mamaz75 12.06.07, 21:32 Pomóżcie Kupiłem klimatyzator ścienny, który trzeba zamontować. Czy znacie dobrą, polecaną firmę, która może to zrobić? Jak długo trzeba czekać na usługę? Ile kosztuje? Dzięki za pomoc!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
okinoreos Re: montaż klimatyzacji 10.07.15, 09:56 Sprawdzałeś firmę CWKINSTALACJE - montaż klimatyzacji poznań ? Jeśli nie to mogę ją z czystym sumieniem polecić, od dawna mam z tą firmą zawiązaną współprace i nie zamierzam jej zmieniać, Firmę cechuje profesjonalizm, rzetelność i szybkość wykonywania usługi. Wszystko jak należy, więc czego chcieć więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: montaż klimatyzacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.15, 17:14 i co tak się złamasie ogłaszasz ? myślisz że ktoś zadał w 2007 roku pytanie o klimatyzację i po dziś dzień jej nie zamontował ? mało tego gdzie ZG , a gdzie Poznań z ich przesadnymi cennikami. Teraz to już byle hydraulik to montuje, raptem dwie rurki najczęściej 6 i 10 , skropliny do wiadra i połowa największych ofiar życiowych wykona klimatyzacje. Ale żeś odgrzał kotleta ;) Odpowiedz Link Zgłoś