Gość: SLAWKO IP: 217.97.234.* 09.12.01, 19:48 słuchajta chłopcy i dziewczęta ze wsi zwanej zielona GGGGGGGGGGGGGGGG nie jest tak żle,żeby nie mogło być gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MJ Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.12.01, 10:04 > nie jest tak żle,żeby nie mogło być gorzej. Lekarz Ci zajecił, abyś o tym nie zapominał? Rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawko Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA IP: 217.97.234.* 10.12.01, 19:32 ale chłopie masz szczęście , że nie bardzo z czasem stoję Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA 10.12.01, 19:40 a tak prawde mowiac daj znac o co ci chodzilo w tym watku, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawko Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA IP: 217.97.234.* 10.12.01, 19:43 arwena napisał(a): > a tak prawde mowiac daj znac o co ci chodzilo w tym watku, co? ignore/////// / - =\ Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA 10.12.01, 19:51 Gość portalu: slawko napisał(a): > > a tak prawde mowiac daj znac o co ci chodzilo w tym watku, co? > ignore/////// autor sam nie wie, co mial na mysli? czy pamiec krotka jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawwko Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA IP: 217.97.234.* 10.12.01, 20:17 arwenko witamy w GORZOWIE STOLICY WOJEWÓDZTWA LUBUSKIEGO Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA 11.12.01, 10:35 arwena napisał(a): > a tak prawde mowiac daj znac o co ci chodzilo w tym watku, co? pocieszam się, że nie jestem jedyną, która nie wie o co tutaj chodzi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA 11.12.01, 19:42 sunrise napisał(a): > pocieszam się, że nie jestem jedyną, która nie wie o co tutaj chodzi ;-) hej - pocieszam sie?? niech autor sie martwi, ze nie potrafil przekazac!!! zreszta nic dziwnego - skoro sam nie wie o co mu chodzi... w dodatku nie potrafi sie do tego przyznac... Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA 11.12.01, 21:13 arwena napisał(a): > niech autor sie martwi, ze nie potrafil przekazac!!! > zreszta nic dziwnego - skoro sam nie wie o co mu chodzi... > w dodatku nie potrafi sie do tego przyznac... nie chciałam martwić chłopaka i mówić mu wprost, że ma problemy z formułowaniem mysli, albo pokręconą osobowość, ale on pisze co mu ślina na język przyniesie, więc może niepotrzebnie hamowałam się w jego przypadku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vaterlan Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA IP: *.kvz.tudelft.nl 12.12.01, 02:02 widocznie ktos naskoczyl mu na odcisk na forum "jedynie slusznej stolycy wojewodztwa". Jak podaje Antoni Gucwinski jednostki slabe i rozgoryczone szybko ulegaja halucynacjom na tle nerwicowym. Miedzy lewa a prawa polkula mozgowa pojawia sie naciek symbolicujacy rozgraniczenie wies-miasto, ktore w przypadku domyslnego osobnika sprowadza sie do sentencji "zielona gora - GORZOW". Jest to typowy objaw u naczelnych i nie ma na to lekarstwa. Najczesciej stosowana metoda zlagodzenia objawow jest ignorownaie osobnika, odizolowanie od stada, w tym od stosunkow plciowych (z osobnikami plci przeciwnej jak i tej samej). Ostatni stwierdzenie zapozyczone z programu "Animal Planet" pt."Z zycia australopitekow". p.s. pozdro dla nowej forumowiczki, przynajmniej zdaje mi sie ze nowej, Sunrise. Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA 12.12.01, 09:44 :) Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA 12.12.01, 10:38 Gość portalu: Vaterlan napisał(a): > p.s. pozdro dla nowej forumowiczki, przynajmniej zdaje mi sie ze nowej, > Sunrise. dzięki udzielam się tutaj od kilku miesięcy, jednak zdecydowanie mniej niż Arwena, więc można mnie nie zauważyć ;-) pozdr s Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA 12.12.01, 18:27 sunrise napisał(a): > udzielam się tutaj od kilku miesięcy, jednak zdecydowanie mniej niż Arwena, wię > c można mnie nie zauważyć ;-) et tu Brute? Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA 13.12.01, 08:41 nie powiedziałam, że udzielasz się ZA dużo wręcz przeciwnie - ostatnio jest Ciebie tutaj jak na lekarstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.12.01, 15:45 Gość portalu: slawko napisał(a): > ale chłopie masz szczęście , że nie bardzo z czasem stoję :) To groźba czy dowcip? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLAWKO Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA IP: 217.97.234.* 10.12.01, 20:23 Gość portalu: MJ napisał(a): > > nie jest tak żle,żeby nie mogło być gorzej. > > Lekarz Ci zajecił, abyś o tym nie zapominał? Rozumiem. NIGDY CHŁOPCZE TEGO NIE PROB....... FEŚCISZ GRYPSISZ CZY AGREŚCISZ ................................. GRAMY DALEJ ! I TAK CIE ZNAJDĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLAWKO Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA IP: 217.97.234.* 10.12.01, 20:28 ARWENAN NA LUZ -PASSSSSSSSSSSSSSS Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA 10.12.01, 20:30 Gość portalu: SLAWKO napisał(a): > ARWENAN NA LUZ -PASSSSSSSSSSSSSSS patrzyles w lustro piszac tego posta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLAWKO Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA IP: 217.97.234.* 10.12.01, 20:36 SOOOOOOOOOOOOOOOORY ARWENKO WYRZUĆ NA LUZ SLAWKO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLAWKO Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA IP: 217.97.234.* 10.12.01, 20:51 PATRZYŁEM ARWENKO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLAWKO Re: MACIE SWOJE FORUM TO WYPIERDZIELAĆ Z FORUM MIASTA IP: 217.97.234.* 10.12.01, 20:57 Gość portalu: SLAWKO napisał(a): > PATRZYŁEM ARWENKO TAK O...............KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK Odpowiedz Link Zgłoś