croolick 26.07.07, 15:24 picasaweb.google.com/croolick/PaAcSchellendorfWPromnicWIParkFurstensteina hmm, iłowski park zachowal sie lepiej niz zaganski, szkoda wielka, ze jest tak zapuszcony :-((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dj_dlugi Re: Zdjęcia z Iłowej. 26.07.07, 17:47 tak tak, tam jest bardzo ładnie zwłaszcza w maju kiedy te rododendrony Vel. azalie kwitną! a unoszący sie zapach wprost obezwładnia :D szkoda.. może Iłowa powinna się za kapitalny remont parku wziąć? w ogóle Iłowa Żagańska jest ładnym miasteczkiem, i położenie ma niezłe, więc nie wiem czemu tam nic się nie dzieje :/ Odpowiedz Link Zgłoś
sliders Re: Zdjęcia z Iłowej. 26.07.07, 22:49 Władze, wszystko w rękach samorządu. Jedyna droga do sukcesu każdej gminy zależy od ich kreatywności. To prawda ładne miasteczko. Najbardziej szkoda mi tzw "mostku zakochanych". Wyremontowanie go nie załamało by chyba budżetu gminy ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
voicer Re: Zdjęcia z Iłowej. 27.07.07, 07:19 dla mnie ilowa to tylko miejsce pracy, ale faktycznie park ladny i mogliby cos z nim zrobic, ale pamietajcie ze ilowa jest malutka, a kasy trzeba na to sporo - tylko potezne dofinansowanie z unii mogloby cos na to poradzic. Odpowiedz Link Zgłoś
dj_dlugi Re: Zdjęcia z Iłowej. 27.07.07, 10:08 co do kasy z UE to trzeba się spieszyć... przynajmniej jeśli chodzi o Fundusz Spójności - ten jako taki funkcjonuje do 2013 roku, a żeby dostać kasę to trzeba swoje odczekać, wywalczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
mercin.brezan Re: Zdjęcia z Iłowej. 27.07.07, 17:42 no proszę co forum to inna strategia a jak te same zdjęcia przedstawiłeś na żarskim forum ? ok bierzcie Iłową mimo iż Żagańską a nawet Żagań, moze w końcu coś się w tym miescie ruszy! bo nizej upaść juz nie można! Odpowiedz Link Zgłoś
bnq58 Re: Zdjęcia z Iłowej. 27.07.07, 22:46 mercin.brezan napisał: > no proszę co forum to inna strategia > a jak te same zdjęcia przedstawiłeś na żarskim forum ? > ok bierzcie Iłową mimo iż Żagańską a nawet Żagań, moze w końcu coś się w tym > miescie ruszy! bo nizej upaść juz nie można! No dobra, ale mnie rozbawiłeś, uśmiałem się co niemiara, i pomyśleć, że na Żarskim forum nie chciało mi się odpowiadać - choć zając prowokował! Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: Zdjęcia z Iłowej. 05.08.07, 13:00 Wstyd przyznać, ale nigdy w Iłowej nie byłem - wydawała mi sie ie warta odwiedzenia. Myliłem się! W najbliższym czasie się tam wybiorę! Dzięki croolicku! Odpowiedz Link Zgłoś