Dodaj do ulubionych

Chcę być brzydka.

18.09.07, 12:38
Do jakiego salonu piękności wejść aby wyjść paskudna?
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: Chcę być brzydka. IP: *.ztpnet.pl 18.09.07, 12:57
      "Do jakiego salonu piękności wejść aby wyjść paskudna?" Poco bedziesz za to
      placic sama doprowadz sie do takiego stanu haha czy napewno jestes pewna ze tego
      chcesz ?? :P pozdrawiam
    • Gość: Vlad.H. wyjsc z domu na ulice - wystarczy IP: 80.53.41.* 18.09.07, 23:08
      jestes brzydka i nie ma takiej rzeczy ktora by ci bardziej zaszkodzila
      • Gość: :) Re: wyjsc z domu na ulice - wystarczy IP: *.ztpnet.pl 18.09.07, 23:56
        Pojechal cie po calosci...Vlad.H znasz ją osobiscie?? Moze ona sobie tylko
        wkreca ze jest ładna co ?? Pozdro 4you
      • Gość: do wladzia Re: wyjsc z domu na ulice - wystarczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 06:52
        nie znasz mozliwosci salonow
        co ja mowie salonow!!!
        przybytkow pieknosci
        hehehehehe
      • d-upeczka Re: wyjsc z domu na ulice - wystarczy 19.09.07, 11:22
        Chcę być paskudna !
        • Gość: :) Re: wyjsc z domu na ulice - wystarczy IP: *.ztpnet.pl 19.09.07, 14:26
          A moze juz jestes tylko masz nietakie lustro jak trzeba.... :P
          • Gość: d-upeczka Re: wyjsc z domu na ulice - wystarczy IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.09.07, 17:04
            Moim lustrem są oczy mężczyzn. Ci lgną do mnie a ja mam tego dość.
            • Gość: Olenka22 Re: wyjsc z domu na ulice - wystarczy IP: *.ztpnet.pl 19.09.07, 17:51
              Kochana mam dokladnie ten sam problem :/ Normalnie az nie chce wychodzic mi sie
              w domu..jak mam wyjsc to az mnie skreca..wszedzie czuje ich wzrok..a czasami
              jest to naprawde bardzo krepujace jak podchodza do kogos z kims ide np. z mama
              lub babcia i mowia ze jestem ładna :/ Ehh... ci Męzczyzni...Pozdrawiam Cie :P:P
              • Gość: Vlad.H. Ech dziewczyny, Wy to marzycielki jestescie IP: 80.53.41.* 20.09.07, 00:34
                a tak po prawdzie to przasnopaskudne jestescie... nie ma nic gorszego niz
                przasnosc i pospolitosc szczegolnie jesli jeszcze podszyta jest taka poza jaka
                prezentujecie... pretensjonalne, belkotliwe, nudne... zupelnie jak spieprzona
                trwala na glowie pustej dziewuchy...
                adieu
                • Gość: d-upeczka Re: Ech dziewczyny, Wy to marzycielki jestescie IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.09.07, 05:18
                  Nawet nie wiesz jak trudno być śliczną kobietą. Brzydkie mają
                  łatwiej i spokojniej.

Nikt nie poradził mi dokąd iść aby zrealizować moje pragnienie.
                  • Gość: :) Re: Ech dziewczyny, Wy to marzycielki jestescie IP: *.ztpnet.pl 20.09.07, 10:04
                    Niewie bo zapewne jest paskudny ze kilem 2 m z robakami bysmy go nie chcialy
                    dotknąc :) ale kochana nic nie poradzisz na ta zazdrosc
                    • Gość: Vlad.H. Ale z ciebie pieszczoszka... IP: 80.53.41.* 20.09.07, 23:47
                      pewnie sie kleisz do kazdego chlopa byle nie smierdzial... szukasz biedaczko
                      tego jedynego w duza ilosc szmalcu odzianego - jak kazda dresiara...
                      • d-upeczka Re: Ale z ciebie pieszczoszka... 21.09.07, 07:47
                        Cóż, takie życie. Nie umiesz zarobić na kobietę i rodzinę, będziesz
                        samotny. Ty też nie patrzysz na brzydule. Coś za coś.
                        • Gość: Vlad.H. Re: Ale z ciebie pieszczoszka... IP: 80.53.41.* 21.09.07, 23:17
                          haha... widzisz ja wole brac sobie mlode - skoro i tak mam za to placic to po co
                          wiazac sie z czyms co po 35 roku zycia zaczyna rozlazic sie w szwach, byc
                          zrzedliwe, z cellulitem itd
                          A co do patrzenia na brzydule - ze naprawde wazny jest cos wiecej od urody...
                          jako zyjacy juz troche na siwecie facet urode traktuje jako premie, rodzaj
                          uroczego dodatku do kobiety - przyjemnosc obcowania z kobieta jest wlascwie
                          zblizona (wtedy kiedy przychodzi do tego co powoduje ze kobieta i facet sa
                          bardzo blisko i intymnie) - uroda przemija - przykre to tym bardziej ze faceci
                          dlugo sie nie starzeja zwlaszcza gdy dbaja o siebie i gdy stac ich na dbanie o
                          siebie.
                          Co ty mzoesz dac facetowi ktory odniosl sukces zawodowy? Cialo? Starzejace sie i
                          wiotczejace? Jak dlugo facet ktory cie kupil i utrzymuje bedzie kierowal sie
                          twoja uroda ktora przemija a co wiecej zwyczajnie mu sie nudzi - po 2 - 3 latach
                          nawet najbardziej zakochanemu facetowi opadaja klapki z oczu, zauwaza wady nawet
                          najpiekniejszej kobiety i co dalej... ile lat mozesz zachowac wyglad 20 - 25
                          latki? do 35? moze 40 roku a co pozniej? - stawiajac na urode przegrywasz swoje
                          zycie - tyle ode mnie w temacie ZYCIE.
                          • d-upeczka Re: Ale z ciebie pieszczoszka... 22.09.07, 09:42
                            Niby taki "mądry" a nawet nie potrafi zrozumieć tematu postu.
                            Chłopaczku Twój powyższy post jest "ni przypiąć, ni przyłatać" do
                            tego co wcześniej napisałam.
                            • Gość: Vlad.H. Re: Ale z ciebie pieszczoszka... IP: 80.53.41.* 22.09.07, 23:40
                              temat rozumiem i dlatego moja prosta odpowiedz: nie jest tak piekna jak cie sie
                              wydaje, ci co powtarzaja ci ze jestes piekna ordynarnie klamia - jestes brzydka
                              - wszystkie twoje wypowiedzi swiadcza o braku piekna - jestes jak opakowanie po
                              chipsach, kolorowe, polyskliwe i puste w srodku.
                              • d-upeczka Re: Ale z ciebie pieszczoszka... 23.09.07, 08:52
                                :)) dla Ciebie i tak ponętne, od tylu dni próbujesz mnie poderwać.
                                Puszysz się jak paw , tokujesz pokazując to czego nie masz. Drogi
                                kolego za wysokie progi .... itd.
                                • Gość: Vlad.H. Re: Ale z ciebie pieszczoszka... IP: 80.53.41.* 25.09.07, 00:35
                                  hahaha.... wiesz, znajac realia Zielonej Gory to pasztet jestes... napatrzylem
                                  sie na laski tutaj i niestety naprawde nedza z uroda... wiec jesli jestes taka
                                  urodziwa jak reszta to sorry ale nawet z doplata bym cie nie chcial.
                                  pocieszna jestes...hehe ale to chyba wlasnie cala twoja uroda wydumana i wsparta
                                  czyms co zapewne jest dla ciebie pewnoscia i przebojowoscia... a to wies wylazi
                                  i krzyczy...
                                  • Gość: ziutek Re: Ale z ciebie pieszczoszka... IP: *.ztpnet.pl 25.09.07, 01:01
                                    Obraziles wiekszosc zielonogorzanek. Z Ciebie wies nie wylazi. Wcale, a wcale.
                                    • d-upeczka Re: Ale z ciebie pieszczoszka... 25.09.07, 07:05
                                      Gość mieszka w W-wie w kartonie na dworcu centralnym i czuje się
                                      kimś :) czasami zbierze 6 zł na wino, za co ma jakąś dworcową
                                      piękność i myśli, że zna się na kobietach.
                                      • Gość: Vlad.H. Re: Ale z ciebie pieszczoszka... IP: 80.53.41.* 25.09.07, 23:57
                                        wiesz, wawka i karton ale zawsze to stolyca, wino mam po 4,5 jesli ty wciagasz
                                        wino po 6 to znakiem tego jestes glupsza niz myslalem i dowiedz sie ze cie robia
                                        w trabe. musialem do wawki wyjechac bo mi taka jak ty milosc peronowa w kolko
                                        dupe probowala zawracac a teraz mam luzik, wlasny karton i swiatowe towarzystwo,
                                        kolegow mam z calego kraju i wszyscy narzekaja na takie natretne dupeczki co to
                                        za wino duzo zrobia - wino jednak cenniejsze niz taka dupeczka
                                    • Gość: Vlad.H. No coz mowie prawde i nie slodze IP: 80.53.41.* 25.09.07, 23:53
                                      widzialem bardzo malo ladnych zielonogorzanek ale za to widzialem bardzo duzo
                                      ladnych zaganianek... moze mialem pecha a moze jestem wybredny, moze powineinem
                                      jakos inaczej sformulowac moje wrazenia ale naprawde nie chcialo mi sie
                                      szczegolnie po takim watku w ktorym odnosze wrazenie wypowiadaja sie co najmniej
                                      miss world i pierwsza wice miss...
    • Gość: ziutek Re: Chcę być brzydka. IP: *.ztpnet.pl 19.09.07, 17:10
      Idz pod dyskoteke. Niech Ci jakis karczek przemebluje zeby :)
      • Gość: d-upeczka Re: Chcę być brzydka. IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.09.07, 17:13
        Szkam przyjemnaego miejsca gdzie się jednocześnie zrelaksuję. Nie
        szukam mocnych wrażeń.
        • Gość: Marika Re: Chcę być brzydka. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.07, 11:02
          Takie piękne jak ty reprezentują najczęściej ten rodzaj kobiet w
          takim szambie jak Big Brother - zero ogłady, chamskie, pyskate,
          spieczone frytki z solaru z tapetą na facjacie i z czymś na
          paznokciach co się nazywa chyba tipsy...dalej nie mogę wyliczać bo
          zwymiotuję..kobiety? Takich pełno w miejscach gdzie się zatrzymują
          tiry.
          • d-upeczka Re: Chcę być brzydka. 20.09.07, 11:22
            No to teraz już wiesz dlaczego chcę być brzydka. Wtedy może na
            Ciebie popatrzę, nawet jeśli te od tirów na ciebie nie chcą
            zerknnąć.

Przykre.
            • Gość: Janek Re: Chcę być brzydka. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.07, 12:26
              Kidyś miałem wątpliwości co dotyczyło kobiet, ale skutecznie je
              rozwiewacie, grzebiecie się w czymś co jest zawartością jelita
              grubego. Kobieta - brzmi dumnie. Jak postemp to postęp, no nie?
              • d-upeczka Re: Chcę być brzydka. 20.09.07, 12:48
                Możesz jaśniej? Co za wątpliwości? Sądząć z wzmianki i jelicie,
                miałeś dylemat: chłopcy czy dziewczynki? Wygrali chłopcy?
                • Gość: Vlad.H. no to napisze jasniej bo dresiara jestes IP: 80.53.41.* 20.09.07, 23:54
                  i iq masz chyba wyzsze od dody - napisal ci ze jestes pustak, drewno beton.
                  • d-upeczka Re: no to napisze jasniej bo dresiara jestes 21.09.07, 07:48
                    IQ mam wyższe niż Ty. To wystarczy.
                    • Gość: kierowca tira Re: no to napisze jasniej bo dresiara jestes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.07, 10:43
                      Ależ uparty lachociąg
                      • Gość: d-upeczka Re: no to napisze jasniej bo dresiara jestes IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.09.07, 11:11
                        Nie rób wiochy. Nie jesteś u siebie w domu.
                        • Gość: milusińska Re: no to napisze jasniej bo dresiara jestes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.07, 15:29
                          Jak to było w tym dowcipie o tobie?- podwieźć cię - nie, już po
                          dwieście pięćdziesiąt
                    • Gość: Vlad.H. no i dobrze ze masz IQ wieksze od mojego IP: 80.53.41.* 21.09.07, 23:21
                      cokolwiek to znaczy - ale to ja mam kase, to mnie stac byloby na to by cie kupic
                      i to ja bym mogl cie rzucic keidy bys mi sie znudzila - skoro traktuejsz sie jak
                      przedmiot to dlaczego ja mam traktowac cie inaczej - rozejrzyj sie i zaakcpetuj
                      gorzka prawde - za 20 lat bedziesz ptorzebowala masy czasu i masy kosmetykow by
                      wygladac sredniodobrze, za 20 lat ja dalej bede mogl poderwac 18, wsadzic ja do
                      fajnej fury i delektowac sie jej jedrnym i mlodym cialem.
                      • Gość: :/ Re: no i dobrze ze masz IQ wieksze od mojego IP: *.ztpnet.pl 21.09.07, 23:35
                        Macie problemy naprawde widze ze w zyzciu nie przezyliscie nic bardziej
                        powaznego banda glupich malolatów...
                      • d-upeczka Re: no i dobrze ze masz IQ wieksze od mojego 22.09.07, 09:44
                        Chyba pomyliłeś osoby i sny.

"to mnie stac byloby na to by cie kupic" - no comments

" za 20 lat ja dalej bede mogl poderwac 18, wsadzic ja do fajnej
                        fury i delektowac sie jej jedrnym i mlodym cialem." - śnij
                        dalej :)))

• Gość: :) Re: no i dobrze ze masz IQ wieksze od mojego IP: *.ztpnet.pl 22.09.07, 10:38
                          "za 20 lat ja dalej bede mogl poderwac 18, wsadzic ja do fajnej
                          fury i delektowac sie jej jedrnym i mlodym cialem" Ciekawe czy ona bedzie
                          chciala...haha..pewnie juz masz problemy sam ze soba a co to bedzie za 20 lat
                          hahaha masz bardzo wygorowane marzenia dobrze ze za nie nie karaja bo zapewne
                          dostal bys krzeslo elektryczne...ale tak jak d-upeczka napisala Snij
                          dalej....chyba tylko to ci pozostalo
                          • Gość: Vlad.H. pozyjemy, zobaczymy IP: 80.53.41.* 22.09.07, 23:43
                            ja mam czas i mozliwosci - wam pozostaje jedynie ciskanie sie na forach... a w
                            hierarchii spolecznej stoicie nizej niz tirowki (bo pelnia one znacznie bardziej
                            uzyteczne z punktu widzenia spoleczenstwa funkcje niz wy)
                            • Gość: :) Re: pozyjemy, zobaczymy IP: *.ztpnet.pl 23.09.07, 00:04
                              "a w hierarchii spolecznej stoicie nizej niz tirowki (bo pelnia one znacznie
                              bardziej
                              uzyteczne z punktu widzenia spoleczenstwa funkcje niz wy" HaHaHa Dobre sobie
                              Pewnie jestes Kierowca Tira...Widocznie Tylko z ich uslug korzystasz bo zadna
                              pozadna Kobieta cie nie chce..kto wie czy nie nosisz cos w sobie..jakiegos
                              syfa..Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
                            • d-upeczka Re: pozyjemy, zobaczymy 23.09.07, 08:50
                              Czas na odłożenie 100 zł i starego szrota aby zjeździć okoliczne
                              parkingi? No to już wiadomo skąd u Ciebie taka znajomość tematu.
                              Niestety kolego to jest patologia a nie pełnia życia.
                              • Gość: :) Re: pozyjemy, zobaczymy IP: *.ztpnet.pl 23.09.07, 10:22
                                Kochana Bardzo dobrze mu napisalas 6+ normalnie a co on sobie mysli ze jak
                                korzysta z uslug takich osob (tirowek) to mu wszystko wolno stary soje mysli i
                                poglady zostaw w domu........
                                • Gość: Vlad.H. ladujcie sie lufy ladujcie IP: 80.53.41.* 25.09.07, 00:30
                                  tyle waszego co se pogadacie a i tak predzej czy pozniej traficie na leszcza
                                  ktory bedzie was klepal po pyskach...
                                  • Gość: kity Re: ladujcie sie lufy ladujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 21:47
                                    Ja jestem brzydka a i tak mam powodzenie - pewnie fajna jestem
                                    dlatego...ale właściwie jak spojże w lustro to - oczy mam
                                    ładne...troche rozmazane -nie szkodzo, o i usta mam ładne
                                    lol

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka