Dodaj do ulubionych

Ania Drobek- na plakatach to nie ona.

16.10.07, 08:29
Widać jakie cuda w dzisiejszych czasach potrafią zdziałać graficy komputerowi.
Przecież to nie ta sama osoba. W realu ZNACZNIE jej wygląd odbiega od
wyidealizowanego obrazka. Zupełnie niepotrzebna kampania na rzecz urody. Nikt
na "dziewczynę z obrazka" nie będzie głosować, tylko ewentualnie na program
jaki przedstawia. Miłego dnia.
Obserwuj wątek
    • Gość: aniaania22 Re: Ania Drobek- na plakatach to nie ona. IP: *.novartis.com 16.10.07, 09:06
      To nie jest śliczna i mądra? A może mądra także nie?
      • Gość: leon Lelija ....ach Lelija IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 09:10
        aaachhh
        ooochh

cudnej urody Lelija :)))))))))

glosowac bede wedlug swojego uznania ale wole patrzec na
        skomputeryzowane zdjęcia Leliji niz na zasepionego materne czy
        sloneczko fedke
        • Gość: :) Re: Lelija ....ach Lelija IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.10.07, 09:19
          cudnej urody??? łomatko. To Ty nie widziałeś chłopie cudnej urody. I to nie
          tylko z obrazka.... Współczuje.
    • Gość: zasieki1 Re: Ania Drobek- na plakatach to nie ona. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 09:37
      jakto na dziewczyne z obrazka nie beda glosowac? a bosak 2 lata temu? zalal cale
      miasto swoimi plakatami i wygral.

p.s. drobek w realu, moim zdaniem, wypada korzystniej niz na tym plakacie.
      • Gość: tk Re: Ania Drobek- na plakatach to nie ona. IP: *.backiel.com.pl 16.10.07, 10:12
        dokładnie - niedalej jak tydzień temu widziałem ją na deptaku -
        zagłosuję na urodę :)
    • Gość: władek Re: Ania Drobek- na plakatach to nie ona. IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.10.07, 10:24
      a ja lubię lalkę Barbie i będę na nią głosował, jest młoda, ładna i mądra.
    • Gość: nizio Re: Ania Drobek- na plakatach to nie ona. IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.10.07, 10:32
      zdecydowanie to chyba nie ona, w rzeczywistości wygląda lepiej
    • Gość: wyborca Re: Ania Drobek- na plakatach to nie ona. IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.10.07, 10:41
      Anna Drobek adwokat perełka naszego Senatu
    • Gość: nina Re: Ania Drobek- na plakatach to nie ona. IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.10.07, 10:43
      Ale chłopy się napaliły na tę laske
      • lizun9 Re: Ania Drobek- na plakatach to nie ona. 16.10.07, 10:47
        Gość portalu: nina napisał(a):

> Ale chłopy się napaliły na tę laske

....no proszę was..
    • Gość: ewka Re: Ania Drobek- na plakatach to nie ona. IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.10.07, 10:51
      Na plakatach wygląda jak dwudziestolatka, w rzeczywistości jest dojrzalsza.
      Zależy co kto lubi. Jak na swoją ponad trzydziestkę to wygląda super. w
      porównaniu do innych mamusiek w tym wieku wypada rewelacyjnie. Ale nie o tym
      chciałam. Gdyby startowała z innej partii politycznej(PO lub LID) to i może bym
      na nią zagłosowała (przydałaby sie babeczka w senacie). Ale samoobrona nie ma
      najmniejszych szans, więc szkoda głosu. A mój głos jak każdy inny jest cenny i
      go nie zmarnuje... Pozdrawiam wszystkie blondyneczki :))
      • Gość: hanno Re: Ania Drobek- na plakatach to nie ona. IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.10.07, 22:07
        Gość portalu: ewka napisał(a):

Gdyby startowała z innej partii politycznej(PO lub LID) to i może bym
        > na nią zagłosowała (przydałaby sie babeczka w senacie). Ale samoobrona nie ma
        > najmniejszych szans, więc szkoda głosu. A mój głos jak każdy inny jest cenny i
        > go nie zmarnuje... Pozdrawiam wszystkie blondyneczki :))

No cóż. Z twego postu wynika że nie znasz ordynacji wyborczej i co za tym idzie
        nie rozumiesz że inaczej liczone są głosy na posła a inaczej na senatora.
        To po pierwsze.
        Po drugie.
        Posła wybieramy tylko jednego, a senatorów trzech w woj. Lubuskim.
        I po trzecie ta pani nie jest członkiem Samoobrony a jedynie startuje z ich listy.
        To są tyko takie drobne uwagi w ty temacie.

A moje osobiste typy w kategorii senatorskiej są tylko dwa (mimo że ordynacja
        zezwala mi na wybranie trzech kandydatów),i uroda nic do tego nie ma.

Moje typy to:
        Drobek Anna - za pogrom dokonany na elitach politycznych Gorzowa w audycji
        prowadzonej przez Bachalskiego w TV Gorzowskiej w zeszłym tygodniu.
        Fiedorowicz Czesław - bo to jest oczywista oczywistość.
        • Gość: ewka Re: Ania Drobek- na plakatach to nie ona. IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.10.07, 11:45
          No cóż. Z twego postu wynika,że masz problemy z umiejętna interpretacją
          czytanego tekstu i co za tym idzie nie rozumiesz,że nie wszyscy chcą poświęcić
          swój głos na kogoś kto startuje z partii, która nie ma najmniejszych szans, i
          samo widnienie na listach tejże partii skreśla szanse jej członków. Więc jeżeli
          mało kto popiera w/w partię głos oddany na jego członka jest głosem straconym.
          Chyba w tym wypadku nie jest potrzebna szczególna wiedza w tym temacie jak
          liczone są głosy na senatora a jak na posła. Pani Ania nie musi być członkiem
          tej partii( czego nie ujęłam w swym poście), wystarczy że startuje z tej listy.
          Nie wszyscy śledzą programy danej osoby i zazwyczaj przy wyborze osoby kierują
          się zamiłowaniem do partii na którą chcą głosować, czy to do sejmu czy do
          senatu. To jest raczej oczywista oczywistość. Dalej sie nie będę rozwlekać.
          Jest na szczęście babeczka, kandydatka do senatu, DOśWIADCZONA i z mojej -z
          zamiłowania- partii :) Co do dwóch pozostałych kandydatów- nie mam żadnych
          wątpliwości co do słuszności oddania swojego głosu właśnie na nich :)) Pozdr.
          • Gość: hanno Re: Ania Drobek- na plakatach to nie ona. IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.10.07, 20:44
            Gość portalu: ewka napisał(a):

> No cóż. Z twego postu wynika,że masz problemy z umiejętna interpretacją
            > czytanego tekstu i co za tym idzie nie rozumiesz,że nie wszyscy chcą poświęcić
            > swój głos na kogoś kto startuje z partii, która nie ma najmniejszych szans, i
            > samo widnienie na listach tejże partii skreśla szanse jej członków.

A cóż tu jest do interpretacji w tym prostym tekście, jakież tam były
            subtelności, by można było je interpretować?.
            Toż to była czysta prostota i dziewicza naiwność połączona z elementarnym
            brakiem wiedzy i głębokim przekonaniem iż nie ważne jest to co ma do przekazania
            dana osoba, ale kim ona jest , lub z kim przystaje.
            Przy takiej metodzie rozumowania twierdzenie twojej faworytki np. iż 2=2=5 jest
            bardziej prawdziwe niż twierdzenie np. p.Drobek że 2=2=4.

A tak na marginesie to ta Samoobrona jest bardzo uboga w afery gdyż ma na koncie
            tylko tzw. seks aferę w przeciwieństwie do PiS gdzie prawie cały rząd znalazł
            się w kręgu podejrzeń, PO ostatnie wydarzenia korupcyjne i LiD bez komentarza.

• Gość: hanno Re: Ania Drobek- na plakatach to nie ona. IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.10.07, 20:51
              Na jednym klawiszu mam oba symbole i za oczywistą pomyłkę przepraszam.
              winno być:"Przy takiej metodzie rozumowania twierdzenie twojej faworytki np. iż
              2+2=5 jest bardziej prawdziwe niż twierdzenie np. p.Drobek że 2+2=4".

• Gość: mer Re: Ania Drobek- na plakatach to nie ona. IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.10.07, 20:55
                za czy przeciw
        • Gość: terek Re: Ania Drobek- na plakatach to nie ona. IP: 195.177.222.* 23.10.07, 11:21
          > Moje typy to:
          > Drobek Anna - za pogrom dokonany na elitach politycznych Gorzowa w
          audycji
          > prowadzonej przez Bachalskiego w TV Gorzowskiej w zeszłym tygodniu.
          > Fiedorowicz Czesław - bo to jest oczywista oczywistość.

hmm, czyzby? gdzie ta "oczywista oczywistosc"?
    • Gość: grossoo samoobrona potrzebuje prawników na gwałt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 13:23
      samoobrona potrzebuje prawników na gwałt?
      • Gość: grossoo ale plakaty i tak urocze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 13:38
        • lizun9 Re: ale plakaty i tak urocze 16.10.07, 13:46
          eeee tam, jeśli juz mielibyśmy wybierać miss plakatów wyborczych to
          mam lepszą kandydatkę. Jeżdzę sobie teraz po Warszawie i nie moge
          sie napatrzec na plakaty tej pani:
          sejm.gov.pl/poslowie/posel5/144.htm
          Wprawdzie nie stylizuje sie na dwudziestolatkę, ale i tak się trudno
          nie obejrzeć;)
    • Gość: ??? A z facetów który najprzystoniejszy? IP: *.ztpnet.pl 16.10.07, 19:14
      A z facetów, ktory najprzystojnieszy,bo przecież nie Hebda z gębą
      niemowlaka albo raczej oficerka politycznego, czy też gruby Wontor?
      W PiS-ie dwa brzydale, o Bukiewicz nawet nie warto pisać.Bosak jaki
      jest kolega konia każdy widzi:)JNiesiołowski na dzień dobry wygląda
      na crazy.
      • Gość: ewka Re: A z facetów który najprzystoniejszy? IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.10.07, 11:54
        nie ma takich.
    • Gość: mer Re: Ania Drobek- na plakatach to nie ona. IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.10.07, 20:50
      Ludzie lubią robić niespodzianki, a ta niespodzianka to Anna Drobek w Senacie
      • Gość: slyp Re: Ania Drobek- na plakatach to nie ona. IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.10.07, 22:34
        Racja to nie ona, ale na plakatach wygląda nie młodziej ale starzej!
        Widziałem ją w sobotę i wygląda korzystniej niż na plakacie. Tu jest taka hmmm
        "płaska" i nie chodzi mnie o atrybuty kobiecości, ale o całokształt.

A co do wyboru ja zagłosuję na 3 babki.
        Mam 3 głosy, więc dlaczego nie i nie będzie tu wybór partyjny, co z resztą w
        przypadku Drobek byłoby trudne, bo jest bezpartyjna.
    • Gość: zenek Re: Ania Drobek- na plakatach to nie ona. IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.10.07, 22:30
      ładna
      • Gość: zenek Re: Ania Drobek- na plakatach to nie ona. IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.10.07, 16:55
        mądra
        • Gość: zenek Re: Ania Drobek- na plakatach to nie ona. IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.10.07, 16:57
          godna naszego zaufania
    • Gość: wykształciuch Re: Ania Drobek- na plakatach to nie ona. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 17:42
      Z wyglądu 3, z mądrości 3, to może ona jest na 6!
      Sorry, ale w zielonogórskiej palestrze Anna nie błyszczy.
      • Gość: artur Re: Ania Drobek- na plakatach to nie ona. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 17:44
        Że wiedzą nie błyszczy to wszyscy wiedzą, inaczej startowałaby z PO. Widać w
        Samoobronie takie kobitki są chodliwe.
        • Gość: slyp Re: Ania Drobek- na plakatach to nie ona. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.07, 08:24
          coś mnie się widzi zazdrość jakowa

osobiście uważam, że przyszłość nas bardzo zaskoczy
          • Gość: rw Re: Ania Drobek- na plakatach to nie ona. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 09:14
            Lepper i koledzy by chcieli takie "lalki" w sejmie.była by Sex afera 2
            • Gość: Matylda 25 Re: Ania Drobek- na plakatach to nie ona. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.07, 09:20
              Wydaje mi się, że Anna Drobek w rzeczywiści jest ładniejsza niż na
              zdjęciu.

A co sądzicie o Arturze Hebda, ale chodzi mi o osobowość, a nie o
              urodzę ???
              • Gość: Nester Re: Ania Drobek- na plakatach to nie ona. IP: *.ztpnet.pl 19.10.07, 19:04
                A co można sądzić o Hebdzie i po co sądzić coś o Hebdzie? Kogo
                oprócz pewnie jego samego obchodzi jego osobowość? Kompletnie
                nieciekawa postać.
            • dep-rim Re: Ania Drobek- na plakatach to nie ona. 19.10.07, 10:15
              fakty.interia.pl/raport/wybory_2007/galerie/kraj/nowa-seksbomba-samoobrony/zdjecie,595445,1
              No jak dla mnie żadna ani piękna ani mądra, szczególnie ta na obrazku do
              mądrych zapewne nie należy co robic ludziom dobrze bedzie :) Pani Ania z kolei
              może i mądra jest w końcu jest adwokatem, coś w głowie ma. Ale żeby
              piekna....hm. No widzialam sporo pięknych kobiet. Białe włosy do tego dlugie
              potrafią odwrócić uwage od mankamentów urody. To jest pewne. A że facetom na
              widok bialych włosów otwierają się instynkty opiekuncze to kolejny fakt. Niech
              mi tu zaraz jakiś pustelnik nie wmawia ,że zazdrośc przeze mnie przemawia, bo to
              jest oczywiste, że nie ma o co. Nie narzekam :)
              Ludzie wiarygodni startuja z wiarygodnej partii. Gdyby Ania Drobek była az taką
              figura na ziemii lubuskiej to zapewne partie polityczne by sie o nia starały. I
              jeszcze jedno mnie zastanawia. Dlaczego nie startuje jako niezalezny jak
              np.Fiedorowicz. Tylko z list samoobrony. To jest zastanawiające. Ale ja i tak
              zaglosuję za trzema kobietami. A niech tam .Trzy głosy-trzy kobiety.
      • Gość: palestra Re: Ania Drobek- na plakatach to nie ona. IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.10.07, 14:08
        Gość portalu: wykształciuch napisał(a):

> Z wyglądu 3, z mądrości 3, to może ona jest na 6!
        > Sorry, ale w zielonogórskiej palestrze Anna nie błyszczy.

mec. Krzyś Sszymański powinien podać wytoczyć ci proces o plagiat za cytowanie
        jego opinii o Ani D.
    • Gość: hanno Re: Ania Drobek- na plakatach to nie ona. IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.10.07, 18:19
      cisza wyborcza
    • Gość: ;P i gdzie ta wasza Lelijka, Perełka, Niespodzianka?? IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.10.07, 12:27
    • Gość: ziutek Re: Ania Drobek- na plakatach to nie ona. IP: *.ztpnet.pl 23.10.07, 11:30
      Kurde, oddalem na nia glos. Jak mogla przegrac :)
      • Gość: Oburzona Re: Ania Drobek- na plakatach to nie ona. IP: *.centertel.pl 23.10.07, 22:05
        Jak ktokolwiek mógł na nią głosować???
        Przecież ona kandydowała tylko dlatego, żeby zrobić sobie reklamę,
        żeby mieć więcej klientów i żeby więcej zarobić!!!
        W ogóle nie chodziło jej o politykę, ani o kraj.
        Jak mogliście marnować na nią swoje głosy????
        • Gość: ziutek Re: Ania Drobek- na plakatach to nie ona. IP: *.ztpnet.pl 23.10.07, 22:22
          > Jak ktokolwiek mógł na nią głosować???

Ladna jest ;)

> Jak mogliście marnować na nią swoje głosy????

Nie zmarnowalem. Oddalem jej wolny :)

Zeby Cie dobic, drugi wolny dostal Zapadka :D
          • Gość: hanno Re: Ania Drobek- na plakatach to nie ona. IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.10.07, 08:15
            Gość portalu: ziutek napisał(a):

> > Jak mogliście marnować na nią swoje głosy????
            >
            > Nie zmarnowalem. Oddalem jej wolny :)
            >
            > Zeby Cie dobic, drugi wolny dostal Zapadka :D

Zapadka to najbardziej sympatyczny polityk z Gorzowa.
            • lizun9 Re: Ania Drobek- na plakatach to nie ona. 24.10.07, 09:14
              Gość portalu: hanno napisał(a):

>
              > Zapadka to najbardziej sympatyczny polityk z Gorzowa.

No ja takiego wrażenia nie odniosłem - no ale pewnie dlatego że
              róznorakie Anie działają na mnie bardziej:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka