Gość: czarek IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.09.03, 00:30 a na niej>>>www.uz.zgora.pl/pl/plan_pl.html Not Found The requested URL /pl/plan_pl.html was not found on this server. no comment Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stevills Re: nowa strona UZ IP: *.uz.zgora.pl 19.09.03, 08:34 Bo plan jest w trakcie powstawania i modyfikacji. Ponadto wielokrotnie są robione tzw.kopie bezpieczeństwa. Stąd zapewne aktualne komunikaty o błędach. Pozdrawiam Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: nowa strona UZ IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.09.03, 23:31 A może błędy na stronie // np. w książce telefon. bazie danych , // brak odpowiednio częstych aktualizacji, wynika z faktu ucieczki najlepszych komputerowców do ADB ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stevills Raczej nie... IP: *.uz.zgora.pl 21.09.03, 15:53 ...o ile się orientuję stronę (w większości) robią ci sami ludzie co poprzednio. Pozdrawiam kamil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarek Re: nowa strona UZ IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.09.03, 01:32 Warning: pg_connect() unable to connect to PostgreSQL server: could not connect to server: Connection timed out Is the server running on host ala.snhs.uz.zgora.pl and accepting TCP/IP connections on port 5432? in /export/home/w3home/snhs/public_html/plan_zajec.php on line 21 Brak połaczenia z bazą!!! ------------------------- Sam nie wiem czy sie smac czy plakac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Do => Stevvils Re: nowa strona UZ IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.09.03, 01:59 >..o ile się orientuję stronę (w większości) robią ci sami ludzie co poprzednio. >Pozdrawiam >kamil O bla , bla ! Nie bierz mojej wypowiedzi do siebie aż tak serio ! Tak mi się kliknęło , bo znam osobiście np. blizniaków braci G. z wydziału Elektrycznego !!!! Znam też kolegę Kolbucha , z którym uczyłem się w nowosolskim ogólniaku. O wilkim Korbim juz nie wspomnę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stevills Do => Stevvils Re: nowa strona UZ IP: *.uz.zgora.pl 26.09.03, 16:04 > O bla , bla ! > Nie bierz mojej wypowiedzi do siebie aż tak serio ! Nie biorę na serio tylko odpowiadam:) Taka jest chyba rola forum....:) Pozdrawiam Kamil PS.Brak :) lub ;) nie oznacza, że odpowiadam najzupełniej poważnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: namiu Re: nowa strona UZ IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 11:39 muszę to zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klementyna Re: nowa strona UZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 23:17 ja też Odpowiedz Link Zgłoś