ziutek_login 21.10.07, 20:58 No to jeszcze dwie minuty :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zgorzanin Re: Wyniki wyborow IP: *.ztpnet.pl 21.10.07, 21:29 Dużo,dużo więcej niż 2 minuty Cisza do 22.55 ,bo jakieś dwie komisje wyborcze podjęły takie uchwały(?). Ciekawe dlaczego? Czyzby przez nieudolność członkow tych komisji cały kraj musiał tak długo czekać? Ja tam idę lulu Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waynegretzky Re: Wyniki wyborow IP: *.ztpnet.pl 21.10.07, 21:31 Tylko za tych rządów mógł być realnym taki b... (ałagan). Przecież w każdej komisji powinna być gotowa taka ilość kart, która jest zgodna z ilością osób z danego okręgu! O co tu k.... chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonogórzanka Re: Wyniki wyborow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 00:47 Hurra! Platforma górą! Pisiory, niestety do kąta! wiedzcie,że w lubuskim nigdy nie wygracie!A tak na marginesie Bukiewicz do kąta, może i w parlamencie, ale ewidentnie nie zasłużyła. Udało jej się. Zmieńcie ją! więcej nie chcę jej widziec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Re: Wyniki wyborow IP: *.backiel.com.pl 21.10.07, 21:30 wygrała skrajna prawica ...w Szwajcarii :P fakty.interia.pl/swiat/news/skrajna-prawica-wygrywa-wybory,997431 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waynegretzky Re: Wyniki wyborow IP: *.ztpnet.pl 21.10.07, 21:33 Mam nadzieję, że to już ostatnie wybory Pana Rymarza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: > Re: Wyniki wyborow IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.10.07, 22:32 Zerknij na o2.pl tam od dawna są juz wyniki sondaży.:) Nie powiem jakie, bo obowiązuje cisza:) Dzziwna i naciagana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Wyniki wyborow IP: *.ztpnet.pl 21.10.07, 22:36 Widzialem lekko po 21. Jedna tv sie pospierszyla i podala na stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Wyniki wyborow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 23:35 Dobrze poszło, już się cieszę na nowe autostrady i że powrócą emigranci którzy pojechali za chlebem. Każdy do swojego nowo wybudowanego w Polsce domu i nowym autem z kierownicą po prawej stronie. Wspaniały kraj, jestem pełen optymizmu i niech tylko k...... ten sepleniący pajac nie dotrzyma słowa to osobiście dostanie ode mnie w ten siwy łeb.Za dwa lata ma być autostrad i pracy od zaje.....a Dobranoc Rodacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoko Re: Wyniki wyborow IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.10.07, 00:57 Nie denerwuj się jesli źle obstawiałeś w wyborach. Paru emigrantów wróci, większość nie. Wystarczy jeśli nie wyjadą wszyscy młodzi. Może ktoś z tych co zostaną wytrze Ci teraz pianę z ust, a jak będziesz stary, podetrze tyłek. Odpowiedz Link Zgłoś
julka.4 Re: raczej uśmierci jak wytrze pianę 22.10.07, 12:35 bo po co babce i dziadkowi tak długo żyć ... przecież wszystko im się należy - raczej tej opcji przyświecają inne wartości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Wyniki wyborow IP: *.ztpnet.pl 22.10.07, 01:28 Przyjalbys porazke na klate, a nie skomlesz :) Odpowiedz Link Zgłoś