Dodaj do ulubionych

Chcę być piękna!!!

17.09.07, 18:10
Pilnie potrzebuję zrobić twarz i ciało na cacy!!!Mam bardzo ważną
imprezę no i muszę wyglądać !jest tyle gabinetów ,a jak trzeba coś
zrobić konkretnego to nie ma gdzie iść.Czekam na propozycje
Obserwuj wątek
    • Gość: Maja Re: Chcę być piękna!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.09.07, 18:15
      Na każdym rogu jest gabinet-to prawda.Laski porobiły sobie jakieś
      śmieszne kursy kosmetyczne i zabierają się za nasze twarze i nic
      dobrego z tego nie wynika.Też chętnie skorzystam z porady do którego
      się wybrać.
    • Gość: Beata Re: Chcę być piękna!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.09.07, 18:18
      Ja chodzę do Adri na zaciszu,tam personel nie wymienił się od kilku
      lat,to jest dla mnie ważne.Mają fajne zabiegi,co chwilę coś
      nowego.Polecam szczerze!
      • Gość: alka Re: Chcę być piękna!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 21:37
        tak adri....hahahaaa...niech zaczną czyscic sprzet
        porzadnie...czystosc wazna sprawa!
        • Gość: Beata Re: Chcę być piękna!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.09.07, 13:23
          To chyba droga Alu nie byłaś w Adri-tam wszystko co może być
          jednorazowe jest właśnie takie.
    • Gość: Weronika Re: Chcę być piękna!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.09.07, 18:21
      No temat dla mnie!!!Byłam kiedyś w zielonej i masakra!!!poszłam do
      gabinetu na deptaku,kroją okropnie,za pedicure zapłaciłam ponad
      100,miałam wrażenie że dokładam się do czynszu Pani kosmetyczce a
      nie płacę za usługę!LITOŚCI!
    • Gość: misia Re: Chcę być piękna!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.09.07, 18:38
      fajny gabinet jest też przy Łużyckiej,koło siłowni:-)
      • Gość: Ania Re: Chcę być piękna!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 19:30
        To co dzieje się teraz z kobietami jest jakieś chore, brzydzę się
        tym. Zauważyłam, że mojej mamie, prawie 50-cio letniej kobiecie też
        odwaliło, ubiera się w jakieś śmieszne ciuszki, jakby mi podwędziła,
        nagle chodzi na jakieś zabiegi, solaria, co się dzieje.
        • Gość: Do Ani Re: Chcę być piękna!!! IP: *.ztpnet.pl 17.09.07, 21:17
          "To co dzieje się teraz z kobietami jest jakieś chore, brzydzę się
          tym" Dlatego pewnia wygladasz jak wygladasz nawet prosze cie nie opisuje tego Z
          uwagi na moje chore serce :) Pewnie jak by byl konkurs "Wiesniary Roku "Wygrala
          bys bezapelacyjnie ;] Skoro twoja mama jak napisalas ma 50 lat i ubiera sie "w
          jakieś śmieszne ciuszki, jakby mi podwędziła" Nie chce znac twego gustu pewnie
          jest tak straszny jak i ty Wiec daruj sobie tego glupie wypowiedzi No chyba ze
          w realu nikt cie nie slucha :) Wiec na forum prubujesz cos z siebie wytkrztusic
    • Gość: kaśka Re: Chcę być piękna!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.09.07, 22:09
      wybiel sobie zęby metodą Beyond a będziesz odlotowa ale tylko tą
      metoda . wszysctkie robimy sobie twarz, paznokcie a zeby - porazka -
      żółte od coli , kawy, papierochów
      • Gość: do Ani Re: Chcę być piękna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 23:41
        A Ty, skarbie, uważasz, że tylko 20-latki mają prawo do ciuchów, zabiegów
        kosmetycznych, ładnego wyglądu i dobrego samopoczucia???!!! Zastanów się,
        dziewczyno, co Ty gadasz! W dodatku o własnej mamie! WSTYD !
        • Gość: Sandra Re: Chcę być piękna!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 00:26
          Po wypowiedzi tu tych próżnych zakompleksionych kobiet(na wszelką
          krytykę z punktu inwektywy) mogę stwierdzić, iż celem nadrzędnym w
          waszym życiu jest aby wiecznie wyglądać jak Doda, lub inna Paris
          Hilton i obawiam się niestety, że na waszą chorobę nie ma lekarstwa.
          Moje wyobrażenie o was, biedne gąski, (stare i młode) jest takie, że
          wyrażając o kimś sąd, kogo nie widziałyście, kogo nie znacie
          świadczy tylko o was i z faktu, że córka nie aprobuje wyglądu i
          sposobu na życie swojej mamy, której np. "odbiło" (to się zdarza,
          wiem coś o tym) wyciągacie od razu tak kategoryczne wnioski.
          Kończąc dodam tylko, żeby "poprawić" wam humorki, że nie
          potrzebowałam tych śmiesznych zabiegów na swoim ego, byłam w-ce miss
          Wielkopolski, a teraz mieszkam sobie spokojnie na wiosce i rzadko
          bywam w mieście, po prostu wiodę wspaniałe sielskie życie. pozdrawiam
          • Gość: :) Re: Chcę być piękna!!! IP: *.ztpnet.pl 18.09.07, 00:30
            Chyba bylas w-ce miss Wielkiej Wioski nie Wielkopolski :D
    • Gość: ewka Re: Chcę być piękna!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.09.07, 09:27
      a ja potrzebuję kogoś kto zajmie się i poprawi moją inteligencje. Bo urodę juz
      mam. Kurcze a tak bym chciała poprawić sobie móżdżek. Co ja poradzę ,że nie
      świecę elokwencją, lotnym umysłem, bystrością....Naprawdę mam z tym problem.
      Jestem chora i problemem jest dla mnie zapamiętanie czegokolwiek, jest mi z tym
      bardzo źle :((
      nie ma na moje dolegliwości lekarstwa :(
      • Gość: Krysia225 Re: Chcę być piękna!!! IP: *.ztpnet.pl 18.09.07, 09:36
        No niestety tak w zyciu bywa jak to sie mowi "choroba nie wybiera" A czasami szkoda
      • Gość: adzio Re: Chcę być piękna!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 10:33
        Ewka? to naprawdę Ty? ta z ekologicznego LO, co szukała na mapie Ameryki
        Zachodniej? ta, co rozwiązywała test z Bravo "Czy zdradzasz swojego chłopaka?"
        bo innej takiej głupiej nie znam:))
        • Gość: :) Re: Chcę być piękna!!! IP: *.ztpnet.pl 18.09.07, 10:36
          Pojechal po calosci haha no bo w sumie rzadko mozna spotkac takie osoby ktore
          publicznie przyznaja sie ze nie grzeszą inteligencja :) Ja chociazby zatrzymala
          bym to dla siebie ale nie musze bo uwazam sie za inteligentą kobiete..Pozdrawiam
          • Gość: Jerzy Re: Chcę być piękna!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 11:06
            Chichotem i znakiem czasu jest to , że mój kolega z pracy kupił
            swojej żonie w prezencie akcesoria do golenia - mówię do niego
            : aleś sobie nakupował sprzętu (nosi 3 dniowy zarost) będziesz się
            co dziennie golił? a on na to: nie to na imieniny dla żony. che che
            • Gość: jesteś tego warta Re: Chcę być piękna!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 11:22
              To już są na ten temat dowcipy np. satyryka Górskiego: mąż sieszy
              się do pracy i puka do drzwi łazienki- kochanie co tam robisz tak
              długo, pośpiesz się bo janie zdążę do pracy, żona: golę się.
              Winą za te wszystkie śmieszne rzeczy obarczam media i reklamę,
              dzisiejsza kobieta naogląda się tego wszystkiego i uwierzy, że
              podstawą wszystkiego jest być dobrze wygoloną - ręce, nogi, pachy,
              krocze.......
        • Gość: ewka Re: Chcę być piękna!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.09.07, 11:31
          o!! to ty? nadal masz żal,że dałam Ci wtedy kosza? :)) Czas leczy rany nie
          martw sie. Chęć zemsty w końcu minie......
    • Gość: :) Re: Chcę być piękna!!! IP: *.ztpnet.pl 18.09.07, 12:23
      ooo wow szok tak intymne zwierzenia nonono :P
      • Gość: vibi Re: Chcę być piękna!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 13:20
        Kuba Wojewódzki zaintonował ostatnio wasz hymn do wibratora -
        "jesteś lekiem na cace zło i nadzieją na przyszły rok"
    • Gość: ewka Re: Chcę być piękna!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.09.07, 13:18
      fredi!!! no wiesz!! ja myślałam że wolałbyś o tym nie mówić....prosiłeś mnie o
      dyskrecje wtedy bo jako twoja przyjaciółka przyszlam ci z pomocą... i właśnie
      wtedy kiedy klęczałam przed toba pomagałam Ci przecież wyjąc siusiaka z zamka bo
      sobie zaciąłeś..nie pamiętasz?? ubieraleś się w pośpiechu bo koleś Cie zostawił
      po wszystkim a ty szybko się chcialeś ubrać i zdarzył sie ten wypadek....
      • Gość: asolaw Re: Chcę być piękna!!! IP: 62.87.215.* 18.09.07, 13:20
        to co z tym gabinetem?
      • Gość: fredi Re: Chcę być piękna!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 13:24
        ...a potem mówiłaś Ewko, że nie wiedziałaś iż to może być dla ciebie
        też takie przyjemne doświadczenie.
        • Gość: ewka Re: Chcę być piękna!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.09.07, 13:30
          • Gość: beata Re: Chcę być piękna!!! IP: 62.87.215.* 18.09.07, 13:37
            podałam tobie,idż i sprawdż ,tera znowu jakąś maszynę sprowadzili
            • Gość: jesteś tego warta Re: Chcę być piękna!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 13:40
              Chłopak do swojej partnerki: żabciu co ci się stało w pip..ę, masz
              jakąś rankę - dziewczyna: a, kurcze zacięłam się przy goleniu.
            • Gość: asolaw Re: Chcę być piękna!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.09.07, 18:44
              Dzięki,byłam,sprawdziłam.Super
        • Gość: ewka Re: Chcę być piękna!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.09.07, 13:41
          a co Ci miałam mówić przyjacielu....musiałam Cie jakoś podnieść na duchu......
          byłeś zdruzgotany przecież... mówiłeś że nie przeżyjesz takiego ciosu, a ja Ci
          na to że z kobietami tez może być fajnie.... A znałeś mnie dobrze i wiedziałeś
          że każde doświadczenie nawet to niosące pomoc koledze było dla mnie miłym
          przeżyciem...
          • Gość: asolaw Re: Chcę być piękna!!! IP: 62.87.215.* 18.09.07, 14:01
            dzięki,już się zapisałam
            • Gość: vibi Re: Chcę być piękna!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 14:19
              Aprpos znacie ten dowcip? co robi kobieta rano, jak wstanie z łóżka?
              odp: idzie do domu.
    • Gość: Yyy Re: Chcę być piękna!!! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.09.07, 18:28
      Jak do tej pory nic nie pomogło to i żaden salon nie pomoże!
      www.3dwhite.pl/?click=a9170483f3be82ab1dc3427e605e144d
      • Gość: Jerry Re: Chcę być piękna!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.07, 15:02
        Miss Polski z Zielonej Góry - 180cm. wzrostu, choćbyście zmieniały
        facjatę i zęby co kwartał to kurduple nie macie czego szukać u
        mężczyzn z pieniędzmi - wolimy młode naturalne piękności.,
        • Gość: :) Re: Chcę być piękna!!! IP: *.ztpnet.pl 22.09.07, 15:44
          "kurduple" O matko zalosny jestes strasznie przeciez ty nawet nie potrafisz
          dobrze sie wysłowic Jednym słowem Gatunek Męczyzn Wymiera...
          • Gość: Johny Re: Chcę być piękna!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.07, 21:17
            A ja mam 168cm. wzrostu 44l. i wyrywam sobie 20-tki - 28-ki,
            panienki, męzatusie też, same urodziwe du-pcie, wzrost 170-180, po
            prostu na kasę nie ma mocnych, wszystkie prędzej czy później padają.
            • Gość: -:) Re: Chcę być piękna!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.07, 12:04
              Johny tu muszę się z tobą zgodzić, dziś na pojęcie "lepszego,
              łatwego życia" gotowa byłaby ogromna większość kobiet - przykłady
              Woody Allen, Onasis, All Pacino, Price (155-165cm wzrostu).
              Przyjemności, dużo przyjemności.
              • Gość: Ania Re: Chcę być piękna!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.07, 20:09
                Co dzisiaj stało się z kobietami, że tak bardzo prą w tym kierunku,
                jak można określić to zjawisko i czy to w końcu przeminie?

facet.wp.pl/gid,9262861,img,9262873,kat,,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=23
                • Gość: Ania Re: Chcę być piękna!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.07, 20:23
                  Przecież to nie są kobiety (subtelne, eleganckie) ale jakieś
                  produkty.

facet.wp.pl/kat,1007821,wid,9216699,wiadomosc.html?rfbawp=1191522035.183

• Gość: ewka Re: Chcę być piękna!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.10.07, 10:37
                  piękną kobietę z niego zrobili :)
                  • Gość: gość Re: Chcę być piękna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 12:52
                    no faktycznie
                    • Gość: Normaaa Re: Chcę być piękna!!! IP: *.centertel.pl 05.10.07, 21:44
                      Jesteście beznadziejne, nie możecie sobie darować Waszych głupich
                      złośliwych uwag i zostawić miejsca dla osob, które naprawdę
                      interesują się termatem?

Ja też szukam jakiegoś gabinetu kosmetycznego. Czytałam o gabinecie
                      GEJSZA na Lisowskiego ale nie byłam jeszcze nigdzie. I czytałam,że w
                      Aldemedzie robią laserowe odmładzanie twarzy i trwałe usuwanie
                      owłosienia.

Pozdrawiam (wszystkie w miarę inteligentne dziewczyny).
                      • Gość: Aga Re: Chcę być piękna!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 23:17
                        A co, twojemu facetowi przeszkadz wąsik, ja mam jeszcze bródkę
                        i jest ok. B to co nas podnieca to się nazywa kassaaa!!!
                      • Gość: ziutek Re: Chcę być piękna!!! IP: *.ztpnet.pl 06.10.07, 15:45
                        > Pozdrawiam (wszystkie w miarę inteligentne dziewczyny).

To sa takie w ogole? :)
                        • Gość: henry Re: Chcę być piękna!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.07, 22:11
                          Coś o was kury:
                          przychodzi kura do chirurga plastycznego - co kurę do mie sprowadza,
                          pyta lekarz, a kura na to - chcę zlikwidować kurze łapki.
                        • Gość: Marysia Re: Chcę być piękna!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.07, 23:31
                          są, są ... polskie znaki też są ty w ogole
                          • Gość: ziutek Re: Chcę być piękna!!! IP: *.ztpnet.pl 07.10.07, 23:40
                            Sa, sa. Netykieta zezwala na pisanie bez Ty polski znaku.
    • Gość: bingo Re: Chcę być piękna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 17:56
      Łabędzi spiew......
      • Gość: jerry Re: Chcę być piękna!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.07, 10:44
        Znasz bajkę o żonie? - zarażona przyjdzie z miasta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka