gagatka80 04.05.07, 12:07 Czy ktoś się orientuje czy w ZG można wypożyczyć limuzynę na wesele? Z góry dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaaaaa Re: Limuzyna na wesele IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.05.07, 15:20 tel 068 3214174, kom 601519900 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Limuzyna na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 11:02 chyba najprędzej pozyczyszw Poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
gagatka80 Re: Limuzyna na wesele 05.05.07, 17:11 Gość portalu: anna napisał(a): > chyba najprędzej pozyczyszw Poznaniu Tyle że koszt dojazdu do Słubic będzie gigantyczny :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgorzanin Re: Limuzyna na wesele IP: *.tpnet.pl 05.05.07, 19:10 Na zaciszu jest komis (ulica Zacisze) wyposażony w długaśne amerykańskie limo (2 sztuki: czarna i biała). Nie znam adresu, ale nie sposób niezauważyć jadąc ul. Zacisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietruch Re: Limuzyna na wesele IP: *.pools.arcor-ip.net 06.05.07, 10:27 gagatka80 jak interesuje cie dojazd do slubic to moze zapytaj na forum slubice moze tam tez sa limuzyny forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=42419 Odpowiedz Link Zgłoś
gagatka80 Re: Limuzyna na wesele 06.05.07, 12:11 Bardzo Wam dziękuję za pomoc :) Pozdrawiam, Agata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paskuda Re: Limuzyna na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 12:14 A buty ślubne? gdzie je kupić.... pomożcie.... please.... Odpowiedz Link Zgłoś
gagatka80 Buty ślubne 06.05.07, 12:54 Niestety nie jestem z ZG, więc w sprawie butów mogę Ci jedynie podać linka do producenta podobno dobrych butów ślubnych: www.growikar.pl/oferta.html Może spróbujesz zamówić? Pozdrawiam, Agata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paskuda Re: Buty ślubne IP: 80.50.56.* 07.05.07, 10:43 Bardzo dziękuję Gagatka80 :) zaraz sprawdze i zobacze... ale problem jest ogromny..... wrrr :) Odpowiedz Link Zgłoś
gagatka80 Re: Buty ślubne 07.05.07, 13:18 Wiem co czujesz, bo ja mam problem z każdymi butami:( Nawet sportowe mnie obcierają:( Na samą myśl o szukaniu butów do ślubu dostaję dreszczy:( Mam nadzieję, że nie będę musiała iść w trampkach;) Pozdrawiam, Agata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyspvfr Re: Limuzyna na wesele IP: *.ztpnet.pl 07.05.07, 19:05 Jakby co, to za 50 zł sprzedam buty używane białe, rozmiar 40 na niskim obcasie (straszny był problem ze znalezieniem). Stan BDB. Służę zdjęciami na maila. Tel 0603 666 398. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_7 Re: Limuzyna na wesele 07.05.07, 13:24 Moim zdaniem wypożyczanie limuzyny na wesele to żenada. To tak jakby założyć białe skarpetki do garnituru. No ale wiadomo to tylko mój pogląd. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gagatka80 Re: Limuzyna na wesele 08.05.07, 08:21 Dla mnie żenadą jest jazda do ślubu bryczką. No, ale to też tylko mój pogląd:) Pozdrawiam, Agata Odpowiedz Link Zgłoś
julka_7 Re: Limuzyna na wesele 08.05.07, 08:36 A kiedy ja napisałam o bryczce?:) bryczka, limuzyna - jedno i to samo. Ludzie chyba w ten sposób leczą swoje kompleksy, jest tyle fajnych samochodzików, którymi można pojechac do ślubu. Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy w ten sposób chcą się pokazać. No ale Twój ślub, Twoja sprawa. Życzę, żeby wszytsko było po Twojej myśli. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gagatka80 Re: Limuzyna na wesele 08.05.07, 10:53 julka_7 napisała: > A kiedy ja napisałam o bryczce?:) bryczka, limuzyna - jedno i to samo. Ludzie > chyba w ten sposób leczą swoje kompleksy, jest tyle fajnych samochodzików, > którymi można pojechac do ślubu. Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy w ten sposób > > chcą się pokazać. Wcale nie mówię Julko, że pisałaś coś o bryczce:) Nie chciałam niczego insynuować:) Ludzie mają różne potrzeby i różne gusta-podobno o gustach się nie dyskutuje:) My mamy ochote pojechać limuzyną, żeby było wygodnie (chcemy wziąć też świadków i ich "Połóweczki") i uroczyście i tak jak ze wszystkim, co wybierzemy-jednym się to będzie podobało innym nie. Jedni wybiorą autko, którym jeżdżą co dzień do pracy, inni jakieś stare zabytkowe, niektórzy bryczkę, a ostatnio słyszałam nawet o karecie!!!My chcemy żeby ten dzień był (jak dla większości osob biorących ślub z założeniem że to jedyny taki dzień w życiu:) wyjątkowy i taki jaki sobie kiedyś wymarzyliśmy. W związku z tym nie proszę Was Forumowicze o opinię czy limuzyna do ślubu jest ok, czy lepiej jechać rowerem, tylko o kontakt do firm bądź osób, które mogą nam pomóc w wypożyczeniu. No ale Twój ślub, Twoja sprawa. Życzę, żeby wszytsko było po > Twojej myśli. Pozdrawiam Dzięki:) Pozdrawiam, Agata Odpowiedz Link Zgłoś