Dodaj do ulubionych

Lofty w domu handlowym Polon

05.07.07, 22:35
Fabryczna. Hmmm szczerze mówiąc to położenie raczej na slamsy. Okolica
baaaardzo nieciekawa do tego 3x w tygodniu będą ich budzić o 4 rano handlarze
pietruchą. Trzeba być wyborcom pis żeby się pchać w takie EKSKLUZYWNE
MIESZKANIA :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ALI Re: Lofty w domu handlowym Polon IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.07.07, 23:47
      Ekskluzywne lofty a obok targ z brudem,kurzem i mnóstwem ludzi - mam chyba inne
      poczucie "ekskuzywnego miejsca zamieszkania dla elit" ( finansowych i
      intelektualnych) ..........poza tym za 0,5 dużej banki to w Zielonce i
      okolicach jest w czym ,jesli chodzi o nieruchomosci wybierac ........życze
      mieszkancom loftów zdrowia ,bo na rozumek to chyba za pózno.........ale kazdy
      ma prawo wyboru (np:miejsca zamieszkania),póki co nawet w naszej IV RP......
      • Gość: logan Re: Lofty w domu handlowym Polon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 03:27
        za 100m mieszkanie ponad pol miliona zl??? dziwni ludzie... moj dom ma 190m, dom
        jakos 250tys,dzialka ok 100 tys. wartosci.czyli za 350tys mamy w sumie 200m plus
        działke z produ i z tylu. a oni wydaja 2 razy wiecej na 2 mniejsza powierzchnie,
        nie wspominajac o braku ogrodu,gdzie na upartego zmiescilaby sie druga chata...
        paranoja.
        • Gość: :D Re: Lofty w domu handlowym Polon IP: *.ztpnet.pl 06.07.07, 06:54
          Zazdrościcie po prostu :P
          • Gość: mmm Re: Lofty w domu handlowym Polon IP: 88.156.174.* 06.07.07, 07:25
            To fakt, lekka przesada jesli chodzi o cene..ale załozenie jest takie,ze nie
            dla psa kielbasa.
            Gdybym mial do wyboru dom czy lofty, wybralbym lofty.
            • Gość: e. Re: Lofty w domu handlowym Polon IP: *.law700002.adsl.entanet.co.uk 06.07.07, 12:31
              popieram,
              a dwóm pierwszym panom dziękujemy bo zazdrość i powolna starość ich zżera
        • Gość: air Re: Lofty w domu handlowym Polon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 00:26
          faktycznie jest to nienormalna sytuacja
    • Gość: Inga Re: Lofty w domu handlowym Polon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 07:32
      mój kolega powiedział że to wygląda jak odremontowane, luksusowe więzienie, a
      teren za domem jak spacerniak, coś w tym jest:)
    • Gość: anawa99 Re: Lofty w domu handlowym Polon IP: *.max.com.pl 06.07.07, 08:11
      Lofty będą zaszczurzone od targowiska i nie pomoże tu żadna jednorazowa
      daratyzacja, targowisko musiałoby zniknąć.
      • Gość: gall_anonim Re: Lofty w domu handlowym Polon IP: 217.153.100.* 06.07.07, 08:20
        Poczekaj, aż się tam wprowadzą, to targowisko szybko zniknie.
        • Gość: MAXX Re: Lofty w domu handlowym Polon IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.07.07, 09:14
          Obys sie nie zdiwił-w loftach będzie mieszkało kilkadziesiąt osób ,a z
          targowiska korzystają tysiące zielonogórzan ( bo tylko tam mozna kupic pomidory
          czy ogórki co smak pomidorów czy ogórków mają - a nie smak styropianu ......)
          opór społeczny będzie duzy ,no chyba ,ze miasto zaproponuje przeprowadzke
          targowiska w inne sensowne miejsce ......ale patrząc po problemach z likwidacją
          ( przeniesieniem) targowiska przy Piotrze i Pawle to ........miną latka a
          loftowcy bedą mieszkac wsród pietruszki,rolników, szczurów i meneli z ulicy
          fabrycznej .......Naprawde niewiele mnie w zyciu juz dziwi -ale ludzie którzy
          tam decyduja się na zakup mieszkania ( przy tej lokalizacji i za TAKĄ cene)
          dali rade mnie ZDZIWIĆ.............
          • Gość: e. Re: Lofty w domu handlowym Polon IP: *.law700002.adsl.entanet.co.uk 06.07.07, 12:36
            ale będzie milo jak nagle za rok targowisko najpierw zmaleje, a potem za kolejny
            zniknie .. szczeki zazdrosniką poopadają ... z zawiści ... moze sie tak nie stac
            i faktycznie bedą żyć wsród pietruszek - ale chciałbym widzieć miny waszych
            złowróżbnych gęb jak by jakimś trafem było inaczej - bymi mias ubaw na cały rok.
            'sam nie mam wiec inni też niech mają jak najgorzej' - polaczkowość pospolita
            • Gość: marc Re: Lofty w domu handlowym Polon IP: *.crowley.pl 06.07.07, 13:19
              No tak, widać, że to pierwsza taka inwestycja w Zielonej, więc odzywa się
              prowincjonalna mentalność. Żeby wydać "pół bańki na mieszkanie" nie trzeba być
              Krauzem czy innym Gudzowatym. Doczytaliście, że większość apartamentów już
              została sprzedana?! A skoro inwestor już odniósł sukces, za rok-dwa pojawią się
              kolejne lofty. Trochę poniemieckich opuszczonych fabyk w Zielonej jest, nie?
    • Gość: vinga Re: Lofty w domu handlowym Polon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 21:39
      Cala okolica nie jest zachecajaca. Ul. Sowinskiego czy tez Sienkiewicza... brrr.
      Moja kuzynka mieszkala tam krotko i bala sie wypuscic dziecko na podworko.
      Targowisko to chyba najmniejszy problem.
    • Gość: MAXX Re: Lofty w domu handlowym Polon IP: 62.87.215.* 07.07.07, 13:12
      Miałem dzis przyjemnośc( a raczej nieprzyjemnosc)byc na zakupach na tym targu i
      tak spokojnie się temu wszystkiemu przyjrzalem ....- tu nie chodzi o zazdrosc (
      sam mam domek wart tez ok.0,5 mln) ale ja za nic nie moge zrozumiec CZEMU ktos
      tam bedzie chciał mieszkac??????Może merytorycznie odpowie ktos z przyszłych
      mieszkanców.....moze chodzi o mode ??? moze o pochwalenie się "że ja mieszkam w
      loftach"???
      • Gość: lens Re: Lofty w domu handlowym Polon IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.07.07, 15:41
        na pewno w jakims stopniu dla podkreslenia statusu spolecznego. Nie kazdy tak
        blisko centrum moze mieszkac w stylowym budynku z basenem, siłka i co tam
        jeszcze maja. Podejrzewam, ze mury są tam na tyle grube, ze specjalnie
        targowisko we znaki sie nie wda.
        Ja np z checia bym w czym tego pokroju zamieszkal.
    • Gość: alek Re: Lofty w domu handlowym Polon IP: *.ztpnet.pl 07.07.07, 16:23
      Trzeba być wyborcom pis żeby się pchać w takie EKSKLUZYWNE
      > MIESZKANIA :)

witaj ty zakompleksiony pseudo wyksztalciuchy ze slabej zielonogorskiej PO
      Co do ewentualnych klijentow to raczej bedzie to bogaty wyborca PO.

Kiepsko chlopaki z wami skoro nawet w takim temacie musicie obrazac duza czesc
      spoleczenstwa polskiego. Tusk was widac ladnie nauczyl
      • Gość: zgorzanin Re: Lofty w domu handlowym Polon IP: *.tpnet.pl 07.07.07, 21:43
        alek! To trzeba leczyć!
      • Gość: ? Re: Lofty w domu handlowym Polon IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.07.07, 22:12
        alek-klientów .........a postaraj się troche o merytoryke ,a nie tylko
        inwektywy ..........
    • Gość: MAXX Re: Lofty w domu handlowym Polon IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.07.07, 22:15
      MODA i cwany MARKETING sprzedających ........ot chyba cała odpowiedż czemu
      ludzie chcą tam mieszkac .......a w tym wypadku nie ma znaczenia czy mkw
      kosztuje 4,8 tys. czy 8,4 tys. i tak są tacy co by je kupili..........
    • Gość: Paździoch Re: Lofty w domu handlowym Polon IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.07.07, 07:38
      Okolica malownicza ale mieszkania rozwiązane słabiutko.
    • Gość: b Re: Lofty w domu handlowym Polon IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.07.07, 12:55
      kocham te ulice , ale tam cpuny urzeduja i diler heroinowy, wiec kicha
      • Gość: mem Re: Lofty w domu handlowym Polon IP: 88.156.174.* 11.07.07, 14:48
        to dobrze ze chca zmienic ta okolice..cpuny i diler sie wyniosa BO BEDZIE
        WIECEJ POLICJI W TEJ OKOLICY!
        • Gość: ankaa miło IP: *.dyn.optonline.net 24.07.07, 02:47
          mieszkalam tam 22 lata na przeciwko glownej bramy rynku i nigdy mi to nie
          przeszkadalo , wiec zazdrosnicy zobaczcie jak daleko stoi ten budynek. aha i
          przez 22 lata mieszkania tam widzialam moze z 2 razy szczura ale zazdrosc
          polaka nie zna granic bardzo dobrze ze bedzie tam takie miejsce wiecej
          policjii i wyplewia dilerow mieszkajacych w budynku kolo stacji paliw
          • Gość: trzezwy zg. A nie przeszkadza Wam Akademik na Ogrodowej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 21:33
            Wg mnie bardzo ciąży nad tymi loftami.
            • Gość: ciekawa Re: A nie przeszkadza Wam Akademik na Ogrodowej? IP: *.ztpnet.pl 23.09.07, 00:37
              moim zdaniem ,jak zrobią obydwa budynki , akademik zniknie z
              krajobrazu bo przecież musieliby go zasłonić :-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka