Dodaj do ulubionych

-Co buduja przy ul Sulechowskiej?

11.04.07, 13:37
Codziennie tamtędy przechodze ale nie wiem co tam buduja mw na wysokosci
bloków wojskowych
Obserwuj wątek
    • Gość: str Re: -Co buduja przy ul Sulechowskiej? IP: 212.160.185.* 11.04.07, 14:01
      Budynek usługowo - handlowy. Jest coś takiego jak tablica budowy. Skoro
      codziennie tamtędy przechodzisz to mogłaś sprawdzić.
    • yoana.p Do gosc str 11.04.07, 14:10
      Tablica niestety nie stoi po tej str ulicy która chadzam A poza tym nie masz
      obowiązku mi odpisywac wiec skoro to zrobiłes to nie cwaniacz tylko pisz
      konkretnie A na marginesie - twoja odpowiedz była bardzo wyczerpujaca;)))
      Gdybym jeszcze kiedyś cokolwiek napisała na tym forum to proszę nie udzielaj
      sie;>
    • yoana.p Re: -Co buduja przy ul Sulechowskiej? 11.04.07, 14:11
      Tablica niestety nie stoi po tej str ulicy która chadzam A poza tym nie masz
      obowiązku mi odpisywac wiec skoro to zrobiłes to nie cwaniacz tylko pisz
      konkretnie A na marginesie - twoja odpowiedz była bardzo wyczerpujaca;)))
      Gdybym jeszcze kiedyś cokolwiek napisała na tym forum to proszę nie udzielaj
      sie;>
      • Gość: bolo Re: -Co buduja przy ul Sulechowskiej? IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.04.07, 14:14
        wyluzuj laska troche :)
        • yoana.p Re: -Co buduja przy ul Sulechowskiej? 11.04.07, 14:19
          Ale ja jestem wyluzowana Nie lubię natomiast zachowań jak wyżej i to komentuję
          To chyba logiczne;)
          • Gość: bolo Re: -Co buduja przy ul Sulechowskiej? IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.04.07, 15:42
            jakbys była wyluzowana to bys nie komentowała (emocjonalnie). Logiczne?
            • yoana.p Re: -Co buduja przy ul Sulechowskiej? 11.04.07, 16:27
              Nie zgadzam się z tobą
            • Gość: Alojz Clex Re: -Co buduja przy ul Sulechowskiej? IP: *.tpn.ceron.pl 11.04.07, 16:27
              Na tablicy wyraźnie stoi:
              "Obiekt przeznaczony na cele produkcyjne - docelowo fabryka dziurek do guzików"
    • Gość: str Re: -Co buduja przy ul Sulechowskiej? IP: 212.160.185.* 11.04.07, 23:46
      Pewnie jest Ci teraz głupio, że nie zorientowałaś się, że można z tablicy budowy
      odczytać informacje o inwestycji i nadrabiasz to nieuzasadnioną krytyką mojego
      spostrzeżenia. Jak bardzo chciałaś dowiedzieć się co tam powstaje, to przecież
      mogłaś zboczyć trochę z drogi i się przyjrzeć uważnie tej tablicy. Swoją drogą
      to ja osobiście nie byłem na miejscu, tylko widziałem wszystko z autobusu i nie
      sprawiło mi problemu odczytanie tego. Poza tym był już post o tej inwestycji na
      tym forum, więc czytaj częściej i uważniej i następnym razem pomyśl. Pozdrowienia.
      • yoana.p Re: -Co buduja przy ul Sulechowskiej? 12.04.07, 08:27
        Na codzien mam dużo ciekawszych rzeczy niż chodzenie i obczytywanie tablic
        budowy Widze ze wczoraj spac nie mogłes Już sobie odpusc
        • Gość: xXx Re: -Co buduja przy ul Sulechowskiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 16:31
          hahaha to już koleś ok 12 nie może chodzic spać?? ja wczoraj poszedłem o 3.30 i
          co z tego? a TY jesteś albo leniwa, albo... bardzo leniwa :P
    • Gość: Azja Re: -Co buduja przy ul Sulechowskiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 00:36
      Brzydki ten budynek co?
      a taka fajna skarpa sobie była,,,
      Mnie interesuje co miało powstać tam za tym nowym budynkiem.
      Stoi tam taki potwór niedokończony i straszy...:(
      Wie ktoś?
      • Gość: Ktos Re: -Co buduja przy ul Sulechowskiej? IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.04.07, 03:01
        Podobno bedzie sie tam miescil dealer Stihla.
        • Gość: zasieki1 Re: -Co buduja przy ul Sulechowskiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 16:11
          zgadza sie. to bedzie stihl przeniesiony z dworcowej.
          • Gość: keut Re: -Co buduja przy ul Sulechowskiej? IP: *.ztpnet.pl 12.04.07, 21:47
            pewnie basen ha ha ha
    • Gość: k_novy Re: -Co buduja przy ul Sulechowskiej? IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.04.07, 00:50
      Na tablicy budowy nie ma informacji co konkretnie bedzie sie tam miescilo, bo co
      mozna wywnioskowac z nazwy: Budynek mieszkalno-handlowo-uslugowy (cos w tym
      stylu) ;)
      Jednak z tego co sie orientuje to bedzie to budynek dealera Stihla, jak juz ktos
      ponizej napisal.
      ---------------------------------------------------------------------
      www.zielona-gora.net
    • yoana.p Re: -Co buduja przy ul Sulechowskiej? 13.04.07, 09:22
      jakos nie bardzo mi pasuje obiekt w tym miejscu Zgadzam się ze fajna skarpa
      była i do tego na tyłach ten domek...
      • Gość: sagan Re: -Co buduja przy ul Sulechowskiej? IP: 80.50.56.* 13.04.07, 12:10
        coś od samochodów ? chyba
        bo są dwa wjazdy
        • Gość: M Re: -Co buduja przy ul Sulechowskiej? IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.04.07, 12:28
          A jak tam curling i postępy zielonogórskiej drużyny? Dobrze trafiłem Hubercie?

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka