ewa745 25.05.08, 11:09 Czy 27.05 nauczyciele w żłobkach też strajkują????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uvo Re: Strajk nauczycieli IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.05.08, 18:36 A dlaczego nie?Mamy bardzo niskie zarobki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FELICJA Re: Strajk nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.08, 18:41 A kto ma duże zarobki?Ja musiałam wrócić do pracy po macierzyńskim bo powiedzianoby mi żegnaj.Zarabiam 880zł za żłobek płace 260zł bilet 112 ,opłaty (czynsz i cała reszta)i siedze i płac(z)e.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonasz Re: Strajk nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 21:43 strajkuj , na co czekasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
lakiluzer Re: Strajk nauczycieli 25.05.08, 21:50 żenujący prostacyzm;))) załóż jeszcze wątek :no i jak wam głuchym podobała się aida? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa745 Re: Strajk nauczycieli 25.05.08, 22:29 lakiluzer napisał: > żenujący prostacyzm;))) > załóż jeszcze wątek :no i jak wam głuchym podobała się aida? Rozumiem że to do mnie. Ja poprostu się pytam bo przez dwa tydodnie miałam dziecko chore i nie miałam kontaktu ze żłobkiem.Coprawda jutro już córka wraca do żłobka ale niewiem co z wtorkiem ,musze wziąść wolny dzień .Prośbe o wolne musze napisać jutro rano stąd moje pytanie.Tylko tyle i aż tyle nikogo nie chciałam urazić. Odpowiedz Link Zgłoś
mjunhy Re: Strajk nauczycieli 12.04.19, 19:03 Przecież wiadomo że chodzi o to by dokopać PiS-owi bo kasę to nauczyciele mają. Odpowiedz Link Zgłoś