krzepice_city 13.01.08, 12:52 skąd żeście go wzięli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Babcia Zenobia Re: fenomen ele! IP: *.ztpnet.pl 13.01.08, 12:58 On wziął się z piekła,to Antychryst wcielony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Re: fenomen ele! IP: *.backiel.com.pl 13.01.08, 13:06 kwintesencja zielonogórskosci (?) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: right Re: fenomen ele! IP: *.ztpnet.pl 13.01.08, 13:48 To tutejszy postkomunistyczny kretyn nienawidzący PiS- u,PO,Gorzowa,Nowej Soli,Kubickiego.Antysemita,bałwan,fajfus,palant,matoł i prymityw:) Spłodzony po pikniku 1-majowym na czosnkowym polu:)Dodatkowo sam ze sobą polemizuje na forum i wszystkich obraża.Ma wyraźne problemy z ortografią i interpunkcją.Jest na zasłużonej komunistycznej emeryturze,kto wie czy nie mundurowej.Klasyczny homo sovietikus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: right Re: fenomen ele! IP: *.ztpnet.pl 13.01.08, 15:50 to ja right typowy głupek prawicowy ! jak sie nacpam to sam ze soba gadam ! ale jak sie nachlam to wtedy obrzydliwe bąki puszczam tu na forum ,za co przepraszam internautów , bo wiecie jako chałaciarz prawicowy czasmi lubie pochlac z zgryzoty ,że nas nie lubią . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: right Re: fenomen ele! IP: *.ztpnet.pl 13.01.08, 16:05 Sami widzicie,że ten osioł się jednak uczy;)Od jakiegoś czasu zaczął stosować inne nicki niż tylko ele ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele Re: fenomen ele! IP: *.ztpnet.pl 14.01.08, 09:54 right ! widze ,ze zajoł sie moją skromną osobą , to moze ja też cos od siebie powiem na temat tego prawicowego obwiesia ! right to typowy głupek prawicy , czasami gada ze sobą ! [ jak jest pijany ] a to czesto mu sie zdarza ,lubi obrażac innych nienawidzi słowian bo jest typowym brudasem ! [ chyba za duzo miejsca poswieciłem na tego nic nie znaczącego facecika podpisującym sie idiotycznym nickiem ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kali Re: fenomen ele! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.08, 16:02 ele to forumowy idiota spod sztandaru PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulek. Re: fenomen ele! IP: *.ztpnet.pl 14.01.08, 17:07 kali . to jeszcze jeden idiota internetowy taki folklor brudasów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy ele ! Re: fenomen ele! IP: *.ztpnet.pl 14.01.08, 17:37 lulek to ele ! ,który występuje także jako zg i pod innymi nickami.Poza tym on jest debilem, a nie fenomenem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buahaha buahahahh Re: fenomen ele! IP: *.ztpnet.pl 14.01.08, 17:43 ele to nie ele i ele to ele ~!! czy wy juz powariowali ? widze ze ten goscu ele dopiekł wam bo go wszedzie widzicie , hej wyluzujcie bo naprawde zwarujecie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: fenomen ele! IP: *.ztpnet.pl 26.03.08, 19:15 Ele to inteligentny gość ,który was prowokuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: fenomen ele! IP: *.ztpnet.pl 31.01.08, 18:23 Przeprowadzil sie z Gorzowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diagnosis Re: fenomen ele! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 19:43 ele to zwykły sfrustrowany PZPR-owiec na mundurowej emeryturze.Taki czerwony pajac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele Moja Walka Re: fenomen ele! IP: *.ztpnet.pl 02.02.08, 14:21 diagnosis !domyslam sie ,ze ty to prawicowy pajac ? WIERZE ! GŁĘBOKO WIERZE W SŁOWIAN ! JUTRO JEST NASZE ! Odpowiedz Link Zgłoś
krzepice_city Re: fenomen ele! 02.02.08, 00:15 Gość portalu: ziutek napisał(a): > Przeprowadzil sie z Gorzowa :) tak też zawsze myślałem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorzowiaczek Re: fenomen ele! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 01:02 krzepice_city napisał: > Gość portalu: ziutek napisał(a): > > > Przeprowadzil sie z Gorzowa :) > > tak też zawsze myślałem :)) Panowie, coś słabo u Was z percepcją "pisanego"! Wystarczyłoby przeczytać kilka postów ele aby przekonać się, że to jeden z najbardziej ortodoksyjnych wrogów Gorzowa. Myślę, że nawet gorzowiak wyrzucony ze swojego miasta za "zielonogórofilstwo" nie dorównałby ele w jego opluwaniu Gorzowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: fenomen ele! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 14:03 ele to palant :)Niedawno nauczył korzystać z kompa i szpanuje przed swoją starą.W szkole stwierdzili u niego kilka dysfunkcji, co widzać po stylu pisania.Nawet jak ten gamoń zmienia nieudolnie nicki, to lektura pierwszego zdania zdradza jego tępogłowy styl myślenia.Może i jest fenomenem, ale w taki razie debilizmu na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele Moja Walka Re: fenomen ele! IP: *.ztpnet.pl 02.02.08, 14:18 gorzowiaczek ! masz racje jestem fanatykiem Zilonej gory ! ale naraziłem sie wielbicielom czosnku i cebuli [ opanowali rade mista ] duszą miasto ! handeł handeł ! to ich dewiza , macie szczescie gorzowiacy ,ze u was nie ma wielbicieli czosnku i cebuli to wasze szczescie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Re: fenomen ele! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 16:47 Moja Walka i wszystko jasne.Pojeb ele to fan Hitlera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: fenomen ele! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.08, 00:53 Lubię ele. Nie wpadł bym na to, żeby napisać "twoji", a ona wpadła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: () Re: fenomen ele! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 08:08 ele to on, a nie ona.czerwony knur, a nie czerwona świnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele Moja Walka ! Re: fenomen ele! IP: *.ztpnet.pl 04.02.08, 08:31 SS ! debil SS to fan faszyzmu ? sądze ,ze to typowy Kretyn ! jeszcze jeden na tym forum ! WIERZE ! GŁĘBOKO WIERZE w SŁOWIAN ! JUTRO ! JEST NASZE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rmn Re: fenomen ele! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.08, 08:56 ty wiecznie na to jutro czekasz, jestes pewien ze nie przegapiles juz kilka razy?:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele Moja Walka ! Re: fenomen ele! IP: *.ztpnet.pl 05.02.08, 09:22 pytacie skąd jestem ? odpowiadam wam ! z Przestrzeni internetowej ! WIERZE ! GŁEBOKO ! WIERZE w SŁOWIAN ! JUTRO JEST NASZE ! Odpowiedz Link Zgłoś
borimor Re: fenomen ele! 15.02.08, 19:34 Słyszałem ,że fenomen ma być zadenuncjowany do prokuratury?:-))))) Żeby było jasne: to jest tylko forum i straszenie wymiarem sprawiedliwości jest nie na miejscu!tak tak -z wykrzyknikiem!A swoją drogą Arwena śpisz:-) wr.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekkozlowski Re: fenomen ele! 15.02.08, 21:22 Ostatni raz w tej sprawie - moze to i jest glupie i wyglada, jakbym byl za ograniczaniem mozliwosci Netu w dyskusjach. Ale - wchodze na to forum, bo dotyczy miasta, w ktorym mieszkam i trafiajac na posty Ele wdeptuje w szambo. To tez jest przestrzen publiczna, tu tez sianie nienawisci to jest sianie nienawisci. Ja z powodu poziomu dyskusji na innych forach przestalem tam w ogole wchodzic, natomiast tu dotyczy to mocno mojego bezposredniego otoczenia. Czasem nerwy puszczaja - ale to moze byc ciekawe doswiadczenie. Dla Ele takoz. Pozdrawiam.WK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radość Re: fenomen ele! IP: *.ztpnet.pl 16.02.08, 18:49 P.Kozłowski bez przesady...hehehe. Jakie szambo? Ele korzysta z praw i wolności...hehehe. Mamy demokrację. Nie wiem, czy Ele jest obrońcą czosnku/cebuli, czy też odwrotnie...hehehe. Mnie to nie przeszkadza...hehehe. "Poprawność polityczna" to dopiero szambo...hehehe, bez dna...hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele Moja Walka !!! Re: fenomen ele! IP: *.ztpnet.pl 18.02.08, 09:35 Czy macie takie wrazenie ? ,że zamiast czerwonego łancucha ! biegamy luzem , ale tak jak bydło wewnątrz ogrodzeniowego pastwiska ! czerwony łancuch zamieniono na ogrodzenie ! ogrodzenie poprawnosci politycznej ! ogrodzenie tolerancji ! To jest nasza odzyskana wolnosc ??? A ja głupi myslałem ,że jak odzyskamy wolnosc ! to wróci nas Polski etos ,myslałem ,że poderwiemy naszą kulture gospodarke naszą nauke !i że odzyskamy NASZĄ GODNOSC ! Zaczną sie odradzac elity Narodowe Polaków ! A co mamy ? mamy medialną kloake ! kloake brudu i smrodu to codzienna porcja medialna ! PYTAM co sie dzieje z naszym Narodem ? Gdzie jest nasz pełen godnosci kultury duch polskiego Narodu ! ? SŁOWIANIE WIERZE ,ŻE JUTRO JEST NASZE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Srele morele Re: fenomen ele! IP: *.ztpnet.pl 12.03.08, 21:57 Zauważyliście,że ten fiut ele już od 2-3 tygodni nie pisze na forum? Albo czuba czerwonego zamknęli,albo nastaraszyli sądami.Jedno jest pewne.Nareszcie mam nadzieję że zdechł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moja Walka ! Re: fenomen ele! IP: *.ztpnet.pl 13.03.08, 13:18 żydzie Srulu ! Zmartwie cie nie zdechłem ,nie nastraszyli mnie, nie zamkneli mnie ! tylko szkoda czasu na pisanie do Sruli i Icków ! Nie dam sie wciągac w dyskusje na tematy które mnie nie obchodzą . NAD EUROPE NADCHODZI FALA NARODOWEGO ODRODZENIA !i zydzie Srulu budzi sie swiadomosc Narodu Słowian ! i stawiamy na młodych , którzy czują po polsku i maja mocne korzenie Słowianskie ! i pewnego dnia wyzwolą Polske . nie ciesz sie zawczasu Srulu ! to dopiero poczatek drogi !! SŁOWIANIE ! JUTRO JEST NASZE ! [ to ostatni mój wpis bo mi uswiadomili ze to WSTYD ! pisac w gazecie srula czy icka ! . ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekarz Re: fenomen ele! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.08, 14:43 W jednym ci przyznam rację ele Moja Walka.Bardzo dobrze robisz,że w końcu ZAMKNIESZ SIĘ osrany palańcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: fenomen ele! IP: *.ztpnet.pl 14.03.08, 11:22 Pan panie Ele nie lubi cebuli i czosnku.? Dlaczego.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Srele morele Re: fenomen ele! IP: *.ztpnet.pl 14.03.08, 14:23 pani Elu ,on lubi czosnek i cebule powiem wiecej ,on jest wilbicielem czosnku tak samo jak ja ! Ja codziennie zajadam z wielkim smakiem czosnek i mysle ,ze wiekszosc tu internautów jutro jest nasze czoskojadów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ** Re: fenomen ele! IP: *.ztpnet.pl 14.03.08, 16:30 zamknij tego swojego zawszonego ryja ele Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: fenomen ele! 14.03.08, 21:39 a dlaczego tak agresywnie ?-to typowy zielonogórski internauta!dyrny diedny ale lojalny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: fenomen ele! IP: *.ztpnet.pl 18.03.08, 11:54 Mniej agresji proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: fenomen ele! IP: *.ztpnet.pl 26.03.08, 13:09 Kocham Pana panie Ele Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro ele jakaś pani do ciebie 26.03.08, 21:05 to chyba naprawdę ........coś w tym jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivan & delfin Re: fenomen ele! IP: 86.96.226.* 27.03.08, 22:47 wszyscy kochamy "ele!" a ele! kocha róznorodność w mysl zasady aby życie miało smaczek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: fenomen ele! IP: *.ztpnet.pl 17.03.08, 13:45 w okresie przed wiosennym jak najbardziej . Odpowiedz Link Zgłoś