rozga2 26.02.08, 11:49 Poczytam opinii na temat tego lokalu, jakie organizuja wesela. Jedzenie, obsluga, klimat, parking itp. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozga2 Re: WRZOS - wesele -opinie 26.02.08, 12:58 Trzeba wczesniej wszystko uzgodnić, dogadać się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: night patrol Ludzie, powiedzcie mi, po co Wam wesele?! IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.03.08, 01:43 Zróbcie fajne przyjęcie na mniej osób. Zaproście tylko te osoby, które są naprawdę ważne, resztę jedynie powiadomcie a za zaoszczędzone pieniądze zróbcie coś dla siebie. No nikt mi nie powie że wesele w tradycyjnym polskim wydaniu jest super, z dansingowym zespołem, pseudo zabawami (oczepinami), zimnym jedzeniem i ciepłą wódką. I zastanówcie się, dla kogo chcecie je robić? Dla rodziny i znajomych? No, buziaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolkak Re: WRZOS - wesele -opinie IP: *.ztpnet.pl 26.02.08, 16:41 Na forum o ślubach mozna coś znależć, toalety fatalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :- Re: WRZOS - wesele -opinie IP: *.eranet.pl 28.02.08, 12:32 Byłam tam 2x Na starym miejscu - na wprost Polanu - na komuni W ciepły majowy dzień dostaliśmy ZIELONĄ roladę która została zabrana ze stołu po uwadze na jej tamat! Mw 2 tyg po naszej imprezie lokal zamkneli z powodu ... zatrucia salmonella A następnym razem już na nowym miejscu byliśmy na weselu Porażka Obsługo marna Poprosiłam wrzątku w szklance ( do zagrzania soczku czy wyparzenia smoka-nie pamiętam) raz że czekałam naście min a mały darł mi się na rękach a dwa na ponowną prośbę właścicielka tak mnie zmierzyła wzrokiem wcinając coś tam na zapleczu że aż mnie zmroziło Rodzice młodych non stop prosić o uzupełnienie pustych miejsc na stole Może tam taniej ale z czegos to wynika A moze właścicielka podniosła jakość usług??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: WRZOS - wesele -opinie IP: *.ztpnet.pl 29.03.08, 17:24 Byłam nie tak dawno we wrzosie...chciałam zorganizowac impreze. Wszystko było by dobrze,gdyby nie brudne firanki!! nie dogadałam sie z kierowniczka.Ogólnie lokal mi sie podoba-nie wim tylko jakie jest jedzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: WRZOS - wesele -opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.08, 14:24 Pamiętam że w 2006 roku na tym forum było bardzo głosno o Wrzosie i weselach tam organizowanych.Użyj wyszukiwarki i znajdz temat"Wrzos omijajcie wielkim kołem........"Jednak może się tam coś zmieniło Odpowiedz Link Zgłoś
siostrapanamlodego Re: WRZOS - wesele -opinie 27.03.08, 19:20 Ja również dołączam się do osób twierdzących, iż RESTAURACJĘ WRZOS znajdującą się przy ul. Sulechowskiej 10 w Zielonej Górze należy omijać szerokim łukiem. Przekonałam się o tym będąc tam na uroczystości chrzest-ślub. A miało być pięknie! Przestrzegam innych: jeżeli już zdecydujecie się na imprezę w tym lokalu, choć odradzam szczerze, to: spiszcie umowę, a końcowe rozliczenie proponuję po imprezie. Na nie cały tydzień przed uroczystością kierowniczka (właścicielka) wykręciła parę młodą - przenosząc ich na piętro do dwóch pomieszczeń, w których w jednym pomieszczeniu była konsumpcja, a w drugim sala taneczna. Każde z tych pomieszczeń miało ok. góra 15 m2. Taki był początek. A dlaczego? Otóż kierowniczce (właścicielce)trafił się inny klient - wesele na 60 osób, a że nasza impreza liczyła 25 osób, więc szkoda, aby zajmowali taką dużą salę. Umowa ustna była oczywiście na "salę główną". Mało tego pazerna baba (kierowniczka - właścicielka) zorganizowała w tym samym czasie trzecią imprezę w budynku obok. Co najciekawsze goście z trzech imprez korzystali ze wspólnej nota bene obskurnej toalety, w której nawet nie zapewniono papieru toaletowego. Nie wspomnę już, że nawet tych toalet przed imprezą nie wysprzątano!!! Jedzenie kiepskie jak za 120 zł na osobę, oczywiście podano 2/3 z ustalonego menu. Najbardziej rażąca była zastawa, tzn. dzbanki do napoi miały powyszczerbiane dziubki, tak więc napoje ciężko nalewało się do literatek. Sztućce - porażka, wstyd w ogóle takie podać. W związku z tym "małym nieporozumieniem" z salą w ramach rekompensaty kierowniczka zdecydowała, iż impreza jest bez ograniczenia czasowego, a więc do rana (kelnerzy i tak obsługiwali 60 osobowe wesele na sali głównej). A propos kelnerów: i tutaj szok... 2 osoby obsługiwały 3 imprezy!!!!!! Jedną z tych osób była córka lub synowa kierowniczki (właścicielki), która na 100 % nie miała nic wspólnego z zawodem kelnerki. Tutaj już chyba nie muszę więcej dodawać, iż obsługa była "wyśmienita". Za tę obsługę oczywiście skasowano 800 zł dodatkowo!!! ( za 25 osób). Szczytem chamstwa było delikatne wyproszenie nas z imprezy po 2 w nocy, kiedy to kierowniczka zorientowała się, iż Państwo Młodzi opuścili gości, udając się do domu ze względu na niespełna 6 miesięczne dziecko. Stwierdzenie kierowniczki - "nie ma Państwa Młodych - nie ma imprezy". Stwierdziła, iż impreza opłacona była do godziny 24.00, a my i tak za długo tutaj jesteśmy. No cóż, nie było to miłe... poczuliśmy się, jak..., szkoda słów. Tak się nie robi. Początkowo, po złości postanowiliśmy dalej dobrze sie bawić, lecz wspaniałomyślna kierowniczka postanowiła wydzwaniać w środku nocy do Państwa Młodych, niepokojąc ich, iż goście ich źle się zachowują i straszą ją odpowiednią opinią w internecie. Wielka szkoda, że nie było Pary Młodej, a przede wszystkim, że dali się tak naciągnąć i oszukać podłej kobiecie, której za wszystko zapłacili gotówką jeszcze przed rozpoczęciem imprezy. Negatywne opinie na forum z roku 2006 na temat tego baru to szczera prawda!!! Radzę poczytać opinie wpisując w temacie "Wrzos omijajcie wielkim kołem". Wszystkim będę odradzała ten lokal!!! Jest tyle innych w Zielonej Górze. Strona lokalu przedstawiona w internecie - przepiękna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: WRZOS - wesele -opinie IP: *.eranet.pl 28.03.08, 09:38 W takim razie szkoda ze włascicielka lokalu nie dodała na swojej stronie opcji "komentarz":) Odpowiedz Link Zgłoś
3klientka123 Re: WRZOS - wesele -opinie 10.10.13, 21:44 Restauracja Wrzos- na samą myśl się wzdrygam... I muszę powiedzieć, że są to drgawki spowodowane wyziębienie przez siedzenie w arktycyznej temperaturze w sali przy Ul. Sulechowskiej. Mimo wcześniejszej próśby ( dzień przed planowaną imprezą )o nagrzanie sali szefowa resturacji nic sobie z tego nie zrobiła i pozwoliła by moi goście zmarzli do szpiku kości, czego efektem jest przeziębieni wielu z nich.. Sama szefowa podczas imprezy stała się niewidoczna i wszelkie uwagi, prośby zostały wysuchiwane jedynie przez echo. Jeżeli mają Państwo ochotę poznać Szefową magazynu rodem z filmu „Diabeł ubiera się u Prady“ zmiksowaną z Cruellą Demon z bajki „101 Dalmatynczyków-„ to trafili Panstwo perfekcyjnie. Z tą mała róznica, iż styl, elegancja i poczucie gustu zostały zastąpione podwójną dawą jadu. Z kierowniczką nie idzie się porozumieć w żadnej kwesti.! Zachowuje się jak by była conajmniej Caryca Katarzyna a kllienci jej poddanymi. Czułam się jak bym miała całować ją postopach za to , że wynajmuję u niej salę za swoje pieniądze. Jest wyniosła, arogancka, nieprzychylna na jakie kolwiek prośby, nie interesuje ją zdanie klienta tylko biznes gastronomiczny. Czystość lokalu też pozostawia wiele do życzenia... Okna w stanie wątpliwej widoczności , chyba od kilku lat niemyte. Jedzenie nie zgrane w czasie- jak były ziemniaki, nie było do nich nic.. jak coś do nich przyniesli to ziemniaki byly zimne.. Jedyną zaleta byla mila obsługa. Szczerze i gorąca odradzam.!!!! Wcześniej czytając nieprzychylne opinie myślalam, że to sprawka konkurencji. Dziś już wiem, że jednak opinie wystawiają ludzie ktorzy z usług tej restauracji już korzystali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUSTYNKA ZNAJOMY Re: WRZOS - wesele -opinie IP: 217.8.178.* 02.11.13, 21:50 JEDZENIE PRZERABIANE STARE I WYDAWANE NA IMPREZY.WŁAŚCICIELKA CHODZI CAŁY CZAS NAWALONA.JEDZENIE JEST TAK OSTRE [PRZYPRAWIONE ] ŻE ZABIJA CAŁY SMRÓD STAREGO JEDZENIA.PRACOWNICE ZMIENIAJĄ SIĘ TAM JAK RĘKAWICZKI PONIEWAŻ TRAKTUJĘ LUDZI JAK NIEWOLNIKÓW Z FILMU''ISAURA'''PONADTO NIKT Z TĄ OKROPNĄ BABĄ NIE JEST W STANIE WYTRZYMAĆ PSYCHICZNIE I FIZYCZNIE DŁUŻEJ JAK TYDZIEŃ.Z DALA OD TEJ RESTAURACJI . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jUSTYNA PLUTA Re: WRZOS - wesele -opinie IP: *.nowogrod.net 19.12.13, 14:54 W ZWIĄZKU Z TYM POSTEM MUSZĄ OFICJALNIOE PANIĄ KRYSTYNĘ SZYRSZEŃ PRZEPROSIĆ ZA FAŁSZYWE OSKARŻENIA WYSNUTE W JEJ KIERUNKU I KIERUNKU RESTAURACJI WRZOS . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUSTYNA PLUTA Re: WRZOS - wesele -opinie IP: *.nowogrod.net 19.12.13, 15:56 W ZWIAZKU Z FAŁSZYWYMI OSKARZENIAMI I OCENAMI JEDZENIA WYPRODUKOWANYMI W RESTAURACJI WRZOS PRAGNE JESZCZE RAZ UNIZYC SWĄ DUMĘ I PRZEPROSIĆ PANIĄ KRYSTYNĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: WRZOS - wesele -opinie IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.03.08, 18:05 Byłam nidawno we Wrzosie na imprezie. Było super. Jedzonko smaczne. Kelnerki bardzo miłe. Jedyna wada to, że w lokalu było zimno. Lecz i na to jest recepta- dwa głebsze :) Ogólnie polecam ten lokal. Odnośnie kierowniczki. To rzeczywiście bardzo dziwna kobieta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: WRZOS - wesele -opinie IP: *.ztpnet.pl 29.03.08, 17:30 Byłam kiedyś na weselu ,podobało mi sie.jedzenia było duzo ,ładnie i smacznie podane,miła obsługa no i fajnie sie bawiłam. co do kierowniczki..to nie wiem,bo nawet nie widziałam tej kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: WRZOS - wesele -opinie IP: *.ztpnet.pl 29.03.08, 17:34 Bywam czasami w tym lokalu i nie zauważyłam zeby było coś nie tak. Ostatnio byłam na balu z lamusa-super zabawa-polecam. warto iść i samemu sie przekonac jak tam jest!!!tam naprawde mozna miło spedzic czas,zwłaszcza na takiej imprezie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta WRZOS IP: *.modemy3.ostrowski.pl 30.04.08, 00:01 Zgadza się! To bardzo nagłośnione wesele w 2006 roku- to było moje. I z perspektywy czasu nie mogę sobie wybaczyć, że daliśmy dupy i nie podpisaliśmy żadnej umowy z przebojawą pania Krysią ( kierowniczką Wrzosa).Na pierwszy rzut oka, salka fajna klimatowa, kamerlna-no ale nic poza tym!!!!Ciesze się,że mieliśmy dobry zespół , swoją wódkę i wspaniałych gości, którzy mimo ciągle dąsającej się na wszystko i kłótliwej kierowniczki, dobrze sie bawili.Pozdrawiam wszystkie pary młode i byle z dala od Wrzosa!!!Wrzos bazuje na tym, że w Zielonej jest mało lokali, i często trzeba je dużo wcześniej rezerwować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: WRZOS - wesele -opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.08, 09:59 odradzam, odradzam, odradzam!!!! byłam tam kilku imprezach: wesele, ślub, firmowa wigilia. za każdym razem te same wstrętne, z nieświeżych produktów sałatki, nieestetycznie podane, mierne porcje. to nie jest dobry pomysł, by tam organizować przyjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 21 Re: WRZOS - wesele -opinie IP: 92.244.54.* 30.03.08, 10:23 tam jest brudno, wizyta w toalecie dostarczy ci niezapomnianych wrażeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozga2 Re: WRZOS - wesele -opinie IP: *.ztpnet.pl 30.03.08, 19:06 Dzięki wszystkim. Zmieniliśmy lokal. Rzeczywiście w internecie na zdjęciach wszystko wygląda o niebo lepiej, ale tak jest prawie wszędzie. "Wizja lokalna" robi swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zespol muzyczny Re: WRZOS - wesele -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 12:13 Jako, ze na weselach jestem co tydzien, to moge wyrazic tez swoja opinie. Nie robcie wesel we wrzosie. Jest mase innych, lepszych miejsc. Lokal taki sobie - maly, slabe jedzenie, slaba obsluga - obiad podawany byl 1,5 godz!!! Kierowniczka nie wytrzyma jak do wszystkiego nie wetknie swego nosa. Wie tez lepiej jak powinien grac zespol itp. W toaletach czas zatrzymal sie jakies 15-20 lat temu. Ogolnie rzecz biorac - kicha. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: WRZOS - wesele -opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.08, 22:19 wrzos to porażka!!! jedzenie masakra byłam na weselu rosół jak woda sałatki do d...y widac że "przycina się" na młodych. obsługa FATALNA przez cały wieczór nikt mi talerzyka nie wymienił trza było sie prosic o wszystko masakra!!!naburmuszone kelnerki...zimne jedzenie... jedyne co było dobre to golonka, reszta to porazka...porażka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WRZOS - wesele -opinie IP: *.ztpnet.pl 19.05.08, 11:00 wrzos,wrzos!!!!!!!!!porażka,czy tam ktos w ogóle przychodzi???? chyba tak jeśli piszecie. tam jedzenie jest naprawde fatalne!!! w toalecie naprawde zjawiskowo!!! brudne okna,zasłonki!!! masakra!! ludzie!!!! zastanówcie sie zanim cos tam zorganizujecie?? a kierowniczka jakby była ciagle na bani!!! wiec nie ma co sie dziwic ze jest SYF!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: WRZOS - wesele -opinie IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.06.08, 22:44 Firanki, firanki, firanki - Do natychmiastowej wymiany!!!!!! Zgromadził sie na nich chyba kurz z całej okolicy. Okropne!!!! Ochydne!!! Obrzydliwe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia zadziwiające! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 01:03 Nawet nie wiem gdzie ten lokal,ale jak czytam te posty to mam powrót do przeszłości!:) Mam wrażenie,że właściele nie wiedzą,że komuna skończyła się w 1989 roku i nastały inne czasy.. ZADZIWIEJąCE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piszczałka Re: zadziwiające! IP: *.ztpnet.pl 01.07.08, 16:11 piszecie ze toalety zjawiskowe,a jadłyscie te ochydne sałatki,które wygladaja jakby były juz po przejsciu-np.z wczorajszej imprezy??? brrrry!!!ciary przechodza kiedy o tym pomyśle!!!pieczywo stare,ciekawe czy mięso nie jest odmrażane??? fieranki....rzeczywiście fatalne,one są po prostu brudne!!!! he...ale kierowniczka wcale nie wygląda lepiej!!!SYF<SYF. życze miłej zabawy i smacznego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelnerka Re: zadziwiające! IP: *.ztpnet.pl 13.10.08, 21:51 Salatki nie sa z wczorajszej imprezy ale z imprezy z zeszlego tygodnia,kto wie czy jeszcze nie dalej..pieczywo jak juz jest to z zamrazalki,mieso nie tylko raz odmrazane ale wiele razy.W bigosie znajdyiecie przeglad z calego roku a w barszcyu nawet suroweczka z burakow sie znajdzie.Kierowniczka ciagle lyknieta i uwaga na wodeczke lubi zapomniec wydac kilku+nastu sztuk.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Etna Re: zadziwiające! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 20:56 ranyy co za ludzie wogóle robia tam imprezy??????????:) Odpowiedz Link Zgłoś
niuka21 wyśmienite andrzejki 30.11.08, 19:09 Byłam z mężem na zabawie andrzejkowej (29.11.08) w restauracji Wrzos i było rewelacyjnie. Umowa z panią kierowniczką zrealizowana na 120%. Koszt 100 zł od pary to niewiele za tak duży zestaw menu. Jedzenie było świeże, smaczne, pięknie przybrane i w ilości zaspokajającej największego głodomora. Nakrycie stołu eleganckie (świece, kwiaty, serwetki, czysta zastawa i obrus) bez zastrzeżeń. Obsługa była bardzo miła i pomocna. Serdeczne podziękowania dla pani kierowniczki i obsługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Resturacji Re: WRZOS - wesele -opinie IP: 78.8.222.* 13.11.08, 20:48 Nie wiem skąd takie komentarze na niekorzyść tej restauracji. Chyba po prostu komuś przeszkadza to że klienci rezygnują z innych restauracji na korzyść Wrzosu ponieważ są dobre ceny oraz obsługa. Jadłem tam nie raz i mogę z czystym sumieniem powiedzieć że jedzenie jest bardzo dobre, świeże i nie nakłada się tam 2 ziemniaczków do spróbowania tylko normalny obiad, którym mógłby się najeść normalny facet. Ogólnie podejrzewam że konkurencji zależy aby zniechęcić klientów do tej Restauracji. Polecam przejście się tam i sprawdzenie jak jest naprawdę są organizowane różne imprezy na których można przyjść i zobaczyć jak to tak naprawdę wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc zagraniczny Re: WRZOS - wesele -opinie IP: *.78-83.cust.bluewin.ch 27.11.08, 15:03 JESTEM TEGO SAMEGO ZDANIA. KORZYSTALISMY WIELE RAZY Z TEGO LOKALU I BYLISMY ZAWSZE ZADOWOLENI. SUPER OBSLUGA I JEDZONKO PRZEPYSZNE A PRZEDE WSZYSTKIM SWIEZE.BYWMY CZESTO W POLSCE I ZA KAZDYM RAZEM KORZYSTAMY Z TEGO LOKALU. TO ZE LOKAL JEST SUPER WYSTARCZY SPROBOWAC ZAREZERWOWAC SALE NA IMPRESE- PRAWIE WSZYSTKIE TERMINY ZAJETE . DLA WSZYSTKICH ULUBIENCOW DOBREJ ZABAWY I DOBREJ KUCHNI- SPRAWDZCIE SAMI JAKA SUPER ATMOSFERA - NAPRAWDE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
gosc-c12 Re: WRZOS - wesele -opinie 08.01.09, 21:40 Miałem okazję uczestniczyć na przyjęciu weselnym w restauracji WRZOS, i ze szczerym sumieniem mogę powiedzieć że zabawa w tym lokalu była najlepszą gdzie kiedykolwiek się bawiłem. Jedzenie nie dość że było pyszne, urozmaicone to przepięknie udekorowane owocami, co dawało piękny efekt, a było go aż za duużo, panie kelnerki były bardzo miłe i kilkakrotnie podchodziły i pytały czy coś podać, lub czy czegoś brakuje, naprawdę super, widać że właścicielka restauracji zadbało o wszystko, bo bawiliśmy się do upadłego, bez żadnych problemów także nie mam pojęcia dlaczego ludzie wypisują tak negatywne opinie na temat restauracji, radziłbym najpierw zastanowić się co z ich strony było nie tak skoro wypisują nieprawdę....najłatwiej jest kogoś źle ocenić! JEŚLI KTOŚ PLANUJE JAKĄKOLWIEK IMPREZĘ TO RESTAURACJA WRZOS NIE ZAWIEDZIE! NAPEWNO! Odpowiedz Link Zgłoś
djus3 Re: WRZOS - wesele -opinie 15.11.08, 23:06 Widzę dużo ludzi tam było i nikomu się nie podoba. Ciekaw jestem czy ktokolwiek z tych którzy się tutaj wypowiadają był we Wrzosie chociaż raz i widział cokolwiek. Jeśli chodzi o jedzenie to jadłem tam nie raz i jest bardzo smaczne i świeże. Jeśli chodzi o imprezy to są bardzo ciekawe i bardzo miło jest we Wrzosie a byłem tam już też wiele razy robić zdjęcia . Kierowniczki ani razu nie widziałem pod wpływem alkoholu. Tak więc tym którzy są zainteresowani zorganizowaniem tam jakiejś imprezy zalecam aby przeszli się sami do tej restauracji np na jakąś imprezę, których tam nie brakuje i zobaczyli sami jak tam jest we Wrzosie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczona :DDD Re: WRZOS - wesele -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 11:07 Witam! A ja myślałam że to tylko my mamy takie traumatyczne przeżycia z Panią "Wrzosową". Restauracja tragedia!! wszystko co wyżej napisane i negatywne - potwierdzam. Ponadto Pani "Wrzosowa" to wyjątkowo nie słowna kobieta z infantylnymi tłumaczeniami kiedy nie wywiąże sie z umowy, więc każde uzgodnienia z tą Panią spisywać, i dodawać od razu sankcje za nie dotrzymanie umowy!! Jako smaczek dodam że mieliśmy niezwykłą okazję podglądnięcia z parkingu Pań kucharek, które kroiły ciasto (wcześniej dowiezione przez klienta) oblizując namiętnie przy tym krem z paluszków, niemal wkładając całą dłoń do buzi... po czym tymi samymi palcami układała kawałki na paterze!! Nasze doświadczenia z Panią Krysią są naprawdę bogate, ale myślę, że Ci którzy odwiedzą to forum i tak nie nawiążą współpracy z tą Panią, więc na tym poprzestanę. Pozdrawiam wszystkich, którzy mieli do czynienia z Panią "Wrzos" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.pracownik Re: WRZOS - -opinie IP: 217.8.178.* 02.11.13, 21:16 BYŁAM PRACOWNIKIEM RESTAURACJI ''WRZOS.. TE OPINIE NEGATYWNE O WRZOSIE POTWIERDZAM .PRACOWNIKÓW TRAKTUJE JAK NIEWOLNIKÓW.PRACUJE SIĘ TAM PO 14 LUB 18 GODZIN [LUB WIĘCEJ] OBIECAŁA 100 ZŁ DNIÓWKI A W RZECZYWISTOŚCI OBLICZYŁA 50 ZŁ DNIÓWKA.CZEKAM 2 MIESIĄCE NA WYPŁATĘ KTÓRA DO TEJ PORY NIE OTRZYMAŁAM CIĘŻKO ZAROBIONYCH PIENIĘDZY.STARE JEDZENIE , PRZERABIANE ,ZEPSUTE SURÓWKI SĄ PRZERABIANE NA BIGOS I SĄ PODAWANE NA IMPREZY ,ZUPY STARE ,GDZIE JEST SANEPID TA RESTAURACJA WRZOS POWINNA BYĆ ZAMKNIĘTA.NIKT Z PRACOWNIKÓW NIE POSIADA AKTUALNEJ KSIĄŻECZKI ZDROWIA.CO DO OPIEKI SPOŁECZNEJ GDZIE JESTEŚCIE ,WŁAŚCICIELKA WRZOSU WIELOKROTNIE PRZYWOZIŁA SWOJĄ OŚMIOLETNIĄ CÓRKĘ KTÓRA NA IMPREZACH PRZEBYWAŁA DO RANA ,WIELOKROTNIE SPAŁA POD STOŁEM PONIEWAŻ MATKA IMPREZOWAŁA I NADUŻYWAŁA ALKOHOLU ,PIJANA Z DZIECKIEM .. SIADAJĄC ZA KIEROWNICĄ SAMOCHODU WRACA DO DOMU. O TYM WSZYSCY PRACOWNICY WIEDZĄ TYLKO KAŻDY SIĘ BOI MÓWIĆ BO WŁAŚCICIELKA STANOWCZO TWIERDZI ŻE MA TAK DUŻE ZNAJOMOŚCI ŻE NIKT NIE JEST W STANIE JEJ NIC ZROBIĆ.A JA SIĘ JEJ NIE BOJĘ!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: WRZOS - -opinie IP: *.204.6.37.dsl.dynamic.t-mobile.pl 15.11.13, 20:15 To wszystko to wyssane z palca oszczerstwa. Tak się złożyło, że trafiłam do Pani Krysi do pracy, i zostałam na długo. Nie można sobie wymarzyć lepszego szefa. Kobieta jest bardzo pomocna, gdyby każdy szef miał w sobie tyle empatii co ona, nie byłoby ludzi niezadowolonych ze swojej pracy. Pieniądze wypłacane są na czas, więc nie wiem czemu mają służyć powyższe insynuacje. Ponadto jedzenia nie żałuje na pewno, zawsze jest dużo na imprezach, jak i również nie żałuje nam - pracownikom. Co do jedzenia - nigdy nie zdarzyło się, żeby ktoś skarżył się na jakość podawanych potraw. Są przede wszystkim robione ze świeżych produktów dobrej jakości. Jedzenie nie jest przerabiane, bo to psuje ideę lokalu gastronomicznego, gdzie jest ono na głównym miejscu. Poza tym, dziecko szefowej, nigdy nie przebywało w lokalu dłużej niż do godziny 20 - owszem, przyjeżdżało po szkole, by zjeść obiad, czasami zdarzyło się zostać troszkę dłużej, jednak na imprezach nie ma opcji, by było. Co więcej, Pani Krysia nigdy nie pije w pracy, ponieważ jest profesjonalistką i traktuje swoją pracę poważnie i z sercem. Wydaję mi się, że ostatnie opinie negatywne, wystawiane są poprzez byłe pracownice, które na własne życzenie postarały się o to, by zostać zwolnione, za pijaństwo w pracy oraz okradanie restauracji, w celu wyższych zarobków lewych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikołajek Re: WRZOS - -opinie IP: 185.14.148.* 24.12.13, 11:44 TY ZŁODZIEJKO CO TY PISZESZ .NIKT NIE ODSZEDŁ Z PRACY NA WŁASNE ŻĄDANIE A TY NADAL PRACUJESZ BO SAMA W PRACY KRADNIESZ I PIJESZ RAZEM Z KRYŚKĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol Re: WRZOS - -opinie IP: *.nowogrod.net 25.12.13, 13:35 Widzę, że udziela się tutaj ktoś bardzo mściwy, komu zależy na popsuciu reputacji restauracji, kierowniczki i pracowinków. Nie wiem skąd wysnute są powyższe oskarżenia, jednak nie sądzę, aby te kłamtwa czemuś służyły. Wszyscy starają się w pracy jak mogą, pracują na najwyższych obrotach i nikomu nie są w głowie przyjemności czy picie alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WRZOS - -opinie IP: 185.14.148.* 26.12.13, 16:52 Ta restauracja nigdy nie będzie miała dobrej opini ,wiem że we wrzosie nie pracujesz a bronisz siebie czy p.Kryśie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość:) Re: WRZOS - -opinie IP: *.play-internet.pl 26.12.13, 20:39 Patrz na siebie różyczko bo ty lepsza nie jesteś i uważaj żeby czasem ciebie ktoś nie potkablował do opieki bo obróci się to przeciwko tobie:):)także pamiętaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: WRZOS - -opinie IP: 185.14.148.* 29.12.13, 09:32 Do opieki to podkabluję na ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WRZOS - -opinie IP: 185.14.148.* 29.12.13, 09:33 odezwała się święta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milutka Re: WRZOS - -opinie IP: *.centertel.pl 05.12.16, 22:52 Empatia i pani wrzosowa? Przypomnę że pracownicy która była w ciąży powiedziała: Itak poronisz!!!!. Też jestem byłą pracownicą i nikomu nie życze kiedykolwiek spotkania z tą jędzą i alkoholiczką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica Re: WRZOS - -opinie IP: *.204.6.37.dsl.dynamic.t-mobile.pl 15.11.13, 20:18 To wszystko to wyssane z palca oszczerstwa. Tak się złożyło, że trafiłam do Pani Krysi do pracy, i zostałam na długo. Nie można sobie wymarzyć lepszego szefa. Kobieta jest bardzo pomocna, gdyby każdy szef miał w sobie tyle empatii co ona, nie byłoby ludzi niezadowolonych ze swojej pracy. Pieniądze wypłacane są na czas, więc nie wiem czemu mają służyć powyższe insynuacje. Ponadto jedzenia nie żałuje na pewno, zawsze jest dużo na imprezach, jak i również nie żałuje nam - pracownikom. Co do jedzenia - nigdy nie zdarzyło się, żeby ktoś skarżył się na jakość podawanych potraw. Są przede wszystkim robione ze świeżych produktów dobrej jakości. Jedzenie nie jest przerabiane, bo to psuje ideę lokalu gastronomicznego, gdzie jest ono na głównym miejscu. Poza tym, dziecko szefowej, nigdy nie przebywało w lokalu dłużej niż do godziny 20 - owszem, przyjeżdżało po szkole, by zjeść obiad, czasami zdarzyło się zostać troszkę dłużej, jednak na imprezach nie ma opcji, by było. Co więcej, Pani Krysia nigdy nie pije w pracy, ponieważ jest profesjonalistką i traktuje swoją pracę poważnie i z sercem. Wydaję mi się, że ostatnie opinie negatywne, wystawiane są poprzez byłe pracownice, które na własne życzenie postarały się o to, by zostać zwolnione, za pijaństwo w pracy oraz okradanie restauracji, w celu wyższych zarobków lewych pieniędzy. Brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna pluta Re: WRZOS - -opinie IP: *.nowogrod.net 19.12.13, 19:57 osoba która to pisała musi być nie zrównoważoną osobą nie dokonca było tak jak jest napisane szefowa przywoziła dziecko ale nie do rana zabierała o normalnej porze do domu a o do surówek i bigosu nie przesadzajcie ludzie niech każdy ma swoja ocene i zatrzyma ja dla siebie a co do książeczki bedac pracownikiem miałam aktualną ksiązeczke wiec już jest kłamstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Pluta Re: WRZOS - -opinie IP: *.nowogrod.net 19.12.13, 20:23 z moich ust jeżeli było coś takiego wypowiedziane to bardzo przepraszam jest to nie prawdą co wpisałam w danym poście i muszę teraz tym wpisem przeprosić panią krystynę za oszczerstwa .przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milutka Re: WRZOS - -opinie IP: *.centertel.pl 05.12.16, 22:54 pewnie sądem postraszyła? Każdy wie jaka jest prawda o szefowej tego przybytku tylko każdy się boi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.pluta Re: WRZOS - -opinie IP: *.nowogrod.net 19.12.13, 20:27 z moich ust jeżeli było coś takiego wypowiedziane to bardzo przepraszam jest to nie prawdą co wpisałam w danym poście i muszę teraz tym wpisem przeprosić panią krystynę za oszczerstwa .przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.pluta Re: WRZOS - -opinie IP: *.nowogrod.net 19.12.13, 20:32 To wszystko to wyssane z palca oszczerstwa. Tak się złożyło, że trafiłam do Pani Krysi do pracy, i zostałam na długo. Nie można sobie wymarzyć lepszego szefa. Kobieta jest bardzo pomocna, gdyby każdy szef miał w sobie tyle empatii co ona, nie byłoby ludzi niezadowolonych ze swojej pracy. Pieniądze wypłacane są na czas, więc nie wiem czemu mają służyć powyższe insynuacje. Ponadto jedzenia nie żałuje na pewno, zawsze jest dużo na imprezach, jak i również nie żałuje nam - pracownikom. Co do jedzenia - nigdy nie zdarzyło się, żeby ktoś skarżył się na jakość podawanych potraw. Są przede wszystkim robione ze świeżych produktów dobrej jakości. Jedzenie nie jest przerabiane, bo to psuje ideę lokalu gastronomicznego, gdzie jest ono na głównym miejscu. Poza tym, dziecko szefowej, nigdy nie przebywało w lokalu dłużej niż do godziny 20 - owszem, przyjeżdżało po szkole, by zjeść obiad, czasami zdarzyło się zostać troszkę dłużej, jednak na imprezach nie ma opcji, by było. Co więcej, Pani Krysia nigdy nie pije w pracy, ponieważ jest profesjonalistką i traktuje swoją pracę poważnie i z sercem. Wydaję mi się, że ostatnie opinie negatywne, wystawiane są poprzez byłe pracownice, które na własne życzenie postarały się o to, by zostać zwolnione, za pijaństwo w pracy oraz okradanie restauracji, w celu wyższych zarobków lewych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna pluta Re: WRZOS - -opinie IP: *.nowogrod.net 19.12.13, 20:37 PRZEPRASZAM I MAM NADZIEJE ZE TO SŁOWO WYSTACZ ZE URAZIŁAM PANI REPUTACJE . NIE BĘDĘ PISAĆ WIĘCEJ O PANI RESTAURACJI A TO CO MÓWIŁAM O NIEJ TO KŁAMSTWA ZA KTÓRE PRZEPRASZAM +100 WYPŁACIŁA MI PANI CO DO GROSZA I NIE MAM PRAWA MIEĆ DO PANI ŻALU .PRZEPRASZAM I MAM NADZIEJĘ ŻE NASZA WSPÓŁPRACA ZOSTANIE ZAMROŻONA I NIE BĘDZIEMY WRACAŁY DO TEMATU Z POWAŻANIEM JUSTYNA PLUTA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracuja:) Re: WRZOS - -opinie IP: *.play-internet.pl 26.12.13, 20:04 No Justynka jestem pod wielkim wrażeniem że przyznałaś się kłamstwa gdyby jeszcze róża te swoją opinie wyprostowała to było by super bo ja nie wiem skąd ona takie opinie bierze bo ja pracuje u P.Krysie ponad pół rok i jestem bardzo zadowolona .... nigdy nie widziałam jej napitą złego słowa nią nie mogę powiedzieć także niech Róża te swoje opinie wsadzi głęboko w D... bo są one z palca wyssane sama chlała i okradała restauracje także niech się nie udziela w tym forum:):) pozdrawiam cie Justyno i Różo:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: WRZOS - -opinie IP: 185.14.148.* 29.12.13, 09:35 Boisz się Kryśki i teraz ją przepraszasz -głupia Odpowiedz Link Zgłoś
my-justyna Re: WRZOS - wesele -opinie 08.01.09, 11:33 RESTAURACJA WRZOS REWELACJA!!!Wypisywanie tych negatywnych opinii na temat restauracji Wrzos : właścicielki, jedzenia, kelnerek... ogólnie lokalu świadczy wyłącznie o osobach które takie BREDNIE wypisują!!! (którym widocznie zależy na złej renomie tego lokalu). Niedawno odbyło się tam moje przyjęcie weselne z którego byłam niezmiernie ZADOWOLONA, nie tylko ja, ale również moi goście, rodzina. Wesele było organizowane na 70 osób z poprawinami, atmosferę jaką zapewniła nam właścicielka restauracji była niesamowita, dogadywaliśmy się bez żadnych problemów, kelnerki uwijały się ze wszystkim bardzo szybko, o co tylko były poproszone odrazu podawały, jedzenie było przepyszne, estetyczne podane a na dodatek było go tak dużo że nie sposób było je zjeść. Sala i wejście było przepięknie, stylowo przygotowane, tak jak prędzej to ustaliliśmy z właścicielką. Zabawa trwała do białego rana, naprawdę wspomnienia super. Polecam wszystkim restaurację WRZOS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H. zmiana????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 11:55 A nie przyszło ci do głowy,że właściicelka poszła poprostu po rozum do głowy i wzieła się do roboty? a TYCH ZŁYCH OPINII BYŁO TAKIE WIELE Ż ENIE SĄDZĘ ABY WYGENEROWAŁ JE JEDEN CZŁOWIEK. Oby ta zmiana na lepsze to była prawda bo jak się słyszy o takich naciągaczach to aż sie nóż w kieszeni otwiera:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość restauracji Re: zmiana????? IP: *.eranet.pl 11.01.09, 16:38 Od wielu lat zdarza mi się bywać na różnych imprezach w restauracji Wrzos i jestem zdziwiona negatywnymi wypowiedziami na tym forum. Dziwne bo mi jakos nie udało się trafic na nieudaną imprezę ,niesmaczne jedzenie i niemiłą obsługę.Zawsze było wszystko ok. Zastanawia mnie tylko jedno. Komu zależy na zepsuciu opinii tej restauracji? Może konkurencji? Jeśli tak, to marne szanse ma. Ludzie którzy raz czy drugi skorzystali z usług Wrzosu bedą tam i tak powracać jak bumerang. Serdecznie polecam Restaurację Wrzos. Przekonajcie się sami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianna.. Re: zmiana????? IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.13, 23:46 Byłam kilkanascie razy w tej restauracji . Jest niedroga, swojska atmosfera a jedzenie bardzo dobre i w dużych ilościach. Jak ktoś organizuje tam wesele to widzi jakie są tam warunki (adekwatne do ceny)i jeżeli się komuś niepodoba to poprostu tam nie zamawia imprezy . Można pójść np. do Qubusa i zapłacic jeszcze raz tyle i bawić się do rana. A czasami jak się zdarzy komuś gorszy dzień to nie należy mieszać , tego kogoś z błotem. Kobieta radzi sobie jak może, a praca w gastronomii to mordercza haruwa, nie zazdroszczę tych pieniędzy i pracy.. A może problem jest innej natury .. tego niewiemy... nie można tak wypisywać . Odpowiedz Link Zgłoś