Dodaj do ulubionych

Dobry mechanik samochodowy w Zielonej Górze?!

04.07.08, 19:49
Nie wiem czy ten watek już był, ja w kazdym bądź razie nie mogę go
odnaleść, a poszukuje dobrego mechanika jak również lakiernika
samochodowego, proszę o namiary gdzie naprawiacie swoje autka?
pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: v Re: Dobry mechanik samochodowy w Zielonej Górze?! IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.07.08, 22:15
      ul.Wiejska 3 AUTO-SERWIS polecam
      • Gość: wd Re: Dobry mechanik samochodowy w Zielonej Górze?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 10:17
        Oj tylko nie tam, dobry lakiernik to kabina seris prof a nie w stodole
        zaslonięte foliami...To juz minelo........
        • Gość: Monika Re: Dobry mechanik samochodowy w Zielonej Górze?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.13, 09:07
          Luk-Auto ul.Elektronowa 7
          • Gość: autopsja Tylko nie Luk auto IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.01.14, 15:07
            Masz na myśli ul.Energetyków 7...? Luk-auto serwis to warsztat,który będę omijać z daleka. Kolesie ,co do niektórych klientów idą na czutkę,czy mają pieniądze. Są partacze-dorobkiewicze.Mojej koleżance spieprzyli auto Opel Astra.Dali na przegląd,a potem okazało się ,że po przeglądzie ręczny spieprzyli.Ponad to,wykasowali ją na 4.500zł ,za robotę wzięli 1200zł. Po 6 dniach auto stanęło w Niemczech na autostradzie.Coś jeszcze?
            • Gość: lopp Re: Tylko nie Luk auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.14, 17:52
              dobrze wiedzieć, już się do nich wybierałem. Dzięki bo również mogłem popłynąć na kasę.
              • Gość: Miałem szczęście Re: Tylko nie Luk auto IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.16, 13:20
                Ja chcę przestrzec przed cwaniaczkami z ul -Makowej - Przy stacji paliw[/b]. "Leczą" auta na tzw słuch. Mi o mały włos wycięliby katalizator, bo na ucho stwierdzili, że jest on zapchany i powoduje świecenie się kontrolki świec żarowych. Na całe szczęście ich niedbalstwo i niesłowność ( bo nie zabrali się za auto w wyznaczonym dniu.....stało u nich od rana do fajrantu nie ruszone) Chcieli wyciąć katalizator i w to miejsce wspawać kawał rury twierdząc, że to poprawi osiągi i nie będzie miało wpływu na przegląd na stacji diagnostycznej. Nie dość że zdarliby ze mnie kasę to narobiliby szkód.
                PRZESTRZEGAM BO TO SĄ ZDZIERCY !
            • Gość: lucas Re: Tylko nie Luk auto IP: *.google.com 29.06.14, 11:35
              Dramat. Popieram. Żadnego pojęcia o fachu. Rozebrali pół auta, ileś wymienionych części a okazało się , że ....świece...
              • Gość: MP Re: Tylko nie Luk auto IP: 78.10.209.* 30.03.16, 21:27
                Dramat z najwyższej półki. Wymienili olej ale nie byli w stanie odkręcić filtra (sic!). Aroganccy i niemili.
            • Gość: zen Re: Tylko nie Luk auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.17, 15:18
              hej, czy ten LUK kto ktoś inny przejął ? natrafiłem na opinie o tym warsztacie to mało się ludzie nie zesrają tak jemu słodzą ? nie znam jednego klienta który za dobrą robotę nagrodzi warsztat pozytywnym wpisem, znam natomiast dziesiątki którym nawet ubrudzone auto daje powód aby pojechać warsztat po całości. Zastanawia mnie zatem czy oni jak w Nie zadzieraj z fryzjerem walą gratis klientki czy dają rabat aby specjalnie pisać im takie pochlebstwa.
    • Gość: partykuła Re: Dobry mechanik samochodowy w Zielonej Górze?! IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.07.08, 13:09
      Ulica Kręta-zaraz za zakładem Spawanie Plastików, na przeciwko Totalizatora Lotto.
      • Gość: zgarmistrz Re: Dobry mechanik samochodowy w Zielonej Górze?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.17, 23:38
        Jak ktoś ma problem z Seatem to z czystym sumieniem moge polecić serwis Świtoń-Paczkowski na Zdrojowej www.switon-paczkowski.zgora.seat-auto.pl/ szybko, sprawnie, ze skuteczną naprawą i celną diagnostyką , częsci też oferują w dobrej cenie
    • aski68 Re: Dobry mechanik samochodowy w Zielonej Górze?! 08.07.08, 08:17
      polecam to forum VW, są tam ludzie z lubuskiego, można poczytać min. o
      warsztatach w całym województwie, popytać, zawsze coś doradzą, polecą :)

forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=80807

jaki silnik ma auto ? benzyna czy diesel ?
      • donia-80 Re: Dobry mechanik samochodowy w Zielonej Górze?! 10.07.08, 19:43
        dzieki za linka:) zajrze na stronke:)
        1,6 benzyna
        • Gość: . donia wyluzuj! IP: *.gorzow.mm.pl 10.07.08, 19:46
          kup sobie jakieś inne gó..!
          albo naucz się kretynko prowadzić;)))))))))))
          zrób sobie prawo jazdy:-)))))))))))))))))))))))))
          • donia-80 Re: donia wyluzuj! 10.07.08, 19:53
            nie wypowiadaj sie jak nie umiesz rozmawiac z inteligetnymi osobami
            na forach:) delikatnie mowiac- spadaj!!!
    • k.anton53 Re: Dobry mechanik samochodowy w Zielonej Górze?! 19.01.14, 15:14
      Sprobuj w Lezycach.AUTO-HAMER. Wjazd (jadac od Zielonej Gory),pierwszy po prawej przed betoniarnia!Powolaj sie na Antona z Niemiec,bedziesz mial fory.Szef Pan Bogdan,praktykowal dlugie lata w Niemczech.Polecam.Dodam jeszcze,ze jest milym i zawsze w dobrym humorze facetem.
      • Gość: top Re: Dobry mechanik samochodowy w Zielonej Górze?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.14, 19:34
        taa. zwłaszcza jak po gruntownym remoncie silnika w Corsie B , tenże po kilku miesiącach nadawał się tylko do wyrzucenia. Jak się w ramach równych szans dla wsi pociągnęło masę kasy z UE to można otwierać serwis. Umiejętności i tak albo się ma albo nie bo dobry humor na pewno nam tego nie zastąpi
    • Gość: krzysztof Re Tylko na Sowińskiego 31 !!! IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.14, 10:19
      Solidny mechanik jest na ul.Sowińskiego 31 w Zielonej Górze.Szef (p.Rafał) warsztatu - b.duża wiedza , świetny fachowiec.
      • Gość: Paweł Re: Re Tylko na Sowińskiego 31 !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.14, 10:43
        weźcie zamknijcie ten pojebany wątek bo zaraz zaczną się wpisy w stylu ten to złamas, a tamten to cudotwórca. Rynek jest rynkiem i każdy samodzielnie zdobywa klientów. Teraz kiedy mamy karty Zgrana Rodzina , połowa z tych przygłupów będzie się prześcigać za ile zrobić loda aby kasy nie było szkoda, albo dam 10% rabatu na coś co i tak nam nie schodzi , przecież reklama jest dużo droższa.
        • Gość: Katarzyna Auto naprawa Henmar. IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.14, 12:30
          Nie wiem czy wątek jest aż taki zły, jak pisze kolega, bo wiadome jest jedno, że warsztatów i mechaników z prawdziwego zdarzenia jest jak na lekarstwo.....ja samochodem jeżdżę od prawie dwudziestu lat i przejechałam już "miliony" warsztatów i warsztacików włącznie z partaczami z byłego Auto-Polu......i ciągle zawsze było cos nie tak.....a to Pan zapomniał dokręcić, przykręcić a jak nie mógł odkręcić to urwał albo odciął i lawina za jego partactwem szła...niczym w programie usterka.
          Zjeździłam województwo lubuskie w cztery strony świata za profesjonalistami w dziedzinie naprawy moich autek i powiem jedno ja cumy rzuciłam pod Zieloną w Świdnicy www.henmar-autonaprawa.pl/, www.facebook.com/henmarsc?fref=ts
          Jeśli chcę dostanę auto zastępcze, nie muszę palcem pokazywać gdzie cieknie, gdzie syczy i burczy....są mega profesjonalni i życzliwi. Co niestety w wielu warsztatach się nie zdarza. Pozdrawiam. Katarzyna.
    • Gość: kk Re: Dobry mechanik samochodowy w Zielonej Górze?! IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.14, 16:57
      A ten warsztat na Zaciszu AUTO SERWIS "PERFECT"?
      Jakie macie opinie? Warto na przegląd pogwarancyjny?
      • Gość: Mateusz Re: Dobry mechanik samochodowy w Zielonej Górze?! IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.14, 14:40
        Polecam warsztat samochodowy Audix w Przylepie na ulicy Handlowej. Naprawiają tylko Audi i Volkswageny. Ciężko się dodzwonić, tanio nie jest ale za to skutecznie. Na naprawę też trzeba swoje odstać :)
    • Gość: Paweł Re: Dobry mechanik samochodowy w Zielonej Górze?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.15, 19:32
      wykwalifikowana kadra ? człowieku zasiadasz tyłkiem w fotelu a Twoja turbina krąży. Albo do Tokarskiego albo Kowalskiego. Koniec końców oni kasują za coś co zostało pomalowane srebrną farbą i ew. wypiaskowane do tegoż malowania. Personel w tej firmie zmieniał się częściej niż Ty zmieniasz skarpetki. Tak więc kiedy i jak miał się tak wykwalifikować ? A szefowa to już tylko do pełni szczęscia i zakresu swoich prac powinna zacząć wypiekać ciasta. Szyby były ? były, alarmy były ? były, haki, znakowanie, teraz regenerują turbo i czepiają się nawet klimy która ich przerasta..... Jak to mawiają jak się znasz na wszystkim to się nie znasz na niczym
    • Gość: student serwis EuroAuto na moniuszki w zielonej górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.16, 22:59
      Jak w temacie, ma ktoś opinię na temat tego miejsca? Dzwoniłem odnosnie wymiany oleju i ceny muszę przyznać mają konkurencyjne. Jeśli ktoś był to prosze pisac bo nie chce w ciemno jechać
      • czesuaff1 Re: serwis EuroAuto na moniuszki w zielonej górze 05.06.16, 16:34
        Poczytaj na temat TurboSerwis, regenerowałem tam turbinę kilka miesięcy temu i byłem zadowolony.
        • frejwerka1 Re: serwis EuroAuto na moniuszki w zielonej górze 28.07.16, 15:01
          Polecam, firma z europejskim certyfikatem autentyczności.
    • Gość: mezo Re: Dobry mechanik samochodowy w Zielonej Górze?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.16, 21:26
      JA napiszę jakiego omijać. Nie życzę wam moich doświadczeń. Nie polecę w to miejsce innego żeby nikt nie pomyślał, że robię komuś reklamę czyimś kosztem. Koleś przed którym przestrzegam to firma MP Serwis pod wiaduktem na Sulechowskiej. Na terenie Lumelu za szlabanem. Piotr Sołtysiak.
      Cwaniak jakich mało. Lawirant i oszust.

Facet jest tak niesłowny i nieterminowy, że zęby bolą. W piątek odstawiłem auto. Spytałem czy zrobi przez tydzień bo bardzo potrzebowałem auta na za tydzień. We wtorek przyszłego tygodnia zadzwoniłem jeszcze spytać czy na pewno zdąży do piątku bo jak nie to zdążę jeszcze zrobić gdzie indziej. "Tak, zdążę". Przyjeżdżam po tygodniu od pozostawienia auta a on nawet maski nie podniósł. Ręce opadają. Mało tego! Nie mogłem odebrać auta bo kluczyki miał w biurze. Biuro zamknięte a on nie odbiera telefonu! Dobrze, że miałem w domu drugi kluczyk. To jeszcze nie wszystko. Na miejscu spotkałem rozżalonego człowieka, któremu trzyma auto już trzy tygodnie. Problem w tym, że już rozbebeszone i chłop nawet uciec od niego nie może tak jak ja. Tragedia! Omijać szerokim łukiem. Można auta pozbyć się na kilka tygodni. Dziękuję za taką "naprawę" !!!!! Bierze auta, rozbebeszy, nieruchome wszystkie, bierze się za następne. Wszystko po kawałku rozgrzebane. Tragedia!
    • Gość: Patryk Re: Dobry mechanik samochodowy w Zielonej Górze?! IP: *.162.222.41.adsl.inet-telecom.org 25.09.16, 03:55
      Ja po wielu akcjach z różnymi "specjalistami" i naciągaczami w końcu odnalzałem "wybawiciela" na Zjednoczenia 102 chyba Allserwis się nazywa czy jakoś tak! Z całym sercem mogę polecić bo to chyba najlepszy mechanik samochodowy w Zielonej Górze i okolicach! allservis.pl/
      • Gość: STOP BAJERANTOWI Re: Dobry mechanik samochodowy w Zielonej Górze?! IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.16, 08:36
        spadaj łgarzu, chodziło ci tylko o zamieszczenie linka na końcu postu !
      • Gość: DIAGNOZA Re: Dobry mechanik samochodowy w Zielonej Górze?! IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.16, 08:39
        Do Patryka :
        Gościu nikt zdrowy na umyśle nie klepie w klawiaturę o godz 3:55 w nocy.
        Przestań więc chrzanić farmazony
    • adamuss81 Re: Dobry mechanik samochodowy w Zielonej Górze?! 11.10.16, 11:01
      Ja ostatnio miałem problem z maglownicą. Znajomy polecił mi Auto-Rege przy ulicy Krośnieńskiej. Raz dwa wymienili mi przekładnię i nawet nie wzięli dużo.
    • Gość: klient Re: Dobry mechanik samochodowy w Zielonej Górze?! IP: 212.109.148.* 22.11.16, 15:32
      tanieholowanie24hpokorscy.pl
      • Gość: lol Re: Dobry mechanik samochodowy w Zielonej Górze?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.16, 20:45
        mechanika szukają tępy kutasie, nie holowania. Takiego co umie naprawic auto a nie tylko wpie...ć je na lawetę.
    • Gość: kierowca Re: Dobry mechanik samochodowy w Zielonej Górze?! IP: 212.109.148.* 30.11.16, 10:25
      Ja zawsze korzystam z ich usług:
      tanieholowanie24hpokorscy.pl
      Polecam.
      Spotkałem się z nimi po awarii na S3. Godzinka i po sprawie.
      • Gość: edi Re: Dobry mechanik samochodowy w Zielonej Górze?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.16, 08:37
        Nie widzisz debilu że piszesz z tego samego IP co ten wyżej ? dzięki Ci Boże za wzrost akcyzy. Połowa takich niedojebów w dresach ponownie wróci do PGR-ów doić krowy, albo zajmą się tym co robili przed pomysłem na motoryzację.
    • kowalskakatarzyna96 Re: Dobry mechanik samochodowy w Zielonej Górze?! 05.12.16, 14:44
      znajdziesz na katalog-abc
      • Gość: gwido Re: Dobry mechanik samochodowy w Zielonej Górze?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.17, 00:02
        Salon Seata moge polecic Świtoń-Paczkowski i jako salon i jako serwis ( rewelacja , sprawdzony już 3 krotnie) www.switon-paczkowski.zgora.seat-auto.pl/ w innym warsztacie 3 x wymieniali mi co popadnie i nie doszli do sedna problemu w tym salonie jedna diagnoza i dzień naprawy i probem znikł - fachowcy
    • Gość: Maura Rogacewicz Re: Dobry mechanik samochodowy w Zielonej Górze?! IP: *.pawluk.org 04.01.19, 21:07
      Polecam CAR-TECH pro na Al. Zjednoczenia 102 teren giełdy samochodowej. Można przeczytać ich opinie na facebook lub na Google. Mówią wszystko ;)
    • marceluswielki Re: Dobry mechanik samochodowy w Zielonej Górze?! 05.03.19, 03:54
      Warto pomyśleć o aucie zastępczym na czas naprawy. W Zielonej Górze jest najlepsza wypożyczalnia samochodów Opencar24. www.opencar24.pl/wynajem-samochodow-zielona-gora
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka