaskawie oddać się w ręce sprawiedliwości,
              bo nie chce mi się już śledzić tego wątku.
    • Gość: i jak temat? i jak temat? nie ma juz sprawy? a była? hehehehehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 07:22
    • Gość: u Re: Wczoraj Robert S. Dziś Dariusz K. Obaj z PiS. IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.04.07, 17:22
      ucichło
    • Gość: gggg Re: Wczoraj Robert S. Dziś Dariusz K. Obaj z PiS. IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.05.07, 17:32
      własnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka