Gość: anita s. Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.ztpnet.pl 09.07.08, 18:50 Gorąco polecam wszystkim zespół HELIKON - chłopaki grają profesjonalnie świetny repertuar i mają naprawdę bardzo przystępne ceny; nie ździerają z ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.l4.c4.dsl.pol.co.uk 15.08.08, 12:03 Witam wszystkich ! Mam pytanko.Czy słyszał może ktoś coś o zespole Akord z Gorzowa Wielkopolskiego? Podobno są dobrzy i potrafią rozbawić towarzystwo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lceaik Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? 21.08.08, 17:50 Nie ale zobacz www.qvadrat.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bini Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.07.08, 17:39 No ja też bym się przyłączył do poszukiwań. Mam jeszcze rok ale to z tego co wiem nie jest tak dużo czasu. Słyszałem dużo pozytywnych opinii na temat zespołu Sąsiedzi. Czy ktoś z was może powiedzieć na ich temat coś więcej. Wstępnie się z nimi umówiłem na próbę ale chciałbym poznać opinie osób które się bawiły na weselu przy "sąsiadach". Z góry dziękuje za wasze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grandmaniek Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 12:27 Na moim weselu grał zespół NA LEWĄ STRONĘ polecam go w 100%, chłopaki świetnie robawiają towarzystwo, muzyka też świetna, a głos wokalistki przecudowny. POLECAM !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nielad Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? 30.09.08, 16:00 Gość portalu: grandmaniek napisał(a): > Na moim weselu grał zespół NA LEWĄ STRONĘ polecam go w 100%, chłopaki świetnie > robawiają towarzystwo, muzyka też świetna, a głos wokalistki przecudowny. POLEC > AM !!!!! Raczej "Na drugą stronę " :) Gdzie było to wesele ? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
goatbeauty Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? 25.06.10, 16:08 Tak, 'na druga strone', ale ja szczerze odradzam, fajnie brzmia na swojej stronie int, ale na weselu kuzyna to byl jeden wielki halas, chamskie odzywki do gosci, marne zarty, oczepiny prostackie i malo kogo bawily, szczegolnie ten ich kabaret gdzie brzebieraja sie za wiesniakow i pajacuja nie wiedzac co ze soba zrobic! maja strasznie dlugie przerwy po ok 20 min i to bardzo czesto! generalnie nie polecam, natomiast sama teraz szukam zespolu i zastanawiam sie nad samowarem, ktos sie przy nich bawil?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.netdrive.pl 29.06.10, 16:35 U mnie na weselu grali Sąsiedzi i było rewelacyjnie!!! Zespół jest fantastyczny, Agnieszka ślicznie śpiewa, repertuar absolutnie dla każdego, nie piją alkoholu, nie robią długich przerw i są naprawdę super. Goście byli zachwyceni tak samo jak my. Na poprawinach też dali czadu. Aż szkoda, że noc tak szybko minęła. Polecam z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 16:54 A na dodatek są koszmarnie drodzy. 4500 zł. to zdecydowanie za dużo. Za połowę tej kwoty bez problemu można mieć na weselu zespół na podobnym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
grejtfrut Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? 26.06.12, 12:20 Grupa Grejt-Frut www.grejt-frut.pl/ Zespół muzyczny Lubuskie - wesele Lubuskie - Zielona Góra Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bini Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.01.09, 16:29 Byłem u sąsiadów na próbie i podpisaliśmy z nimi umowę. Za 5 miesięcy wesele to napiszę więcej ale na próbie byli świetni. Nie zastanawialiśmy się długo. Najlepsze wykonanie: "wyginam śmiało ciało" (kupa śmiechu). Zobaczymy jak się popiszą na weselu ale mamy nadzieję ze będzie ok. Na razie polecamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj LEPSZY Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: 217.153.187.* 23.07.08, 12:01 witam, jestem djem, wraz z kolega konferansjerem (dziennikarz SLOWA SPORTOWEGO) prowadzimy wesela. Koszt - 1500 zl + koszt dojazdu. wiecej informacji: 606403797 gg 807557 ZAPRASZAM I POZDRAWIAM DJ LEPSZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro olej to wesele!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 17.08.08, 17:21 rozwody są przyjemniejsze!!!!uwierz mi;) Odpowiedz Link Zgłoś
lceaik Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? 21.08.08, 17:45 Zobacz zespół www.qvadrat.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Innowator Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 15:08 Może z troszkę innej bajki, ale na wesele jak znalazł: www.fireshow.zgora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf kasia Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 01:16 jestem fotografem (a raczej fotografką) i przebywam z zespołami co tydzień i mam dwa typy- Majkband lub Reversband. Któryś z nich zagrają na moim weselu. Oczywiście na żywo z bębnami i wokalistką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 12:32 zgadzam sie z opinią wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 19:40 zgadzam sie majk i revers to świetne zespoły ale tez troche duzo kasują. U mnie grał zespól Magnum z Krosna i też świetnie grali. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.10.08, 16:07 poczekaj aż zobaczysz zespół sąsiedzi Wcześniej reversband też byli moimi faworytami. Teraz dla mnie sąsiedzi są na miejscu 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Keyboarder_z_Vegi Awiński, długo, długo nic i dopiero zespoły. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 15:23 Tak oto wygląda prawda. "Nażywo-Nie na żywo", to są głosy typu: "Za naszych czasów w bankach używaliśmy tylko liczydeł ! Kalkulatory jeszcze jakoś wytrzymaliśmy, ale komputery to skandal i kapitalistyczne świństwo wzmagające skalę bezrobocia! SPRZECIW !" - Tak moje Wy drogie niedojdy wygląda Wasz spór. Ze szlacheckim pozdrowieniem ! Tomek W-L (czyt. znajomy "fraglesów", "samowarów", "nadrugastrone", "zespolu- smak", "cadlilac-a", wielu innych a nawet :) Jasia Protasiewicza. Powtórzyłem tego posta, bo poniektórzy nie potrafią sobie przefiltrować treści odpowiedzi. SORRY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keybordzista Re: Awiński, długo, długo nic i dopiero zespoły. IP: *.play-internet.pl 15.09.11, 21:16 Tomek nie przejmuj się tymi wypowiedziami ci lidzie nie wiedzą co to jest keybord .Są zespoły które grają pięknie na żywo i są zespoły które grają bardziej pięknie nie na żywo ja mam kumpla wodzireja i na wesela jeżdzi on i jego syn zamówienia mają na dwa lata do przodu a kasują tyle co zespół pięcio osobowy .Zespół może być i dziesięcio osobowy ale jeśli nikt z zespołu nie ma jaj to z wesela nici do tego alkohol i jak ktoś wspomniał wcześniej nie idzie tego słuchać a klaun w cyrku zabawia gości sam i daje radę.Zespoły które były wymienione wyżej są rewelacyjne i te duże i małe .Bardzo podobał mi się występ zespołu Cadilac w Czterech Różach to było zimą tego roku rewelacja.Moi drodzy nie ważne jest jak ważne jest to żeby ludzie byli zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrówa Re: Awiński, długo, długo nic i dopiero zespoły. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.13, 21:02 są zespoły i....jest Cadillac!!!nie wiem jakim cudem oni nie robią kariery w TV. może za daleko od Wawy? grali u Nas 3 tygodnie temu na imprezie przez dwa dni i dali totalnego czadu.są świetni! to chyba jedyna kapela, która na weselu zagra świetnie kawałki Princa,Ricky Martina , Lady Pank , Depeche Mode i..... Metallicy . u Nas o 6 rano zagrali kawałki mocno rockowe (jak już starsi powoli kładli się spać)...Wesele odbywało się prawie 300 km od Zielonej Góry ale ....uparłem się na nich bo.....są najlepsi. pierwszego dnia skończyliśmy 0 7 rano a poprawiny też bardzo się przedłużyły...polecam ten zespół. planujemy jeszcze jakąś imprezę z nimi albo pojedziemy do nich na koncert...Pozdro dla Cadillaca.byliście super!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maras Re: Awiński, długo, długo nic i dopiero zespoły. IP: 78.8.27.* 27.03.14, 12:01 Ja też poleciłbym Romka Awińskiego z DJem. Miałem go na swoim ślubie. Było super, rodzina, szczególnie ta spoza Zielonej Góry była zachwycona. Kilka zespołów wraz z demo można sobie przeglądnąć na www.lubuskiewesele.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.08, 23:21 a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goloni Siedzi tu cała muzyczna miernota i podbija wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 15:55 Siedzi tu cała muzyczna miernota i podbija wątek, bo wysoko stoi w google. Malinowe misie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.08, 09:35 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona i Marek Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.tktelekom.pl 08.09.08, 11:06 Witamy!! 23 sierpnia na naszym weselu grał zespół KOKTAJL z Zielonej Góry. Potrafili rozkręcić imprezę na całego!! 130 gości bawiło się do białego rana, wszyscy byli zachwyceni zespołem , muzyką, repertuarem i wykonaniem wszystkich piosenek!!! Polecamy wszystkim KOKTAJL!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muzyk Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.10, 20:07 Sami oceńcie - helikon.zgora.pl/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marita Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 14:09 również myślę że Majkbend. z perkusją to jest to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotosik moje typy IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.09.08, 15:55 Moje trzy typy zespołów to reversi, fraglesi i sąsiedzi. Tych ostatnich podziwiam za energie i odwagę (coś czuję ze będzie o nich głośno). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta322 sąsiedzi? IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.10.08, 16:31 Już w trzech restauracjach polecano mi zespół sąsiedzi z Zielonej Góry. Nie znam osobiście nikogo kto był na weselu na którym grali. Czy ktoś z was był na takim weselu i może podać do siebie maila? Będę bardzo wdzięczna i z góry dziękuje za pomoc. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bellagnos Re: sąsiedzi? IP: *.ztpnet.pl 28.10.08, 23:28 Ja bylam wlasnie toczy sie dyskusja na ten temat na forum slubnym zg forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=48027 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośćPortali Siedzi tu cała muzyczna miernota i podbija wątek, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 15:50 Siedzi tu cała muzyczna miernota i podbija wątek, bo wysoko stoi w google. Zamiast wynająć kogoś z telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
asiontko7 Re: Siedzi tu cała muzyczna miernota i podbija wą 12.11.08, 18:19 ja proponuje zespół "De-Mo" z nowej Soli bawiłam sie na weselu gdzie grali i było super to ich stronka www.maciejdemo.lua.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POkojowy Nie czytajcie tego wątku. Ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 15:52 Dajcie spokój tu dordzają sami "muzycy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola zespół Sąsiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 21:04 Ja byłam na weselu, na którym grali Sąsiedzi. Mają urozmaicony repertuar, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Koło północy, jak zaczynały się oczepiny, zespół się przebrał w kolorowe stroje - mieli różne zabawy dla gości. Ludzie bawili się świetnie przez całe wesele, więc chyba można ten zespół polecać. Rozmawiałam z wokalistą pod kątem mojego wesela - można ustalić repertuar. Mnie nie odpowiadały niektóre piosenki (np. Czerwonych gitar czy De Mono), gustuję w klimatach jazzowych lub rockowych, ale pozostali goście i Państwo Młodzi byli naprawdę zadowoleni. Ach - i nie jestm spokrewniona ani skoligacona z żadnym z członków zespołu, nie nie zapłacono mi też za reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: 78.8.94.* 13.12.08, 21:00 u mnie grał zespoł kacper band grają na zywo ,swietną robią muzykę żywa perkusja to jest to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snakkk polecam zespół sąsiedzi IP: *.adsl.inetia.pl 26.12.08, 14:24 Zaczynam przygodę z foto na weselach. Z zespołów które widziałem do tej pory (dosłownie kilka) najlepszym dla mnie jest zespół sąsiedzi. Reszta z tych co widziałem daleko daleko w tle. Postaram się na bieżąco umieszczać swoje opinie na temat zespołów. Jak szukacie fotografa na wesele to dzwońcie na 504147773. Może nie mam dużego doświadczenia ale to chyba nie jest najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanapka Re: polecam zespół sąsiedzi IP: 82.177.57.* 13.01.10, 11:54 a mi sie średnio przy nich bawiło...samowar o wiele lepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cateringossia Re: polecam zespół sąsiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.10, 13:26 sąsiedzi może fajnie się ubierają ale muzycznie słabo. Pracuję z zespołami z lubuskiego i jak dla mnie najlepsze to reversband, majkband, broker a nie polecam samowarów a w szczególności fraglesów którzy podpisują umowy a jak się trafi lepsza kasa to idą !!! (termin 19.06.2010 panie Pawle) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebywalec sąsiedzi grają za głośno ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 10:07 Grają całkiem znośnie, ale trzeba do siebie krzyczeć zeby się porozumieć przy stole. Nieznośny hałas ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bs Re: sąsiedzi grają za głośno ! IP: *.icpnet.pl 17.08.10, 20:14 Zgadzam się, gra i prowadzenie imprezy (zeszły tydzień) super, natomiast zbyt głośno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quick Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.ztpnet.pl 28.10.08, 20:26 Ja polecam zespół AQUARIUS, jest naprawdę extra, świetne kawałki śpiewają, dosłownie jak oryginały!!! Co ważne, mają instrumenty, a nie jak inne zespoły klawisze i jedną gitarkę. Naprawde warto ich posłuchać, nie zespuja Wam zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfegor z żar Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.11.08, 12:55 Paradox wymiata na maxa :)grali u nas ostatnio na dniach Żar. To zawodowcy i nie waham się ich tak nazwać. Muzyka super, zabawa na maxa, i cena bardzo przystępna . Grają przede wszystkim na żywo, a ich repertuar jest dobrany doskonale. Wokalistka ma piękny głos a aranżacje przebojów są perfekcyjne. Gdy saksofonista gra solówke to można sie zakochać w piosenkach. Polecam każdemu ten zespół . PARADOX THE BEST!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfegor z żar Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.11.08, 12:58 zapomniałem dodać. FRAGLESI TO AMATORZY I ODRADZAM BRANIE TEGO ZESPOŁU. AMATORZY TAK SŁABI, ŻE SZKODA WASZEGO CZASU, PIENIĘDZY I WOGÓLE....... Odpowiedz Link Zgłoś
bellagnos Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? 06.11.08, 13:58 Troche przesadzilaes z tymi fraglesami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basza Siedzi tu cała muzyczna miernota i podbija wątek, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.08, 15:53 Siedzi tu cała muzyczna miernota i podbija wątek, bo wysoko stoi w google. Chamstwo i drobnomieszczaństwo ! Odpowiedz Link Zgłoś
asiontko7 Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? 12.11.08, 18:21 ja proponuje zespół "De-Mo" z nowej Soli bawiłam się na weselu gdzie grali i było super to ich stronka www.maciejdemo.lua.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JedenTaki De-Mo-No 666 ? Znowu reklama.Zamknijcie ten wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 19:29 Znowu hop do góry ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gks Re: De-Mo-No 666 ? Znowu reklama.Zamknijcie ten w IP: *.cust.tele2.pl 26.12.08, 18:19 półtora roku temu na naszym weselu zagrał PARADOX. Wszystkim gościom bardzo się podobało i w porównaniu z innymi kapelami bardzo przystępna cena (wiem bo z uwagi termin który sobie początkowo wybraliśmy a niestety później musieliśmy go przesunąć o rok załatwiając zespól kontaktowałem się z ponad 25 zespołami nie tylko z lubuskiego i wiem jakie wtedy były stawki aż w końcu przypadkiem trafiłem na namiar na PARADOX i byli akurat wolni, chciałem koniecznie zespół na żywo bo takich z automatycznymi podkładami perkusyjnymi kilka wolnych było) Nie żałuję tego wyboru i lojalności bo z różnych przyczyn musieliśmy najpierw przesunąć wesele o rok i gdy już było wszystko dograne po roku jeszcze raz przesunąć termin tym razem o 2 tygodnie wcześniej niż zaplanowany. Zarówno zespól jak i fotograf i filmujących udawało się na każdy z tych 3 terminów zatrzymać i szczęśliwie w końcu przeżyć wraz z nimi ślub i wesele :) Polecam PARADOX ale też mając okazję być na dziesiątkach wesel polecam także: NAJ i Samowar choć te ostatni faktycznie bardziej przypadnie do gustu młodzieży. Więcej Znajdziecie tutaj: www.narzeczeni.pl/branze_pliki/orkiestry/zespoly_weselne.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek HOT CAFE !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.12, 14:32 dla nas było mega, goście zachwyceni, my również :) chłopaki dają czadu, bębniarz podobał sie najbardziej :) pozdrawiamy i dziękujemy !!!! Ola i Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny Re: HOT CAFE !!! IP: *.wroclaw.vectranet.pl 22.10.12, 16:21 Chciałbym zapytać o cenę jaką Para Młoda musi ponieść za zabawę z zespołem Hot Cafe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: HOT CAFE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.13, 13:37 myślę że około 4000 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qferty Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 16:39 Wszystkie kapele weselne to DNO i ŻENADA. Nie wyobrazam sie bawic na weselach na ktorych jacys grajki spiewaja wiesniackie polskie piosenki, aby zadowolic prymitywna i plebejską publicznosc. Co gorsza - swietnie sie przy tym bawią <rzygi>. Wyszlabym z tamtad po godzinie. Najlepiej nie robic wesel, tylko kameralne przyjecie dla nie wielu osob w jakims lokalu wysokiej rangi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 17:30 DNEM i ŻENADĄ można nazwać Twoją wypowiedź. <rzygi> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.ztpnet.pl 25.02.09, 16:23 i dlatego nikt nie zaprasza Cię na wesela, co to za gość wymiotujący na imprezie, ble.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBOJĘTNY Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.10, 20:04 Myślę, że masz problem - ale nie to jest najgorsze - najgorsze jest to, że wiesz co Cię boli tylko nie wiesz czy chcesz aby przestało - posłuchaj grupy HELIKON a zagrają Ci na wszystkim. Pozdrawiam - trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasa Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.mobile.playmobile.pl 01.02.09, 22:23 zdecydowanie polecam samowar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesława polecam zespół muzyczny Grejt-frut IP: *.pawluk.org 13.07.12, 00:50 30.07.2011 ORKIESTRA GRAŁA NA WESELU . BYŁO WSPANIALE. JESZCZE TAK DOBREJ KAPELI NIE SŁYSZAŁAM NA ŻADNYM WESELU.DOBRE GŁOSY FAJNIE POPROWADZONA ZABAWA.GOŚCIE BYLI ZACHWYCENI. TAK TRZYMAĆ. POZDRAWIAM ZESPÓŁ GREJT-FRUT Z ZIELONEJ GÓRY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.tvn.pl 02.02.09, 15:24 z czystym sumieniem polecam Fraglesów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.gorzow.mm.pl 11.02.09, 20:08 Polecam Vabank grają na żywo są zawodowi i super wyglądją. 663 356 944 Odpowiedz Link Zgłoś
123andrewv Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? 20.02.09, 20:26 Witam U mnie grał zespół Vabank i było naprawde super......weim każdy swoje chwali,ale też nie chciałem disco polo i takie tam...grali na żywo skład instr,naprawde zawodowo i tak samo wyglądają...Czterech facetów i jedna babka wszysycy spiewają.... Polecam WARTO Zapłaciłem bez poprawin 3000tys. + 200zł dojazd Pozdrawiam to do nich nr 663 356 944 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Keyboarder_z_Vegi Awiński, długo, długo nic i dopiero zespoły. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 15:26 Tak oto wygląda prawda. "Nażywo-Nie na żywo", to są idealnie głosy w stylu: "Za naszych czasów w bankach używaliśmy tylko liczydeł !!! Kalkulatory jeszcze jakoś wytrzymaliśmy, ale komputery to już skandal i kapitalistyczne świństwo wzmagające skalę bezrobocia! SPRZECIW !" - Tak moje Wy drogie niedojdy wygląda Wasz spór. Ze szlacheckim pozdrowieniem ! Tomek W-L (czyt. znajomy "fraglesów", "samowarów", "nadrugastrone", "zespolu- smak", "cadlilac-a", wielu innych a nawet :) Jasia Protasiewicza. Powtórzyłem tego posta, bo poniektórzy nie potrafią sobie przefiltrować treści odpowiedzi. SORRY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.aster.pl 12.03.09, 14:10 tylko koktail - super grają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Key Awiński, długo, długo nic i dopiero zespoły. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 15:06 Tak oto wygląda prawda. "Nażywo-Nie na żywo", to są głosy typu: "Za naszych czasów w bankach używaliśmy tylko liczydeł ! Kalkulatory jeszcze jakoś wytrzymaliśmy, ale komputery to skandal i kapitalistyczne świństwo wzmagające skalę bezrobocia! SPRZECIW !" - Tak moje Wy drogie niedojdy wygląda Wasz spór. Ze szlacheckim pozdrowieniem ! Tomek W-L (czyt. znajomy "fraglesów", "samowarów", "nadrugastrone", "zespolu- smak", "cadlilac-a", wielu innych a nawet Jasia Protasiewicza ;). Odpowiedz Link Zgłoś
kasik1410 Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? 27.04.09, 11:41 Czesc bardzo polecam zespol Helikon z Zielonej Gory.Graja wszystko co powinno grac sie na weselach.Nie pija,nie ma problemu,jesli chodzi o przedluzenie zabawy.Nie polecam Fraglesow,telefonicznie umawiaja sie na termin a jak przychodzi co do czego to wymiguja sie innymi zajeciami.Samowar do kitu,dlugie przerwy miedzy piosenkami,bardzo dlugie i nudne oczepiny.Koktajl i Sasiedzi tez sa dobrzy ale nie mialam okazji sluchac ich na zywo.Od razu chce wszystkich upzedzic co do jednego kamerzysty.Chodzi mi o Tadeusza Danowskiego z Zaboru.Zdjecia jego fotografowie robia piekne ale:czekalismy na zdjecia i film ponad 2 miesiace i tak nie bylismy zadowoleni,robia wszystko po swojemu mimo wczesniejszego omowienia scenariusza a najgorsze jest to,ze nie mozna pozniej skopiowac plyt z filmem.Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 13:35 hej! Teraz byłam na weselu 2 maja i grał zespół tequila z cybimki. Ale mówie wam bomba. Świetnie prowadzą imprezke, mają niezłe gadane i świetnie spiewają. Naprawde mi się bardzo podobało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.cust.tele2.pl 14.06.09, 15:59 polecam kamerzyste/fotografa z zielonej Góry FOTOKOCUR - profesjonalizm, dobry humor, cudowne zdjęcia i nagrania :) POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka80 zespol disco polo:) IP: *.nyc.res.rr.com 13.05.09, 19:52 Ja szukam fajnego zespolu,ktory gra disco polo!Jesli ktokolwiek zna taki prosze o kontakt!Bede bardzo wdzieczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 20:43 Nie wiem jak nazywają się teraz ale dawniej "Na lewą stronę". Fajna kapela, profesjonaliści, dobry wokal i muzyka. Polecam bardzo gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIREK Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.swiebodzin.vectranet.pl 31.05.09, 16:36 NOTABENE- 609112500 e-mail kozilee@poczta.onet.pl bardzo dobry zespół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.09, 22:35 a ja polecam zespol NAJ z Zielonej Góry, graja naprawde dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.10, 09:37 bedąc ostatnio na weselu grał Cadillac, znam ich z kilku wcześniejszych imprez, teraz mają nowego muzyka, chłopak świetnie śpiewa, jest demo na stronie www.zespol-cadillac.pl. jak zawsze profesjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan.... "Angelsi"Zespół na wesele woj.Lubuskie IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.09, 19:01 Zespół muzyczny "Angelsi" zagra dla Państwa na każdej imprezie: * Wesele, * Zabawa taneczna, * Festyn, * Bankiet, * Uroczystość rodzinna, * Dancing, * Bal karnawałowy, * A może impreza firmowa? Już wielokrotnie rozbawiliśmy gości takich imprez. Niskie ceny. Doświadczenie zespołu pozwala nam na to że nie mamy ściśle ustalonych bloków utworów a raczej staramy się dobierać je w zależności od tzw. "potrzeby chwili". Staramy się być na bieżąco z repertuarem i dołączać największe hity do swojego repertuaru. Gramy i śpiewamy również biesiady prowadząc wspólną zabawę przy stołach (przy akordeonie i gitarze).Usługi świadczymy w opcjach: DUET, TRIO lub Jednoosobowo. www.angelsi.zespoly.pl/tel.0957575819 less32@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sama lipa Tylko nie Samowar ani Fraglesi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.09, 01:56 Tylko nie Samowar ani Fraglesi. Jedno i drugie to lipa bez charakteru. W zasadzie, to nie mają żadnych mocnych stron, poza tym, że się mocno chwalą. Może trochę powyliczamy: - niska jakość muzyki, wystarczy posłuchać na stronach www,pozim szkolnych akademii, - beznadziejna konferansjerka, fraglesi wręcz wynajmują DJ-a żeby to za nich robił, samowar z poziomem konferansjerki nadaje się co najwyżej na stadion, jak wszyscy są pijani... - w związku z powyższym - niski poziom zainteresowania imprezą na której grają, - zero oświetlenia estradowego, - brak wokalistki, czyli lipa z repertuarem, To tak tylko kilka argumentów piewszych z brzegu. Chłopaki natomiast ostro sobie wlewają, że tacy profesjonalni profesjonaliści, że ohoho. TYLKO NA CZYM POLEGA TEN ICH WIELKI PROFESJONALIZM? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drummer Re: Tylko nie Samowar ani Fraglesi?A może kAstraT? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.09, 10:31 Zespół kARSTRAt! Mają "piosenkarkę" i laser + kilka niezłych MP3- jek. Normalnie WOW ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: Tylko nie Samowar ani Fraglesi IP: 78.8.222.* 28.06.10, 16:55 Absolutnie się nie zgadzam. Samowar jest świetny, grał tydzień temu na moim weselu i rozkręcił super imprezę. Zero kiczu, świetny wokal i rewelacyjne prowadzenie imprezy. Poza tym wychodzą do ludzi i nawiązują świetny kontakt z gośćmi. W ciągu ostatniego roku miałam okazję być na wielu weselach i samowar zdecydowanie jest najlepszy. A utwory umieszczone na stronie na żywo brzmią jeszcze lepiej. Zdecydowanie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Tylko nie Samowar ani Fraglesi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 18:34 Samowar z Zielonej Góry???? mega porażka, nie polecam nikomu, z dala od takich pseudo zespołów, biorą kupę kasy za nic, non stop przerwy po 40 min-1,5h...jakaś paranoja!!!! Zero piosenki po angielsku ale za to panowie ostro sobie wlewają jacy to oni nie są super nie wspomnę o wlewaniu..."w kanał" Nie polecam NIKOMU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Tylko nie Samowar ani Fraglesi IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.07.10, 22:26 NIE - SAMOWAR Zero profesjonalizmu Pija przed praca i w czasie pracy Gwiazdorzą Wulgarni i aroganccy Wiem to nie tylko z doświadczenia osoby będącej Gościem na weselu, ale także z perspektywy organizatora wesela. Pieniądze jakie trzeba im zapłacić nie są współmierne to tego co robią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 111 Re: Tylko nie Samowar ani Fraglesi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.05.11, 22:41 To prawda. Piją dużo (choć skutków picia nie widać:) i robią baaaaardzo długie przerwy. Byłem świadkiem jak młoda musiała prosić zespół żeby wreszcie skończyli bardzo długą przerwę i zagrali bo goście chcieliby zatańczyć. Stwierdzili, że zagrają, ale najpierw pójdą na papierosa. Szok. Przerwy się dłużyły a ludzie chcieli tańczyć. To trochę mnie zniechęciło i dlatego ostatecznie zdecydowałem się na inny zespół na swoje wesele. Trzeba jednak przyznać, wbrew temu co ludzi wypisują, że grają świetnie (jak już grają) i profesjonalnie. Mocne brzmienie. Dali czadu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Tylko nie Samowar to katastrofa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.13, 09:15 tylko nie samowar popieram całkowicie to katastrofa..sylwester 2012 w hotelu Amadeusz brzęczeli i wyli albo bełkotali (nie obrażając bełkotu i brzęczenia) strasznie..powiem że to było straszne przeżycie tak fałszować wydzierać sie zmieniać rytm to katastrofa ..za spiewanie piosenek Grechuty ,Niemena,Rodowicz i tak strasznie zmieniać ich utwory że nie można poznać bo beczy przed mikrofonem jeden z drugim nie mówiąc i graniu..zadnego szacunku dla klasyków muzyki ..jedyny utwór ładnie zagrany to solo gitarzysty ładnie i do rytmu to była ulga , ale chwilowa bo pod koniec wkroczył któryś z solistów ze swoją paszczą ..wyjeć i nic dodać nic ująć katastrofa..miałem cheć nastepnego dnia zereklamować usługe sylwestrową bo organizator nie miał informacji ze bedą tak strasznie grać .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Tylko nie Samowar to katastrofa IP: *.tktelekom.pl 14.01.13, 18:35 Zgadzam się z opinią poprzednika. Samowar już jest przereklamowanym zespołem. W lubuskim jest wiele fajnych zespołów ,które podchodzą do grania z szacunkiem i kulturą . Odpowiedz Link Zgłoś
oliign Re: Tylko nie Samowar to katastrofa 15.08.14, 13:15 09.08.2014 ZESPÓŁ SAMOWAR GRAŁ NA NASZYM WESELU. NA POCZĄTKU WSZYSTKO WYDAWAŁO SIĘ OK., DO MOMENTU, KIEDY WŁAŚCICIEL LOKALU OK. GODZINY 21 PRZYSZEDŁ DO NAS ROZTRZĘSIONY, ŻE ZESPÓŁ SAMOWAR JEST JUŻ PO 5 FLASZKACH WÓDKI I ICH JAKOŚ GRANIE ZACZYNA MIJAĆ SIĘ Z PROFESJONALIZMEM. NIE MIELIŚMY W UMOWIE ZAWARTEGO PUNKTU, ŻE ORKIESTRA MA NIE PIĆ. DALIŚMY IM NA DOBRY POCZĄTEK BUTELKĘ WÓDKI I MIAŁO SIĘ NA TYM ZAKOŃCZYĆ. JEDNAK TO BYŁO ZA MAŁO, POTRAFILI WYŁUDZIĆ WÓDKĘ OD GOŚCI JAK SIĘ PÓŹNIEJ OKAZAŁO (Z RELACJI OBSŁUGI). MOMENTAMI BYŁO PERFIDNIE SŁYCHAĆ FAŁSZ I ZA GŁOŚNO MUZYKĘ. WIELE DO ŻYCZENIA MIAŁY RÓWNIEŻ OCZEPINY. PRZEZ PANA CHRYPĘ BYŁY PROWADZONE W SPOSÓB DOSYĆ BEZCZELNY, POTRAFIŁ OBRAZIĆ GOŚCI!!!! BARDZO RAŻĄCE BYŁY DŁUGIE PRZERWY ZESPOŁU!! PODCZAS JEDNEJ Z PRZERW ZACIELA SIĘ PŁYTA Z MUZYKĄ, ZAMIAST ZAREAGOWAĆ, STWIERDZILI - CIEKAWE KIEDY KTOŚ ZAUWAŻY, ŻE MUZYKA SIĘ TNIE I DALEJ SIEDZIELI NA DWORZE. TOTALNA MASAKRA! NA SZCZĘŚCIE MIELIŚMY WSPANIAŁYCH GOŚCI, KTÓRZY POTRAFILI SIĘ BAWIĆ! OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED TYM ZESPOŁEM. A JEŚLI JUŻ SIĘ CHCECIE NA NICH ZDECYDOWAĆ NIE DAWAJCIE IM ALKOHOLU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO BYŁ NASZ BŁĄD!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zespol-paradox Re: Tylko nie Samowar to katastrofa 27.08.14, 17:41 MEGA PROMOCJA ZESPOŁU PARADOX !!! ?OPRAWA MUZYCZNA ZA 50% CENY? Kochani ZESPÓŁ MUZYCZNY PARADOX ogłasza mega konkurs, dla naszych klientów!!! Promocja obejmuje osoby, które podpiszą do końca 2014 roku z ZESPOŁEM PARADOX umowę o oprawę muzyczną wesela na rok 2015. Z A S A D Y 1. Do końca 2014 roku podpisz umowę z zespołem PARADOX. 2. Zespół PARADOX gwarantuje, że co dziesiąty klient objęty będzie PROMOCJĄ (czyli umowa nr 10, 20, itd.) 3. Promocja to obniżenie ceny, która została zawarta w/w umowie o 50%. 4. Nie ma znaczenia data uroczystości weselnych, tylko data podpisania umowy. 5. Wygrana zostanie ogłoszona podczas uroczystości weselnych klienta i podana do wiadomości wszystkim obecnym gościom. Na dodatkowe pytania odpowiadamy telefonicznie, lub mailem. Dominik Wawryk Tomasz Wawryk tel: 665 466 810 tel: 665 956 388 E-mail: dominik.wawryk@wp.pl www.zespol-paradox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BASTEK Re: Tylko nie Samowar to katastrofa IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.20, 23:35 U nas było to samo !!!!! Właściciel lokalu przyszedł i dodał ze wynoszą kiełbasy i mięso zawinięte w papier a ile alkoholu wypili i wynieśli z baru totalne dno,!!!! A zaczęli ronić syf jak dostali siano. Bo umowa była skonstruowana tak ze o godzinie 1 trzeba wpłacić im resztę pieniędzy i wtedy się zaczęło siedzenie z gośćmi przy stole picie , siedzenie w wiejskiej chacie gdzie bimber się lał szklanki 🤷♂️ Nasz błąd ostrzegam wszystkich bo zapowiadali się fajnie a wyszło jak u innych widzę DNO NIE KAPELA !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala Re: Tylko nie Samowar ani Fraglesi IP: *.static.ip.netia.com.pl 16.07.14, 16:21 Wybraliśmy na nasze wesele zespół Samowar, posłuchaliśmy opinii innych osób, demo na stronie, itd. Jesteśmy bardzo rozczarowani, nigdy nikomu ich nie polecimy. Chała!!! Muzycznie może i było ok, goście się bawili, ale cała reszta.... Nie są elastyczni, nie potrafią się dopasować do różnych, nieoczekiwanych sytuacji. Jak się ich o coś prosiło lub zwracało uwagę to potrafili unieść głos i nakrzyczeć. Umawialiśmy się kilka miesięcy przed weselem na pewne rzeczy, które w ogóle nie stały zrealizowane. Oczepiny to kpina z gości i solowy występ "Chrypy". Przyśpiewki "Jak się bawi, jak się bawi... WESELE" prosto ze stadionu żużlowego, a wesele chyba nim nie jest!!! Dno totalne!!! Poza tym oczepiny od lat te same, niesmacze i niegrzeczne. A i jeszcze jedna uwaga, panowie na weselu bardzo się rozbisurmanili i dobrze napili korzystając z lokalnego barku bez naszej zgody!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oliign Re: Tylko nie Samowar ani Fraglesi 15.08.14, 13:14 09.08.2014 ZESPÓŁ SAMOWAR GRAŁ NA NASZYM WESELU. NA POCZĄTKU WSZYSTKO WYDAWAŁO SIĘ OK., DO MOMENTU, KIEDY WŁAŚCICIEL LOKALU OK. GODZINY 21 PRZYSZEDŁ DO NAS ROZTRZĘSIONY, ŻE ZESPÓŁ SAMOWAR JEST JUŻ PO 5 FLASZKACH WÓDKI I ICH JAKOŚ GRANIE ZACZYNA MIJAĆ SIĘ Z PROFESJONALIZMEM. NIE MIELIŚMY W UMOWIE ZAWARTEGO PUNKTU, ŻE ORKIESTRA MA NIE PIĆ. DALIŚMY IM NA DOBRY POCZĄTEK BUTELKĘ WÓDKI I MIAŁO SIĘ NA TYM ZAKOŃCZYĆ. JEDNAK TO BYŁO ZA MAŁO, POTRAFILI WYŁUDZIĆ WÓDKĘ OD GOŚCI JAK SIĘ PÓŹNIEJ OKAZAŁO (Z RELACJI OBSŁUGI). MOMENTAMI BYŁO PERFIDNIE SŁYCHAĆ FAŁSZ I ZA GŁOŚNO MUZYKĘ. WIELE DO ŻYCZENIA MIAŁY RÓWNIEŻ OCZEPINY. PRZEZ PANA CHRYPĘ BYŁY PROWADZONE W SPOSÓB DOSYĆ BEZCZELNY, POTRAFIŁ OBRAZIĆ GOŚCI!!!! BARDZO RAŻĄCE BYŁY DŁUGIE PRZERWY ZESPOŁU!! PODCZAS JEDNEJ Z PRZERW ZACIELA SIĘ PŁYTA Z MUZYKĄ, ZAMIAST ZAREAGOWAĆ, STWIERDZILI - CIEKAWE KIEDY KTOŚ ZAUWAŻY, ŻE MUZYKA SIĘ TNIE I DALEJ SIEDZIELI NA DWORZE. TOTALNA MASAKRA! NA SZCZĘŚCIE MIELIŚMY WSPANIAŁYCH GOŚCI, KTÓRZY POTRAFILI SIĘ BAWIĆ! OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED TYM ZESPOŁEM. A JEŚLI JUŻ SIĘ CHCECIE NA NICH ZDECYDOWAĆ NIE DAWAJCIE IM ALKOHOLU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO BYŁ NASZ BŁĄD!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zespol-paradox Mega Promocja Zespołu Paradox 16.08.14, 15:15 Mega Promocja Zespołu Paradox !!! „Oprawa muzyczna za 50% ceny” Kochani zespół muzyczny PARADOX ogłasza mega konkurs, dla naszych klientów!!! Promocja obejmuje osoby, które podpiszą do końca 2014 roku z zespołem Paradox umowę o oprawę muzyczną wesela na rok 2015. Z A S A D Y 1. Do końca 2014 roku podpisz umowę z zespołem Paradox. 2. Zespół Paradox gwarantuje, że co dziesiąty klient obięty będzie PROMOCJĄ (czyli umowa nr 10, 20, itd.) 3. Promocja to obniżenie ceny, która została zawarta w/w umowie o 50%. 4. Nie ma znaczenia data uroczystości weselnych, tylko data podpisania umowy. 5. Wygrana zostanie ogłoszona podczas uroczystości weselnych klienta i podana do wiadomości wszystkim obecnym gościom. Na dodatkowe pytania odpowiadamy telefonicznie, lub mailem. Dominik Wawryk Tomasz Wawryk tel: 665 466 810 tel: 665 956 388 E-mail: dominik.wawryk@wp.pl www.zespol-paradox.pl Odpowiedz Link Zgłoś