Dodaj do ulubionych

zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny?

• Gość: anita s. Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.ztpnet.pl 09.07.08, 18:50
      Gorąco polecam wszystkim zespół HELIKON - chłopaki grają profesjonalnie świetny
      repertuar i mają naprawdę bardzo przystępne ceny; nie ździerają z ludzi!
      • Gość: Ewa Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.l4.c4.dsl.pol.co.uk 15.08.08, 12:03
        Witam wszystkich !
        Mam pytanko.Czy słyszał może ktoś coś o zespole Akord z Gorzowa
        Wielkopolskiego? Podobno są dobrzy i potrafią rozbawić towarzystwo.
        Pozdrawiam
        • lceaik Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? 21.08.08, 17:50
          Nie ale zobacz www.qvadrat.pl
    • Gość: bini Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.07.08, 17:39
      No ja też bym się przyłączył do poszukiwań. Mam jeszcze rok ale to z tego co
      wiem nie jest tak dużo czasu. Słyszałem dużo pozytywnych opinii na temat zespołu
      Sąsiedzi. Czy ktoś z was może powiedzieć na ich temat coś więcej. Wstępnie się z
      nimi umówiłem na próbę ale chciałbym poznać opinie osób które się bawiły na
      weselu przy "sąsiadach". Z góry dziękuje za wasze opinie.
      • Gość: grandmaniek Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 12:27
        Na moim weselu grał zespół NA LEWĄ STRONĘ polecam go w 100%, chłopaki świetnie robawiają towarzystwo, muzyka też świetna, a głos wokalistki przecudowny. POLECAM !!!!!
        • nielad Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? 30.09.08, 16:00
          Gość portalu: grandmaniek napisał(a):

> Na moim weselu grał zespół NA LEWĄ STRONĘ polecam go w 100%, chłopaki świetnie
          > robawiają towarzystwo, muzyka też świetna, a głos wokalistki przecudowny. POLEC
          > AM !!!!!

Raczej "Na drugą stronę " :) Gdzie było to wesele ? Pozdrawiam.
        • goatbeauty Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? 25.06.10, 16:08
          Tak, 'na druga strone', ale ja szczerze odradzam, fajnie brzmia na
          swojej stronie int, ale na weselu kuzyna to byl jeden wielki halas,
          chamskie odzywki do gosci, marne zarty, oczepiny prostackie i malo
          kogo bawily, szczegolnie ten ich kabaret gdzie brzebieraja sie za
          wiesniakow i pajacuja nie wiedzac co ze soba zrobic! maja strasznie
          dlugie przerwy po ok 20 min i to bardzo czesto! generalnie nie
          polecam, natomiast sama teraz szukam zespolu i zastanawiam sie nad
          samowarem, ktos sie przy nich bawil??
          • Gość: Marta Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.netdrive.pl 29.06.10, 16:35
            U mnie na weselu grali Sąsiedzi i było rewelacyjnie!!! Zespół jest
            fantastyczny, Agnieszka ślicznie śpiewa, repertuar absolutnie dla
            każdego, nie piją alkoholu, nie robią długich przerw i są naprawdę
            super. Goście byli zachwyceni tak samo jak my. Na poprawinach też
            dali czadu. Aż szkoda, że noc tak szybko minęła. Polecam z czystym
            sumieniem.
            • Gość: Marek Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 16:54
              A na dodatek są koszmarnie drodzy. 4500 zł. to zdecydowanie za dużo.
              Za połowę tej kwoty bez problemu można mieć na weselu zespół na
              podobnym poziomie.
              • grejtfrut Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? 26.06.12, 12:20
                Grupa Grejt-Frut www.grejt-frut.pl/
                Zespół muzyczny Lubuskie - wesele Lubuskie - Zielona Góra
                Zapraszamy!
      • Gość: bini Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.01.09, 16:29
        Byłem u sąsiadów na próbie i podpisaliśmy z nimi umowę. Za 5 miesięcy wesele to
        napiszę więcej ale na próbie byli świetni. Nie zastanawialiśmy się długo.
        Najlepsze wykonanie: "wyginam śmiało ciało" (kupa śmiechu). Zobaczymy jak się
        popiszą na weselu ale mamy nadzieję ze będzie ok. Na razie polecamy.
    • Gość: dj LEPSZY Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: 217.153.187.* 23.07.08, 12:01
      witam,
      jestem djem, wraz z kolega konferansjerem (dziennikarz SLOWA
      SPORTOWEGO) prowadzimy wesela. Koszt - 1500 zl + koszt dojazdu.
      wiecej informacji:
      606403797
      gg 807557

ZAPRASZAM I POZDRAWIAM
      DJ LEPSZY
    • Gość: hiro olej to wesele!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 17.08.08, 17:21
      rozwody są przyjemniejsze!!!!uwierz mi;)
    • lceaik Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? 21.08.08, 17:45
      Zobacz zespół www.qvadrat.pl
      • Gość: Innowator Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 15:08
        Może z troszkę innej bajki, ale na wesele jak znalazł: www.fireshow.zgora.pl
    • Gość: fotograf kasia Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 01:16
      jestem fotografem (a raczej fotografką) i przebywam z zespołami co tydzień i mam
      dwa typy- Majkband lub Reversband.
      Któryś z nich zagrają na moim weselu. Oczywiście na żywo z bębnami i wokalistką.
      • Gość: tadek Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 12:32
        zgadzam sie z opinią wyżej
        • Gość: lila Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 19:40
          zgadzam sie majk i revers to świetne zespoły ale tez troche duzo
          kasują. U mnie grał zespól Magnum z Krosna i też świetnie grali.
          Polecam!
      • Gość: gość Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.10.08, 16:07
        poczekaj aż zobaczysz zespół sąsiedzi Wcześniej reversband też byli moimi
        faworytami. Teraz dla mnie sąsiedzi są na miejscu 1
      • Gość: Keyboarder_z_Vegi Awiński, długo, długo nic i dopiero zespoły. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 15:23
        Tak oto wygląda prawda.
        "Nażywo-Nie na żywo", to są głosy typu:
        "Za naszych czasów w bankach używaliśmy tylko liczydeł !
        Kalkulatory jeszcze jakoś wytrzymaliśmy, ale komputery to skandal i
        kapitalistyczne świństwo wzmagające skalę bezrobocia! SPRZECIW !"
        - Tak moje Wy drogie niedojdy wygląda Wasz spór.
        Ze szlacheckim pozdrowieniem !
        Tomek W-L
        (czyt. znajomy "fraglesów", "samowarów", "nadrugastrone", "zespolu-
        smak", "cadlilac-a", wielu innych a nawet :) Jasia Protasiewicza.

Powtórzyłem tego posta, bo poniektórzy nie potrafią sobie
        przefiltrować treści odpowiedzi. SORRY.
        • Gość: keybordzista Re: Awiński, długo, długo nic i dopiero zespoły. IP: *.play-internet.pl 15.09.11, 21:16
          Tomek nie przejmuj się tymi wypowiedziami ci lidzie nie wiedzą co to jest keybord .Są zespoły które grają pięknie na żywo i są zespoły które grają bardziej pięknie nie na żywo ja mam kumpla wodzireja i na wesela jeżdzi on i jego syn zamówienia mają na dwa lata do przodu a kasują tyle co zespół pięcio osobowy .Zespół może być i dziesięcio osobowy ale jeśli nikt z zespołu nie ma jaj to z wesela nici do tego alkohol i jak ktoś wspomniał wcześniej nie idzie tego słuchać a klaun w cyrku zabawia gości sam i daje radę.Zespoły które były wymienione wyżej są rewelacyjne i te duże i małe .Bardzo podobał mi się występ zespołu Cadilac w Czterech Różach to było zimą tego roku rewelacja.Moi drodzy nie ważne jest jak ważne jest to żeby ludzie byli zadowoleni.
          • Gość: Mrówa Re: Awiński, długo, długo nic i dopiero zespoły. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.13, 21:02
            są zespoły i....jest Cadillac!!!nie wiem jakim cudem oni nie robią kariery w TV. może za daleko od Wawy? grali u Nas 3 tygodnie temu na imprezie przez dwa dni i dali totalnego czadu.są świetni! to chyba jedyna kapela, która na weselu zagra świetnie kawałki Princa,Ricky Martina , Lady Pank , Depeche Mode i..... Metallicy . u Nas o 6 rano zagrali kawałki mocno rockowe (jak już starsi powoli kładli się spać)...Wesele odbywało się prawie 300 km od Zielonej Góry ale ....uparłem się na nich bo.....są najlepsi. pierwszego dnia skończyliśmy 0 7 rano a poprawiny też bardzo się przedłużyły...polecam ten zespół. planujemy jeszcze jakąś imprezę z nimi albo pojedziemy do nich na koncert...Pozdro dla Cadillaca.byliście super!!!!!!!!!!!!!!!!!1
          • Gość: Maras Re: Awiński, długo, długo nic i dopiero zespoły. IP: 78.8.27.* 27.03.14, 12:01
            Ja też poleciłbym Romka Awińskiego z DJem. Miałem go na swoim ślubie. Było super, rodzina, szczególnie ta spoza Zielonej Góry była zachwycona. Kilka zespołów wraz z demo można sobie przeglądnąć na www.lubuskiewesele.pl.
    • Gość: s Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.08, 23:21
      a
      • Gość: goloni Siedzi tu cała muzyczna miernota i podbija wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 15:55
        Siedzi tu cała muzyczna miernota i podbija wątek, bo wysoko stoi w
        google. Malinowe misie
    • Gość: ? Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.08, 09:35
      ?
    • Gość: Iwona i Marek Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.tktelekom.pl 08.09.08, 11:06
      Witamy!! 23 sierpnia na naszym weselu grał zespół KOKTAJL z Zielonej Góry.
      Potrafili rozkręcić imprezę na całego!! 130 gości bawiło się do białego rana,
      wszyscy byli zachwyceni zespołem , muzyką, repertuarem i wykonaniem wszystkich
      piosenek!!! Polecamy wszystkim KOKTAJL!!
      • Gość: Muzyk Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.10, 20:07
        Sami oceńcie - helikon.zgora.pl/.
    • Gość: marita Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 14:09
      również myślę że Majkbend. z perkusją to jest to!
      • Gość: fotosik moje typy IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.09.08, 15:55
        Moje trzy typy zespołów to reversi, fraglesi i sąsiedzi. Tych ostatnich
        podziwiam za energie i odwagę (coś czuję ze będzie o nich głośno).

• Gość: marta322 sąsiedzi? IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.10.08, 16:31
          Już w trzech restauracjach polecano mi zespół sąsiedzi z Zielonej Góry. Nie znam
          osobiście nikogo kto był na weselu na którym grali. Czy ktoś z was był na takim
          weselu i może podać do siebie maila? Będę bardzo wdzięczna i z góry dziękuje za
          pomoc. Marta
          • Gość: bellagnos Re: sąsiedzi? IP: *.ztpnet.pl 28.10.08, 23:28
            Ja bylam wlasnie toczy sie dyskusja na ten temat na forum slubnym zg
            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=48027
          • Gość: gośćPortali Siedzi tu cała muzyczna miernota i podbija wątek, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 15:50
            google. Zamiast wynająć kogoś z telewizji.
            • asiontko7 Re: Siedzi tu cała muzyczna miernota i podbija wą 12.11.08, 18:19
              ja proponuje zespół "De-Mo" z nowej Soli bawiłam sie na weselu gdzie grali i
              było super to ich stronka www.maciejdemo.lua.pl/
          • Gość: POkojowy Nie czytajcie tego wątku. Ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 15:52
            Dajcie spokój tu dordzają sami "muzycy"
          • Gość: Karola zespół Sąsiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 21:04
            Ja byłam na weselu, na którym grali Sąsiedzi.
            Mają urozmaicony repertuar, więc każdy znajdzie coś dla siebie.
            Koło północy, jak zaczynały się oczepiny, zespół się przebrał w
            kolorowe stroje - mieli różne zabawy dla gości.
            Ludzie bawili się świetnie przez całe wesele, więc chyba można ten
            zespół polecać.
            Rozmawiałam z wokalistą pod kątem mojego wesela - można ustalić
            repertuar. Mnie nie odpowiadały niektóre piosenki (np. Czerwonych
            gitar czy De Mono), gustuję w klimatach jazzowych lub rockowych, ale
            pozostali goście i Państwo Młodzi byli naprawdę zadowoleni.

Ach - i nie jestm spokrewniona ani skoligacona z żadnym z członków
            zespołu, nie nie zapłacono mi też za reklamę.
      • Gość: hania Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: 78.8.94.* 13.12.08, 21:00
        u mnie grał zespoł kacper band grają na zywo ,swietną robią muzykę
        żywa perkusja to jest to
      • Gość: snakkk polecam zespół sąsiedzi IP: *.adsl.inetia.pl 26.12.08, 14:24
        Zaczynam przygodę z foto na weselach. Z zespołów które widziałem do tej pory
        (dosłownie kilka) najlepszym dla mnie jest zespół sąsiedzi. Reszta z tych co
        widziałem daleko daleko w tle. Postaram się na bieżąco umieszczać swoje opinie
        na temat zespołów. Jak szukacie fotografa na wesele to dzwońcie na 504147773.
        Może nie mam dużego doświadczenia ale to chyba nie jest najważniejsze.
        • Gość: kanapka Re: polecam zespół sąsiedzi IP: 82.177.57.* 13.01.10, 11:54
          a mi sie średnio przy nich bawiło...samowar o wiele lepszy!
          • Gość: cateringossia Re: polecam zespół sąsiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.10, 13:26
            sąsiedzi może fajnie się ubierają ale muzycznie słabo. Pracuję z zespołami z
            lubuskiego i jak dla mnie najlepsze to reversband, majkband, broker a nie
            polecam samowarów a w szczególności fraglesów którzy podpisują umowy a jak się
            trafi lepsza kasa to idą !!! (termin 19.06.2010 panie Pawle) :)))
          • Gość: niebywalec sąsiedzi grają za głośno ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 10:07
            Grają całkiem znośnie, ale trzeba do siebie krzyczeć zeby się
            porozumieć przy stole. Nieznośny hałas !
            • Gość: bs Re: sąsiedzi grają za głośno ! IP: *.icpnet.pl 17.08.10, 20:14
              Zgadzam się, gra i prowadzenie imprezy (zeszły tydzień) super, natomiast zbyt
              głośno.
    • Gość: quick Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.ztpnet.pl 28.10.08, 20:26
      Ja polecam zespół AQUARIUS, jest naprawdę extra, świetne kawałki
      śpiewają, dosłownie jak oryginały!!! Co ważne, mają instrumenty, a
      nie jak inne zespoły klawisze i jedną gitarkę. Naprawde warto ich
      posłuchać, nie zespuja Wam zabawy.
    • Gość: belfegor z żar Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.11.08, 12:55
      Paradox wymiata na maxa :)grali u nas ostatnio na dniach Żar. To zawodowcy i nie
      waham się ich tak nazwać. Muzyka super, zabawa na maxa, i cena bardzo przystępna
      . Grają przede wszystkim na żywo, a ich repertuar jest dobrany doskonale.
      Wokalistka ma piękny głos a aranżacje przebojów są perfekcyjne. Gdy saksofonista
      gra solówke to można sie zakochać w piosenkach. Polecam każdemu ten zespół .
      PARADOX THE BEST!!
    • Gość: belfegor z żar Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.11.08, 12:58
      zapomniałem dodać. FRAGLESI TO AMATORZY I ODRADZAM BRANIE TEGO ZESPOŁU. AMATORZY
      TAK SŁABI, ŻE SZKODA WASZEGO CZASU, PIENIĘDZY I WOGÓLE.......
      • bellagnos Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? 06.11.08, 13:58
        Troche przesadzilaes z tymi fraglesami.
        • Gość: Basza Siedzi tu cała muzyczna miernota i podbija wątek, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 15:53
          google. Chamstwo i drobnomieszczaństwo !
        • asiontko7 Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? 12.11.08, 18:21
          ja proponuje zespół "De-Mo" z nowej Soli bawiłam się na weselu gdzie grali i
          było super to ich stronka www.maciejdemo.lua.pl/
          • Gość: JedenTaki De-Mo-No 666 ? Znowu reklama.Zamknijcie ten wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 19:29
            Znowu hop do góry ?
            • Gość: gks Re: De-Mo-No 666 ? Znowu reklama.Zamknijcie ten w IP: *.cust.tele2.pl 26.12.08, 18:19
              półtora roku temu na naszym weselu zagrał PARADOX. Wszystkim gościom bardzo się
              podobało i w porównaniu z innymi kapelami bardzo przystępna cena (wiem bo z
              uwagi termin który sobie początkowo wybraliśmy a niestety później musieliśmy go
              przesunąć o rok załatwiając zespól kontaktowałem się z ponad 25 zespołami nie
              tylko z lubuskiego i wiem jakie wtedy były stawki aż w końcu przypadkiem
              trafiłem na namiar na PARADOX i byli akurat wolni, chciałem koniecznie zespół na
              żywo bo takich z automatycznymi podkładami perkusyjnymi kilka wolnych było) Nie
              żałuję tego wyboru i lojalności bo z różnych przyczyn musieliśmy najpierw
              przesunąć wesele o rok i gdy już było wszystko dograne po roku jeszcze raz
              przesunąć termin tym razem o 2 tygodnie wcześniej niż zaplanowany. Zarówno
              zespól jak i fotograf i filmujących udawało się na każdy z tych 3 terminów
              zatrzymać i szczęśliwie w końcu przeżyć wraz z nimi ślub i wesele :) Polecam
              PARADOX ale też mając okazję być na dziesiątkach wesel polecam także: NAJ i
              Samowar choć te ostatni faktycznie bardziej przypadnie do gustu młodzieży.
              Więcej Znajdziecie tutaj:
              www.narzeczeni.pl/branze_pliki/orkiestry/zespoly_weselne.htm
          • Gość: Jarek HOT CAFE !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.12, 14:32
            dla nas było mega, goście zachwyceni, my również :) chłopaki dają czadu, bębniarz podobał sie najbardziej :) pozdrawiamy i dziękujemy !!!!
            Ola i Jarek
            • Gość: johny Re: HOT CAFE !!! IP: *.wroclaw.vectranet.pl 22.10.12, 16:21
              Chciałbym zapytać o cenę jaką Para Młoda musi ponieść za zabawę z zespołem Hot Cafe :)
              • Gość: Marta Re: HOT CAFE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.13, 13:37
                myślę że około 4000 zł
    • Gość: qferty Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 16:39
      Wszystkie kapele weselne to DNO i ŻENADA. Nie wyobrazam sie bawic na
      weselach na ktorych jacys grajki spiewaja wiesniackie polskie
      piosenki, aby zadowolic prymitywna i plebejską publicznosc. Co gorsza
      - swietnie sie przy tym bawią <rzygi>. Wyszlabym z tamtad po
      godzinie. Najlepiej nie robic wesel, tylko kameralne przyjecie dla
      nie wielu osob w jakims lokalu wysokiej rangi.
      • Gość: gość Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 17:30
        DNEM i ŻENADĄ można nazwać Twoją wypowiedź. <rzygi>
      • Gość: olo Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.ztpnet.pl 25.02.09, 16:23
        i dlatego nikt nie zaprasza Cię na wesela, co to za gość wymiotujący
        na imprezie, ble....
      • Gość: OBOJĘTNY Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.10, 20:04
        Myślę, że masz problem - ale nie to jest najgorsze - najgorsze jest to, że wiesz co Cię boli tylko nie wiesz czy chcesz aby przestało - posłuchaj grupy HELIKON a zagrają Ci na wszystkim. Pozdrawiam - trzymaj się.
    • Gość: nasa Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.mobile.playmobile.pl 01.02.09, 22:23
      zdecydowanie polecam samowar
      • Gość: Czesława polecam zespół muzyczny Grejt-frut IP: *.pawluk.org 13.07.12, 00:50
        30.07.2011 ORKIESTRA GRAŁA NA WESELU . BYŁO WSPANIALE. JESZCZE TAK DOBREJ KAPELI NIE SŁYSZAŁAM NA ŻADNYM WESELU.DOBRE GŁOSY FAJNIE POPROWADZONA ZABAWA.GOŚCIE BYLI ZACHWYCENI. TAK TRZYMAĆ. POZDRAWIAM ZESPÓŁ GREJT-FRUT Z ZIELONEJ GÓRY
    • Gość: Smok Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.tvn.pl 02.02.09, 15:24
      z czystym sumieniem polecam Fraglesów !!!
    • Gość: mariusz Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.gorzow.mm.pl 11.02.09, 20:08
      Polecam Vabank grają na żywo są zawodowi i super wyglądją.
      663 356 944
    • 123andrewv Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? 20.02.09, 20:26
      Witam
      U mnie grał zespół Vabank i było naprawde super......weim każdy
      swoje chwali,ale też nie chciałem disco polo i takie tam...grali na
      żywo skład instr,naprawde zawodowo i tak samo wyglądają...Czterech
      facetów i jedna babka wszysycy spiewają....
      Polecam WARTO
      Zapłaciłem bez poprawin 3000tys. + 200zł dojazd
      Pozdrawiam to do nich nr 663 356 944
      • Gość: Keyboarder_z_Vegi Awiński, długo, długo nic i dopiero zespoły. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 15:26
        Tak oto wygląda prawda.
        "Nażywo-Nie na żywo", to są idealnie głosy w stylu:
        "Za naszych czasów w bankach używaliśmy tylko liczydeł !!!
        Kalkulatory jeszcze jakoś wytrzymaliśmy, ale komputery to już
        skandal i
        Tomek W-L
        smak", "cadlilac-a", wielu innych a nawet :) Jasia Protasiewicza.

Powtórzyłem tego posta, bo poniektórzy nie potrafią sobie
        przefiltrować treści odpowiedzi. SORRY.
    • Gość: stefan Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.aster.pl 12.03.09, 14:10
      tylko koktail - super grają
      • Gość: Key Awiński, długo, długo nic i dopiero zespoły. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 15:06
        Tak oto wygląda prawda.
        "Nażywo-Nie na żywo", to są głosy typu:
        "Za naszych czasów w bankach używaliśmy tylko liczydeł !
        Kalkulatory jeszcze jakoś wytrzymaliśmy, ale komputery to skandal i
        Tomek W-L
        smak", "cadlilac-a", wielu innych a nawet Jasia Protasiewicza ;).
    • kasik1410 Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? 27.04.09, 11:41
      Czesc bardzo polecam zespol Helikon z Zielonej Gory.Graja wszystko
      co powinno grac sie na weselach.Nie pija,nie ma problemu,jesli
      chodzi o przedluzenie zabawy.Nie polecam Fraglesow,telefonicznie
      umawiaja sie na termin a jak przychodzi co do czego to wymiguja sie
      innymi zajeciami.Samowar do kitu,dlugie przerwy miedzy
      piosenkami,bardzo dlugie i nudne oczepiny.Koktajl i Sasiedzi tez sa
      dobrzy ale nie mialam okazji sluchac ich na zywo.Od razu chce
      wszystkich upzedzic co do jednego kamerzysty.Chodzi mi o Tadeusza
      Danowskiego z Zaboru.Zdjecia jego fotografowie robia piekne
      ale:czekalismy na zdjecia i film ponad 2 miesiace i tak nie bylismy
      zadowoleni,robia wszystko po swojemu mimo wczesniejszego omowienia
      scenariusza a najgorsze jest to,ze nie mozna pozniej skopiowac plyt
      z filmem.Pozdrawiam wszystkich.
      • Gość: gość Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 13:35
        hej!
        Teraz byłam na weselu 2 maja i grał zespół tequila z cybimki. Ale
        mówie wam bomba. Świetnie prowadzą imprezke, mają niezłe gadane i
        świetnie spiewają. Naprawde mi się bardzo podobało!
      • Gość: agata Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.cust.tele2.pl 14.06.09, 15:59
        polecam kamerzyste/fotografa z zielonej Góry FOTOKOCUR - profesjonalizm, dobry humor, cudowne zdjęcia i nagrania :) POLECAM!
    • Gość: agnieszka80 zespol disco polo:) IP: *.nyc.res.rr.com 13.05.09, 19:52
      Ja szukam fajnego zespolu,ktory gra disco polo!Jesli ktokolwiek zna
      taki prosze o kontakt!Bede bardzo wdzieczna:)
    • Gość: andrzej Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 20:43
      Nie wiem jak nazywają się teraz ale dawniej "Na lewą stronę". Fajna kapela,
      profesjonaliści, dobry wokal i muzyka. Polecam bardzo gorąco
    • Gość: MIREK Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.swiebodzin.vectranet.pl 31.05.09, 16:36
      NOTABENE- 609112500 e-mail kozilee@poczta.onet.pl
      bardzo dobry zespół
      • Gość: ona Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.09, 22:35
        a ja polecam zespol NAJ z Zielonej Góry, graja naprawde dobrze.
      • Gość: marta Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.10, 09:37
        bedąc ostatnio na weselu grał Cadillac, znam ich z kilku wcześniejszych imprez,
        teraz mają nowego muzyka, chłopak świetnie śpiewa, jest demo na stronie
        www.zespol-cadillac.pl. jak zawsze profesjonalnie.
    • Gość: fan.... "Angelsi"Zespół na wesele woj.Lubuskie IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.09, 19:01
      Zespół muzyczny "Angelsi" zagra dla Państwa na każdej imprezie: * Wesele, *
      Zabawa taneczna, * Festyn, * Bankiet, * Uroczystość rodzinna, * Dancing, * Bal
      karnawałowy, * A może impreza firmowa? Już wielokrotnie rozbawiliśmy gości
      takich imprez. Niskie ceny. Doświadczenie zespołu pozwala nam na to że nie mamy
      ściśle ustalonych bloków utworów a raczej staramy się dobierać je w zależności
      od tzw. "potrzeby chwili". Staramy się być na bieżąco z repertuarem i dołączać
      największe hity do swojego repertuaru. Gramy i śpiewamy również biesiady
      prowadząc wspólną zabawę przy stołach (przy akordeonie i gitarze).Usługi
      świadczymy w opcjach: DUET, TRIO lub Jednoosobowo.
      www.angelsi.zespoly.pl/tel.0957575819
      less32@wp.pl
    • Gość: Sama lipa Tylko nie Samowar ani Fraglesi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.09, 01:56
      Tylko nie Samowar ani Fraglesi. Jedno i drugie to lipa bez
      charakteru. W zasadzie, to nie mają żadnych mocnych stron, poza tym,
      że się mocno chwalą. Może trochę powyliczamy:
      - niska jakość muzyki, wystarczy posłuchać na stronach www,pozim
      szkolnych akademii,
      - beznadziejna konferansjerka, fraglesi wręcz wynajmują DJ-a żeby to
      za nich robił, samowar z poziomem konferansjerki nadaje się co
      najwyżej na stadion, jak wszyscy są pijani...
      - w związku z powyższym - niski poziom zainteresowania imprezą na
      której grają,
      - zero oświetlenia estradowego,
      - brak wokalistki, czyli lipa z repertuarem,
      To tak tylko kilka argumentów piewszych z brzegu.
      Chłopaki natomiast ostro sobie wlewają, że tacy profesjonalni
      profesjonaliści, że ohoho. TYLKO NA CZYM POLEGA TEN ICH WIELKI
      PROFESJONALIZM?
      Pozdrawiam
      • Gość: Drummer Re: Tylko nie Samowar ani Fraglesi?A może kAstraT? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.09, 10:31
        Zespół kARSTRAt! Mają "piosenkarkę" i laser + kilka niezłych MP3-
        jek. Normalnie WOW !
      • Gość: pati Re: Tylko nie Samowar ani Fraglesi IP: 78.8.222.* 28.06.10, 16:55
        Absolutnie się nie zgadzam. Samowar jest świetny, grał tydzień temu
        na moim weselu i rozkręcił super imprezę. Zero kiczu, świetny wokal
        i rewelacyjne prowadzenie imprezy. Poza tym wychodzą do ludzi i
        nawiązują świetny kontakt z gośćmi. W ciągu ostatniego roku miałam
        okazję być na wielu weselach i samowar zdecydowanie jest najlepszy.
        A utwory umieszczone na stronie na żywo brzmią jeszcze lepiej.
        Zdecydowanie polecam.
      • Gość: Monika Re: Tylko nie Samowar ani Fraglesi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 18:34
        Samowar z Zielonej Góry???? mega porażka, nie polecam nikomu, z dala od
        takich pseudo zespołów, biorą kupę kasy za nic, non stop przerwy po 40
        min-1,5h...jakaś paranoja!!!! Zero piosenki po angielsku ale za to
        panowie ostro sobie wlewają jacy to oni nie są super nie wspomnę o
        wlewaniu..."w kanał" Nie polecam NIKOMU
      • Gość: xyz Re: Tylko nie Samowar ani Fraglesi IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.07.10, 22:26
        NIE - SAMOWAR
        Zero profesjonalizmu
        Pija przed praca i w czasie pracy
        Gwiazdorzą
        Wulgarni i aroganccy
        Wiem to nie tylko z doświadczenia osoby będącej Gościem na weselu, ale także z
        perspektywy organizatora wesela.
        Pieniądze jakie trzeba im zapłacić nie są współmierne to tego co robią
        • Gość: gość 111 Re: Tylko nie Samowar ani Fraglesi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.05.11, 22:41
          To prawda. Piją dużo (choć skutków picia nie widać:) i robią baaaaardzo długie przerwy. Byłem świadkiem jak młoda musiała prosić zespół żeby wreszcie skończyli bardzo długą przerwę i zagrali bo goście chcieliby zatańczyć. Stwierdzili, że zagrają, ale najpierw pójdą na papierosa. Szok. Przerwy się dłużyły a ludzie chcieli tańczyć. To trochę mnie zniechęciło i dlatego ostatecznie zdecydowałem się na inny zespół na swoje wesele.
          Trzeba jednak przyznać, wbrew temu co ludzi wypisują, że grają świetnie (jak już grają) i profesjonalnie. Mocne brzmienie. Dali czadu.
      • Gość: mariusz Re: Tylko nie Samowar to katastrofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.13, 09:15
        tylko nie samowar popieram całkowicie to katastrofa..sylwester 2012 w hotelu Amadeusz brzęczeli i wyli albo bełkotali (nie obrażając bełkotu i brzęczenia) strasznie..powiem że to było straszne przeżycie tak fałszować wydzierać sie zmieniać rytm to katastrofa ..za spiewanie piosenek Grechuty ,Niemena,Rodowicz i tak strasznie zmieniać ich utwory że nie można poznać bo beczy przed mikrofonem jeden z drugim nie mówiąc i graniu..zadnego szacunku dla klasyków muzyki ..jedyny utwór ładnie zagrany to solo gitarzysty ładnie i do rytmu to była ulga , ale chwilowa bo pod koniec wkroczył któryś z solistów ze swoją paszczą ..wyjeć i nic dodać nic ująć katastrofa..miałem cheć nastepnego dnia zereklamować usługe sylwestrową bo organizator nie miał informacji ze bedą tak strasznie grać ..
        • Gość: Bartek Re: Tylko nie Samowar to katastrofa IP: *.tktelekom.pl 14.01.13, 18:35
          Zgadzam się z opinią poprzednika. Samowar już jest przereklamowanym zespołem. W lubuskim jest wiele fajnych zespołów ,które podchodzą do grania z szacunkiem i kulturą .
        • oliign Re: Tylko nie Samowar to katastrofa 15.08.14, 13:15
          09.08.2014 ZESPÓŁ SAMOWAR GRAŁ NA NASZYM WESELU.
          NA POCZĄTKU WSZYSTKO WYDAWAŁO SIĘ OK., DO MOMENTU, KIEDY WŁAŚCICIEL LOKALU OK. GODZINY 21 PRZYSZEDŁ DO NAS ROZTRZĘSIONY, ŻE ZESPÓŁ SAMOWAR JEST JUŻ PO 5 FLASZKACH WÓDKI I ICH JAKOŚ GRANIE ZACZYNA MIJAĆ SIĘ Z PROFESJONALIZMEM.
          NIE MIELIŚMY W UMOWIE ZAWARTEGO PUNKTU, ŻE ORKIESTRA MA NIE PIĆ. DALIŚMY IM NA DOBRY POCZĄTEK BUTELKĘ WÓDKI I MIAŁO SIĘ NA TYM ZAKOŃCZYĆ. JEDNAK TO BYŁO ZA MAŁO, POTRAFILI WYŁUDZIĆ WÓDKĘ OD GOŚCI JAK SIĘ PÓŹNIEJ OKAZAŁO (Z RELACJI OBSŁUGI).
          MOMENTAMI BYŁO PERFIDNIE SŁYCHAĆ FAŁSZ I ZA GŁOŚNO MUZYKĘ.
          WIELE DO ŻYCZENIA MIAŁY RÓWNIEŻ OCZEPINY. PRZEZ PANA CHRYPĘ BYŁY PROWADZONE W SPOSÓB DOSYĆ BEZCZELNY, POTRAFIŁ OBRAZIĆ GOŚCI!!!!

BARDZO RAŻĄCE BYŁY DŁUGIE PRZERWY ZESPOŁU!! PODCZAS JEDNEJ Z PRZERW ZACIELA SIĘ PŁYTA Z MUZYKĄ, ZAMIAST ZAREAGOWAĆ, STWIERDZILI - CIEKAWE KIEDY KTOŚ ZAUWAŻY, ŻE MUZYKA SIĘ TNIE I DALEJ SIEDZIELI NA DWORZE.

TOTALNA MASAKRA!

NA SZCZĘŚCIE MIELIŚMY WSPANIAŁYCH GOŚCI, KTÓRZY POTRAFILI SIĘ BAWIĆ!

OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED TYM ZESPOŁEM. A JEŚLI JUŻ SIĘ CHCECIE NA NICH ZDECYDOWAĆ NIE DAWAJCIE IM ALKOHOLU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO BYŁ NASZ BŁĄD!!!!!!!
          • zespol-paradox Re: Tylko nie Samowar to katastrofa 27.08.14, 17:41
            MEGA PROMOCJA ZESPOŁU PARADOX !!!
            ?OPRAWA MUZYCZNA ZA 50% CENY?
            Kochani ZESPÓŁ MUZYCZNY PARADOX ogłasza mega konkurs, dla naszych klientów!!!
            Promocja obejmuje osoby, które podpiszą do końca 2014 roku z ZESPOŁEM PARADOX umowę o oprawę muzyczną wesela na rok 2015.

Z A S A D Y
            1. Do końca 2014 roku podpisz umowę z zespołem PARADOX.
            2. Zespół PARADOX gwarantuje, że co dziesiąty klient objęty będzie PROMOCJĄ (czyli umowa nr 10, 20, itd.)
            3. Promocja to obniżenie ceny, która została zawarta w/w umowie o 50%.
            4. Nie ma znaczenia data uroczystości weselnych, tylko data podpisania umowy.
            5. Wygrana zostanie ogłoszona podczas uroczystości weselnych klienta i podana do wiadomości wszystkim obecnym gościom.

Na dodatkowe pytania odpowiadamy telefonicznie, lub mailem.
            Dominik Wawryk Tomasz Wawryk
            tel: 665 466 810 tel: 665 956 388
            E-mail: dominik.wawryk@wp.pl
            www.zespol-paradox.pl

• Gość: BASTEK Re: Tylko nie Samowar to katastrofa IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.20, 23:35
            U nas było to samo !!!!! Właściciel lokalu przyszedł i dodał ze wynoszą kiełbasy i mięso zawinięte w papier a ile alkoholu wypili i wynieśli z baru totalne dno,!!!!
            A zaczęli ronić syf jak dostali siano. Bo umowa była skonstruowana tak ze o godzinie 1 trzeba wpłacić im resztę pieniędzy i wtedy się zaczęło siedzenie z gośćmi przy stole picie , siedzenie w wiejskiej chacie gdzie bimber się lał szklanki 🤷‍♂️ Nasz błąd ostrzegam wszystkich bo zapowiadali się fajnie a wyszło jak u innych widzę DNO NIE KAPELA !!!!!!
      • Gość: lalala Re: Tylko nie Samowar ani Fraglesi IP: *.static.ip.netia.com.pl 16.07.14, 16:21
        Wybraliśmy na nasze wesele zespół Samowar, posłuchaliśmy opinii innych osób, demo na stronie, itd. Jesteśmy bardzo rozczarowani, nigdy nikomu ich nie polecimy. Chała!!! Muzycznie może i było ok, goście się bawili, ale cała reszta.... Nie są elastyczni, nie potrafią się dopasować do różnych, nieoczekiwanych sytuacji. Jak się ich o coś prosiło lub zwracało uwagę to potrafili unieść głos i nakrzyczeć. Umawialiśmy się kilka miesięcy przed weselem na pewne rzeczy, które w ogóle nie stały zrealizowane. Oczepiny to kpina z gości i solowy występ "Chrypy". Przyśpiewki "Jak się bawi, jak się bawi... WESELE" prosto ze stadionu żużlowego, a wesele chyba nim nie jest!!! Dno totalne!!! Poza tym oczepiny od lat te same, niesmacze i niegrzeczne. A i jeszcze jedna uwaga, panowie na weselu bardzo się rozbisurmanili i dobrze napili korzystając z lokalnego barku bez naszej zgody!!!
      • oliign Re: Tylko nie Samowar ani Fraglesi 15.08.14, 13:14
        09.08.2014 ZESPÓŁ SAMOWAR GRAŁ NA NASZYM WESELU.
        NA POCZĄTKU WSZYSTKO WYDAWAŁO SIĘ OK., DO MOMENTU, KIEDY WŁAŚCICIEL LOKALU OK. GODZINY 21 PRZYSZEDŁ DO NAS ROZTRZĘSIONY, ŻE ZESPÓŁ SAMOWAR JEST JUŻ PO 5 FLASZKACH WÓDKI I ICH JAKOŚ GRANIE ZACZYNA MIJAĆ SIĘ Z PROFESJONALIZMEM.
        NIE MIELIŚMY W UMOWIE ZAWARTEGO PUNKTU, ŻE ORKIESTRA MA NIE PIĆ. DALIŚMY IM NA DOBRY POCZĄTEK BUTELKĘ WÓDKI I MIAŁO SIĘ NA TYM ZAKOŃCZYĆ. JEDNAK TO BYŁO ZA MAŁO, POTRAFILI WYŁUDZIĆ WÓDKĘ OD GOŚCI JAK SIĘ PÓŹNIEJ OKAZAŁO (Z RELACJI OBSŁUGI).
        MOMENTAMI BYŁO PERFIDNIE SŁYCHAĆ FAŁSZ I ZA GŁOŚNO MUZYKĘ.
        WIELE DO ŻYCZENIA MIAŁY RÓWNIEŻ OCZEPINY. PRZEZ PANA CHRYPĘ BYŁY PROWADZONE W SPOSÓB DOSYĆ BEZCZELNY, POTRAFIŁ OBRAZIĆ GOŚCI!!!!

BARDZO RAŻĄCE BYŁY DŁUGIE PRZERWY ZESPOŁU!! PODCZAS JEDNEJ Z PRZERW ZACIELA SIĘ PŁYTA Z MUZYKĄ, ZAMIAST ZAREAGOWAĆ, STWIERDZILI - CIEKAWE KIEDY KTOŚ ZAUWAŻY, ŻE MUZYKA SIĘ TNIE I DALEJ SIEDZIELI NA DWORZE.

TOTALNA MASAKRA!

NA SZCZĘŚCIE MIELIŚMY WSPANIAŁYCH GOŚCI, KTÓRZY POTRAFILI SIĘ BAWIĆ!

OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED TYM ZESPOŁEM. A JEŚLI JUŻ SIĘ CHCECIE NA NICH ZDECYDOWAĆ NIE DAWAJCIE IM ALKOHOLU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO BYŁ NASZ BŁĄD!!!!!!!
        • zespol-paradox Mega Promocja Zespołu Paradox 16.08.14, 15:15
          Mega Promocja Zespołu Paradox !!!
          „Oprawa muzyczna za 50% ceny”
          Kochani zespół muzyczny PARADOX ogłasza mega konkurs, dla naszych klientów!!!
          Promocja obejmuje osoby, które podpiszą do końca 2014 roku z zespołem Paradox umowę o oprawę muzyczną wesela na rok 2015.

Z A S A D Y
          1. Do końca 2014 roku podpisz umowę z zespołem Paradox.
          2. Zespół Paradox gwarantuje, że co dziesiąty klient obięty będzie PROMOCJĄ (czyli umowa nr 10, 20, itd.)
          3. Promocja to obniżenie ceny, która została zawarta w/w umowie o 50%.
          4. Nie ma znaczenia data uroczystości weselnych, tylko data podpisania umowy.
          5. Wygrana zostanie ogłoszona podczas uroczystości weselnych klienta i podana do wiadomości wszystkim obecnym gościom.

Na dodatkowe pytania odpowiadamy telefonicznie, lub mailem.
          Dominik Wawryk Tomasz Wawryk
          tel: 665 466 810 tel: 665 956 388
          E-mail: dominik.wawryk@wp.pl
          www.zespol-paradox.pl

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka