pepperoni78 21.06.03, 23:28 Wszelkie chwyty dozwolone ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markoniec Re: Z czym kojarzy się Wam LubLin?? 22.06.03, 07:54 sądząc po mediach , to z ziemią lubuską (od lub-Buzka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km2bp Re: Z czym kojarzy się Wam LubLin?? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 00:57 Karaś „Lub Lin” nie lubi lin to ja mówię jak chcesz to nie „Lub Lin” złapię cię na żyłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: Z czym kojarzy się Wam LubLin?? 23.06.03, 08:45 nie smakuje ci karaś, no to lub blin. On mi wilcze doły a ja mu lu blin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km2bp Re: Z czym kojarzy się Wam LubLin?? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 12:23 I nie od (od lub-Buzka) tylko ( od lu-Buzka)czyli lać Buzka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: Z czym kojarzy się Wam LubLin?? 23.06.03, 13:02 Niewątpliwie nazwa ma podłoże erotyczno-cyrkowe. Założycielem Lublina był LUBieżny LINoskoczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Z czym kojarzy się Wam LubLin?? IP: *.bajt.krakow.pl 23.06.03, 13:29 Niezapomniane noce w Lubliniance. Albo u jakichś spadochroniarzy (hotel garnizonowy). Zrujnowana starówka. Kaplica Świętokrzyska na Zamku. W niej brodaty Jagiełło. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Z czym kojarzy się Wam LubLin?? 23.06.03, 16:11 Gość portalu: borys napisał(a): > Kaplica Świętokrzyska na Zamku. W niej brodaty Jagiełło. Kaplica Trójcy Świętej ;) Ale dzięki za pamięć. Poza Jagiełłą w Kaplicy jest jeszcze "graffiti" z okresu Unii Lubelskiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś