grzesiek234 19.03.07, 22:48 Obaj uczą nas jak należy unikać Sądu 24 godzinnego. Po złapaniu, w razie kłopotów za wszelką cenę "zachorować". W ten prosty sposób zyskujemy na czasie. Brawo panowie z PiS. Niezła lekcja poglądowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: waldi Re: Wczoraj Robert S. Dziś Dariusz K. Obaj z PiS. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 23:09 Kto to jest Dariusz K ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek234 Przeczytaj artykuł. IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.03.07, 02:28 Dariusz K. to dyro jednej ze szkół w Sulęcinie. jechał po pijaku (1,5) a do tego uciekał przed Policją. Jest z PiS - zobaczymy co mu zrobia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzio tylko dyrektor czy tez nauczyciel? i czego Dariusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 07:19 K. uczy mlodziezy? moze jset tez insruktorem prawa jazdy lub egzaminatorem w WORD Zielna Góra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqryq masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 09:57 To już nie czasy pomroczności jasnej, to już wyższa szkoła europejska. Jak uniknąć, aby być czystym. Pan M.Ast mówi, że ten pan (chodzi o Sapę) nie jest już członkiem partii, oczywiście do wyjaśnienia sprawy, ale już lepiej ją ukrócić i mieć spokój. Pan Sapa wie co robić tzn. udawać depresję, nie pamiętać, bo wtedy nic mu nie zrobią. Ludzie pisu są tacy sami jak pomarańczowi czy czerwoni, ale może bardziej portkami trzęsą. Trzeba pamiętać, że to też policyja napewno też jest winna, ja im nigdy nie ufam, bo niejednego człowieka zniszczyli, a szczególnie w Czerwonej Górze gdzie pisy i PO jeszcze trzymają czerwonych u władzy. Nie inwestują w nowe firmy i rozwój miasta (tylko we własnym zakresie), a teraz to skutkuje właśnie takimi zachowaniami i przegranymi wyborami, bo jedność jest wśród czerwonych wojskowych i policjantów. Trzeba odpowiedzieć sobie na pytanie czy pan Sapa zrobił coś złego śpiąc na ławce w mieście??? i czy policja musi wszystkich zabierać do Izby Wytrzeźwień?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: masakra IP: *.ztpnet.pl 20.03.07, 10:47 > Trzeba odpowiedzieć sobie na pytanie czy pan Sapa zrobił coś złego śpiąc na > ławce w mieście??? Zrobil cos zlego obrazajac policjantow, a nie spiac na lawce. > i czy policja musi wszystkich zabierać do Izby Wytrzeźwień?. Pytala sie go czy jest w stanie sam dojsc do chaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna W nas siła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 11:55 To co zdarza się czasem pisowcom, to jest "pikuś" w porównaniu z tym co robili wasi idole przez 17lat, młodzi nie pamiętają. Górą Kaczory! wiadomosci.onet.pl/1,15,11,28637380,78841738,3682515,0,forum.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wq przewartościowanie wartości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 12:08 a kaczorry to się urodziły dopiero przed wyborami? AWSiaki z nich były jak trza! dziś występują jako PiS i odcianają się od wszystkiego, czego wcześniej byli współtwórcami Na współpracowników "moralnej odnowy" wybrali sobie szlachetnych członków Samoobrony i LPRu, zaś za ojca chrzestnego tego potworka - o.Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: przewartościowanie wartości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 12:24 Do wq-twój słowotok to słowotok lewackiego eksponatu z muzeum osobliwaści. wiadomosci.onet.pl/1,15,11,28637380,78841738,3682515,0,forum.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wq tak... wszyscy kochają PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 13:11 muzeum "osobliwaści"? lewacki eksponat? słowotok? co to za język? Gomułka by się go nie powstydził, ale co ty możesz o tym wiedzieć, twoja pamięc kończy się "na wczoraj" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna do wq IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 13:33 do wq-wyobraziłam sobie, że jesteś niewysokim mężczyzną, obgryzającym paznokcie z niepokoju,który jest w tobie, nosisz buty - rozm.39, a jeśli tak to pojawia się pytanie: w jaki sposób w takich małych butach może zmieścić się tyle słomy; psujesz urodę krajobrazu i zanieczyszczasz powietrze, i tak na marginesie to na Berdyczów, na Berdyczów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wq do ANNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 13:56 Znów ten język.. Spróbuję grzecznie ci odopwiedzieć, co może być dla Ciebie - biorąc pod uwagę poziom, jaki sobą reprezentujesz - niezrozumiałe. Wyobraźnia czasem płata figla i niestety nie wpasowuję się w twój ideał męskości. Rrozumiem jednak skąd u ciebie taki gust. W końcu prezydent, premier, jeden wice-premier nie są raczej rosłej postury. Jeśli zaś chodzi o mnie, to czytając tw posty - nie wiem dlaczego - mam przed oczyma starszego już mężczyznę, który podaje się za kobietę. Naprawdę, sam nie wiem dlaczego tak myślę. Może to ten twój "słodki" język, jakim raczysz inaczej myślących, a może ten trącący myszką "na Berdyczów"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: do wq IP: 217.153.100.* 20.03.07, 14:57 > wyobraziłam sobie, że jesteś niewysokim mężczyzną, obgryzającym paznokcie > > z niepokoju,który jest w tobie, nosisz buty - rozm.39, a jeśli tak to pojawia > się pytanie: w jaki sposób w takich małych butach może zmieścić się tyle słomy A to pytanie zadaj najlepiej braciom K. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele. Re: masakra IP: *.ztpnet.pl 20.03.07, 11:52 gosc . ggryg to typowy smrodzasz ! figura pokretna jak cały PIS w Ziel. Górze ! puszcza śmierdzące bąki ze cos czerwoni ze cos PO ,a tak naprawde to Sapa jest niewinny ! to pomrocznosc jasna ! gosciu jestes typowy smrodzasz co w towarzystwie cuchnące baki puszczasz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqryq masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 13:50 napisałem prawdę i to cię tak rozbolało, ale dalszy dialog z tobą jest bezsensu widać, że żyjesz jeszcze w większym smrodzie. ps. winna to jest twoja matka, że latała z jednego i na drugiego kwiatka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna wq wypisz wymaluj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 13:59 Coś ze Szpota o kim misiu? o tobie Nie może być! Przeciera oczy, myśląc, że kac go jeszcze mroczy, potem paznokcie w ciało wbija, lecz wszystko na nic! Widzi ryja! Ogląda w lustrze ryj krytycznie - no, nie jest znowu tak tragicznie! Od twarzy znów tak różny nie jest! Więc gdy poleje go yardleyem, da na to krem, a potem puder, odróżnić będzie można z trudem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wq Re: wq wypisz wymaluj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 14:25 anno, miej litość, dr Robert może to czyta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: wq wypisz wymaluj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 15:09 To co dziś dzieje się z mediami to woła o pomstę do nieba, przez 17-lat nie zauważały niczego zdrożnego w zachowaniach co poniektórych osób publicznych hołdując strusiej zasadzie: głowa w piasek(zamilczany skandal z bolącą golenią" A. Kwaśniewskiego ledwostojącego nad grobami pomordowanych w Katyniu, na Białorusi wchodzącego przez bagażnik do pojazdu-wynik upojenia alkoholowego, "pomroczność jasna" obecnie posła J. Wałęsy itp. itd, mnóstwo tego było, zawsze cicho,sza), pytam: gdzie byli wówczas dzisiejsi bohaterowie dziennikarstwa-Lis, Morozowski, Olejnik, i cały ten "rój"-jak ich nazywa Ziemkiewicz w michnikowszczyźnie. Rzeczjasna nic nie tłumaczy zachowań typu "pan dr. spał na ławce" Śmierdziel Przyszedł śmierdziel do ogrodu I stwierdził, Że się ktoś dopuścił smrodu, Bo śmierdzi. Stanął śmierdziel, żeby fakt ten Ustalić I cos w związku z tym nietaktem Uchwalić. Więc się śmierdziel zebrał licznie W drzew cieniu, Protestując energicznie W imieniu. Potem ruszył po ogrodzie Pochodem, Krzycząc: "Hańba! Precz, narodzie, Ze smrodem!" Krzyczał, ryczał, ducha sławił (Nie ciało), Ale gdzie się tylko zjawił - Śmierdziało. Z tego morał się wywodzi Dla wielu: Nie protestuj, gdy sam smrodzisz, Śmierdzielu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wq Jeszcze nie zapomniałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 15:56 Jeszcze nie zapomniałem Tłustych świętych, którzy wszystko mogli Jeszcze nie zapomniałem Wycierania ryjów narodowym sztandarem Pamiętam dokładnie Słodką mowę, która nic nie znaczyła To nie tak dawno Propaganda wszystko tłumaczyła A teraz znowu to widzę A teraz znowu to słyszę To wali się na mnie Ze wszystkich stron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: wq wypisz wymaluj IP: *.ztpnet.pl 20.03.07, 23:24 Pomyliłaś braci - na "pomroczność jasną" cierpiał Przemysław W. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do anny Re: wq wypisz wymaluj IP: *.ztpnet.pl 21.03.07, 21:35 No na szczęście są jeszcze media, na których redaktora naczelnego nie wstawiono jakiegoś PiSiora, który będzie pisał poematy o prezesie JK:) PiS zawładnął wiele mediów, w których nie ma prawa byćinformacji antyPiSowskiej, tym bardziej trzeba sie cieszyc ze sa jakies obiektywne:) A Tobie polecam dobrego doktora - doktora S. buhehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: wq wypisz wymaluj IP: *.ztpnet.pl 21.03.07, 23:30 > No na szczęście są jeszcze media, na których redaktora naczelnego nie wstawiono > > jakiegoś PiSiora, który będzie pisał poematy o prezesie JK:) PiS zawładnął > wiele mediów, w których nie ma prawa byćinformacji antyPiSowskiej, No fakt troche ich jeszece jest TVN,TVN24, Polsat, super stacja,tv4,wyborcza, newsweek,polityka,radio z,lubuska.... tym bardziej > > trzeba sie cieszyc ze sa jakies obiektywne:) Twoj usmiech na koncu jest bardzo wymowny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do alka Re: wq wypisz wymaluj IP: *.ztpnet.pl 22.03.07, 21:36 Uśmiech jest na pochybel czarnym:) Są media obiektywne i są propisowskie. Bezczelność PiSu w przejęciu TVP sięgnęła zenitu. A ja chce aby media panstwowe byly niezależne, a nie proPisowskie. jasne?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRRRR Re: wq wypisz wymaluj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 01:15 Tia TW. POSAT, UB24,I CAPO DI TUTTI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele. Re: masakra IP: *.ztpnet.pl 21.03.07, 09:03 do ggryg . ty brudasie prawicowy ! co ci moją matka zawiniła ? czy znasz ją ? tak to typowe dla brudasa i smrodzarza prawicowego obrazac rodziców . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tata i Mama masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 14:13 Ele przecież ty już nie jesteś naszym dzieckiem!. Takiego djabła jak ty, to nawet tu w piekle wszyscy mieliśmy dość!!! Ps. Uświadom synu to sobie, że coś od tej brudnej polityki poprzestawiało ci się w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Re: Wczoraj Robert S. Dziś Dariusz K. Obaj z PiS. IP: *.gorzow.mm.pl 20.03.07, 12:51 Pisuary achowują się niegodnie.Pchają się do koryta. Ci, którzy dadzą się złapać na pijaństwie uciekają sie do małych, głupich wykrętów. To jest ta ich IV RP. Tyle tylko, że pomroczna. Gęby pełne frazesów o prawie i sprawiedliwości w w praktyce jedno wielkie szambo. Tak zachowuje się hołota a nie pożal się Boże " politycy". Widać twoarzystwo Leppera, Łużwińskiego, Hojarskiej i innych ma wpływ na Pis. Brawo, oby tak dalej. Wybory coraz bliżej. Wykształciuchy z łżychelit pogonią to podejrzane towarzystwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Wczoraj Robert S. Dziś Dariusz K. Obaj z PiS. IP: *.ztpnet.pl 20.03.07, 15:33 Pisuary achowują się niegodnie.Pchają się do koryta. spokojnie kulturalny wykszalciuchu, spokojnie. Idac do wyborow, wygrywajac je = pchac sie do koryta tak ?? Wykształciuchy z > łżychelit pogonią to podejrzane towarzystwo... Tak tak, oczywiscie. Przeciez media sa super obiektywne, przekazuja tylko info. W ost. miesiacach, napita poslanka PO jechala po pijaku , Jeden z dziennikarzy " co to przeciez wypila tylko jeden kieliszek, nic sie nie stalo" Dwoje napitych poslow PO dobijali sie do pokoju hotelowego poslanki samoobrony. Mala wzmianka w mediach. Polutycy sld .... golen, kropelki na serce, plyn do wycieraczek...dalej w sld, Nie ma o czym mowic. Taka Polska wlasnie. Ps. kto to Dariusz K ?? Znany na caly swiat polityk PiS ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Moralność III R.P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 16:21 Doskonale zobrazowała kataryna na swoim blogu, co mówili wtedy: Żakowski, Lis, Kuroń i inni "nauczyciele", a co mówią dziś. kataryna.blox.pl/2007/03/Z-dedykacja-dla-Jacka- Zakowskiego.html#ListaKomentarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Moralność III R.P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 17:08 Musimy pamiętać że prawie wszystkie przekręty w SLD wyszły za czasów SLD.A PiS- uary teraz szukają różnych przekrętów i nic.Zlikwidowali WSI/notabene kiedyś odpowiedzą przed trybunałem stanu za to i nic nie znależli pare naciąganych spraw przez tego psychicznego gościa z którego cały kraj się śmieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Moralność III R.P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 17:18 Nie bój się koleś- ubecja wyćwiczona w niszczeniu, lecz dowody są na mikrofilmach choćby w Moskwie i nietylko; w odpowiednim dla nich czasie zrobią "podrzutki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele Re: Wczoraj Robert S. Dziś Dariusz K. Obaj z PiS. IP: *.ztpnet.pl 21.03.07, 09:08 alek pełna zgoda co do PO ! tylko nie oto nam chodzi !chcemy równego traktowania ludzi , bo po co te frazesy o prawie i sprawiedliwosci ? jak radnego posyła sie do psychologa a innego do sądu 24 godz ! ? zawinił finita sąd 24 godz i wyrok ! a my mu mogli by wspułczuc ! tyle . ale wtedy by była sprawiedliwos i prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek SLD chociaż nie udawało. Oni byli tacy naprawdę. IP: *.ztpnet.pl 20.03.07, 23:05 A PiSiaki? Faryzeusze po prostu. Gdzie odnowa? Gdzie prawda? Alkoholizowanie się SLD czy PO nie jest alibii dla PiS. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mekusto Re: SLD chociaż nie udawało. Oni byli tacy napraw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 08:46 Racja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł My oddajemy cześć... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 11:41 ..jak goleń oddawała cześć: cz.I www.youtube.com/watch?v=g8N_EG7jJ5U Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysy Są tacy sami jak SLD. Tak samo bronią kolesi. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 14:19 Nic dodać nic ując. Republika kolesiów trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Są tacy sami jak SLD. Tak samo bronią kolesi. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 16:09 mp3.wp.pl/ftp/s/84/84355.mp3?fname=Pawel_Kukiz_%26_Piersi-virus_sLd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo ja wiedziałem, że internauci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 16:12 to mądrzy, rozsądni ludzie; spox wiadomosci.onet.pl/1,15,11,28637380,78841738,3682515,0,forum.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dod Re: ja wiedziałem, że internauci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 17:15 te wpisy może zrobić jeden gó..arz z młodzieżówki PiS w ciągu 20 minut.Natomiast sondaż który bardzo często jest na onecie pokazuje prawdziwe poparcie które wacha się od 5-10% oczywiście dla kartofli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: ja wiedziałem, że internauci IP: *.ztpnet.pl 21.03.07, 18:54 > poparcie które wacha się od 5-10% oczywiście dla kartofli. Tak i 95% poparcia dla cieniasow z PO i zeby bylo smieszniej 40% dla bandziorow z sld :P szkoda tylko ze podczas wyborow jest inaczej co :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rico Re: ja wiedziałem, że internauci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 21:00 Pan, panie emerytowany ubeku, nie byłby w stanie tego wpisać, bo wieczorem po flaszcze z drugim ormowcem nie jest pan w stanie odróżnić kompa od swojej kozy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadra10 Re: Wczoraj Robert S. Dziś Dariusz K. Obaj z PiS. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 09:21 W temacie jest meritum dyskusji. Fakty sa takie, że Sapa i ten drugi nawalili się, a przecież są z tej "moralnej strony spoleczeństwa". Nie piją, nie palą, w niedzielę chodzą do kościoła i siadają w pierwszym rzędzie oraz przeprowadzają staruszki przez jezdnię. Chodzi o to, że przed kamerami pouczają innych jak żyć, a sami robią swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ordynacka oleksy pierdnął-a fe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 15:33 fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/oleksy-zachowuje-sie-jak-kretyn,886311,2943 wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8783154&rfbawp=1174573888.933&ticaid=136e8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaucho Re: oleksy pierdnął-a fe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 15:37 Jaka piękna tragedia. kataryna.salon24.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rico Re: oleksy pierdnął-a fe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 15:46 Czy naprawdę Olek mógłby udusić Józka? www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=36627 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: oleksy pierdnął-a fe IP: *.ztpnet.pl 22.03.07, 15:50 SLD to jest dobra partia !!! Kaczki sa zle. Nawet jesli tam w wa-wie sa zli ludzie w sld to ja sie nie martiwe bo wiem ze tutejsi liderzy sld sa ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasza Re: oleksy pierdnął-a fe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 16:10 Przed chwilą W. Olejniczak zapowiedział nowe otwarcie SLD. To bardzo intrygujące-jak się otwiera z "grobu"?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felicjan Re: oleksy pierdnął-a fe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 16:23 No i jak tu nie zgodzić się ze słowami piosenki Kukiza? mp3.wp.pl/ftp/s/84/84355.mp3?fname=Pawel_Kukiz_%26_Piersi-virus_sLd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Józef Oleksy to wizjoner IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 16:47 Spoko, spoko - Oleksy to młody inteligentny, dynamiczny, obdarzony talentem politycznym wizjoner; jeszcze będziecie żałować tego, że przedwcześnie go skreśliliście z "życia poitycznego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Józef Oleksy to wizjoner IP: *.ztpnet.pl 22.03.07, 17:38 Olejniczak zapowiada nowa lewice ?? Zn owu !!??? Super hehe siedzi ze Szmajdzinskim,Senyszn i gada o nowej lewicy :P Jest cieniutki i g..... moze, tam rzadzi stara sitwa co ma Polske w ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rambo Prze..ne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 17:47 Superniezręczna sytuacja dla Majewskiego i Wojewódźkiego: zrobią swoje programy satyryczne o Olku i Józku-źle, (wynocha z tvn-u)nie zrobią tyż źle.Obadamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Co nie zmienia faktu, iż Sapa z PiS i Dariuusz K. IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.03.07, 18:42 napili się i unikneli odpowiedzialnosci przed sądami 24 h. I mam wrażenie że są jakoś inaczej traktowani. A Oleksy? Toż to osoba prywatna, były poseł, co gadał przy kielichu z Gudzowatym. O Gudzowatym nie wypowiadam się, bo brak słów na człowieka, który podlizuje się nowej władzy, ujawniając prywatne rozmowy. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Arystoteles-zgodność słów z faktami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 20:56 Jakie masz na to dowody, że Gudzowaty sam ujawnił te taśmy, pytam masz dowody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Arystoteles-zgodność słów z faktami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 23:48 No nie, bo zaraz się posikam-następne kawałki w "dzienniku" O: Tak, zgoda. Prawda jest taka, że cały kapitalizm polityczny stworzył Kwaśniewski. G: I wy wszyscy O: Nie, to w jego salonie... G: ...nakupowali wam smokingów. Wyglądaliście jak pingwiny, ku.... w czasie Bożego Narodzenia. Makabra, no. O: Ja mam swój prywatny smoking. www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=36593 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Arystoteles-zgodność słów z faktami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 00:21 No to chłopaki z kabaretów mają inspirację, rewelka; najlepsze jest o pasztetowej. www.tvn24.pl/-1,1499814,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: osoba prywatna??? IP: *.dip.t-dialin.net 27.03.07, 08:45 Andrzej napisał: > A Oleksy? Toż to osoba prywatna, były poseł... no nie! przuecież był szefem wywiadu, był ministrem spraw wewnętrznych i administracji, był premierem rządu rp, był szefem rządzącej partii, oprócz prezydentury rp sprawował wszystkie najwyższe funkcje partyjne i państwowe. to mało? obecnie jest najbardziej wiarygodną osobą w sld. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekam na cd.. Re: Wczoraj Robert S. Dziś Dariusz K. Obaj z PiS. IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.03.07, 23:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Dariusz K. nie jest już dyrektorem ... IP: *.dip.t-dialin.net 27.03.07, 08:56 wielka afera... ktoś popił i wyleciał za to ze stanowiska. jego strata. tymczasem moim zdaniem dla miasta istotniejsza sprawa, to pozbawione etyki grabie które zachłannie grabią do siebie ... www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070327/POWIAT16/70326074 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadra10 A co z naszym marcowym Bachusem? IP: *.ztpnet.pl 28.03.07, 18:03 Nadal chory? Czy już może odpowiadać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vts Re: A co z naszym marcowym Bachusem? IP: *.ztpnet.pl 28.03.07, 22:01 pozuje do dzieła z brązu pt. Śpiący Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadra10 Re: A co z naszym marcowym Bachusem? IP: *.ztpnet.pl 31.03.07, 17:10 Po pozowaniu do rzeźby, mógłby już łaskawie oddać się w ręce sprawiedliwości, bo nie chce mi się już śledzić tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i jak temat? i jak temat? nie ma juz sprawy? a była? hehehehehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 07:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u Re: Wczoraj Robert S. Dziś Dariusz K. Obaj z PiS. IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.04.07, 17:22 ucichło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggg Re: Wczoraj Robert S. Dziś Dariusz K. Obaj z PiS. IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.05.07, 17:32 własnie Odpowiedz Link Zgłoś