goniaaa22 28.12.07, 15:37 Czy ktoś zna dobrego ortopedę, u którego był, bądź o którym słyszał dobre opinie, moze być również lekarz który przyjmuje prywatnie. Jest to bardzo ważna i pilna sprawa. Dziękuje za pomoc!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Potrzebny dobry ORTopeda!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.12.07, 19:54 Polecam dr Ciacha ,przyjmuje na nfz i chyba prywatnie.Mi bardzo pomógł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Potrzebny dobry ORTopeda!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.07, 12:23 a ja Ciacha nie polecam i nie polecam Poźniaka, za to polecam dr Pogodę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Potrzebny dobry ORTopeda!!! IP: 193.154.229.* 02.01.08, 15:57 Stanek z LORO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 000 Re: Potrzebny dobry ORTopeda!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.08, 16:04 Dr Rogaczeski z Żar, przyjmuje w poliklinice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anutka Re: Potrzebny dobry ORTopeda!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 23:43 o rany, Rogaczewski? To porażka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Potrzebny dobry ORTopeda!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 23:49 Chyba nie mówisz poważnie, jak polecasz Rogaczewskiego. On jest z Zielonej Góry,a nie z Żar. W Poliklinice spada już poziom usług medycznych na samo dno, że zatrudniają Rogaczewskiego. A szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Potrzebny dobry ORTopeda!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.08, 08:32 A ja polecam Ubermana z Aldemedu-prywatnie, albo Przybycienia z Aldemedu-na NFZ, ale tego przy Zastalu,mi bardzo pomogli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Potrzebny dobry ORTopeda!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.14, 10:40 Najlepsi ortopedzi to przyjmują w ortholine przy Winnej w Zielonwej Górze. Z czystym sumieniem polecam dr Tomiaka. W ogóle w sumie wszyscy lekarze tam sa dobrzy i współpracują z rehabilitantką, co sie rzadko zdarza, bo wiekszosc ortopedów mysli,ze pozjadało wszystkie rozumy. A w tym ortholinie pracują lekarze spoza ZG, bo poziom ortopedi w naszym miescie to sami wiecie jaki jest. Odpowiedz Link Zgłoś
anarhja888 Re: Potrzebny dobry ORTopeda!!! 27.01.16, 20:52 Ortholine się przenieśli na plac matejki - byłam niedawno i super. Nie pamiętam dokłądnie adresu ale znalazłam w necie na ich stronie www.ortholine.pl Odpowiedz Link Zgłoś
koklsz Re: Potrzebny dobry ORTopeda!!! 18.05.17, 18:05 teraz to się znowu przenieśli, szukałam i szukałam, aż się udało. Są na Kupieckiej 32b. Bojanowski świetny ortopeda, polecam, bo mi pomógł, kiedy myślałam, że już tylko operacja, albo trumna mnie czeka;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcopollo Re: Potrzebny dobry ORTopeda!!! IP: *.play-internet.pl 07.12.18, 20:50 Na Winnej 24 w Zielonej Górze nie ma żadnej kliniki i lekarzy. Przyjmuje niedouczona pani rehabilitant i żąda bardzo dużych pieniążków tylko to że sobie pogada od rzeczy. Nie pomaga tylko szkodzi. Potem w prawdziwej klinice w Poznaniu musieli operować nasze dziecko po błędach tej pani. Pacjenta traktuje bardzo opryskliwie. Szczerze odradzamy kontaktu z tą panią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: operowany Re: Potrzebny dobry ORTopeda!!! IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.16, 00:24 O jakie miasto chodzi ? ZG czy Gorzów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widmo Re: Potrzebny dobry ORTopeda!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.05.16, 00:25 Lipa Ci ortopedzi! Nikt nie chce mnie operować, został Otwock zobaczymy co tam powiedzą. Żenada😀 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszytrack Re: Potrzebny dobry ORTopeda!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.06.16, 12:18 Ortopedzi jeżdżą z wizytami wszędzie .Na godziny itp.Spieszą się.Ale nie wszystkich do jednego worka.Jak trafisz na dobry dzień doktorka to masz farta.Obojetnie jakiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kloda-wa Re: Potrzebny dobry ORTopeda!!! 18.05.18, 13:46 Gładysz jest dobry. Przyjmuje w GW w Medisonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ememem86 Re: Potrzebny dobry ORTopeda!!! IP: 193.170.69.* 18.12.18, 00:05 dr. Przybycien najlepszy w zg Odpowiedz Link Zgłoś