Dodaj do ulubionych

Limuzyna na wesele

04.05.07, 12:07
Czy ktoś się orientuje czy w ZG można wypożyczyć limuzynę na wesele?
Z góry dzięki:)
Obserwuj wątek
    • Gość: aaaaaa Re: Limuzyna na wesele IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.05.07, 15:20
      tel 068 3214174, kom 601519900
    • Gość: anna Re: Limuzyna na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 11:02
      chyba najprędzej pozyczyszw Poznaniu
      • gagatka80 Re: Limuzyna na wesele 05.05.07, 17:11
        Gość portalu: anna napisał(a):

> chyba najprędzej pozyczyszw Poznaniu

Tyle że koszt dojazdu do Słubic będzie gigantyczny :(
        • Gość: zgorzanin Re: Limuzyna na wesele IP: *.tpnet.pl 05.05.07, 19:10
          Na zaciszu jest komis (ulica Zacisze) wyposażony w długaśne amerykańskie limo
          (2 sztuki: czarna i biała). Nie znam adresu, ale nie sposób niezauważyć jadąc
          ul. Zacisze.
          • bianca07 Re: Limuzyna na wesele 05.05.07, 19:11
            www.limuzyny-ris.pl
    • Gość: pietruch Re: Limuzyna na wesele IP: *.pools.arcor-ip.net 06.05.07, 10:27
      gagatka80 jak interesuje cie dojazd do slubic to moze zapytaj na forum slubice
      moze tam tez sa limuzyny forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=42419
      • gagatka80 Re: Limuzyna na wesele 06.05.07, 12:11
        Bardzo Wam dziękuję za pomoc :)

Pozdrawiam,
        Agata
    • Gość: Paskuda Re: Limuzyna na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 12:14
      A buty ślubne? gdzie je kupić.... pomożcie.... please....
      • gagatka80 Buty ślubne 06.05.07, 12:54
        Niestety nie jestem z ZG, więc w sprawie butów mogę Ci jedynie podać linka do
        producenta podobno dobrych butów ślubnych: www.growikar.pl/oferta.html
        Może spróbujesz zamówić?

Pozdrawiam,
        Agata
        • Gość: Paskuda Re: Buty ślubne IP: 80.50.56.* 07.05.07, 10:43
          Bardzo dziękuję Gagatka80 :) zaraz sprawdze i zobacze... ale problem jest
          ogromny..... wrrr :)
          • gagatka80 Re: Buty ślubne 07.05.07, 13:18
            Wiem co czujesz, bo ja mam problem z każdymi butami:( Nawet sportowe mnie
            obcierają:( Na samą myśl o szukaniu butów do ślubu dostaję dreszczy:(
            Mam nadzieję, że nie będę musiała iść w trampkach;)

Pozdrawiam,
            Agata
      • Gość: Krzyspvfr Re: Limuzyna na wesele IP: *.ztpnet.pl 07.05.07, 19:05
        Jakby co, to za 50 zł sprzedam buty używane białe, rozmiar 40 na niskim obcasie
        (straszny był problem ze znalezieniem). Stan BDB. Służę zdjęciami na maila. Tel
        0603 666 398.
    • julka_7 Re: Limuzyna na wesele 07.05.07, 13:24
      Moim zdaniem wypożyczanie limuzyny na wesele to żenada. To tak jakby założyć
      białe skarpetki do garnituru. No ale wiadomo to tylko mój pogląd. Pozdrawiam
      • gagatka80 Re: Limuzyna na wesele 08.05.07, 08:21
        Dla mnie żenadą jest jazda do ślubu bryczką. No, ale to też tylko mój pogląd:)

Pozdrawiam,
        Agata
        • julka_7 Re: Limuzyna na wesele 08.05.07, 08:36
          A kiedy ja napisałam o bryczce?:) bryczka, limuzyna - jedno i to samo. Ludzie
          chyba w ten sposób leczą swoje kompleksy, jest tyle fajnych samochodzików,
          którymi można pojechac do ślubu. Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy w ten sposób
          chcą się pokazać. No ale Twój ślub, Twoja sprawa. Życzę, żeby wszytsko było po
          Twojej myśli. Pozdrawiam
          • gagatka80 Re: Limuzyna na wesele 08.05.07, 10:53
            julka_7 napisała:

> A kiedy ja napisałam o bryczce?:) bryczka, limuzyna - jedno i to samo. Ludzie
            > chyba w ten sposób leczą swoje kompleksy, jest tyle fajnych samochodzików,
            > którymi można pojechac do ślubu. Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy w ten
            sposób
            >
            > chcą się pokazać.

Wcale nie mówię Julko, że pisałaś coś o bryczce:) Nie chciałam niczego
            insynuować:)
            Ludzie mają różne potrzeby i różne gusta-podobno o gustach się nie dyskutuje:)
            My mamy ochote pojechać limuzyną, żeby było wygodnie (chcemy wziąć też świadków
            i ich "Połóweczki") i uroczyście i tak jak ze wszystkim, co wybierzemy-jednym
            się to będzie podobało innym nie. Jedni wybiorą autko, którym jeżdżą co dzień
            do pracy, inni jakieś stare zabytkowe, niektórzy bryczkę, a ostatnio słyszałam
            nawet o karecie!!!My chcemy żeby ten dzień był (jak dla większości osob
            biorących ślub z założeniem że to jedyny taki dzień w życiu:) wyjątkowy i taki
            jaki sobie kiedyś wymarzyliśmy.
            W związku z tym nie proszę Was Forumowicze o opinię czy limuzyna do ślubu jest
            ok, czy lepiej jechać rowerem, tylko o kontakt do firm bądź osób, które mogą
            nam pomóc w wypożyczeniu.

No ale Twój ślub, Twoja sprawa. Życzę, żeby wszytsko było po
            > Twojej myśli. Pozdrawiam

Dzięki:)

Pozdrawiam,
            Agata
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka