arkadiusz.gruszczynski 28.09.08, 14:18 Czy w Zielonej Górze znajdą się chętni ludzie do założenia klubu Krytyki Politycznej? Szczegóły o całym środowisku nowej lewicy na www.krytykapolityczna.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mariolka lewicówka Re: Krytyka Polityczna IP: *.ztpnet.pl 28.09.08, 19:57 Bedziemy krytykować lewicę? Fajny pomysół, choć co im jeszcze zarzucić? Wyczerpali wszelkie zbiory kuch:)To martwa formacja. I dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leniwy Re: Krytyka Polityczna IP: *.gprs.plus.pl 29.09.08, 18:56 Chyba bardziej chodzi o klub sympatyków lewicy - ale tej nowej. Jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Krytyka Polityczna IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.09.08, 21:51 Sierakowski poszukuje swoich wielbicieli poza Warszawą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leniwy Re: Krytyka Polityczna IP: *.gprs.plus.pl 29.09.08, 22:05 No i znajduje...Ale czy w "czerwonej" Zielonej Górze znajdą się osoby myślące po lewicowemu, a nie po komuszemu? Nowa lewica jest antykomunistyczna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewicowy Re: Krytyka Polityczna IP: *.gprs.plus.pl 07.10.08, 20:15 dobry pomysł:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Re: Krytyka Polityczna IP: *.backiel.com.pl 07.10.08, 20:36 a będzie można toczyć spory z elem !! ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: Krytyka Polityczna IP: *.ztpnet.pl 08.10.08, 15:23 ele to narodowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Re: Krytyka Polityczna IP: *.backiel.com.pl 08.10.08, 18:37 oj, ale ja inne wypowiedzi forumowiczów o ele ! czytałem... coś typu czerwony #$%! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo Re: Krytyka Polityczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 17:57 człowieku krytyka polityczna ch... ma wspólnego z lewicą! sierakowski to zwykla pi... próbująca karierę zrobić. szukaj dalej lewicy. ale nie wśród tych karierowiczów warszawskich Odpowiedz Link Zgłoś