Gość: chantall IP: *.astermedia.pl 23.06.03, 13:44 w wakcje zamierzam zapisac sie kurs prawa jazdy.Jaka szkole polecacie w Zielonej Gorze?Macie jakies wskazówki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: nauka jazdy IP: *.astermedia.pl 23.06.03, 19:00 byle nie RONDO!!!Polecam pana Kowalika z "Krzysia".Bardzo dobry nauczyciel a poza tym wspanialy człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km2bp Re: nauka jazdy IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 20:10 Moja matka twierdzi tak samo.Ja natomiast polecam "Motorex" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loly Re: nauka jazdy IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.06.03, 16:36 Równiez polecam Motorex. Polecam pan aWieczorkowskiego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez prawa jazdy Re: nauka jazdy IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 20:05 A ja polecam Krzysia i Pana Wezowskiego. Co prawda Prawa jazdy jeszcze nie mam (jakos nie mam czasu aby to skonczyc) ale jest to firma naprawde solidna. Za codzienne spoznienia dostalem nawet bonus w postaci 1 gratisowej jazdy. Zreszta dobrze tam ucza i nikt sie na ciebie nie drze. Szybko milo i przyjemnie. Znakiem rozpoznawczym jest "gwiazda szeryfa" na "krazownikach" :))) Odpowiedz Link Zgłoś