Dodaj do ulubionych

Chcę kanydydować na prezydenta ZG

15.08.08, 18:10
Dzień dobry państwu, nazywam się Bartosz Molowski. Chcę kandydować na
stanowisko prezydenta miasta Zielona Góra. Przedstawię swój życiorys.
Ukończyłęm Wyższą Szkołę Handlu w Poznaniu. Mam matkę, mam brata. Tatuś
wyjechał na zachód, bo u nas w Polsce jest bardzo bardzo źle, bardzo bardzo
źle. Przedstawię swoje postulaty. Chcę dla Zielonej Góry całkowicie
zlikwidować urzędy, powiaty i starostwa. Tak. I chcę bardzo bardzo to zrobić.
Usprawnić dla całego Zielonej Góry komunikację kolejową, bo jakie mamy
połączenia? Wszystkie likwidują I chcę także wyprowadzić urzędasó na ulicę!
Chcę wyprowadzić urzędasów! Żeby ulepszyli nasze drogi i otworzyli więcej
miejsc pracy! Bo od tego są radni i urzędnicy, od tego oni są, od tego są oni,
od tego są! Chcę także przenieść stolicę województwa do Żar, bo dochodzą do
mnie, że Zielonogórzanie i Gorzowianie nie chcą być miastami stołecznymi!
Obserwuj wątek
    • slawek_wieczorek Re: Chcę kanydydować na prezydenta ZG 15.08.08, 19:13
      Czy tatuś Pana jest bardzo, bardzo zasłużony? Czy spogląda z Zachodu, jak Pan
      zamierza kandydować na Prezydenta Zielonej Góry?
      Ja myślę, że Pan nie tak jak inni kandydaci. Oni tylko obiecują i nic nie robią.
      Czy tatuś pracuje na Wyspach. Bo tam jest ruch lewostronny. Tak, tak! To bardzo
      trudny ruch. Jak tatuś pomaga, żeby starsi ludzie mogli przechodzić?
      Czy postuluje Pan komunikację miejską i dalekobieżną? Tak, tak! Kolejka linowa z
      Zielonej Góry do Gorzowa bezrobocie zlikwiduje, lęki wysokości zlikwiduje,
      wszystko zlikwiduje!
      • zaranin2008 Re: Chcę kanydydować na prezydenta ZG 15.08.08, 22:29
        Tak, mój tatuś jest bardzo bardzo zasłużony. Walczył o miejsca pracy, walczył o
        zakłady, walczył o atrakcje turystyczne. Ale nie ma ojca, wyjechał, bo mu się
        nie udało stworzyć to o co walczył. Jak ja mówię pooołłł, tatuś patrzy teraz na
        mnie z Zachodu i patrzy jak ja staram się zrobić z Zielonej Góry drugą Irlandię,
        drugą Japonię i tak dalej.
        Żeby samoloty mogły przelecieć... bo mamy korki w całej Zielonej Górze. A ja się
        nie dziwię się że mamy tłok na ulicach! Bo wszystkie drogi rozwalają, zanim
        zbudowają. Jak młodzież ma przejść? Chcę usprawnić żeby młodzież mogła do szkoły
        przejść, i zrobić tak jak Pan mówi kolejkę linową z Zielonej Góry do Gorzowa. Bo
        to co się teraz dzieje się to nie moje takie, to nie moją drogą! Nie moją drogą!
        A kłamcy polityczni będą surowo karani za niespełnione obietnice, za alkohol, za
        papierosy, za chleb i za wodę. Nie tędy droga! Chcę także usprawnić sygnalizacje
        świetlne żeby sugfnalizacja była jak sygnalizacja, żeby nie było wypadków, bo co
        się stało się w Żarach na Jagiellońskiej? Małą dziewczynkę potrącił samochód! Bo
        nie było sygnalizacji świetlnej na skrzyżowaniu! Dopiero po tym tragicznym
        wypadku postawiono sygnalizację! Na skrzyżowaniach będą monitoringi, będzie
        straż ochronna i wypadki będą zapobiegane zanim spowodowane, będzie ład i
        porządek, będą w Zielonej Górze tramwaje i trolejbusy! I Zielona Góra będzie jak
        Zielona Góra, i chcę to zrobić. Żeby nie było korków na ulicach - wcale. Żeby
        nie było bezrobocia - wcale. Żeby załatwiać dokumenty można było w urzędzie uni
        miejskim w każdym mieście w naszym województwie, a nie specjalnie jechać do Gorzowa!
    • Gość: wyborca Re: Chcę kanydydować na prezydenta ZG IP: *.ztpnet.pl 15.08.08, 23:04
      Startuj chłopie! I tak jesteś 10 razy lepszy od tych dwóch
      menedżerów rycerzy-Kubickiego i Nesterowicza. Mój głos masz.
      • slawek_wieczorek Re: Chcę kanydydować na prezydenta ZG 15.08.08, 23:35
        Tak, tak! Rycerzowi Kubickiemu brakuje pochwy.
        A Krzyżacy pod Grunwaldem podarowali 2 nagie miecze. I zostały im pochwy. Gołe
        pochwy. A to byli rycerze zakonni. A rycerzom zakonnym nie wypadało wkładać do
        pochwy, nie wypadało wkładać i wyciągać, niczego nie wypadało. I przegrali. A
        rycerz Kubicki ma miecz. Tak, nagi miecz. I wygrał. A Pana tatuś niech spogląda
        z Zachodu, czy on nie zardzewieje. Bo zardzewiały nic nie wart. Nawet w złomie
        nie kupią na waginę. A rdza zwiększa tarcie. Ona wszystko zwiększa. A nie każdy
        ma olej. Nie wszyscy mają olej. A jak koledzy palili teczki, to i na papier
        ścierny patrzeć nie mogą. Oni nie mogą patrzeć na akta, na papiery, na nic nie mogą.
        Czy zimową porą architekci będą kreślić plany, jak zbudować kolejkę linową z
        Zielonej Góry do Gorzowa? Bo od tego oni są! Od tego są oni!
    • Gość: na psa urok kolejny głos rozsądku..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.08, 23:16
      pl.youtube.com/watch?v=2m1z5gQJ2Ok
      • Gość: g8 Re: kolejny głos rozsądku..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.08, 21:36
        ten tez bedzie kandydowal?
    • Gość: sławek to szykuje się jakaś afera i zarząd komisaryczny? IP: 219.129.239.* 16.08.08, 08:37
      za basen? czy inne przetargi?
      • Gość: zielonogórzak Re: to szykuje się jakaś afera i zarząd komisaryc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.08, 08:10
        jeszcze jak by się udało przegonić lub wysłać w kosmos tych z
        platformy co mieszają i nic nie wychodzi to byłby sukces stulecia!
        bo lubuskie popadnie w ruinę!
        • Gość: PO Urbaniak lub Zasada na prezydenta! IP: *.ztpnet.pl 18.08.08, 09:31
          A ja na prezydenta proponuję panów Urbanika lub Zasadę z PO. Z
          pewnością są lepsi od Kubickiego.
          • Gość: SLD Re: Urbaniak lub Zasada na prezydenta! IP: *.ztpnet.pl 18.08.08, 21:13
            Pierwszy nie chce, a drugi się nie nadaje.
    • slawek_wieczorek Wontor nierób 19.08.08, 00:05
      Panie Bartoszu Molowski!
      Czy może Pan przyrzecz, że jak zostanie Prezydentem Zielonej Góry, biurokractwa
      nie będzie, łachmaństwa nie będzie, niczego nie będzie?
      Dzieci w Zielonej Górze grzebią po śmietnikach. A ja się nie dziwię, że dzieci w
      Zielonej Górze grzebią po śmietnikach. Bo od tego one nie są, od tego one nie
      są. Tomasz Wontor bierze 5 600 zł za nicnierobienie. Ile dzieci możnaby za to
      wykarmić. Kanapka by była, ciepłe mleko by było, wszystko by było. A tak jest
      biurokractwo i łachmaństwo.
      I Zielona Góra nie ma tramwajów, niczego nie ma! W Zielonej Górze miały powstać
      tory tramwajowe. I specjalna komisja przyjechała. A Wontor swoich ludzi z ZSMP
      przyprowadził. Wszystkich przyprowadził. I chciał sobie zrobić kampanię. I oni
      krzyczeli:
      - Won-tor
      - Won-tor!
      A komisja zrozumiała:
      - Won tor
      - Won tor!
      I komisja pomyślała, że tory z Zielonej Góry mają się wynosić.
      I w Zielonej Górze złodzieje wyrywają kobietom torebki w parkach. A ja się nie
      dziwię, że wyrywają kobietom torebki w parkach, bo nie ma torów tramwajowych,
      żeby je kraść na złom.
      A jak zbuduje Pan kolejkę linową z Zielonej Góry do Gorzowa, to złodzieje też
      się połakomią na złom. Ale kolejka linowa jest wysoko. A przez Polskę przechodzą
      tornada. I tornada ich porwą, jak będą kraść. Złodziejstwa nie będzie,
      łachmaństwa nie będzie, niczego nie będzie!

www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080202/POWIAT16/542285179&SearchID=73327285589116
      • Gość: Detergent Re: Wontor nierób IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.08.08, 08:32
        A czy umie Pan włązić w d. obcym ? Czy będzie Pan promował
        germańskie litery te na CKU i niszczył mozajki twórców Złotego
        Grona? Czy ma Pan jednym słowem problem z tożsamością kulturową jak
        większość urzędników ? Czy jak gro Polaków nie potrafi Pan
        wspołpracować w grupie? Czy ma lub miał pan związek ze tajnymi
        służbami politycznymi ? Jeżeli tak to ma Pan szansę zostać
        prezydentem. Niestety wygra Tyszkiewicz, który odniósł sukces
        medialny za to Nowa Sól jest brzydsza niż była.
        • Gość: ele! Bukiewicz naszą prezydent IP: *.uz.zgora.pl 19.08.08, 14:10
          i tyle!
          • Gość: ele ! Re: Bukiewicz naszą prezydent IP: *.ztpnet.pl 21.08.08, 18:25
            [ nicku ele z 14.08.08 z godziny 14.10 ] czemu obwiesu podszywasz
            sie pod moj nick ? widze ze jestem juz Klasykiem ! Chiny moja miłosc.
    • Gość: mini Re: Chcę kanydydować na prezydenta ZG IP: 92.244.44.* 20.08.08, 19:00
      haha, ale śmieszne... Doprawdy, żart na poziomie
    • Gość: wyborca Re: Chcę kanydydować na prezydenta ZG IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.08.08, 21:19
      Ruszaj do boju i zmieniaj tego czerwonego drwala
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka