Dodaj do ulubionych

MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA

IP: 217.97.234.* 09.12.01, 19:48
słuchajta chłopcy i dziewczęta ze wsi zwanej zielona GGGGGGGGGGGGGGGG
nie jest tak żle,żeby nie mogło być gorzej.
Obserwuj wątek
    • Gość: MJ Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.12.01, 10:04
      > nie jest tak żle,żeby nie mogło być gorzej.

Lekarz Ci zajecił, abyś o tym nie zapominał? Rozumiem.
      • Gość: slawko Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA IP: 217.97.234.* 10.12.01, 19:32
        ale chłopie masz szczęście , że nie bardzo z czasem stoję
        • arwena Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA 10.12.01, 19:40
          a tak prawde mowiac daj znac o co ci chodzilo w tym watku, co?
          • Gość: slawko Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA IP: 217.97.234.* 10.12.01, 19:43
            arwena napisał(a):

> a tak prawde mowiac daj znac o co ci chodzilo w tym watku, co?
            ignore///////

/
            -
            =\
            • arwena Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA 10.12.01, 19:51
              Gość portalu: slawko napisał(a):
              > > a tak prawde mowiac daj znac o co ci chodzilo w tym watku, co?
              > ignore///////
              autor sam nie wie, co mial na mysli?
              czy pamiec krotka jest?
              • Gość: slawwko Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA IP: 217.97.234.* 10.12.01, 20:17
                arwenko witamy w GORZOWIE STOLICY WOJEWÓDZTWA LUBUSKIEGO
          • sunrise Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA 11.12.01, 10:35
            arwena napisał(a):
            > a tak prawde mowiac daj znac o co ci chodzilo w tym watku, co?

pocieszam się, że nie jestem jedyną, która nie wie o co tutaj chodzi ;-)
            • arwena Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA 11.12.01, 19:42
              sunrise napisał(a):
              > pocieszam się, że nie jestem jedyną, która nie wie o co tutaj chodzi ;-)
              hej - pocieszam sie?? niech autor sie martwi, ze nie potrafil przekazac!!!
              zreszta nic dziwnego - skoro sam nie wie o co mu chodzi...
              w dodatku nie potrafi sie do tego przyznac...
              • sunrise Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA 11.12.01, 21:13
                arwena napisał(a):
                > niech autor sie martwi, ze nie potrafil przekazac!!!
                > zreszta nic dziwnego - skoro sam nie wie o co mu chodzi...
                > w dodatku nie potrafi sie do tego przyznac...

nie chciałam martwić chłopaka i mówić mu wprost, że ma problemy z formułowaniem
                mysli, albo pokręconą osobowość, ale on pisze co mu ślina na język przyniesie,
                więc może niepotrzebnie hamowałam się w jego przypadku ;-)

• Gość: Vaterlan Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA IP: *.kvz.tudelft.nl 12.12.01, 02:02
                  widocznie ktos naskoczyl mu na odcisk na forum "jedynie slusznej stolycy
                  wojewodztwa". Jak podaje Antoni Gucwinski jednostki slabe i rozgoryczone
                  szybko ulegaja halucynacjom na tle nerwicowym. Miedzy lewa a prawa polkula
                  mozgowa pojawia sie naciek symbolicujacy rozgraniczenie wies-miasto, ktore w
                  przypadku domyslnego osobnika sprowadza sie do sentencji "zielona gora -
                  GORZOW". Jest to typowy objaw u naczelnych i nie ma na to lekarstwa.
                  Najczesciej stosowana metoda zlagodzenia objawow jest ignorownaie osobnika,
                  odizolowanie od stada, w tym od stosunkow plciowych (z osobnikami plci
                  przeciwnej jak i tej samej). Ostatni stwierdzenie zapozyczone z
                  programu "Animal Planet" pt."Z zycia australopitekow".

p.s. pozdro dla nowej forumowiczki, przynajmniej zdaje mi sie ze nowej,
                  Sunrise.
                  • borys-krakow Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA 12.12.01, 09:44
                    :)
                  • sunrise Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA 12.12.01, 10:38
                    Gość portalu: Vaterlan napisał(a):
                    > p.s. pozdro dla nowej forumowiczki, przynajmniej zdaje mi sie ze nowej,
                    > Sunrise.
                    dzięki

udzielam się tutaj od kilku miesięcy, jednak zdecydowanie mniej niż Arwena, więc
                    można mnie nie zauważyć ;-)
                    pozdr
                    s
                    • arwena Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA 12.12.01, 18:27
                      sunrise napisał(a):
                      > udzielam się tutaj od kilku miesięcy, jednak zdecydowanie mniej niż Arwena, wię
                      > c można mnie nie zauważyć ;-)
                      et tu Brute?
                      • sunrise Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA 13.12.01, 08:41
                        nie powiedziałam, że udzielasz się ZA dużo
                        wręcz przeciwnie - ostatnio jest Ciebie tutaj jak na lekarstwo
        • Gość: MJ Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.12.01, 15:45
          Gość portalu: slawko napisał(a):

> ale chłopie masz szczęście , że nie bardzo z czasem stoję

:) To groźba czy dowcip?
      • Gość: SLAWKO Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA IP: 217.97.234.* 10.12.01, 20:23
        Gość portalu: MJ napisał(a):

> > nie jest tak żle,żeby nie mogło być gorzej.
        >
        > Lekarz Ci zajecił, abyś o tym nie zapominał? Rozumiem.
        NIGDY CHŁOPCZE TEGO NIE PROB.......
        FEŚCISZ GRYPSISZ CZY AGREŚCISZ .................................

GRAMY DALEJ ! I TAK CIE ZNAJDĘ
        • Gość: SLAWKO Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA IP: 217.97.234.* 10.12.01, 20:28
          ARWENAN NA LUZ -PASSSSSSSSSSSSSSS

• arwena Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA 10.12.01, 20:30
            Gość portalu: SLAWKO napisał(a):
            > ARWENAN NA LUZ -PASSSSSSSSSSSSSSS
            patrzyles w lustro piszac tego posta?

• Gość: SLAWKO Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA IP: 217.97.234.* 10.12.01, 20:36

SOOOOOOOOOOOOOOOORY ARWENKO WYRZUĆ NA

LUZ
              SLAWKO
              • Gość: SLAWKO Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA IP: 217.97.234.* 10.12.01, 20:51
                PATRZYŁEM ARWENKO
                • Gość: SLAWKO Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA IP: 217.97.234.* 10.12.01, 20:57
                  Gość portalu: SLAWKO napisał(a):

> PATRZYŁEM ARWENKO

TAK O...............KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka