Gość: Rycho Re: Owsiak wyrzuca TVN IP: *.unizeto.pl 04.08.03, 08:17 Owsiak = Burak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byłem na woodstock Re: Owsiak wyrzuca TVN IP: *.customer.ipartners.pl 04.08.03, 08:24 Mam tylko pytanie, jak kamizelka z napisem "FOTO..." może przypominać mundur policjanta. Gratuluję wyobraźni, bo ludzie na przystanku takich skojarzeń nie mieli. Jeśli gostek z TVN mieszał się w nieswoje sprawy to dobrze mu tak. Laluś dostał być może przez przypadek i sie rzuca. Ma koleś aferę. Pajac. POza tym sporo słyszałem o tym zdarzeniu, al dopiero teraz napisano, że klient którego niby bito miał bagnety... ludzie czy kompletnie zdrurnieliście??? Co jest wkońcu ważniejsze??? Pukniejcie sie w te puste łby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szarak Re: Owsiak wyrzuca TVN IP: *.gazeta.pl 04.08.03, 08:25 A kto to wie jak było naprawdę? Dziennikarze potrafią każdego wrobić... coś o tym wiem i ciekawe skąd nagle taka zmiana frontu? Serduszka były cacy a Woodstock jest be? Ciekaw jestem komu i jak NAPRAWDĘ podpadł Owsiak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mahoniowiec Zła decyzja Jurek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.03, 08:39 Nie trzeba było zadzierać z 4 władzą w państwie.To tylko zaszkodzi Woodstockowi.Proponuję jakoś się pogodzić-to dla TVN- u i dla Jurka najlepsze wyjście.Po co wojna?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amfi za nasze pieniądze IP: 212.182.117.* 04.08.03, 08:43 Zdemolowane pociągi maja być remontowane za pieniądze orkiestry,które są zbierane podczas finałow. W tym roku mocno się zastanowię czy dać na orkiestrę, czy wpłacić na konto Caritasu. W końcu nie chcę wspierać pijackich burd w składach PKP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: za nasze pieniądze IP: 217.97.130.* 04.08.03, 09:25 Gość portalu: amfi napisał(a): > Zdemolowane pociągi maja być remontowane za pieniądze > orkiestry,które są zbierane podczas finałow. W tym roku mocno > się zastanowię czy dać na orkiestrę, czy wpłacić na konto > Caritasu. W końcu nie chcę wspierać pijackich burd w składach > PKP. Taaa. Więc wesprzyj fundusz napraw rozbitych aut przez nawalonych biskupów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tentacles Re: Owsiak wyrzuca TVN IP: *.mediatv.com.pl 04.08.03, 08:43 Owsiak zachowuje się tak, jakby był mądrzejszy od telewizora. Gdyby nie telewizja i dziennikarze, nie zebrałby ani grosza. To jedno. A drugie - hasło miłość, przyjaźń, muzyka okazało się tylko frazesem. Bo okazało się, że jest podział na lepszych i gorszych, a jak coś "pokojowy" patrol robi nie tak - to to się nazywa, że dziennikarze szukają sensacji. Nie podejrzewałem Owsiaka o taką hipokryzję. Panie Owsiak - tylko małe dzieci myślą, że lepszy jest ten, kto ma większego lizaka, w Pana wieku to już nie przystoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: Owsiak wyrzuca TVN IP: 212.160.65.* 04.08.03, 08:45 Jerzy Owsiak to genialny manipulator, grający na ideowości młodzieży, mamiący innych szczytnością działań. Oszukując wszystkich jest zainteresowany głównie budowaniem swojej pozycji, widać to po tym jak nie znosi najmniejszego słowa krytyki, jak znakomicie korzysta z publicznej telewizji i to nie za swoje pieniądze. Pomysł ze znakowaniem dziennikarzy na Przystanku Woodstock też niesamowity, to manewr godny Goebbelsa - ciekawe co Owsiak chce ukrywać przed dziennikarzami, że tak ich naznaczył. Druga sprawa to finansowanie Przystanku z funduszy WOŚP - ilu ofiarodawców wie o tym i godzi się na takie wykorzystanie ich darowizn. Arogancja Owsiaka jest już powszechnie znana, to przejaw pychy a nie serca, które cechuje wielkich społeczników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: need A co to jest TVN?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 08:46 co to za cwaniaki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Owsiak wyrzuca TVN IP: *.holdynow.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 08:48 Jure Owsia chyba przesadził, gdyż swoim zachowaniem (nieodpowiedzialnym) może zniszczyć to co przez tyle lat budował czyli wizerunek osoby tolerancyjne, która nie ma żadnych uprzedzeń. Zaczyna traktować festiwal jak swoje osobiste podwórko gdzie może robić co chcce. Ten festiwal jest dla ludzi, a dziennikarze tez są ludźmi. W dodatku są w pracy a nie dla przyjemności Owsiak powinien to uszanować,a wzywanie ze seny to było nieodpowiedzialne i zakrawało na szczyt głupoty. Może się to zemścić, gdyż Owsiak (a przede wszytskim Fundacja) została przez media wsparta i gdy tego wsparcia braknie Fundacja nie odniesie kolejnego sukcesu choćby zbierała na najszczytniejsze cele. Tłumaczenia rezcznika Festiwalu i dyrektora są po prostu żenujące. To jest przerażające, że Owsiak-dzinnikarz nie potrafi znieść kolegów po fachu....Wierzę, ze po prostu był przemęczony i nie wiedział co czyni. Pozdrawiam WOŚP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malko Re: Owsiak wyrzuca TVN IP: 80.50.28.* 04.08.03, 11:53 Gość portalu: red napisał(a): > gdyż Owsiak (a przede wszytskim Fundacja) została > przez media wsparta i gdy tego wsparcia braknie Fundacja nie > odniesie kolejnego sukcesu choćby zbierała na najszczytniejsze > cele. Ciekawe ile z pieniędzy na szczytne cele pozostawia sobie guru owsik? A może działa wyłącznie z pobudek ideowych, he,he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jooooo.... Re: Owsiak wyrzuca TVN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.03, 08:55 To już blisko już tyrani, demagogi i faszyzmu. Gęba pełna frazesów o miłości i pokoju, a w czynach chamstwo i kasa, kasa i jeszcze raz kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Czy mi się tylko wydaje... IP: *.MAN.atcom.net.pl 04.08.03, 08:57 ... czy jest już osoba publiczna, która się zachowuje podobnie? Rób co każę a jak się nie podoba to won i jesteś bee! Osoba jest nieco z innej bajki ale ten schemat działania podobny... TAAAAK! To słynny ścigany przez prawo i stanowiący prawo Andrzej L. Wiem, że porównanie jest niesmaczne i tym bardziej mi smutno, że Owsiak zaczyna schodzić do takiego poziomu. Mam dużo szacunku dla wszystkich pozytywnych akcji, które zorganizował i mam nadzieję zorganizuje, ale to, co ostatnio wyczynia (vide info o sprzedarzy pamiątek na Przest. Woodstock) to przesada. Panie Owsiak! Opamiętaj się Pan trochę! Poczytaj Pan opinie! Straci Pan przez takie numery popularność i wśród młodych i wśród starych i telewizja, dla której liczy się przede wszystkim oglądalność, już nie pomoże zorganizować żadnej akcji... I niech Pan zgadnie kto na tym ucierpi najbardziej? Dla ułatwienia - kto myśli, że Owsiak ten nie błyszczy inteligencją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszlo CZEKAM KIEDY WYPŁYNIE AFERA OWSIAKA IP: *.chello.pl 04.08.03, 08:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laszlo Re: CZEKAM KIEDY WYPŁYNIE AFERA OWSIAKA IP: *.chello.pl 04.08.03, 09:08 ta zgazdam się kwestią czasu jest jak po jakiejś kontroli (o ile taka będzie) okaże się że armia ludzi z ekipy Owsiaka żyje całe lata ponad stan za pieniądze zebrane od ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: horvoszte Re: CZEKAM KIEDY WYPŁYNIE AFERA OWSIAKA IP: *.chello.pl 04.08.03, 09:12 Gość portalu: laszlo napisał(a): > ta zgazdam się kwestią czasu jest jak po jakiejś kontroli (o ile taka będzie) > okaże się że armia ludzi z ekipy Owsiaka żyje całe lata ponad stan za pieniądze > > zebrane od ludzi NIK skontrolować WOŚP.chcę wiedzieć co się dzieje z pieniędzmi (zakup sprzętu piękna rzecz ale ile wędruje do kieszeni owsiaka)> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Broflofski Re: CZEKAM KIEDY WYPŁYNIE AFERA OWSIAKA IP: 217.153.119.* 04.08.03, 09:08 Taaaa.... pewnie sie okaże, że jednak po cichaczu trzymał się kierownicy, że nie jezdził bez trzymanki! Hyhyhyhyyy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IDIOTSLAYER Re: Owsiak wyrzuca TVN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.03, 09:10 CZY TOBIE PRZYPADKEM NIE PLACI TVN? JUZ WIDZE TYCH MOLDYCH DZIENNIKARSKICH JAPISOW W REDAKCJI TVN JAK SIE UMOWILI ZE GO ZALAWIA. a WSZYSTKIE INNE DZIENNIKARSKIE MIERNOTY Z POLSATOW ITP ZROBIA TO SAMO DLA SENSACJI. WASZE DZIENNIKARSTWO O KANT DUPY MOZNA SOBIE ROZBIC. ROZBIJACIE SIE TYLKO PO WAWSKICH KLUBACH I KOKA WAM JUZ ZUPELNIE MOZGI WYJADLA WY NADMUCHANE LALE Z PRZEROSTEM EGO. ZANIM ZACZNIECIE PLUC JADEM NA OWSIAKA ZASTANOWCIE SIE CZY MACIE DO TEGO PRAWO? CZY ZROBILISCIE TYLE CO ON? CALY TEN SWIAT SCHODZI NA PSY. WSZYSCY WIDZA TYLKO MAMONE, I ZACHOWUJA SIE JAK JAKIES WSCIEKLE ZWIERZAKI W DZUNGLI I NIE DZIWIE SIE ZE CZLOWIEKA TAKIEGO JAK OWSIAK OBURZA TO NAPASTLIWE DZIENNIKARSTWO I CHCE JE TRZYMAC JAK NAJDALEJ OD SIEBIE I TEGO CO ROBI. TO WY DZIENNIKARZE TRACICIE NA WIARYGODNOSCI NIE ON. JA TEZ BYM ZAREAGOWAL GDYBY IDIOTA PRZYNIOSL BAGNET NA KONCERT. PO CO MU ON BYL? GDZIE TEN CZLOWIEK MIAL MOZG? JAK DOSTANIE RAZ PO USZACH TO NASTEPNYM RAZEM BEDZIE MYSLAL. ON TYM BAGNETEM MOGLBY ZROBIC ZNACZNIE WIECEJ NIZ NABIC PARE SINIAKOW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Owsiak wyrzuca TVN IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 09:15 Całkowicie się z Tobą zgadzam. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszlo Re: Owsiak wyrzuca TVN IP: *.chello.pl 04.08.03, 09:18 owszem ale dlaczego ekipa owsiaka nie chce aby pokazano jak dbaja o bezpieczenstwo uczestnikow gosciowi nalezał się wpierdol (o ile pawdą jest że miał bagnet) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Owsiak wyrzuca TVN IP: *.crowley.pl 04.08.03, 09:40 Gość portalu: IDIOTSLAYER napisał(a): > WIARYGODNOSCI NIE ON. JA TEZ BYM ZAREAGOWAL GDYBY IDIOTA > PRZYNIOSL BAGNET NA KONCERT. PO CO MU ON BYL? GDZIE TEN > CZLOWIEK MIAL MOZG? JAK DOSTANIE RAZ PO USZACH TO NASTEPNYM > RAZEM BEDZIE MYSLAL. ON TYM BAGNETEM MOGLBY ZROBIC ZNACZNIE > WIECEJ NIZ NABIC PARE SINIAKOW. To Owsiak powiedział, że gość miał bagnet. Owsiak powiedział też, że dziennikarz był pijany - alkomat powiedział co innego! Poza tym gość mial bagnet wiec pałą go i butem???? Super! Tyle, że np. tych co jeżdżą samochodami łamiąc przepisy (np 70 km/h w mieście) też pałą i butem!!! Też mogą kogoś zabić! "jak dostaną raz po uszach to następnym razem będą myśleć"! Jeśli ta metoda przynosi jakiekolwiek rezultaty to Ty powinieneś też dostać po uszach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Owsiak wyrzuca TVN IP: 217.153.60.* 04.08.03, 11:33 O ile przynosił jakiś bagnet...a w kwestii krystalicznie czystego charaktero JO polecam rozmowę z kimś kto pracował w fundacji, najlepiej z księgowości, zdziwiłbyś się co Jureczek z przydupasami robią z zebraymi pieniędzmi, zapytaj się Jureczka za czyje pieniądze postawił swój domek, ale szanse na odpowiedź masz maleńkie bo przedtem Waszkiewicz Cię zglanuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ BRAWO OWSIAK!!!!!!!! IP: 217.97.130.* 04.08.03, 09:22 Wreszcie ktoś pokazał "pismactwu", że nie są świętymi krowami. Niestety "Wybiórcza" z TVLis będą chcieli zniszczyć Owsiaka. Z prostej przyczyny. Niepokorny w Pomrocznej jest wielkim zagrożeniem dla "grupy trzymającej władzę" (pismactwa). Jurek nie daj się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Broflofski Re: BRAWO OWSIAK!!!!!!!! IP: 217.153.119.* 04.08.03, 10:35 Co masz na myśli mówiąc "święte krowy"??? Nie bardzo rozumiem. Nie uważasz, że wolna prasa, to podstawa w niezależnym państwie? Może wolałbyś, aby Owsiak mógł sobie decydować który dziennikarz bedzie sie nim interesował, a któremu nie wolno sie do niego zbliżac? Takich rzeczy robić nie wolno! Student IV roku Dziennikarstwa UW Gość portalu: XYZ napisał(a): > Wreszcie ktoś pokazał "pismactwu", że nie są świętymi krowami. > Niestety "Wybiórcza" z TVLis będą chcieli zniszczyć Owsiaka. Z > prostej przyczyny. Niepokorny w Pomrocznej jest wielkim > zagrożeniem dla "grupy trzymającej władzę" (pismactwa). Jurek > nie daj się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jot Re: Owsiak wyrzuca TVN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.03, 09:32 Wypier... krzyczane przez tłum było do złodziei, ktorzy kogos okradl, a Owsiak to nagłośnil. I oto przyklad manipulacji mediow na www. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaoug Re: Owsiak wyrzuca TVN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.03, 09:38 Klerykalny Woodstok zabil Jarocin. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolem Klerykalny Woodstok zabil Jarocin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.03, 09:38 ot co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hashashyn Re: Owsiak wyrzuca TVN IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.03, 09:39 Oj cos ten Jureczek ostatnio sie jakis nerwowy zrobił. To rozwala kramik z okularami, to pobije dziennikarza... Normalny człowiek sie tak nie zachowuje. A jego publiczne wyypowiedzi dotyczące braku drugów i ograniczenia picia alkocholu to taka bujda, ze aż miło. To jego gadanie (TVP2) przypomina mi troche wypowiedzi ministra informacji Iraku-typowa propaganda: nikt nie bierze, nikt nie pije... he he. Przecież mieszkamy w Polsce.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hashashyn Nerwowy Jureczek... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.03, 09:42 Oj cos ten Jureczek ostatnio sie jakis nerwowy zrobił. To rozwala kramik z okularami, to pobije dziennikarza... Normalny człowiek sie tak nie zachowuje. A jego publiczne wyypowiedzi dotyczące braku drugów i ograniczenia picia alkoholu to taka bujda, ze aż miło. To jego gadanie (TVP2) przypomina mi troche wypowiedzi ministra informacji Iraku-typowa propaganda: nikt nie bierze, nikt nie pije... he he. Przecież mieszkamy w Polsce.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rad I bardzo dobrze: TVN to chłam IP: *.mgt.pl / 192.168.2.* 04.08.03, 09:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manik KIEDYS KUPOWALEM CODZIENNIE WYBORCZA, CZYTALEM... IP: *.zchpolice.com 04.08.03, 10:08 ... teraz jednak od okolo roku caraz mniej to robie. Po tym co pisza ostatnio o WOODSTOCKU - nie bede kupowac. STRACILI WIERNEGO czytelnika i kase moja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erb Re: KIEDYS KUPOWALEM CODZIENNIE WYBORCZA, CZYTALE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.03, 13:14 A co prawda Cie kole w oczy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manik Re: KIEDYS KUPOWALEM CODZIENNIE WYBORCZA, CZYTALE IP: *.zchpolice.com 04.08.03, 14:10 Gość portalu: erb napisał(a): > A co prawda Cie kole w oczy ??? To nie tak! Z jednego z najbardziej opiniotworczego dziennika w Polsce, Gazeta staje sie zwyklym szmatlawcem na medialnym poziome co TVN i POLSAT... Ale to juz nie moj problem. z powazaniem marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: Owsiak wyrzuca TVN IP: *.malbork.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 10:08 hej kolego z tvn byles nawalony jak autobus... byłem w tym czasie za scena, nie jestem z pokojowego patrolu , grałem koncert tego dnia i widziałem całe zajscie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Owsiak wyrzuca TVN IP: *.gw.ip.pl 04.08.03, 10:11 no i wychodzi szydło z worka. czułam od początku,ze ten owsiak to farbowany lis.mam nadzieję, że szybko skończy się ten cyrk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toja Re: Owsiak wyrzuca TVN IP: 217.98.121.* 04.08.03, 10:12 Owsiak to szmaciarz. Gra na uczuciach młodych ludzi. Ośmiesza się krzycząc, że wśród nich nie ma pijanych i naćpanych. Co on wie stojąc na scenie.Błam w ubiegłym roku i mam już dość. Smród alkoholu i nie tylko, bo jak z tego tłumu wyjść do toalety. Narkotyki- bez problemu, tylko chcieć. To jest wielki spęd ludzi, a Owsiak zachowuje się jak byłoby mu wszystko wolno, pan i władca, SEKCIARZ jeden. Nie mogę patrzeć naniego. Odbiło mu zupełnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byłem Re: Owsiak wyrzuca TVN IP: 212.185.43.* 04.08.03, 10:14 Kto tam był i mu się nie podobało. Ja byłem i było tak samo bezpiecznie jak w pociągu czy na ulicy. A było 400 000 ludzi, a nie 150 jak w pociągu do Warszawy.:))) Odpowiedz Link Zgłoś