Gość: Obelix IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.08.03, 20:50 Proponuje walkę narwanców z Zielonej Góry i Gorzowa w Paradyżu. Broń do uzgodnienia, ale mogą być buraki lub kartofle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiro Re: FORUM KONTRA FORUM 04.08.03, 21:07 Gość portalu: Obelix napisał(a): > Proponuje walkę narwanców z Zielonej Góry i Gorzowa w Paradyżu. Broń do > uzgodnienia, ale mogą być buraki lub kartofle. tobą napierdalać -to nie ładnie-organizatorem -napierdalać:-)))))))) jedno hasło do szalikowców stali i się napierdalamy! twoje ip już mam -nie już żadnego problemu-ze zlokalizowaniem adresu - PROPOZYCJA -PRZYJĘTA!=SOBOTA -pasi!miejsce -adres hiro znasz! Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: FORUM KONTRA FORUM 04.08.03, 21:09 > jedno hasło do szalikowców stali i się napierdalamy! > twoje ip już mam -nie już żadnego problemu-ze zlokalizowaniem twojego adresu - Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: FORUM KONTRA FORUM 04.08.03, 21:13 hiro napisała: > a zaraz mnie wytnie admin:-) > ale umowa stoi-mam resztęe danych Odpowiedz Link Zgłoś