jan_hus_na_stosie 03.07.10, 08:52 śpiochy, 9 dochodzi, piękny dzionek, szkoda snu ;) ja już nawet po śniadaniu jestem, ha! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salma75 Re: pobudka 03.07.10, 09:09 Wczoraj położyłam się wyjątkowo wcześnie, koło 2:30. I pospałam wyjątkowo długo - do 8:30, a i tak ledwom żywa :(. A śniadanie zjem za 2h, może później, bo ja niejedząca rano - odruch mam :/. Za to dobrą zieloną herbatę muszę sobie na rozruch strzelić. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: pobudka 03.07.10, 09:20 figgin1 napisała: > Ha ha ha, pieprzeni nałogowcy :D O przepraszam! Ja pracowałąm! Forum niejako przy okazji było ;). Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: pobudka 03.07.10, 09:54 Żadni nałogowcy, ja się leczę, a przynajmniej próbuję! Zaraz spadam na rower i obiecuje sobie dzisiaj już tu nie zajrzeć. Nie zajrzę tu dzisiaj, nie zajrzę tu dzisiaj, nie zajrzę tu dzisiaj, nie zajrzę tu dzisiaj, nie zajrzę tu dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: pobudka 03.07.10, 22:05 sid.leniwiec napisała: > Nie zajrzę tu dzisiaj, nie zajrzę tu dzisiaj, nie zajrzę tu dzisiaj, nie zajrzę > tu dzisiaj, nie zajrzę tu dzisiaj... 12 godz. nie zaglądałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: pobudka 03.07.10, 09:16 > ja już nawet po śniadaniu jestem, ha! Fajnie. Ja juz zrobilem kupe, wzialem prysznicz, bydlo wyprowadzilem i napoilem, kurom i kaczkom dalem ziarno, a kotom mleko. Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: pobudka 03.07.10, 09:31 No wstałam już, a co mi tam, pobyczę się jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: pobudka 03.07.10, 09:49 zieeeeewwwwwww, bry. Kto mi zrobi sniadanko? Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: pobudka 03.07.10, 09:58 jan_hus_na_stosie napisał: > ja już nawet po śniadaniu jestem, ha! ja pier.dolę jakie to ekscytujące Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: pobudka 03.07.10, 10:35 ja chyba jakas nienormalna..o piątej wstałam, boso po trawie latam, trzecie pranie się robi a pierwsze już wyschło na słoneczku dzieci po sniadaniu wyprawione do ojca na dzień cały, a ja zamierzam zaraz odpalić odkurzacz i polatać:) tylko najpierw kawkę wypiję w dobrym towarzystwie Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: zamierzam zaraz odpalić odkurzacz i polatać 03.07.10, 10:53 Nowoczesna wiedźma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: zamierzam zaraz odpalić odkurzacz i polatać 03.07.10, 11:41 dziękuję za komplement! tylko nie waż sie nazywać mnie niewiastą bo za to obrażam się śmiertelnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: pobudka 03.07.10, 11:21 Zjadłam śniadanko :). A teraz się wyłączam, do czwartku. Życzcie mi udanego wypoczynku :). I głosujcie w jedyny słuszny sposób :D. Paaaaaaaaaaa............. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: pobudka 03.07.10, 12:32 A ja dopiero wstałam... a tu już takie manewry na forumie;p Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: pobudka 03.07.10, 22:03 kto rano wstaje temu około 19 chce się już spać ;) ale dzień był super ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: pobudka 04.07.10, 00:03 jan_hus_na_stosie napisał: > śpiochy, 9 dochodzi, piękny dzionek, szkoda snu ;) Uwielbiam śnić. Moje noce są piękniejsze od waszych dni. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: Moje noce są piękniejsze od waszych dni 04.07.10, 00:12 Czuła jest noc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Moje noce są piękniejsze od waszych dni 04.07.10, 00:14 Już po czacie??? Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: Już po czacie? 04.07.10, 00:16 Nie załapało się biedactwo... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Moje noce są piękniejsze od waszych dni 04.07.10, 23:47 autokrata.fetyszysta napisał: > Czuła jest noc ;) Lecz brudny jest Harry Gdzieś to wyczytałam. ;-) > > Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: Dobranoc Janciu 04.07.10, 00:23 Klucze zostaw pod wycieraczką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
enith Re: pobudka- nowy dzień :) 04.07.10, 06:28 Boże, jak mi się chce kawy! Niestety, u mnie dopiero wieczór 3 lipca i kawa nie wchodzi w grę. Czy jak ostatnią myślą każdego mojego dnia jest myśl "rano zrobię sobie kawę", to oznacza, że jestem uzależniona? Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: pobudka- nowy dzień :) 04.07.10, 06:35 > Czy jak ostatnią myślą każdego mojego dnia jest myśl "rano zrobię sobie kawę", > to oznacza, że jestem uzależniona? ja bym inaczej spytała, czy po wypiciu kolejnej z rzędu kawy zasypiam - to, czy to jest uzależnienie ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
enith Re: pobudka- nowy dzień :) 04.07.10, 06:57 > ja bym inaczej spytała, czy po wypiciu kolejnej z rzędu kawy zasypiam - to, czy > to jest uzależnienie ?:) Kochana, uzależnienie to jest wtedy, gdy "bez kija nie podchodź, bo nie wypiłam mojej porannej kawy". To, co opisujesz, to zwykłe przystosowanie do określonej dawki kofeiny. Może czas ją podwyższyć?:D Odpowiedz Link Zgłoś