d-upeczka 18.09.07, 12:38 Do jakiego salonu piękności wejść aby wyjść paskudna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Chcę być brzydka. IP: *.ztpnet.pl 18.09.07, 12:57 "Do jakiego salonu piękności wejść aby wyjść paskudna?" Poco bedziesz za to placic sama doprowadz sie do takiego stanu haha czy napewno jestes pewna ze tego chcesz ?? :P pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. wyjsc z domu na ulice - wystarczy IP: 80.53.41.* 18.09.07, 23:08 jestes brzydka i nie ma takiej rzeczy ktora by ci bardziej zaszkodzila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: wyjsc z domu na ulice - wystarczy IP: *.ztpnet.pl 18.09.07, 23:56 Pojechal cie po calosci...Vlad.H znasz ją osobiscie?? Moze ona sobie tylko wkreca ze jest ładna co ?? Pozdro 4you Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wladzia Re: wyjsc z domu na ulice - wystarczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 06:52 nie znasz mozliwosci salonow co ja mowie salonow!!! przybytkow pieknosci hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
d-upeczka Re: wyjsc z domu na ulice - wystarczy 19.09.07, 11:22 Chcę być paskudna ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: wyjsc z domu na ulice - wystarczy IP: *.ztpnet.pl 19.09.07, 14:26 A moze juz jestes tylko masz nietakie lustro jak trzeba.... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d-upeczka Re: wyjsc z domu na ulice - wystarczy IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.09.07, 17:04 Moim lustrem są oczy mężczyzn. Ci lgną do mnie a ja mam tego dość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olenka22 Re: wyjsc z domu na ulice - wystarczy IP: *.ztpnet.pl 19.09.07, 17:51 Kochana mam dokladnie ten sam problem :/ Normalnie az nie chce wychodzic mi sie w domu..jak mam wyjsc to az mnie skreca..wszedzie czuje ich wzrok..a czasami jest to naprawde bardzo krepujace jak podchodza do kogos z kims ide np. z mama lub babcia i mowia ze jestem ładna :/ Ehh... ci Męzczyzni...Pozdrawiam Cie :P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Ech dziewczyny, Wy to marzycielki jestescie IP: 80.53.41.* 20.09.07, 00:34 a tak po prawdzie to przasnopaskudne jestescie... nie ma nic gorszego niz przasnosc i pospolitosc szczegolnie jesli jeszcze podszyta jest taka poza jaka prezentujecie... pretensjonalne, belkotliwe, nudne... zupelnie jak spieprzona trwala na glowie pustej dziewuchy... adieu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d-upeczka Re: Ech dziewczyny, Wy to marzycielki jestescie IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.09.07, 05:18 Nawet nie wiesz jak trudno być śliczną kobietą. Brzydkie mają łatwiej i spokojniej. Nikt nie poradził mi dokąd iść aby zrealizować moje pragnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Ech dziewczyny, Wy to marzycielki jestescie IP: *.ztpnet.pl 20.09.07, 10:04 Niewie bo zapewne jest paskudny ze kilem 2 m z robakami bysmy go nie chcialy dotknąc :) ale kochana nic nie poradzisz na ta zazdrosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Ale z ciebie pieszczoszka... IP: 80.53.41.* 20.09.07, 23:47 pewnie sie kleisz do kazdego chlopa byle nie smierdzial... szukasz biedaczko tego jedynego w duza ilosc szmalcu odzianego - jak kazda dresiara... Odpowiedz Link Zgłoś
d-upeczka Re: Ale z ciebie pieszczoszka... 21.09.07, 07:47 Cóż, takie życie. Nie umiesz zarobić na kobietę i rodzinę, będziesz samotny. Ty też nie patrzysz na brzydule. Coś za coś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Ale z ciebie pieszczoszka... IP: 80.53.41.* 21.09.07, 23:17 haha... widzisz ja wole brac sobie mlode - skoro i tak mam za to placic to po co wiazac sie z czyms co po 35 roku zycia zaczyna rozlazic sie w szwach, byc zrzedliwe, z cellulitem itd A co do patrzenia na brzydule - ze naprawde wazny jest cos wiecej od urody... jako zyjacy juz troche na siwecie facet urode traktuje jako premie, rodzaj uroczego dodatku do kobiety - przyjemnosc obcowania z kobieta jest wlascwie zblizona (wtedy kiedy przychodzi do tego co powoduje ze kobieta i facet sa bardzo blisko i intymnie) - uroda przemija - przykre to tym bardziej ze faceci dlugo sie nie starzeja zwlaszcza gdy dbaja o siebie i gdy stac ich na dbanie o siebie. Co ty mzoesz dac facetowi ktory odniosl sukces zawodowy? Cialo? Starzejace sie i wiotczejace? Jak dlugo facet ktory cie kupil i utrzymuje bedzie kierowal sie twoja uroda ktora przemija a co wiecej zwyczajnie mu sie nudzi - po 2 - 3 latach nawet najbardziej zakochanemu facetowi opadaja klapki z oczu, zauwaza wady nawet najpiekniejszej kobiety i co dalej... ile lat mozesz zachowac wyglad 20 - 25 latki? do 35? moze 40 roku a co pozniej? - stawiajac na urode przegrywasz swoje zycie - tyle ode mnie w temacie ZYCIE. Odpowiedz Link Zgłoś
d-upeczka Re: Ale z ciebie pieszczoszka... 22.09.07, 09:42 Niby taki "mądry" a nawet nie potrafi zrozumieć tematu postu. Chłopaczku Twój powyższy post jest "ni przypiąć, ni przyłatać" do tego co wcześniej napisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Ale z ciebie pieszczoszka... IP: 80.53.41.* 22.09.07, 23:40 temat rozumiem i dlatego moja prosta odpowiedz: nie jest tak piekna jak cie sie wydaje, ci co powtarzaja ci ze jestes piekna ordynarnie klamia - jestes brzydka - wszystkie twoje wypowiedzi swiadcza o braku piekna - jestes jak opakowanie po chipsach, kolorowe, polyskliwe i puste w srodku. Odpowiedz Link Zgłoś
d-upeczka Re: Ale z ciebie pieszczoszka... 23.09.07, 08:52 :)) dla Ciebie i tak ponętne, od tylu dni próbujesz mnie poderwać. Puszysz się jak paw , tokujesz pokazując to czego nie masz. Drogi kolego za wysokie progi .... itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Ale z ciebie pieszczoszka... IP: 80.53.41.* 25.09.07, 00:35 hahaha.... wiesz, znajac realia Zielonej Gory to pasztet jestes... napatrzylem sie na laski tutaj i niestety naprawde nedza z uroda... wiec jesli jestes taka urodziwa jak reszta to sorry ale nawet z doplata bym cie nie chcial. pocieszna jestes...hehe ale to chyba wlasnie cala twoja uroda wydumana i wsparta czyms co zapewne jest dla ciebie pewnoscia i przebojowoscia... a to wies wylazi i krzyczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Ale z ciebie pieszczoszka... IP: *.ztpnet.pl 25.09.07, 01:01 Obraziles wiekszosc zielonogorzanek. Z Ciebie wies nie wylazi. Wcale, a wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
d-upeczka Re: Ale z ciebie pieszczoszka... 25.09.07, 07:05 Gość mieszka w W-wie w kartonie na dworcu centralnym i czuje się kimś :) czasami zbierze 6 zł na wino, za co ma jakąś dworcową piękność i myśli, że zna się na kobietach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Ale z ciebie pieszczoszka... IP: 80.53.41.* 25.09.07, 23:57 wiesz, wawka i karton ale zawsze to stolyca, wino mam po 4,5 jesli ty wciagasz wino po 6 to znakiem tego jestes glupsza niz myslalem i dowiedz sie ze cie robia w trabe. musialem do wawki wyjechac bo mi taka jak ty milosc peronowa w kolko dupe probowala zawracac a teraz mam luzik, wlasny karton i swiatowe towarzystwo, kolegow mam z calego kraju i wszyscy narzekaja na takie natretne dupeczki co to za wino duzo zrobia - wino jednak cenniejsze niz taka dupeczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. No coz mowie prawde i nie slodze IP: 80.53.41.* 25.09.07, 23:53 widzialem bardzo malo ladnych zielonogorzanek ale za to widzialem bardzo duzo ladnych zaganianek... moze mialem pecha a moze jestem wybredny, moze powineinem jakos inaczej sformulowac moje wrazenia ale naprawde nie chcialo mi sie szczegolnie po takim watku w ktorym odnosze wrazenie wypowiadaja sie co najmniej miss world i pierwsza wice miss... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Chcę być brzydka. IP: *.ztpnet.pl 19.09.07, 17:10 Idz pod dyskoteke. Niech Ci jakis karczek przemebluje zeby :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d-upeczka Re: Chcę być brzydka. IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.09.07, 17:13 Szkam przyjemnaego miejsca gdzie się jednocześnie zrelaksuję. Nie szukam mocnych wrażeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marika Re: Chcę być brzydka. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.07, 11:02 Takie piękne jak ty reprezentują najczęściej ten rodzaj kobiet w takim szambie jak Big Brother - zero ogłady, chamskie, pyskate, spieczone frytki z solaru z tapetą na facjacie i z czymś na paznokciach co się nazywa chyba tipsy...dalej nie mogę wyliczać bo zwymiotuję..kobiety? Takich pełno w miejscach gdzie się zatrzymują tiry. Odpowiedz Link Zgłoś
d-upeczka Re: Chcę być brzydka. 20.09.07, 11:22 No to teraz już wiesz dlaczego chcę być brzydka. Wtedy może na Ciebie popatrzę, nawet jeśli te od tirów na ciebie nie chcą zerknnąć. Przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Chcę być brzydka. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.07, 12:26 Kidyś miałem wątpliwości co dotyczyło kobiet, ale skutecznie je rozwiewacie, grzebiecie się w czymś co jest zawartością jelita grubego. Kobieta - brzmi dumnie. Jak postemp to postęp, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
d-upeczka Re: Chcę być brzydka. 20.09.07, 12:48 Możesz jaśniej? Co za wątpliwości? Sądząć z wzmianki i jelicie, miałeś dylemat: chłopcy czy dziewczynki? Wygrali chłopcy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. no to napisze jasniej bo dresiara jestes IP: 80.53.41.* 20.09.07, 23:54 i iq masz chyba wyzsze od dody - napisal ci ze jestes pustak, drewno beton. Odpowiedz Link Zgłoś
d-upeczka Re: no to napisze jasniej bo dresiara jestes 21.09.07, 07:48 IQ mam wyższe niż Ty. To wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca tira Re: no to napisze jasniej bo dresiara jestes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.07, 10:43 Ależ uparty lachociąg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d-upeczka Re: no to napisze jasniej bo dresiara jestes IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.09.07, 11:11 Nie rób wiochy. Nie jesteś u siebie w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milusińska Re: no to napisze jasniej bo dresiara jestes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.07, 15:29 Jak to było w tym dowcipie o tobie?- podwieźć cię - nie, już po dwieście pięćdziesiąt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. no i dobrze ze masz IQ wieksze od mojego IP: 80.53.41.* 21.09.07, 23:21 cokolwiek to znaczy - ale to ja mam kase, to mnie stac byloby na to by cie kupic i to ja bym mogl cie rzucic keidy bys mi sie znudzila - skoro traktuejsz sie jak przedmiot to dlaczego ja mam traktowac cie inaczej - rozejrzyj sie i zaakcpetuj gorzka prawde - za 20 lat bedziesz ptorzebowala masy czasu i masy kosmetykow by wygladac sredniodobrze, za 20 lat ja dalej bede mogl poderwac 18, wsadzic ja do fajnej fury i delektowac sie jej jedrnym i mlodym cialem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: no i dobrze ze masz IQ wieksze od mojego IP: *.ztpnet.pl 21.09.07, 23:35 Macie problemy naprawde widze ze w zyzciu nie przezyliscie nic bardziej powaznego banda glupich malolatów... Odpowiedz Link Zgłoś
d-upeczka Re: no i dobrze ze masz IQ wieksze od mojego 22.09.07, 09:44 Chyba pomyliłeś osoby i sny. "to mnie stac byloby na to by cie kupic" - no comments " za 20 lat ja dalej bede mogl poderwac 18, wsadzic ja do fajnej fury i delektowac sie jej jedrnym i mlodym cialem." - śnij dalej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: no i dobrze ze masz IQ wieksze od mojego IP: *.ztpnet.pl 22.09.07, 10:38 "za 20 lat ja dalej bede mogl poderwac 18, wsadzic ja do fajnej fury i delektowac sie jej jedrnym i mlodym cialem" Ciekawe czy ona bedzie chciala...haha..pewnie juz masz problemy sam ze soba a co to bedzie za 20 lat hahaha masz bardzo wygorowane marzenia dobrze ze za nie nie karaja bo zapewne dostal bys krzeslo elektryczne...ale tak jak d-upeczka napisala Snij dalej....chyba tylko to ci pozostalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. pozyjemy, zobaczymy IP: 80.53.41.* 22.09.07, 23:43 ja mam czas i mozliwosci - wam pozostaje jedynie ciskanie sie na forach... a w hierarchii spolecznej stoicie nizej niz tirowki (bo pelnia one znacznie bardziej uzyteczne z punktu widzenia spoleczenstwa funkcje niz wy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: pozyjemy, zobaczymy IP: *.ztpnet.pl 23.09.07, 00:04 "a w hierarchii spolecznej stoicie nizej niz tirowki (bo pelnia one znacznie bardziej uzyteczne z punktu widzenia spoleczenstwa funkcje niz wy" HaHaHa Dobre sobie Pewnie jestes Kierowca Tira...Widocznie Tylko z ich uslug korzystasz bo zadna pozadna Kobieta cie nie chce..kto wie czy nie nosisz cos w sobie..jakiegos syfa..Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
d-upeczka Re: pozyjemy, zobaczymy 23.09.07, 08:50 Czas na odłożenie 100 zł i starego szrota aby zjeździć okoliczne parkingi? No to już wiadomo skąd u Ciebie taka znajomość tematu. Niestety kolego to jest patologia a nie pełnia życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: pozyjemy, zobaczymy IP: *.ztpnet.pl 23.09.07, 10:22 Kochana Bardzo dobrze mu napisalas 6+ normalnie a co on sobie mysli ze jak korzysta z uslug takich osob (tirowek) to mu wszystko wolno stary soje mysli i poglady zostaw w domu........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. ladujcie sie lufy ladujcie IP: 80.53.41.* 25.09.07, 00:30 tyle waszego co se pogadacie a i tak predzej czy pozniej traficie na leszcza ktory bedzie was klepal po pyskach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kity Re: ladujcie sie lufy ladujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 21:47 Ja jestem brzydka a i tak mam powodzenie - pewnie fajna jestem dlatego...ale właściwie jak spojże w lustro to - oczy mam ładne...troche rozmazane -nie szkodzo, o i usta mam ładne lol Odpowiedz Link Zgłoś