a.osa 07.11.08, 12:55 Jakiego fotografa możecie polecić, taki co ma studio i może zrobić profesjonalne zdjęcia kobiecie w ciązy i dzieciom? czekam na opinie, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zapper Re: Dobry fotograf w ZG? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.11.08, 15:34 polecam Pana Raszewskiego www.fotomagnum.pl Odpowiedz Link Zgłoś
frontkampfer Re: Dobry fotograf w ZG? 07.11.08, 16:46 Ja również gorąco polecam tego gościa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Dobry fotograf w ZG? IP: 78.8.221.* 07.11.08, 17:10 A ja baaaaardzo polecam Pania Jole Kaniewska-studio przy ul.Morelowej.Switny fachowiec,duzy takt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dqh Re: Dobry fotograf w ZG? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.08, 09:30 Potwierdzam, Kaniewska jest świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia_z Re: Dobry fotograf w ZG? IP: *.aster.pl 12.08.09, 13:40 My też polacamy foto studio Kaniewscy -film - mamy cudowny film ze ślubu!!!! każdy ogląda z zachwytem :) Można się pośmiać... popłakać... Zmontowany rewelacja, wszytkie najwazniejsze momenty ze lubu uchwycone. Muzyka dopasaowana idealne. POLECAMY!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinky Re: Dobry fotograf w ZG? IP: 78.8.221.* 26.09.09, 14:57 Magnum - dołączam się. Profesjonalista z rysem artysty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apusiek Re: Dobry fotograf w ZG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 18:02 a ja polecam bardzo pana Tomka: tomaszklimczak.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia polecam.... 20.11.08, 22:32 polecam siebie:) moja stronka www.mstepien.com prosze kontaktowac sie telefonicznie Odpowiedz Link Zgłoś
fpzg Re: polecam.... 20.11.08, 23:00 Portfolio masz ciekawe, ale Kontakt pozostawia wiele do życzenia... Masz jakąś działalność? To ważne w biznesie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peterkki portfolio świetne, potwierdzam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.08, 00:19 Z tego co widzę w Zielonej Górze, to "profesjonalne" zakłady fotograficzne, mogą się pochwalić chyba tylko profesjonalnym sprzętem, bowiem ich zdjęcia którymi się chwalą są z bez polotu i pomysłu. Jak nieraz oglądam ich popisowe zdjęcia w witrynach, to aż żal ściska pewną część ciała. Najbardziej zapadło mi w pamięci zdjęcie gdzieś na deptakowej witrynie, ogromne oczywiście, więc przedstawia w 80% plecy i łysą pałę jakiegoś młodego i misiowatego małżonka, potem obowiązkowo oświetleni w studiu jak na sali operacyjnej, w różnych dziwnych pozach które zamiast uchwycić piękną chwilę, chwytają brak telentu fotografa i paskudne ujęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Dobry fotograf w ZG? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.08, 10:03 a jak się kształtują ceny takiej sesji zdjęciowej z maluszkiem (plus- minus)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Dobry fotograf w ZG? IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.08, 14:12 Zajrzyj na stronę www.kadrstudio.com.pl Ma ciekawe pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś
a.osa Re: Dobry fotograf w ZG? 27.11.08, 19:50 szkoda, ze nie wiadomo gdzie to kadrstudio sie miesci, w zielonej górze? najlepsze zdjecia są rzeczywiscie u pani Gosi- www.mstepien.com/index2.php Ale minus taki, ze to w Polkowicach, wiec z brzuchem sobie nie pojeżdzę. U kaniweskiej nie chce bo mi baaaaardzo kiedys podpadła, a fotomagnum - zdjęcia kiepściutkie i bez polotu. No wiec kogo znacie jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Aszek Re: Dobry fotograf w ZG? IP: *.tpn.ceron.pl 28.11.08, 23:04 Ja fotografuję, ale nie mam studia. Odwiedź FOTOFILA na Cyryla i Metodego. Porozmawiaj z Panią czego oczekujesz, pooglądaj co robią. Może Ci się spodoba. A Raszewskiego radzę omijać szerokim łukiem, to dyletant fotograficzny i złodziej fotek (na jego www pełno kradzionych). Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia odp 11.01.09, 18:47 oczywiście że mam działalność,wystawiam faktury vat jestem z Polkowic,dojezdzam równeiż do klienta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: Dobry fotograf w ZG? IP: *.netdrive.pl 11.01.09, 18:55 raszewski jest swietny ma studio na wyszyńskiego obok karen notebook to jest przy skrzyżowanie z alei wojska polskiego 601693867 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.osa Re: Dobry fotograf w ZG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 19:36 juz jestem po sesji. zanalzłam fajne studio, super efekt koncowy. Mowa o Art Studio z krosna Odrz. Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Dobry fotograf w ZG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 21:55 Polecam p. Agnieszke Kosiec, robila zdjecia na kilku imprezach firmowych i prywatnych i goraco polecam - fachowe podejscie do tematu, niekonwencjonalne ujecia, super. Zerknijcie na jej probki www.kosiec.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Dobry fotograf w ZG? IP: *.centertel.pl 20.02.09, 01:05 ja tez polecam tych fotografow w krosnie "oreszko" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Dobry fotograf w ZG? IP: 78.8.221.* 21.02.09, 00:55 w żadnym przypadku nie Stawski Odpowiedz Link Zgłoś
sebawroc1986 Re: Dobry fotograf w ZG? 07.04.09, 23:24 Zapraszam do Współpracy www.FotografNaWesele.com.pl ps.Dojazd z Wrocławia Gratis! pozdrawiam Sebastian Górecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Dobry fotograf w ZG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 10:47 www.fotoalterego.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry fotograf w ZG? IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.08.09, 17:07 A ja polecam Pawła z Fotorever- dobry fotograf z ciekawymi pomysłami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drak Re: Dobry fotograf w ZG? IP: 212.109.150.* 16.08.09, 23:25 A ja polecam fotografa na dr Pieniężnego. Nazywa sie FOTO-JARECKI, robi świetne zdjęcia za przyzwoitą cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.s444 Re: Dobry fotograf w ZG? 20.08.09, 01:16 zajrzyjcie na www.agatajensen.com , ona chyba wprawdzie nie ma studia ale foty mi się podobają. no i jest ze Słubic więc nie wiem czy dojeżdża. zapytać warto. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_1980 Re: Dobry fotograf w ZG? 01.09.09, 15:24 a ja polecam p.Bolechowskiego, który fotografował nam ślub, kilka imprez firmowych i dzieci znajomych :) www.bolechowski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
iza.88 Re: Dobry fotograf w ZG? 02.09.09, 21:29 polecam tego fotografa www.fotomystic.pl ma nowa bardzo fajna stronke. Fotograf bardzo mily i wesoly, idzie sie z nim dogadac Odpowiedz Link Zgłoś
foto-marwex fotograf ślubny zielona góra + wideofilmowanie !!! 04.09.09, 01:42 Witam! Proponujemy usługi naszych profesjonalnych fotografów i kamerzystów w bardzo konkurencyjnych cenach!!!Zdjęcia wykonywane są przy wykorzystaniu najlepszych aparatów a film z całego dnia ślubu nagrywany jest w jakości HD. Oto strona naszej firmy: www.foto-marwex.cdx.pl Opisane tam zostały zarówno pakiety jak i sprzęt fotograficzny, którym dysponujemy. Jestesmy firmą z 6 letnim doświadczeniem-gwarantujemy 100% profesjonalnego podejścia i niższe ceny. Pozdrawiamy Foto-Marwex! Odpowiedz Link Zgłoś
foto-marwex fotograd ślubny + kamerzysta - RABAT dla Pani !!!f 04.09.09, 01:54 Witam!!! Mamy jeszcze wolny termin + drugiego fotografa otrzymają państwo od nas GRATIS! www.foto-marwex.cdx.pl Proponujemy usługi naszych profesjonalnych fotografów i kamerzystów w bardzo konkurencyjnych cenach!!! Łącznie ponad 500 zdjęć najwyższej jakości i wspaniały film z wesela i to w (HD)!!! Oto strona naszej firmy: www.foto-marwex.cdx.pl Opisane tam zostały zarówno pakiety jak i najwyzszej klasy sprzęt fotograficzny, którym dysponujemy. Jestesmy firmą z 6 letnim doświadczeniem-gwarantujemy 100% profesjonalnego podejścia i niższe ceny. Pozdrawiamy Foto-Marwex! Odpowiedz Link Zgłoś
sebastiankaczorowski Re: Dobry fotograf w ZG? 24.09.09, 09:19 Zapraszam do siebie :) www.sebfoto.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: Dobry fotograf w ZG? IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.09, 09:34 ja ostatnio bralam na slub bardzo fajna pania - moje fotki juz ma na stronie swojej www.joanna.fotoserwis.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Dobry fotograf w ZG? IP: *.promax.media.pl 27.09.09, 11:40 polecam Ulę i Daniela www.gabitstudio.pl super zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irka Re: Dobry fotograf w ZG? IP: *.static.ip.netia.com.pl 21.05.16, 21:36 Na deptaku wi/zawi kwiaciarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Dobry fotograf w ZG? IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.16, 21:33 kobiety w ciąży nie są piękne, ci którzy mówią że są, najzwyczajniej kłamią Odpowiedz Link Zgłoś
theus84 Re: Dobry fotograf w ZG? 12.02.17, 09:16 Polecam gorąco dziewczyny z Lollipops Studio. Robiły nam sesje ciążowa a później noworodkową i jesteśmy zachwyceni :) ich strona lollipopsstudio.pl są też na Facebooku Odpowiedz Link Zgłoś
bijak_sylwia854 Re: Dobry fotograf w ZG? 12.04.17, 08:59 ja jestem zachwyona fotoluka - profesjonaliści i szybki czas realizacji, a nie moglam sie doczekac zdjec bo byly tak piekne ! Odpowiedz Link Zgłoś
kalinka901 Re: Dobry fotograf w ZG? 19.08.17, 13:07 Ja bym poleciła ekipę z Vanilla Photography :) jestem zadowolona z ich usług, nie jest drogo, długo na zdjęcia się nie czeka, podrzucam ich stronę www.vanillaphotography.pl Odpowiedz Link Zgłoś
matters Re: Dobry fotograf w ZG? 01.08.18, 10:49 Bezdyskusyjnie genialne zdjęcia robi morelastudio.com. Tak dzięcięce, rodzinne, jak i plener i inne... Ma świetne zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
matters Re: Dobry fotograf w ZG? 01.08.18, 10:51 Przepraszam za błąd w stronie. Kropeczkę na końcu wykrywa jako dalszą część linka: morelastudio.com Odpowiedz Link Zgłoś
radekkw Re: Dobry fotograf w ZG? 13.09.18, 08:12 Warto zobaczyć portfolio i przeczytać opinię na stronie RadoslawKwiatkowski.pl Po prostu piękne zdjęcia i solidna, uczciwa obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
matters Re: Dobry fotograf w ZG? 27.11.18, 15:07 morelastudio.com top of the top. Gość jest niesamowity. Odpowiedz Link Zgłoś